ioana_c wrote:Cartile date de biblioteca ne ajuta cu ceva?Am auzit de la unii ca ar fi invechite...
Este adevarat ca se dau doar la primii care sosesc?
Se dau "in limita stocului disponibil"

ioana_c wrote:Cartile date de biblioteca ne ajuta cu ceva?Am auzit de la unii ca ar fi invechite...
Este adevarat ca se dau doar la primii care sosesc?
pcm wrote:tocmai ce mi-am cumparat netter-ul, pt fiziologie trebuie sa-mi cumpar guyton-ul?
pcm wrote:what about langman si haulica?
Alfa_omega wrote:pcm wrote:tocmai ce mi-am cumparat netter-ul, pt fiziologie trebuie sa-mi cumpar guyton-ul?
La examne vei avea intrebari doar din cursuri, dar daca vrei sa aprofundezi/intelegi mai multe: Guyton sau Boron.
Cactus wrote:Alfa_omega wrote:pcm wrote:tocmai ce mi-am cumparat netter-ul, pt fiziologie trebuie sa-mi cumpar guyton-ul?
La examne vei avea intrebari doar din cursuri, dar daca vrei sa aprofundezi/intelegi mai multe: Guyton sau Boron.
hai sa fim seriosi. poate in anul 1 mai e cum mai e fiziologia, dar in anul 2 sunt cursuri destul de grele. Guytonul e foarte explicit si explicatiile sunt clare.
ioana_c wrote:Deci se poate lua o nota de 9+ doar invatand cursurile?
ioana_c wrote:ok si asta este valabil pentru toate materiile?
Vreau pe cat posibil sa evit sa citesc vreo carte pe engleza.
ioana_c wrote:Si este greu la engleza?Eu cam urasc tot ce tine de materia asta...
steph. wrote:Legat de biochimie .. te omoara cu formule kilometrice si reactii, in special la examen ? Sau accentul se pune mai mult pe fenomene etc ?
E chiar asa oribila materia si greu de inteles, mai ales daca nu stii mare lucru din chimia din liceu ?
mirela93 wrote:din ce am deprins de pe forum, am inteles in ce consta biochimia, insa despre biofizica nu prea stiu....in primul rand, imi vor fi utile termodinamica si electicitatea din liceu?...in al doilea rand, care este structura examenelor?
.....va multumesc
ioana_c wrote:ok si asta este valabil pentru toate materiile?
Vreau pe cat posibil sa evit sa citesc vreo carte pe engleza.
mirela93 wrote:se mai dau grile negative?..si daca da, la ce materii?
mirela93 wrote:din ce am deprins de pe forum, am inteles in ce consta biochimia, insa despre biofizica nu prea stiu....in primul rand, imi vor fi utile termodinamica si electicitatea din liceu?...in al doilea rand, care este structura examenelor?
.....va multumesc
Riley wrote:mirela93 wrote:din ce am deprins de pe forum, am inteles in ce consta biochimia, insa despre biofizica nu prea stiu....in primul rand, imi vor fi utile termodinamica si electicitatea din liceu?...in al doilea rand, care este structura examenelor?
.....va multumesc
Mirela, dupa cum bine spunea cineva mai sus, bucura-te de vacanta, e adevarat ca acum din cate am vazut anul I termina pe la inceputul lui iulie sesiunea si nu la sfarsitul lui iulie cum am mai prins majoritatea care suntem aici pe forum cand toata lumea era la mare si tu tremurai sa scapi de examenul oral de la antomie sau altele. Examenele se schimba, depinde cine este indrumatorul de curs, cine iti e asistent. Mai sunt aproape 2 luni de vacanta, profita de eleTimpul trece asa de usor in facultate si e pacat sa stai sa te gandesti inca din vacanta la examenele de anul urmator. O sa fie totul in regula, crede-ma
. Vacanta placuta!
Cactus wrote:Cand faceam eu, cartea lui atanasiu era foarte clar structurata si e f buna pt examen.
Oana93 wrote:Cactus wrote:Cand faceam eu, cartea lui atanasiu era foarte clar structurata si e f buna pt examen.
Believe me, acum nu mai e. E si plina de greseli.
Cactus wrote:te cred) doar nu am cum sa te contrazic. dar dupa ce carte se invata acuma? e tot atanasiu sef de catedra?
sena wrote:biofizica vom face doar in primul an, intr-unul dintre semestre?
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests