rezidentiat 2006?
- liana_ro2004
- senior

-
lucicutza
- newbie

myty_miti wrote:am inteles ca daca 2 ani consecutiv cazi in aceasi amplasare (sala si mai ales loc in sala) se cumuleaza punctajul din anul precedent cu cel actual
probabil din cauza asta atata interes![]()
fiti mai veseli oameni buni!! asteptam acest examen de un an ca se ne intristam? nu cred.
Super!
Am ras cu lacrimi!
Bafta maxima si sa-ti mentii tonusul asta ca te va ajuta in special dupa rezi.
- liana_ro2004
- senior

-
regina margot
- newbie

Nu se pastreaza locatiile.
Daca am inteles eu bine, cineva intreba daca se pastreaza locatiile de la un an la altul. Din experienta mea va pot spune ca doi ani la rind am dat in amplasari diferite; prima oara la Universitate, a doua oara la facultatea de drept. Poate pentru altii se pastreaza; la mine insa nu.
Bafta tuturor la invatat. Mai sint citeva zile si scapam.
Bafta tuturor la invatat. Mai sint citeva zile si scapam.
- kuky_nic
- junior

rezidentiat2006
intrebare:la cat timp dupa examenul de rezi este repartitia celor care iau pe medicale?si la cat timp cei care iau mf?o sapt?doua?multumesc anticipat
- dragamaia
- senior

- matrix
- elder

poti sa iti iei ceva de mancare si baut la rezi ? adica in patru ore eu cred ca o sa mor de sete, plus ca dimineata nu stiu daca apuc sa mananc micul dejun la hotel
inca un lucru : macar cu portofel in buzunar ne lasa in sala ca n-am chef sa-l las sa fie pazit de jandarmi ?
are cineva o harta a clujului care poate fi printata ? ca pe net am gasit doar bucatele. sau se poate cumpara din cluj de la ratb lor ?
inca un lucru : macar cu portofel in buzunar ne lasa in sala ca n-am chef sa-l las sa fie pazit de jandarmi ?
are cineva o harta a clujului care poate fi printata ? ca pe net am gasit doar bucatele. sau se poate cumpara din cluj de la ratb lor ?
Viata lunga si prospera!
- Tutza
- elder

eu am mancat si baut la rezi cat a incaput. aveam pus in banca langa mine stecla de apa si punguta cu chec. plus doua algocalmin si doua loperamid (just in case
).
portofelul cred ca poti sa il lasi la supraveghetori.
portofelul cred ca poti sa il lasi la supraveghetori.
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
- tana
- elder

eu am avut doua batoane de ciocolata cu un interior crocant si cu un pic de caramel, aduse tocmai din Belge ptr mine. cea mai frumoasa parte a rezidentiatului 

Last edited by tana on Fri Nov 03, 2006 5:00 pm, edited 1 time in total.
I'm not anti-social. I'm just not user friendly
-
ralucutza
- senior

- yodabatranu
- junior

- ciushka
- elder

anu trecut la chirurgicale la fac de farmacia s-a mancat .s-a baut.mai aveam putin si dansam pe mese da nu ne-a lasat cu muzica
asa ca stati linistiti
eu unu am bagat in mine o galeata de apa.de mancat nu am mancat ca au zis ca nu pot sa fac gratar ca ii deranjez pe restul
asa ca stati linistiti
eu unu am bagat in mine o galeata de apa.de mancat nu am mancat ca au zis ca nu pot sa fac gratar ca ii deranjez pe restul

de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
-
cipi
- newbie

rezidentiat2006
Are cineva idee ordine in care s-au terminat specialitatiile chirurgicale anul trecut la repartitii.
- ciushka
- elder

astea sunt idei preconcepute.ok plastica si cardiovasculara o sa fie omor cu ele ca da bine si e de bon ton .dar ultimele.....neiteresant.nu cred ca ala de o sa fie primul pe lista o sa fie mai fericit decat ala de e ultimul deasupra liniei.asa ca.... faceti ce a spus lenin(faza aia cu invatu nu cu muncitu ca salariul e de *** ego dixit
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
- pickymed
- senior

- Tutza
- elder

si eu am trecut printr-o depresie recent, dar mi-am dat seama ca nu vreau sa traiesc in frica. refuz. anul trecut m-am blocat cu vreo luna inainte de rez (oricum n aveam cum sa termin materia la timp) dar n am reusit din cauza asta sa fac nici cat as fi putut face. erau zile cand stateam intr-o continua depresie si nu citeam decat o pagina.
asa ca anul asta mi-am zis: oricat de putin as invata in fiecare zi e ceva in plus si nu in minus asa ca merg inainte (deep.....very deep. i know
). imi fac planuri cu ce am sa fac dupa rezi
ca sa imi mai cresc moralul. ce sa mai zic ca e ziua mea marti si planuiesc sa nu fac altceva decat 3 subiecte din ciofu 
asa ca anul asta mi-am zis: oricat de putin as invata in fiecare zi e ceva in plus si nu in minus asa ca merg inainte (deep.....very deep. i know
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
- pickymed
- senior

La Multi Ani! de acum
si sa de-a Dumnezeu sa fie bine pt toti.Asa am patit si eu anul trecut...m-am blocat,imi doream sa fac multe si nu reuseam nimic:(..si intr-adevar,eu ma gandesc la Craciun,de abia astept sa vina:).Sper sa se termine odata cu exam asta,sincer,pt mine a fost si este cel mai chinuitor pe care l-am dat vreodata si cred ca esentialul pt o reusita e sa ai rabdare MUUUlta si perseverenta...acum tot ce sper e sa-mi aduc aminte si la exam din ce am citit.Bafta multa la toti:)
- Tutza
- elder

- nea Marin
- newbie

[quote="Tutza"]eu am mancat si baut la rezi cat a incaput. aveam pus in banca langa mine stecla de apa si punguta cu chec. plus doua algocalmin si doua loperamid (just in case
). quote]
de asta ai si luat rezi anul trecut
ti-a fost gandu numai la baut si mancat
nu stiu cum pot unii sa se gandeasca la asa ceva in timpul examenului.
de asta ai si luat rezi anul trecut
ti-a fost gandu numai la baut si mancat
nu stiu cum pot unii sa se gandeasca la asa ceva in timpul examenului.
Sunt fun robu' viliams!
-
iuli_1981
- junior

rezidentiat 2006
DIN CEI CARE AU DAT ANUL TRECUT SAU CARE STIU MAI BINE: CAT DE EXACT TREBUIE SA "COLORAM" BULINELE. NU TREBUIE SA DEPASIM DELOC, SAU EXISTA O OARECARE MARJA DE EROARE, SI CAM CARE AR FI ACEEA? MERSI MULT
totul pare mare atunci cand esti mic
- ratzushka
- elder

e, perfect acuma daca nu e, nu e. iti mai tremura mana, te mai grabesti...e greu sa le colorezi perfect.
dar nu asta e esentyialul. esentialyul e sa te starduiesti sa colorezi pe cele bune.
incercati sa colorati cat mai exact se poate, dar dupa parerea mea scanerul le ia in considerare si daca nu sunt perfecte-perfecte
sa nu depasesti prea mult bulina(oricum prea mult nu ai cum sa depasesti, ca atunci inseamna ca ai intrat in urmatoarea bulina, ca sunt foarte aproape una de alta) sau sa nu lasi mult loc liber in bulina(ceeace iarasi nu se prea poate, ca bulinele sunt mici din start)
cu grija si rabdare se pot colora relativ bine, nu e chiar asa mare scofala coloratul asta. asta daca nu esti foarte emotiv.
dar nu asta e esentyialul. esentialyul e sa te starduiesti sa colorezi pe cele bune.
incercati sa colorati cat mai exact se poate, dar dupa parerea mea scanerul le ia in considerare si daca nu sunt perfecte-perfecte
sa nu depasesti prea mult bulina(oricum prea mult nu ai cum sa depasesti, ca atunci inseamna ca ai intrat in urmatoarea bulina, ca sunt foarte aproape una de alta) sau sa nu lasi mult loc liber in bulina(ceeace iarasi nu se prea poate, ca bulinele sunt mici din start)
cu grija si rabdare se pot colora relativ bine, nu e chiar asa mare scofala coloratul asta. asta daca nu esti foarte emotiv.
Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.
- sara
- junior

Bulinatul dureaza destul de mult, mai ales daca nu ai o carioca buna si daca mai esti si stresat sa nu depasesti marginea.Unii bulineaza mai repede(intr-o ora au terminat), altii mai incet. Eu am terminat mai intai de rezolvat grila si apoi am bulinat pt ca dupa 3 ore de examen in care stai cu nervii intinsi la maxim nu mai ai mintea limpede.
In ziua de dinaintea examenului am repetat ce credeam mi s-a parut mai greu adica leucemiile.Rezultatul:nu mi-am amintit mai nimic din ele.De aceea e bine ca in ultima zi sa va odihniti.
Rezidentiatul asta e important cand nu-l iei.Odata luat, ai alte probleme:salariul de mizerie, garzi neplatite, statutul de rezident adica ceva sub asistenta si gandul ca te-ai ratat facand medicina.Am colegi care nu au luat si acum sunt la firme de medicamente, castiga 1000E/luna, au masina si sunt absolut ok.Concuzia: examenul asta nu e un capat de tara.
Bafta la toti!
In ziua de dinaintea examenului am repetat ce credeam mi s-a parut mai greu adica leucemiile.Rezultatul:nu mi-am amintit mai nimic din ele.De aceea e bine ca in ultima zi sa va odihniti.
Rezidentiatul asta e important cand nu-l iei.Odata luat, ai alte probleme:salariul de mizerie, garzi neplatite, statutul de rezident adica ceva sub asistenta si gandul ca te-ai ratat facand medicina.Am colegi care nu au luat si acum sunt la firme de medicamente, castiga 1000E/luna, au masina si sunt absolut ok.Concuzia: examenul asta nu e un capat de tara.
Bafta la toti!
- crisa_s
- senior

il gasesti aici
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=3739
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=3739
Eu inteleg ca nu-ntelegi, dar nu-nteleg ce nu-ntelegi, de ma-ntelegi eu te-nteleg, M-AI INTELES?
-
iuli_1981
- junior

rezidentiat 2006
DIN MOMENTUL IN CARE AFLII CA AI LUAT, SI CE AI LUAT, CAND INCEPI EFECTIV "MUNCA" ? (PE SPECIALIZARE SAU PE MF, DEPINDE CE AI LUAT)
- yodabatranu
- junior

-
iuli_1981
- junior

rezidentiat 2006
IN IANUARIE CAM PE CAT? APROXIMATIV...MERSI MULT
- Doll
- elder

-
iuli_1981
- junior

rezidentiat 2006
STIE CINEVA CARE A LUAT, SA-MI SPUNA SIGUR, CA VREAU SA-MI PLANIFIC O VACANTA DE SARBATORI. MERSI MULT. BAFTA LA TOTI.