Ce aveti mah cu lucrarea cumparata? Ascultati la mine "tocilarilor" ( nu e o jignire nu ma intelegeti gresit),cand o sa terminati de facut lucrarea si va fi gata sa fie depusa pe mesele calailor ,o sa imi dati dreptate ca e pierdere de timp,nu intelegeti ca vi le arunca pe foc?Sa aveti asa exces de zel la doctorat,nu la lucrarea de licenta.
Si eu mi-am facut-o singura,si ce? Credeti ca m-au asteptat aia cu lauri la intrare? No way,baby,nici macar nu au frunzarit-o pe toata si asa grafice frumoase am facut
In legatura cu invatatul pt rezi 2009 ma refeream la trecerea sarbatorilor,nu sa asteptati oct 2009 si va vand un pont:anul asta nu a fost nicio cifra nici un procent,asa ca trebuie sa invatati tot
Si va mai zik ceva: daca le pui la misto faci intre 550 si 580 lejer ca asa e sistemul de notare (daca te concentrezi olecutza),daca mai si inveti pe bune 6 luni,o sa iei un punctaj ca lumea
Faceti sarbatorile ca oamenii si nu mai folositi cuvinte mari ca nu vrea nimeni sa jigneasca pe nimeni,toti am trecut prin asta,iar cei ce dau sfaturi sunt deja rezidenti si mai ganditi-va la o treaba,daca toti ar invata un an intreg,cine ar mai lua mf-ul,aaa?

Glumesc.
So,relax....nimeni nu va jigneste ca vreti sa invatati,chiar va admiram pt ca unii dintre noi nu am avut vointa asta de fier sau posibilitatea de a invata cu un an inainte! Parerea mea e ca tot mr Harry va fi al putere!
Uite daca chiar vreti sa invatati va dau eu o idee! Alegeti capitole usoare pt inceput pana va obisnuiti,invatati unul ,faceti grilele de la el(grilele de pe rezitest sunt doar pt verificarea cunostintelor,nu din alea va da la rezi)
Multa bafta!