Oricum pe dial-up e esentiala setarea asta.
droopy wrote:Micile bube pe care le are cu anumite site-uri pot fi trecute cu vederea avand in considerare ce face in rest.
gaurika wrote:cat despre dial-up ... in ultimii catziva ani nu shtiu daca am facut 50 MB transfer total pe dial
droopy wrote:Daca http://grile.hardnet.ro/ este o problema....
Nu merge asta e... IE e la colt dar sa te vad cum faci tu in IE pop-up block ca eu unul stiu ca innebunesc atunci cand il folosesc. Zoom in pagina, google search in pagina (de care chiar am nevoie si google bar nu e o optiune), incarcare rapida a paginilor(chiar si atunci cand au grafica multa de care nu ai nevoie), integrarea ferestrelor in o singura fereastra pe desktop, download manager...
Cand o sa faca IE asa ceva o sa ma inchin lu' nenea micros**t si o sa imi tatuez I LOVE WINDOWS pe frunte. Pana atunci.... long live Opera.(si asa off-topic: Long Live Linux !)
originaltup wrote:PS. statisticile alea nu sunt foarte reliable cata vreme Opera se identifica default ca fiind IEsi eu il las asa ca sa nu ma trezesc cu mesaje ca vezi doamne nu ar suporta site-ul respectiv, sau mai rau sa faca figuri din cauza asta (vezi hotmail, windows update)
sl0bizz wrote: Daca consideri ca pop-up-urile sint toate rele, nu mai ramine oricum mare lucru din JS.
sl0bizz wrote:Logic vorbind, de ce crezi ca IE frineaza download-urile??? Incepe sa strige pe modem dupa mamele lui, Bill si Steve, in loc sa iti ia fisierul? "Hmmm...ia sa il calc pe nervi pe userul asta...as mai avea de downloadat un fisier, dar cred ca o las pe alta data...imi iau o bere intii"?
sl0bizz wrote:Cel mult ar putea ca IE sa se gindeasca intre fisiere, dar asta ar fi o problema de procesor si sistem de operare, nu de browser, pentru ca prin optimizarea codului browserului au imbrincit pe Netscape la gunoi.
Si am si Opera 7.5! Dar, probabil din cauza taburilor, probabil deschid prea multe pagini simultan si cu certitudine merge mai greu.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests