Discutii generale rezidentiat 2003

for future reference; read only..
Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 7:11 pm

A fost intrebat azi Blanculescu ce s-ar intampla la faimosul baraj in cazul in care cineva da foaia complet alba. Stiti ce a raspuns? Ca oricum este admis, deci probabil ca va lua ultimul... dar va lua.
Asta e barajul vostru "geniilor" cu 950!!!!
Sunt absolut si ferm convins ca oricare dintre voi daca ar fi avut acum 948 de puncte ar fi fost foarte dornic sa se anuleze concursul.

Stiu ca o sa ma intrebati "dar tu ce ai fi facut daca aveai 950 puncte?".
As fi avut decenta sa tac din gura.

neuron

Postby neuron » Tue Nov 25, 2003 7:21 pm

Sunt de acord cu tine Scoro...
Oare ce zic cei care au intrat la rezidentiat in anii trecuti: s-a rasturnat caruta cu genii anul asta :?:

doctoreu

Postby doctoreu » Tue Nov 25, 2003 7:33 pm

Solutia pentru repeterea examenului ar fi ca sa se faca media examenului acesta cu cel nou si astfel si cei cu 950 ar avea un "avantaj" daca stiu intradevar si materie.

oopsminded
senior
senior

Postby oopsminded » Tue Nov 25, 2003 7:37 pm

doctoreu wrote:Solutia pentru repeterea examenului ar fi ca sa se faca media examenului acesta cu cel nou si astfel si cei cu 950 ar avea un "avantaj" daca stiu intradevar si materie.

True... true...

sl0bizz
elder
elder

Postby sl0bizz » Tue Nov 25, 2003 7:42 pm

oopsminded wrote:In al doilea rand sunt sigur ca in aia 250 sunt destui militari, doctoranzi si preparatori...

minim 7 militari au luat maxim la chirurgie. Unul de la 949 spune ca a scris ca in carte si ca dupa contestatie se baga si el la "maximi".
Anyway, locurile lor sint separate, am mai zis asta.
Daca va prisosesc sau va trebuie obiecte, incercati Freecycle Bucuresti. Daca nu va trebuie nimic, ma supar.

guaglione

e de rau

Postby guaglione » Tue Nov 25, 2003 7:47 pm

barajul de care se vorbeste, ar putea avea un final asemanator cu:
jumatate din cei care au obtinut duminica 950 de puncte la chirurgie se vor situa intre echivalentul a 870 si 920 de puncte.
vor fi probabil si indivizi care vor ajunge la 6 sau 7 sute de punct.
e de bagat gheara in gat daca unul cu 949 sau 948 sau 947 puncte care a invatat materia nu e admis in rezidentiat si unul care face 800 puncte la prima vedere, e.
criteriul asta cu barajul e undeva dincolo de absurd

oopsminded
senior
senior

Re: e de rau

Postby oopsminded » Tue Nov 25, 2003 7:50 pm

guaglione wrote:jumatate din cei care au obtinut duminica 950 de puncte la chirurgie se vor situa intre echivalentul a 870 si 920 de puncte.

Esti darnic. Eu am invatat materie pana in urma cu 4-5 saptamani, si crede-ma ca dupa o luna de tocit grile, nu stiu daca as lua peste 900 pe grile de dificultatea celor de anul trecut.

dumitru
newbie
newbie

Cei care avem 949 trebuie sa fim toti declarati admisi

Postby dumitru » Tue Nov 25, 2003 8:00 pm

In al doilea rand sunt sigur ca in aia 250 sunt destui militari, doctoranzi si preparatori asa ca sa nu-l mai aud ca la Realitatea, cand, intrebat fiind "Si restul?" (dupa ce spusese ca sunt 250 cu punctaj maxim pe chirurgie si ca a dat un ordin sa fie organizat un baraj intre ei) - "Restul la anul!", ca o sa pledez temporary insanity daca ma intalnesc cu el din greseala.[/quote]

Cei care avem 949 trebuie sa fim toti declarati admisi, pentru ca aici nu se aplica criteriul cu ponderarea.
Acela e criteriu de departajare pe specialitati.
Treaba lor, au facut prostii, sa suplimenteze locurile acum.

La orice examen, se intra cu media ultimului admis.
NU E LEGAL SA SE INTRE SI SA SE PICE CU ACEEASI MEDIA.

Putem sa actionam in justitie!
Nu vorbesc prostii, am discutat deja cu un avocat.

guaglione

da da da

Postby guaglione » Tue Nov 25, 2003 8:03 pm

bine, nea dumitru!
da' se poate! chiar nu ti se pare firesc sa piuci si sa fii admis cu aceeasi medie? sau sa pici cu o medie mai mare (vezi mai sus) decat cel admis?

dumitru
newbie
newbie

cand se publica?

Postby dumitru » Tue Nov 25, 2003 8:10 pm

Se publica in noaptea asta rezultatele?

Daca nu suplimenteaza locurile, mergem in audienta.
Nu inteleg, ii dam in judecata

Cati suntem cu 949?

dange
junior
junior

Postby dange » Tue Nov 25, 2003 8:35 pm

Ceea ce nu inteleg multi este faptul ca la examenul acesta nu s-a testat niciodata ce cunostinte are fiecare ci cine poate scoate scorul cel mai mare indifernt de mijloace, toceala experienta sau pur si simplu faptul ca omul le are cu medicina!

guaglione

Postby guaglione » Tue Nov 25, 2003 8:41 pm

aceleeasi grile au fost pentru toti."stiute" de toti.alte grile pentru unii?aceleeasi grile pentru unii?alte grile "stiute" pentru toti? e greu...
le-as da o bere la cei cu 949 948 947...

catalint
junior
junior

Postby catalint » Tue Nov 25, 2003 8:48 pm

Si eu am luat 949. Voi contacta si eu un avocat sa vedem ce se poate face. Ma omoara faptul ca pot sa pic cu aceeasi medie cu care se intra, dintr-o simpla departajare realizata pe media ponderata de catre un computer virusat.
Ne vedem maine la 10 in fata MS . STEFAN
"Oh well, whatever...nevermind"Kurt Cobain

catalint
junior
junior

Postby catalint » Tue Nov 25, 2003 8:54 pm

Idiotul asta de Blanculescu poate sa anuleze cele 14 locuri ramase si sa ne ignore pe cei cu 949?

catalint
junior
junior

Postby catalint » Tue Nov 25, 2003 8:59 pm

Mi s-ar parea normal sa se suplimenteze locurile, pt ca e de unde. De ce nu stim nimic sigur de suplimentarea cu locurile de la medicina de familie, pt ca oricum sunt incluse in buget. Ar fi in jur de 36!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

catalint
junior
junior

Postby catalint » Tue Nov 25, 2003 9:12 pm

Stef intra pe topicul ANTI-REZIorganizare si citeste acolo

ProMedicina
junior
junior

protest

Postby ProMedicina » Tue Nov 25, 2003 9:13 pm

As dori niste numere de FAX ale unor institutii si/sau persoane de decizie unde sa trimit niste proteste
Sun din Cluj si trebuie sa ne miscam repede.Daca se poate inainte de a se publica metodologia pentru baraj..
Puteti pune pe forum aceste numere de fax..?

Euuuuuuuuuu wrote:

"Eu nu am studii medicale dar sunt direct interesat in problema rezidentiatului.
Astfel am o intrebare: V-ati gandit bine daca nu s-ar impune promovarea unei actiuni in justitie prin care sa solicitati anularea concursului?

Exista, in opinia mea, cel putin 3 motive care sa indreptateasca o astfel de actiune:
1. ordinul prin care a fost adoptata Metodologia concursului de rezidentiat nu a fost publicat in Monitorul Oficial astfel cum ar fi trebuit in conformitate cu legile din Romania si OUG nr.58/2001. Rezulta ca metodologia este ilegala, in consecinta si examenul este ilegal.
2. Metodologia publicata in site-ul oficial al concursului prevede expres ca bibliografia concursului este publicata in Viata Medicala si nu face nici o referire la grilele publicate in acelasi site. De asemenea, in siteul oficial al concursului s-a publicat avertismentul prin care vizitatorii erau atentionati ca grilele ce se gasesc pe acest site sunt orientative. In acest context, presedintele comisiei si Ministerul Sanatatii isi permit sa raspandeasca zvonul ca grila de examen va fi formata din intrebari selectate din baza de date publicata in site-ul oficial. Spun "zvonul" pentru ca aceasta informatie nu a fost publicata pe site-ul oficial sau in Viata Medicala. Daca se are in vedere faptul ca zvonul in discutie a dus implicit la micsorarea bibliografiei, eu cred ca se impunea cel putin publicarea acestei stiri in Viata Medicala, conform metodologiei. Avand in vedere toate acestea este evident ca organizatorii concursului au creat daca nu intentionat, cel putin din culpa, o discrepanta intre concurenti, facand pubilece informatii contradictorii. Aceste informatii contradictorii au creat o stare de confuzie intre concureti, si prin aceasta s-a denaturat rezultatul concursului.
3. Scandalul si interesul mediatic pe care il va atrage dupa sine aceasta actiune mai ales daca ministrul sanatatii si presedintele comisiei vor fi chemati in judecata pentru a raspunde in solidar cu Ministerul Sanatatii pentru pagubele produse candidatilor. "

ProMedicina
junior
junior

protest

Postby ProMedicina » Tue Nov 25, 2003 9:13 pm

Citez din ce a spus domnul Prof. Florian Popa intr-un interviu inaite de rezidentiat cu cateva saptamani"
"Eu cred ca daca unul stie 4000 de teste stie destul."
Prof. Florian Popa

Este inadmisibil. Adica micsorarea bibliografiei, si asta facundu-se oracum pe la spate fara a se pubica in revista Viata Medicala cum prevede metodologia.

intervuil intreg il gasiti la:
http://www.rezidentiat.ro/interviu.htm

ProMedicina
junior
junior

protest

Postby ProMedicina » Tue Nov 25, 2003 9:15 pm

Eu cred ca idea de a veni la proteste cu parinti si sustinatori (care dealtfel au existat si pe perioada examenului este una buna)
Trebuie sa ne mobilizam cat mai repede si cat mai multa lume..
Poate ca ar fi bine sa infiintam si o linie telefonica pe mobil daca are cineva minute gratuite si se ofera...

intrati pe topicul:
Proteste anti-rezi - organizare

TEMUDJIN
newbie
newbie

Postby TEMUDJIN » Tue Nov 25, 2003 9:24 pm

stimati colegi,desi nu se cuvine ,cred,sa va mai indes mintea cu
inca niste intrebari peste zecile ce zac fara raspuns,am sa-mi asum
de pe-acum injuraturile domniilor voastre :
1.daca domnii care au luat un punctaj suficient de mic ca nici
macar sa se poate gandi ca vor promova,vor actiona in instanta
Ministerul Sanatatii,noi,cei peste 300(cu 950 si 949)care
teoretic am promovat ce vom face,deoarece cu totii stim ce
agila este justitia romana si ce rapid
solutioneaza dansa problemele(nici nu ma gandesc aici la recursuri
in anulare sau altele)?Vom astepta cu totii ani de zile pe tusa?Sau
noi vom incepe rezidentiatul si dupa 2-3 ani ne trezim ca trebuie
sa-l dam din nou?Si aici ma refer la intreg rezidentiatul,inclusiv
medicala ,stoma,farmacia,etc.
2.Aud pe acest forum tot felul de vociferari ,care mai de care
mai virulente,ce invoca memorarea unor grile,adica a
uneor informatii.Ok!De acord cu dansii!Am memorat ceva,dar
in restul anilor ,in concursurile trecute,pe ce s-a bazat
departajarea concurentilor?Nu tot pe o toceala oribila a unei bibliografii,ca doar nici unul nu am sustinut probe clinice?
3.Dansii,cei ce au esuat in a face perfect(pentru ca toti am banuit ca vor fi zeci-sute chiar cu astfel de rezultate),
nu isi exprima de fapt frustrarea enorma,nemultumirea profunda fata de propria performanta?

danut
newbie
newbie

Re: protest

Postby danut » Tue Nov 25, 2003 9:31 pm

[quote="ProMedicina"]

NU stiu cine esti si nici ce cauti pe aici?

De ce NU S-AU RIDICAT DESTEPTII CARE ASTAZI SE VAD IN AFARA REZIDENTIATULUI PENTRU CA ASA-I VIATA inainte de examen???????

Stii de ce pentru ca "DUPA RAZBOI" mai avem si VITEJI????

Dar stiti ce va spun eu POATE O SA FACETI LA ANUL TOATE ACESTE DEMERSURI !!!!!!!!

Si STII DE CE PENTRU CA IN AFARA CELOR "DESTEPTI" care au PICAT mai sint si cei care AU LUAT!!!!!!!!!!

SI EI POT FACE ACELASI LUCRU!!!!!!!!!!

ADICA ACTIONAREA IN JUSTITIE!

CU CE DREPT VENITI VOI ACUM DUPA CE VA VEDETI PE LINGA sa faceti DREPTATE!

DREPTATEA A FOST FACUTA IN TIMPUL CONCURSULUI!

UNII CISTIGA ALTII PIERD!!!!!!!

MULT SUCCES PENTRU LA ANUL!

CA ANUL ACESTA NU SE VA INTIMPLA NIMIC ATITA TIMP CIT ATI TACUT PINA LA EXAMEN!

grile
newbie
newbie

sa va dea de gandit

Postby grile » Tue Nov 25, 2003 9:36 pm

CE SE INTAMPLA DACA VRE-UNUL DINTRE "ALESII" DE 950 VA LUA MAI PUTIN DE 50% DIN PUNCTAJUL MAXIM LA EX. DE BARAJ. VA FI EL ADMIS ???!!! Sau va face loc, cum este normal, unuia care-l urmeaza in lista ordonata. MAI MULT.. DACA NU SE PREZINTA (din orice motiv) pierde el "locul" ? :!:

MAI AM O CURIOZITATE: cum vor fi departajati cei cu 949 de puncte, care au gresit doar o "bulina"; teoretic este posibil sa intalnim o situatie de egalitate la punctajul ponderat fiind vorba de o SINGURA greseala :!:

Inca ceva: CAND SE VOR AFISA REZULTATELE FINALE si se vor putea alege posturile ? Pentru mine este mai mult ca evident ca DUPA barajul celor "alesi"

k2
newbie
newbie

Postby k2 » Tue Nov 25, 2003 9:54 pm

"CE SE INTAMPLA DACA VRE-UNUL DINTRE "ALESII" DE 950 VA LUA MAI PUTIN DE 50% DIN PUNCTAJUL MAXIM LA EX. DE BARAJ. VA FI EL ADMIS ???!!! Sau va face loc, cum este normal, unuia care-l urmeaza in lista ordonata
:roll: Hmmm atunci sa vezi distractie daca la baraj nu se va obtine minim 50% . Cum mai poti justifica admiterea in rezidentiat a candidatului???!!! :shock:
Pe de alta parte s-ar putea ca toti candidatii sa obtina punctaje mari si atunci jos palaria sunt genii sadea :medic:

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 10:10 pm

Desi pare ca deviaza discutia spre derizoriu, as vrea sa va intreb: la voi in sala cati oameni au iesit la "nevoi fiziologice" in timpul concursului?
La mine in sala de 50 de oameni au iesit vreo 7-8. Nu vi se pare dubios?
Stiu de la altii care au dat rezul in anii trecuti ca timp de 4 ore nu misca nimeni... Iar anul asta toti au suferit de polakiurie...
Sau poate sunt eu paranoic si bineinteles sunt ingrozitor de frustrat si invidios pe cei care au reusit sa ia punctaje mari, de aceea ma manifest atat de zgomotos pe forumul asta.

redmaddog
newbie
newbie

Re: sa va dea de gandit

Postby redmaddog » Tue Nov 25, 2003 10:15 pm

[quote="grile"]CE SE INTAMPLA DACA VRE-UNUL DINTRE "ALESII" DE 950 VA LUA MAI PUTIN DE 50% DIN PUNCTAJUL MAXIM LA EX. DE BARAJ. VA FI EL ADMIS ???!!! Sau va face loc, cum este normal, unuia care-l urmeaza in lista ordonata. MAI MULT.. DACA NU SE PREZINTA (din orice motiv) pierde el "locul" ? :!:

Din cate am inteles (nu am fost acolo), Dl. Blaculescu a spus ca cei care au obtinut acum 950 de puncte au luat oricum examenul, chiar daca la examenul de departajare vor preda o grila goala sau vor obtine mai putin de 51%, nu stiu ce se intampla in caz de neprezentare (asta in eventualitatea ca vom avea o departajare sau se va ajunge la concluzia ca e mai bine sa se suplimenteze ad libitum numarul de locuri.....adica fiecare din cei cu 950 aleg ce vor in centrul in care vor, dar asta pe de alta parte ar insemna sa nu se tina cont de nr de locuri/centre asa cumau fost ele publicate in luna mai .... iar daca ar fi sa ne raportam la regulamente, care ar trebui sa se aplice in egala masura pentru toti..... intelegeti voi ce vreti ca eu unul m-am saturat)
Zambeste, maine va fi (si) mai rau !

sinfulu'
senior
senior

Postby sinfulu' » Tue Nov 25, 2003 10:15 pm

la noi in sala, in a doua ora a iesit cate o persoana la 4-5 minute; in a 3-a ora a inceput foiala cu iesitul "provizoriu" si "definitiv" :lol:

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:17 pm

A aparut pe Realitatea TV, la stiri, ministrul Blanculescu, care a clarificat lucrurile. Cei cu 950 de puncte la baraj, restul la rezidentiat la anul.Victoria este a celor mai bine pregatiti si cu nervii mai tari

sinfulu'
senior
senior

Postby sinfulu' » Tue Nov 25, 2003 10:17 pm

Asilum, comporta-te civilizat si nu vei avea probleme; stii cum e, lumea e mica si nici cand nu te gandesti se poate intoarce roata...
Discuta civilizat pe forum, te rog!

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:18 pm

Administratorii forumului ar trebui sa nu scape de sub control situatia.Nu este normal ca toti golanii aka Thorr sa fie pe acest forum.

redmaddog
newbie
newbie

Postby redmaddog » Tue Nov 25, 2003 10:19 pm

asilum wrote:Vreau sa atrag atentia administratorilor ca am fost amenintat intr-un mesaj privat de catre Thorr.Va rog sa faceti ceva. Nu este vina mea ca sunt mai destept decat el.

la cum ai postat pana acum ma mir ca ai primit doar un singur mesaj de amenintare ... nu te cunosc, la cum te manifesti nici n-as vrea ... probabil mi s-ar face greata
Zambeste, maine va fi (si) mai rau !

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:19 pm

Ar trebui sa o lasati mai moale cu amenintarile.Sunteti doctori sau minieri?
Nu se poate sa primesc mesaje private de amenintare.

eugen
Site Admin

Postby eugen » Tue Nov 25, 2003 10:25 pm

Scoro wrote:Sau poate sunt eu paranoic si bineinteles sunt ingrozitor de frustrat si invidios pe cei care au reusit sa ia punctaje mari, de aceea ma manifest atat de zgomotos pe forumul asta.

aici ai dreptate.. :(

eu nu m-am bagat pana acum in chestia asta, dar la o singura intrebare extrem de simpla n-a raspuns nimeni pana acum. unde ati fost INAINTE de rezi? atunci nu existau avocati, televiziuni, ziare, MS, audiente, scandal, proteste?? cand era deja evident ca asta se va intampla, a facut cineva ceva, in afara de vorbe?? nu, ca toti s-au gandit, las ca poate iau eu maxim si restu sa se duca unde-or sti.

ma oameni buni - sunteti atat de egoisti incat nu puteti sa recunoasteti ca totul se rezuma la: interesul meu e sa fac aia sau ailalta. lasati-ma cu demagogii ieftine de gen "nu va pasa de generatiile viitoare".. va doare undeva de ailalti, singura chestie este disperarea ca un astfel de examen a anulat sansele unei cariere mult dorite si visate, pana la un termen nedefinit. pe cuvant, inteleg frustrarea enorma a celor picati la voma asta de examen, dar nu e corect sa va ridicati de-abia acum! unde ati fost, unde ati stat ascunsi?? acum se pot chema oameni la miting, atunci cand a facut-o wustenfuchs toti au ras... acum puteti sa intrebati avocati si sa aberati cu drepturile omului, inainte de ce nu ati facut-o??? va zic eu de ce, pentru ca fiecare a sperat ca va da lovitura, si nu i-a pasat. ei, uite ca unii au dat-o, altii nu! si voi ce faceti acum?? acum vreti grile la prima vedere, de ce nu inainte? de ce nu v-ati organizat inainte de rezi?

avand in vedere halul de mizerie la care s-a ajuns aici, pentru prima oara in aproape 2 ani de forum, mi-e lehamite sa mai intru aici. mi-e lehamite sa vad din ce generatie fac parte, ma! mi-ati spulberat orice urma de nostalgie si regret ca peste putin timp plec. pentru asta, ar trebui sa zic totusi mersi, nu mai plec cu inima grea :(
Last edited by eugen on Tue Nov 25, 2003 10:27 pm, edited 1 time in total.

C.M
senior
senior

Postby C.M » Tue Nov 25, 2003 10:25 pm

Am si eu o intrebare:la tv se tot vorbeste de barajul de la chirurgie,dar nu s-a mai amintit nimic de vreo departajare pe medicala.Sa inteleg ca la medicale nu se da?Eu nu sunt implicata in mod direct (sunt ceva mai mica )dar ma intereseaza si am urmarit tot ce se intampla pe forum si sunt foarte indignata de asazisul examen.Va rog nu va lasati,incercati sa schimbati ceva pt astia care vin dupa voi....ca-i vai de capul nostru!!! P.S.voi oricum ati gresit enorm pt ca n-ati ripostat atunci cand trebuia:in momentul introducerii acestei metodologii tembele....dar niciodata nu e prea tarziu...asa ca nu va lasati....incercati sa ramaneti in istorie nu ca generatia care a picat rezi cu 949 ci ca generatia care a facut schimbarea!!! (god,sper ca nu aduce cu vreo lozinca ceva,dar asta gandesc acu' )
Acolo unde ignoranta e fericire,e o nebunie sa fii destept!

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:26 pm

Mai am o veste "buna" pentru voi:am discutat cu 3 avocati si toti 3 au spus ca nu aveti nici o sansa sa obtineti anularea rezidentiatului. Cel mult va vor trage politistii o chelfaneala buna, sa va mai vina mintea la cap.

val
senior
senior

Postby val » Tue Nov 25, 2003 10:30 pm

mai, asilum, potoleste-te si tu si nu mai invarti cutite in rana, stim toti ce departajeaza examenul asta, nu o sa aiba nimeni impresia "mama, doamne, ce destept e asilum ca l-a luat"...lasa discutiile cu avocatii si ceilalti ca nu suntem la gradinita "am eu un frate mai mare care o sa te bata", ce naiba, esti medic sau prescolar?!

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 10:32 pm

Eugene esti ingrozitor de nedrept. Ia uita-te pe posturile mele de acum 2 luni...
Nu ti se pare ca am protestat?
Ce ai fi vrut sa fac? Daca spuneam "hai in fatza la MSF" nu venea nimeni. Nu vine lumea nici acum cand a ajuns cutitul la os...
Evident ca fiecare trage pentru el. Asa a fost totdeauna. Ne aliem doar pentru ca stim ca fiecare separat nu va rezolva nimic. Dar daca se va anula tot la un concurs se ajunge si tot vor exista oameni nefericiti dupa. Dar cel putin stiu ca am picat/luat pe mana mea.

Evident ca acum cel mai rau ma doare pentru mine.

Vrei sa tac? De ce?
Last edited by Scoro on Tue Nov 25, 2003 10:34 pm, edited 1 time in total.

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:32 pm

Mai val, tu nu vezi in ce hal a ajuns forumul asta?Am o propunere pt administratori. Sa sisteze activitatea pentru cateva zile si sa foloseasca forumul exclusiv pt informarea noastra, a tuturor.Astia care au picat parca au innebunit.Nu se mai controleaza, arata tot ce pot.Eugene, Victore luati masuri!!!!!E pacat de munca voastra de pana acum.

eugen
Site Admin

Postby eugen » Tue Nov 25, 2003 10:35 pm

nu vreau sa taci. vreau sa stiu de ce toata energia asta protestatara nu s-a dezlantuit atunci, cand era momentul. adica INAINTE. de ce ai renuntat? de ce nu ai facut la fel si atunci? de ce nu mai era nimeni? de unde au aparut toti acum? PENTRU CA NU LE-A PASAT.. au sperat ca se vor strecura, si altii vor pica..

pacat, pacat... cata ura am vazut aici, nu pot sa cred ca astia sunt colegii mei.. :( cei cu 950 contra cei picati, si tot asa..

eugen
Site Admin

Postby eugen » Tue Nov 25, 2003 10:37 pm

asilum, tu taci ca nu esti cu nimic mai breaz. ti-ai batut joc de nervii astora de nu-i adevarat. si asa e, ar trebui lasat forumul rezidentiat in read-only pentru ce se intampla aici :(

dar n-o s-o facem probabil, inertia e prea mare.

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 10:38 pm

Omule, am protestat cat am putut. Cand toata lumea a inceput sa toceasca grile si nu a mai zis nimic, ce era sa fac? M-am apucat si eu de tocit grile. Nu m-a sustinut nimeni. Decat la inceput, cateva "adeziuni" lesinate si apoi pauza...

Si inca ceva: nu ii urasc pe cei cu 950 si sincer nu am cu nimeni nimic!!
Decat cu sistemul tampit, cu care am incercat sa lupt, dar care m-a invins si atunci si acum.
Nu imi plac oamenii de genul Asilum care isi permit sa faca misto de necazul nostru.

Deci eu personal nu lupt impotriva celor cu 950, ci impotriva sistemului.
Sunt ferm convins ca daca se va da din nou, dar pe bune, MULTI din cei cu 950 acum, vor fi in randurile celor victoriosi, dar tot atat de convins e ca multi vor ingrosa batalionul "5-600", iar noi "prostii" astia picati la cateva puncte distanta vom fi printre cei intrati.
Last edited by Scoro on Tue Nov 25, 2003 10:42 pm, edited 1 time in total.

Return to “rezidentiat 2003”