intrebari ANUL I

audacieuxange

Postby audacieuxange » Tue Oct 24, 2006 11:40 pm

pt cei care vorbeau de misoginism...se vede ca nu l-ati cunoscut pe dl Dr Popescu(nu urmariti deci nici realitatea si nici afisele din unele autobuze)...altfel nu ati vorbi de misoginism la oameni k Lupu, Ispas si State... Mai bine bucurati-va ca nu ati dat peste oameni care sa va nenoroceasca 2 ani din viata si sa va omoare o gramada de neuroni....cum ar fi cel cu "facutul pe din 3" :P :D

scarllet
junior
junior

Postby scarllet » Wed Oct 25, 2006 6:33 pm

@bobocu': cu laura gaman.ea e de treaba, n am nik cu ea,dar nu mi a placut materia de lp.
The difference between genius and stupidity is that genius has its limits.

rox
elder
elder

Postby rox » Wed Oct 25, 2006 6:59 pm

:shock:
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Wed Oct 25, 2006 10:04 pm

audacieuxange wrote:pt cei care vorbeau de misoginism...se vede ca nu l-ati cunoscut pe dl Dr Popescu(nu urmariti deci nici realitatea si nici afisele din unele autobuze)...altfel nu ati vorbi de misoginism la oameni k Lupu, Ispas si State... Mai bine bucurati-va ca nu ati dat peste oameni care sa va nenoroceasca 2 ani din viata si sa va omoare o gramada de neuroni....cum ar fi cel cu "facutul pe din 3" :P :D

care domn Popescu??? sper ca nu ala de la biocel/histo... :roll:
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't
matter and those who matter don't mind.

bobocu'
junior
junior

Postby bobocu' » Wed Oct 25, 2006 11:10 pm

@scarllet : ti-ai pus vreodata problema ca poate laura gaman nu este in stare sa iti faca biochimia accesibila si poate chiar placuta ?.....ce inseamna ca un asistent este ok?......asta chiar este o intrebare interesanta pentru topicul referitor la anul I.....

rugz
newbie
newbie

Postby rugz » Thu Oct 26, 2006 12:24 am

doamne ce aveti toti cu misoginismul? nu zic ca i-as cunoaste f bine pe profi k abia am intrat si eu..da ispas, dupa parerea mea e cel mai tare profesor si care chiar merita respect.. si dan state la fel. adica intra in categoria profesorilor care chiar isid au silinta sa ne faca sa pricepem ceva ...(ma rog , dupa parerea mea ei sunt cam singurii din cati am cunoscut eu pana acum...si e trist). "domnul profesor conferentiar sef de catedra autor de carti care nu mai vin odata atanasiu"...cu el am eu problema. preda ffff dezorganizat cursul. parca vorbeste din amintiri si trece de la un subiect la altul dupa cum bate vantul. si profu de genetica (pe care nu stiu cum il keama pt k nu a avut bunavointa de a se prezenta)..ce pot sa zic..cel mai potrivit ar fi un "no comment". vb REPEDE si are volumul ffffff mic..hm..parca ia-s cumpara o portavoce..ma rog ma mai gandesc.
oricum..ca "poaspata studenta blah blah blah" sustin faptul k ispas+state 'rulz'! ;)

rugz
newbie
newbie

Postby rugz » Thu Oct 26, 2006 12:34 am

ah..sorry da am uitat de "doamna profesoara de engleza tot asa sefa peste sefi"..doamna sfetea..ouch..pare dureros..poate ma inshel :?:

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Thu Oct 26, 2006 9:00 am

doamna sfetea e ok, vb f mult, f repede, bate campii, faceti ceva (parca....). oricum nu ridica absolut nicio problema
Nu e suficient sa reusesti-altii trebuie sa esueze.
pasionat de arta?
pasionat de altceva?

Riley
elder
elder

Postby Riley » Thu Oct 26, 2006 7:19 pm

pt cei cu Albu si Chirculescu Andy Remus, eu i-am avut pe ambii
Albu:nu are mustata, sau cel putin nu avea acu cativa ani, vb f f repede, tin minte k eu eram singurul care reuseam sa notez tot la cursurile lui si dupa caietul meu flutura prin toata seria, si dupa a fluturat si in seriile care au urmat in anii urmatori, examenul e grila, invatati si ultimele cursuri alea cu cancerul k din alea sunt destule intrebari, mai putin din cursurile de inceput cu structura ADN si bla, dar esenta e sa invatati
Chirculescu: cursuri destul de boring, mai ales embriologia(care mie nu mi-a placut mai deloc) dar tipul e f inteligent le are si cu biologia moleculara asa k dc sunteti interesati puteti vb cu el pe teme variate si metode experimentale, pare ciudatel dar in esenta e deschis la minte
LA EXAMEN insa, invatati bine anumite subiecte mai ales cele pe care are boala: canal inghinal, articulatii, subiectele de curs la ele tine cel mai mult, vedeti k s-ar putea sa puna intrebari din alea ciudatele cu la broasca e asa si la pasari dispare nu stiu ce, dc sunteti atenti la curs vedeti k zice, notati k nu strica, ii faceti o impresie buna la ex si asta conteaz pe viitor k mai aveti de dat inca cateva examene cu el,k? trebuie insa bine invatat, pune si intrebari de clinica cateodata, de genu dc paralizeaza ulnarul ce se intampla, dc radialul ce se intampla, nu uitati de chestiile de clinica din Ranga, sunt niste semne la psoas parca si chestii asemanatoare...si functiile muschilor, da stiu k e aiurea dar e imp, anastomoze mai ciudatele, cred k cam astea erau chestiile preferate la sem 1 anu 1. si sa nu il ennervati la ex cu prea multe prostii, dc nu stii poti sa ii zici nu stiu decat sa bati campii pe aberatii, apreciaza
cat de dna Chirculescu e o dulceata, iti explica si e de treaba si la examen la colocvii se ataseaza de studenti, e bine k o aveti
spor la treaba si succes, si sa nu va speriati, e naspa in sem 1 dar dupa se linistesc apele, da?

audacieuxange

Postby audacieuxange » Thu Oct 26, 2006 8:32 pm

little scorpio wrote:
audacieuxange wrote:pt cei care vorbeau de misoginism...se vede ca nu l-ati cunoscut pe dl Dr Popescu(nu urmariti deci nici realitatea si nici afisele din unele autobuze)...altfel nu ati vorbi de misoginism la oameni k Lupu, Ispas si State... Mai bine bucurati-va ca nu ati dat peste oameni care sa va nenoroceasca 2 ani din viata si sa va omoare o gramada de neuroni....cum ar fi cel cu "facutul pe din 3" :P :D

nu...sigur ca nu...la histo si biocel sunt mai multi popescu...dc e unul inalt cu ochelari e foarte de treaba chiar dc e mai rece din fire...
pe popescu asta de la anato dc nu il vedeti pe la catedra sau prin sala...vedeti la metro la Unirii un afis cu el....si osteoporoza :))

rugz
newbie
newbie

Postby rugz » Thu Oct 26, 2006 10:36 pm

mm poate s-a mai pus intrebarea...dar stie careva (anyone) ceva despre asistentu de genetica ? un tip cu coditza :) apre superok si de teraba ..sper sa nu am inshel :">
Only God can judge me...

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Fri Oct 27, 2006 11:56 am

audacieuxange wrote:
little scorpio wrote:

nu...sigur ca nu...la histo si biocel sunt mai multi popescu...dc e unul inalt cu ochelari e foarte de treaba chiar dc e mai rece din fire...
pe popescu asta de la anato dc nu il vedeti pe la catedra sau prin sala...vedeti la metro la Unirii un afis cu el....si osteoporoza :))

multumesc! eu cu popescu inalt si cu ochelari fac la histo si imi era teama ca prima impresie a fost gresita... :roll:

scarllet
junior
junior

Postby scarllet » Fri Oct 27, 2006 3:59 pm

tipul cu codita e cel mai tare asistent de la genetica!eu am facut cu el anul trecut si e intelegator,explica bine, nu da lucrari,iar la examenul practic da mai putine subiecte ca alti asistenti si note mari.

rugz
newbie
newbie

Postby rugz » Fri Oct 27, 2006 4:40 pm

sarumana ' :D
Only God can judge me...

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Fri Oct 27, 2006 6:46 pm

tot genetica : cum e o tipa blonda cu parul cret?are in jur de 40 ani , cred.
ne a dat tema si ne a controlat pe toti .chiar a citit ce am scris. :roll:

elddar
senior
senior

Postby elddar » Fri Oct 27, 2006 10:41 pm

amnezyca wrote:tot genetica : cum e o tipa blonda cu parul cret?are in jur de 40 ani , cred.
ne a dat tema si ne a controlat pe toti .chiar a citit ce am scris. :roll:

e nasol rau dk e asa la voi(ce grupa/serie esti?).....la noi e bene, azi am aflat k nu mai facem cursu cu tanti aia dragutza creatza si... ragushita ....uhh dabia ma obishnuisem

:D septamana aviatoare am embrio( n-am facut pana acuma) nus nici cu cine fac( din auzite ar fi o tanti) si tot din auzite am auzit ca e cam nashpa ca te pune sa-i desenezi si dk n-o faci cu simt ,,artistic" :D nu-ti semneaza caietu....hmmm cam ciudat, a auzit careva despre ce e vb mai exact?
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Sat Oct 28, 2006 12:10 am

bah nene, asteapta dreaq sapt aviatoare cu embrio sau ce'o mai fi si scuteste ne d parerile tale retrograde.
acu ce'oi crede k afli toate fixurile prof dp imed???
ps:mai du te si p la ore k med nu s face ink la FF

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sat Oct 28, 2006 9:45 am

cosmina-gabriela wrote:bah nene, asteapta dreaq sapt aviatoare cu embrio sau ce'o mai fi si scuteste ne d parerile tale retrograde.
acu ce'oi crede k afli toate fixurile prof dp imed???
ps:mai du te si p la ore k med nu s face ink la FF

scuteste-ma tu de replicile tale frustrate,am vrut doar sa vad ce cred ceilalti despre profi si am facut si eu ceea ce are dreptul toata lumea:mi-am exprimat parerea! iar dk parerile mele ti se par retrograde nu te obliga nimeni nici sa le citetesti ...e ca la un post tv. nu-ti place schimbi canalul...

ps.ink m-am dus la toate cursurile pt informarea ta suplimentara

rox
elder
elder

Postby rox » Sat Oct 28, 2006 10:55 am

ce incerca sa zica ea era faptul ca e oarecum enervant sa tot intrebibi pe aici "am auzit ca la embrio e asa, ca e o tanti, stie cineva ceva despre ea, etc, etc, etc..." la embrio sunt mai multe tanti, "asa" sunt mai toate, si pana nu stii sigur "fac cu x sau y" nu avem ce sa-ti zicem. in plus, nu vad ce-i asa important pentru tine parerea altora.....asteapta sa vezi cum o sa fie, normal ca te uiti la microscop si desenezi, ce altceva ai vrea sa faci, si nu mai fi asa interesat de zvonistica acestei facultati, da urat la cv.....
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

dustweaver
elite
elite

Postby dustweaver » Mon Oct 30, 2006 7:39 am

bobocu' wrote:@scarllet : ti-ai pus vreodata problema ca poate laura gaman nu este in stare sa iti faca biochimia accesibila si poate chiar placuta ?.....ce inseamna ca un asistent este ok?......asta chiar este o intrebare interesanta pentru topicul referitor la anul I.....
Off-topic : Bobocu', s-ar parea ca vous avez un oarece problem cu anul I (si mai ales cu o anumita disciplina de studiu - cred ca ati intrebat de toti asistentii, sub diverse pretexte), desi, judecand dupa primele dvs. posturi, ati trecut de vreo doua veri de acest prim an... ;)

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Mon Oct 30, 2006 10:00 pm

mai, lasati-i sa puna intrebari ca pentru asta-i forumu' asta...intrebari si raspunsuri...doar si noi am fost in anul I si sincera sa fiu si eu aveam o groaza de intrebari... :D

CataH
newbie
newbie

Postby CataH » Mon Nov 06, 2006 7:56 pm

Ceva sfaturi pt colocviul de la biochimie aveti, posibile subiecte :wink: ?
Facem cu Atanasiu si ne da miercuri din lipide, glucide, ac. nucleici.

rugz
newbie
newbie

Postby rugz » Tue Nov 07, 2006 1:33 am

da corect. :))) bai vb serios ca si manualul e identic cu modul 'dumnealui' de predare...asa...cat ami incurcat posibil..k deh..suntem al medicina, nu?s e presupune k suntem dajtepti =)))))))))))) (sa nu sariti 'la cearta' pt k glumeam asa..adik am spus-o ironic. si vad k oamenii 'mai amri' de pe forumu asta au un usor aer de superioriotate uneori :) . sarumana )
Only God can judge me...

rox
elder
elder

Postby rox » Tue Nov 07, 2006 9:39 am

rugz wrote:da corect. :))) bai vb serios ca si manualul e identic cu modul 'dumnealui' de predare...asa...cat ami incurcat posibil..k deh..suntem al medicina, nu?s e presupune k suntem dajtepti =)))))))))))) (sa nu sariti 'la cearta' pt k glumeam asa..adik am spus-o ironic. si vad k oamenii 'mai amri' de pe forumu asta au un usor aer de superioriotate uneori :) . sarumana )

si intrebarea era? :)
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Tue Nov 07, 2006 10:02 pm

intrebarea era intrebatoare iar raspunsul era subinteles... :D

in orice caz eu zic sa invatati pentru lucrarile de la biochimie...nu ca v-ar ajuta enorm in anii mai mari dar va ajuta la examen si partial pentru ca daca la lucrari se pot afla subiectele, la examen n-o sa mai fie asa de roz... :roll:

rugz
newbie
newbie

Postby rugz » Wed Nov 08, 2006 11:56 am

newsflash: nu era nici o intrebare. oh well. trebuie neaparat sa pun o intrebare k sa scriu p'aici? ok..here it goes: cum vi se pare vremea pe afara? :evil:
Only God can judge me...

golanulstelist
senior
senior

Postby golanulstelist » Wed Nov 08, 2006 8:02 pm

Pai la mohora se cam aflau intrebarile la examen. Ideea era sa nu dati prima serie.

elddar
senior
senior

Postby elddar » Thu Nov 09, 2006 2:06 pm

[quote="golanulstelist"]Pai la mohora se cam aflau intrebarile la examen. Ideea era sa nu dati prima serie.[/quot

eu de sub la exam n-am auzit dar de sub la testele alea am auzit ca poti face rost de ele de l anii mai mari sau de la cei care au dat inaintea ta,
dar se pare ca tot degeaba....
la testul ala de martzi cik din toti aia care au dat de dimineatza ar fi luat doar 2 pers peste 5 !!( :shock: )....io am dat dupa-amiaza....so nus ce-am facut :? sperantza moarte ultima hehe

excristi
senior
senior

Postby excristi » Thu Nov 09, 2006 4:50 pm

Se pot afla subiectele la examen... inclusiv grilele (vb de mohora) ... cand am dat eu biochimia (in 2005) erau aceleasi subiecte si grile din 2003... chiar scria pe grile... "sesiunea iulie 2003"... pentru subiecte YM: excristi.
www.AdmitereMedicina.ro

rugz
newbie
newbie

Postby rugz » Sat Nov 11, 2006 3:42 pm

bai..cum aflu si eu detalii despre 'renumitul bal'? plsplspls
Only God can judge me...

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sat Nov 11, 2006 4:44 pm

o sa afiseze prin facultate am inteles :D

ionutz

Postby ionutz » Tue Nov 14, 2006 3:17 pm

In sfarsit s-au dat si legitimatiile de transport si cupoanele cfr!
De bursa nu se aude nimica,m-ar interesa cea sociala!
Greu greu la facultatea de medicina

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Tue Nov 14, 2006 4:03 pm

Bursele se dau in decembrie de obicei. Mai devreme nu cred ca sunt sanse.
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

alice18
senior
senior

Postby alice18 » Wed Nov 15, 2006 5:29 am

balul e pe 28 noiembrie. invitatiile sunt 130.000 lei si ii avem ca invitati pe Iris. mai multe detalii la SSMB.

X-White
junior
junior

Postby X-White » Thu Nov 16, 2006 9:27 pm

ai uitat sa spui ca e in Kristal club :D

btw : esti in ssmb ?
Over&Out

alice18
senior
senior

Postby alice18 » Fri Nov 17, 2006 12:16 am

a da dar nu eram sigura ca unii ziceau si de whynot. nu nu sunt in ssmb. ar merita? :D tu esti?

alice18
senior
senior

Postby alice18 » Fri Nov 17, 2006 12:38 am

am auzit ca SMURD-ul ar organiza niste cursuri sau tabere pt studenti, chiar si pt cei din anii mici. am cautat si eu pe net ceva dar nu am gasit nimic. stiti ceva de asta sau vreo adresa? :?

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Fri Nov 17, 2006 11:45 am

Reprima-ti putin onoarea de SSM-ista si intreaba la LSM, (la subsol, imediat dupa biofizica, sau a doua usa pe stânga). Pe vremea mea ei se ocupau cu inscrierile.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

rugz
newbie
newbie

Postby rugz » Fri Nov 17, 2006 7:41 pm

de udne luam bilete? :?:
Only God can judge me...

scarllet
junior
junior

Postby scarllet » Fri Nov 17, 2006 9:00 pm

biletele de bal se cumpara de la ssmb.(asa era anul trecut cel putin).ssmb ul e langa intrarea amfiteatrului mare.dar,se pot cumpara si pe loc de la intrarea in kristal,insa mai scump.

Return to “Anii 1-3”