Ordin de incorporare
-
Jorj
- senior

Ordin de incorporare
Sunt rezident anul 2. Tocmai am primit ordin de incorporare.
A mai patit cineva chestia asta? Cum ati rezolvat?
Eu ma gandesc (si sper) ca o sa-i linistesc cu vreo hartie prin care sa dovedesc ca sunt rezident.
Aia zic sa aduc acte medicale si de studii. Ce acte medicale trebuie sa aduc?
Pliz help!
A mai patit cineva chestia asta? Cum ati rezolvat?
Eu ma gandesc (si sper) ca o sa-i linistesc cu vreo hartie prin care sa dovedesc ca sunt rezident.
Aia zic sa aduc acte medicale si de studii. Ce acte medicale trebuie sa aduc?
Pliz help!
- cebinee
- junior

din cite stiu eu, atit timp cit esti incadrat intr-o forma de invatamint, poti sa nu te aduci la armata.
ar trebuia sa te interesezi la CNPP...daca rezidentiatul nu se poate echivala cu un fel de pregatire postuniversitara sau ceva de felul asta.
daca nu, poate te inscrii la vreun masterat sau doctorat sau alte studii postuniversitare sau chiar la o particulara, ceva.
ar trebuia sa te interesezi la CNPP...daca rezidentiatul nu se poate echivala cu un fel de pregatire postuniversitara sau ceva de felul asta.
daca nu, poate te inscrii la vreun masterat sau doctorat sau alte studii postuniversitare sau chiar la o particulara, ceva.
Tineretea e-o fiara salbatica, inumana si care nu intelege.
- Madi
- elder

- andy
- elder

- Madi
- elder

- Madi
- elder

- fluxsireflux
- newbie

- Chingachgook
- addicted

fluxsireflux wrote:Auzi, de ce nu mergi la o evaluare psihiatrica... fa-ti si tu temele si te amana pana la 35 ani.![]()
Bafta.
.....asa, incurajati shpaga.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- lulutza
- senior

fluxsireflux wrote:Auzi, de ce nu mergi la o evaluare psihiatrica... fa-ti si tu temele si te amana pana la 35 ani.![]()
Bafta.
Nu te-as sfatui sa apelezi la modalitatea asta. Certificatul care te scapa de armata din motive "psihiatrice" iti poate deveni cel mai mare dusman. Stiu cazul unui tanar care nu mai reusea sa convinga pe nimeni ca nu e schizofren. Auuu !!
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"
-
Jorj
- senior