Intrebari anul 2

rox
elder
elder

Postby rox » Mon Oct 16, 2006 7:43 pm

mhhhmmm..noua ne-a zis sultana la lp ca pentru noi e suficient cursul concis. cartea cealalta cica ar fi " suplimentar", daca vrem noi sa ne documentam si sa citim mai mult...este mai complexa si mai detaliata. deocamdata am doar cursul concis, daca o sa simt nevoia de mai mult o sa-mi fac un xerox si dupa aia...pana una alta, mie imi sunt suficiente cursurile...dna doctor ruta chiar stie ce vorbeste si chiar te face sa intelegi ceva ...imi place, spre deosebire de micro, unde nu pot sa spun decat: JENANT... :!:
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

rox
elder
elder

Postby rox » Mon Oct 16, 2006 7:49 pm

mhhhmmm..noua ne-a zis sultana la lp ca pentru noi e suficient cursul concis. cartea cealalta cica ar fi " suplimentar", daca vrem noi sa ne documentam si sa citim mai mult...este mai complexa si mai detaliata. deocamdata am doar cursul concis, daca o sa simt nevoia de mai mult o sa-mi fac un xerox si dupa aia...pana una alta, mie imi sunt suficiente cursurile...dna doctor ruta chiar stie ce vorbeste si chiar te face sa intelegi ceva ...imi place, spre deosebire de micro, unde nu pot sa spun decat: JENANT... :!:
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Heimdallr
junior
junior

Postby Heimdallr » Mon Oct 16, 2006 8:59 pm

E buna cea a profei, "note de curs" + cursurile!
Eu am invatat dupa cealalta, mai groasa si nu pot sa spun ca mi-a folosit mai mult , mai ales ca nu e actualizata si intre timp au aparut si alte informatii in domeniu (cum ar fi medicamentele antiretrovirale).

Heimdallr
junior
junior

Postby Heimdallr » Mon Oct 16, 2006 9:01 pm

E buna cea a profei, "note de curs" + cursurile!
Eu am invatat dupa cealalta, mai groasa si nu pot sa spun ca mi-a folosit mai mult , mai ales ca nu e actualizata si intre timp au aparut si alte informatii in domeniu (cum ar fi medicamentele antiretrovirale).

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Wed Oct 18, 2006 9:06 pm

Ma cum e cu referatul la info? Facem noi un referat in Word sau vrea nebunul asta chestii de genu programarea si mai stiu eu ce?

Bogdan_DD
senior
senior

Postby Bogdan_DD » Thu Oct 19, 2006 8:51 pm

Il faci in word in laboratorul de info de preferat. Daca il faci acasa si vii cu el pe disketa (nu cred ca au porturi USB :D), s-ar putea sa faca urat. Vino peste program de cateva ori, mai ales pana in vacanta, ca nu se inghesuie nimeni. Trebuie scos si in format A4 si redactat ca un articol medical (ai ca model lp-ul 2 sau 3 nu mai stiu). Adica pe 2 coloane, bibliografie, intro...

Va afiseaza el temele si ii trimiteti mail cu nr. temei.

vivi
newbie
newbie

Postby vivi » Fri Oct 20, 2006 3:21 pm

Eu am inteles k la laborator iti faci proiectul(in cazul in kre nu mai vrei sa faci tampeniile alea de lp uri;)).Referatul am inteles k il aduci atunci knd iti zice el.dak are cineva pareri contrare sau argumente pls post them..:D
A fi humanoid NU depaseste limitele umane;)

vivi
newbie
newbie

Postby vivi » Fri Oct 20, 2006 3:21 pm

Eu am inteles k la laborator iti faci proiectul(in cazul in kre nu mai vrei sa faci tampeniile alea de lp uri;)).Referatul am inteles k il aduci atunci knd iti zice el.dak are cineva pareri contrare sau argumente pls post them..:D

doareu_mm
senior
senior

intrebari anul 2

Postby doareu_mm » Fri Oct 20, 2006 5:36 pm

REFERATUL la info trebuie facut in lab de info si NUMAI dupa indicatiile profului. Altfel, nu va fi punctat la valoare sa maxima...si nu cred ca ti-ar placea sa se intample una ca asta, mai ales daca te-ai stresat ceva cu el. Stai peste program, gaseste un calculator liber....dar asta de preferat inainte de vacanta, pentru ca in preajama sarb e un balamuc organizat in lab de info med.
Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Tue Oct 24, 2006 6:55 pm

Ziceti-mi si mie va rog daca stie cineva care e subiectul 91 la infomatica la referat (daca are lista bineinteles) ca mi-a zis Spircu sa-l fac da nu mi-a zis care e. Daca stie cineva...merci !

rox
elder
elder

Re: intrebari anul 2

Postby rox » Tue Oct 24, 2006 7:05 pm

doareu_mm wrote:REFERATUL la info trebuie facut in lab de info si NUMAI dupa indicatiile profului. Altfel, nu va fi punctat la valoare sa maxima...si nu cred ca ti-ar placea sa se intample una ca asta, mai ales daca te-ai stresat ceva cu el. Stai peste program, gaseste un calculator liber....dar asta de preferat inainte de vacanta, pentru ca in preajama sarb e un balamuc organizat in lab de info med.

mda, ca noi n-avem nimic mai bun de facut....
thanks but no thanks, n-o sa ma vada pe mine stand peste program pentru info nici daca ar fi ultima chestie din lume de facut. sa zicem ca daca ar trebui sa stau la anatomie, la fiziologie, hai si la histo ar fi ceva, si as avea bunavointa, ca stiu ca in definitiv pentru mine as face-o, dar pentru asta...niciodata. la cat de prietenoase sunt asistentele de acolo, cat de ...lamuritor e "dom' profesor" si cat ma intereseaza pe mine minunata materie.....
au mai facut si altii medicina, au mai facut si altii infomed , si slava domnului au trecut cu bine, ca n-am auzit altceva. in chimb am auzit de oameni care au picat anul pentru anato sau fizio. info e ..o materie acolo, sa fie. si o tratam ( sau o tratez, cel putin) ca atare
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

scarllet
junior
junior

Postby scarllet » Wed Oct 25, 2006 6:20 pm

subiectul 91= Meta-analiza
The difference between genius and stupidity is that genius has its limits.

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Wed Oct 25, 2006 10:01 pm

apropo de unde tra sa facem referatele..."dom' prof" spircu a zis la cursul I ca noi le scriem si dupa aia le trimitem prin net...si atunci cum mai vine faza cu scrisul in lab???
eu stiu ca asa a fost anul trecut dar anul asta cam greu sa apuce toata lumea un calc pt referate...cu 8 serii and all...
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't
matter and those who matter don't mind.

scarllet
junior
junior

Postby scarllet » Thu Oct 26, 2006 8:39 pm

noua ne a zis ca trebuie sa le facem la facultate.sau daca avem noi nu stiu c server ftp atunci le putem lucra acasa si sa le transferam in cont.
@grasu-x: sorry.subiectul 91=compararea populatiilor. nu meta analiza
The difference between genius and stupidity is that genius has its limits.

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Fri Oct 27, 2006 12:00 pm

ce destept ii si spircu asta! chiar ma intreb cum o sa-si faca 8 serii referatele in cele doua laboratoare... :evil:

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Oct 30, 2006 6:20 pm

apropo de proiectul la info, ce am facut eu anu trecut si a mers, chiar f f bine
referatul l-am scris acasa in formatul care trebuia(cu regulile de la lp-ul 2 parca nu mai stiu) apoi iam dat copy paste pe mail yahoo, dar pe mail nu ca atasament, apoi am venit in lab mi-am dat copy paste de pe mail in Word, am mai facut niste retusuri la scris, pagini, coloane, bla si alte alea(mi-a luat cam o ora smecheria asta) si toata lumea a fost happy(nu va spun insa ce nervi mi-am facut cu lp-urile care mi-au secat tineretea :( :( ) in fine aveam marti si am ajuns in sem 2 sa ma mir , martea nu ma mai enervez deloc, dar cum e posibil asa ceva? era o regula scosul din sarite....deci bafta multa la toata lumea

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Mon Oct 30, 2006 7:57 pm

Pauly wrote:apropo de proiectul la info, ce am facut eu anu trecut si a mers, chiar f f bine
referatul l-am scris acasa in formatul care trebuia(cu regulile de la lp-ul 2 parca nu mai stiu) apoi iam dat copy paste pe mail yahoo, dar pe mail nu ca atasament, apoi am venit in lab mi-am dat copy paste de pe mail in Word, am mai facut niste retusuri la scris, pagini, coloane, bla si alte alea(mi-a luat cam o ora smecheria asta) si toata lumea a fost happy(nu va spun insa ce nervi mi-am facut cu lp-urile care mi-au secat tineretea :( :( ) in fine aveam marti si am ajuns in sem 2 sa ma mir , martea nu ma mai enervez deloc, dar cum e posibil asa ceva? era o regula scosul din sarite....deci bafta multa la toata lumea

Auzi pai si daca il pun pe mail ca atasament are ceva? Se prinde ala sau ce?

stefan_georgescu
senior
senior

Postby stefan_georgescu » Mon Oct 30, 2006 7:59 pm

Nu ca se prinde dar, din cate imi aduc eu aminte nu poti descarca atasamentele din cauza firewall-ului.
Nu-mi dati in cap daca nu am dreptate:)
Nu ne vindem tara!
O dam pe gratis!

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Oct 30, 2006 8:38 pm

asa e, nu poti sa descarci atasamentele, k am incercat si eu varianta asta, stiu sorry :(

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Mon Oct 30, 2006 9:56 pm

multumesc, pauly!!! m-ai scapat de o groaza de nervi cu gasitul unui calc liber si cu scrisul referatului in lab-ul de info... :D
sa speram ca merge... 8)

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Mon Oct 30, 2006 10:06 pm

apropo...pentru cei din seria 3...de unde luam cursul de histo care nu s-a tinut vinerea trecuta? am auzit ca s-ar putea sa ajunga la xerox, facut de prof... :roll:

rox
elder
elder

Postby rox » Mon Oct 30, 2006 10:52 pm

de la celelalte serii? :D doar la noi nu s-a tinut....
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Riley
elder
elder

Postby Riley » Tue Oct 31, 2006 5:29 pm

multumesc, pauly!!! m-ai scapat de o groaza de nervi cu gasitul unui calc liber si cu scrisul referatului in lab-ul de info... Very Happy
sa speram ca merge... Cool

cu placere, anytime, anywhere sa ajut cand pot :) :D

aia_sweet
newbie
newbie

Postby aia_sweet » Tue Nov 07, 2006 9:01 pm

in cursul de vineri, 3.11 contine si cursul care nu s-a facut. adica au incercat sa recupereze.
I was born intelligent! Education ruined me...

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Tue Nov 07, 2006 9:48 pm

yep! been there! desi am scris enorm ma bucur ca recuperam tot cu profa... 8)

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Tue Nov 14, 2006 1:00 pm

Intrebare intrebatoare: Sapt viitoare am colocviu la micro si din ce ni s-a spus o sa se dea mai mult din cursuri. Si vroiam sa stiu de se poate invata cate ceva ca a zis profu ca nu mai sunt carti de curs si trebuiesc editate. Am auzit ca e la xerox o carte de micro da cica nu e aia a lui. Deci...cam ce ma sfatuiti?

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Tue Nov 14, 2006 9:36 pm

cartea de la xerox e de debeleanu si e super ok...nu are atatea detalii ca si aia de popa dar pentru colocviu eu zic ca e foarte buna...cel putin pana se reediteaza cealalta... debeleanu is a good substitute! :wink:

vivi
newbie
newbie

FIZIO

Postby vivi » Thu Nov 16, 2006 11:47 pm

Cu mare durere in suflet domnul Zagrean am inteles k s-a induplecat sa ne dea ocazia sa dam partialu..Cu enshpe mii de conditii...k de obicei..stie cineva ceva ce se intampla dak luam 5 la partial?eu am auzit varianta k cik suntem deja picati in vara siintram direct k restantieri in toamna... :shock: .A mai auzit cineva altcva?sau makr dracia asta????

raluca7
newbie
newbie

Postby raluca7 » Fri Nov 17, 2006 5:07 am

daca ai minim 7 la toate cele 2-3 lucrari pana in februarie, poti intra in partial.

partialul inseamna 50 de grile din materia de semestru I. tot negative. si dai in prealabil si ex de lp.

daca iei minim 5 in partial, atunci in vara ai ex de lp cu cealalta jumatate de materie plus ex mare cu 50 de grile din cealalta jumatate de materie. exact asa cum era anul trecut la biochimie (anul asta se mai aplica la histo si la microbi)

daca nu iei minim 5 in partial (sau daca nu te lasa sa-l dai, din cauza notelor mici la lucrari sau nepromovarea ex de lp), atunci in vara dai ex cu 50 de grile din materia intregului an. wich sucks.

vivi
newbie
newbie

Postby vivi » Fri Nov 17, 2006 8:03 am

Ms Raluca...:D.Eu auzisem k nu s mai da insa ex de lp acum in iarna,ci doar in vara(TOOOT..bleah)..ma rog...om trai si om vedea

rox
elder
elder

Re: FIZIO

Postby rox » Fri Nov 17, 2006 7:51 pm

vivi wrote:Cu mare durere in suflet domnul Zagrean am inteles k s-a induplecat sa ne dea ocazia sa dam partialu..Cu enshpe mii de conditii...k de obicei..stie cineva ceva ce se intampla dak luam 5 la partial?eu am auzit varianta k cik suntem deja picati in vara siintram direct k restantieri in toamna... :shock: .A mai auzit cineva altcva?sau makr dracia asta????

bai cate se pot zvoni in facultatea asta....
hai sa incerc sa explic. se dau 2 lucrari. una dupa ekg, una dupa ce terminam respiratorul. daca media lor e >= 7, ai dreptul sa intri la partial. care va fi grila, 50 grile 50 minute, cu unele mici "imbunatatiri" in favoarea studentilor, cum ar fi revederea la sfarsit a tuturor celor 50 grile, cate 15-20 secunde fiecare. asa iti raman pentru vara nervosul, renalul, sangele si analizatorii ( nu cred ca am uitat ceva), si scapi de bucata de materie data la partial. la care si daca iei 5 se considera luat.
na, asta e "varianta oficiala"
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Fri Nov 17, 2006 8:50 pm

explicatie la explicatie...gees...
la lucrari trebuie sa luam peste 7/lucrare...nu se accepta medii...
iar examenul practic de sem I se da DUPA partial si asta doar daca iei partialul...
zvon cu miros de veridicitate...la partial eu stiu ca trebuie sa luam peste (adica >=6)... :roll:

Dvision
junior
junior

Postby Dvision » Sat Nov 18, 2006 12:27 am

stie cineva cat de importanta e lucrarea la histologie? ca nu prea am invatat...si vreau sa stiu dak ar trebui sa o iau in serios....

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sat Nov 18, 2006 9:49 am

Eu cred ca depinde de asistent. Eu am facut bio cel anu trecut cu Dr.Coban si s-a mai uitat pe notele de la lucrari la examenul practic dar nu a tinut cont de ele foarte mult. Nu cred ca e mare lucru daca iei nota mica sau daca iei sub 5.

rox
elder
elder

Postby rox » Sat Nov 18, 2006 11:17 am

little scorpio wrote:explicatie la explicatie...gees...
iar examenul practic de sem I se da DUPA partial si asta doar daca iei partialul...
zvon cu miros de veridicitate...la partial eu stiu ca trebuie sa luam peste (adica >=6)... :roll:

sursa?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

rox
elder
elder

Postby rox » Sat Nov 18, 2006 12:23 pm

ia sa intreb si eu ceva. ma bate gandul sa-mi iau un atlas de histologie. am un junqueira acasa, dar nu-i al meu. mi se pare foarte bun, mai ales pentru ca are si text. ideea e ca pot sa-l pastrez , dar as vrea sa-mi iau unul al meu. mai am si un di fiore pe calculator, dar mi se pare mai bun junqueira. acuma, intrebarea e: intre ross, difiore si junqueira, care e mai folositor? as vrea sa-l iau in ideea de a-l folosi si mai tarziu, adica sa mai arunc o prvire prin el cand oi ajunge la morfopat, ca am inteles ca daca mai stii histologie iti e mult mai usor ...
pareri avizate?
multumesc anticipat
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Dvision
junior
junior

Postby Dvision » Sat Nov 18, 2006 7:55 pm

cate subiecte sunt la histollogie din lp si cate sunt din curs?...pentru lucrare

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Sat Nov 18, 2006 9:21 pm

rox wrote:
little scorpio wrote:explicatie la explicatie...gees...

sursa?

sursa pentru primele chestii e d-nul dr braga, asistent fizio...plus profu'...
de zvon nu stiu ce sa zic...eu asa am inteles...tot de la prof... da' nu introduc mana-n foc...:roll:

rox
elder
elder

Postby rox » Sat Nov 18, 2006 10:41 pm

hm. si sursa mea e dr ghita...tot asistent fizio. :D
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Sun Nov 19, 2006 5:00 pm

this sucks! inseamna ca si ei sunt la fel de aiuriti ca si noi... :lol: bineinteles ca pe site-ul catedrei nu e nimic afisat... :roll:

Return to “Anii 1-3”