intrebari ANUL I
-
audacieuxange
pt cei care vorbeau de misoginism...se vede ca nu l-ati cunoscut pe dl Dr Popescu(nu urmariti deci nici realitatea si nici afisele din unele autobuze)...altfel nu ati vorbi de misoginism la oameni k Lupu, Ispas si State... Mai bine bucurati-va ca nu ati dat peste oameni care sa va nenoroceasca 2 ani din viata si sa va omoare o gramada de neuroni....cum ar fi cel cu "facutul pe din 3"

- rox
- elder

- little scorpio
- senior

audacieuxange wrote:pt cei care vorbeau de misoginism...se vede ca nu l-ati cunoscut pe dl Dr Popescu(nu urmariti deci nici realitatea si nici afisele din unele autobuze)...altfel nu ati vorbi de misoginism la oameni k Lupu, Ispas si State... Mai bine bucurati-va ca nu ati dat peste oameni care sa va nenoroceasca 2 ani din viata si sa va omoare o gramada de neuroni....cum ar fi cel cu "facutul pe din 3"![]()
care domn Popescu??? sper ca nu ala de la biocel/histo...
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't
matter and those who matter don't mind.
- bobocu'
- junior

- rugz
- newbie

doamne ce aveti toti cu misoginismul? nu zic ca i-as cunoaste f bine pe profi k abia am intrat si eu..da ispas, dupa parerea mea e cel mai tare profesor si care chiar merita respect.. si dan state la fel. adica intra in categoria profesorilor care chiar isid au silinta sa ne faca sa pricepem ceva ...(ma rog , dupa parerea mea ei sunt cam singurii din cati am cunoscut eu pana acum...si e trist). "domnul profesor conferentiar sef de catedra autor de carti care nu mai vin odata atanasiu"...cu el am eu problema. preda ffff dezorganizat cursul. parca vorbeste din amintiri si trece de la un subiect la altul dupa cum bate vantul. si profu de genetica (pe care nu stiu cum il keama pt k nu a avut bunavointa de a se prezenta)..ce pot sa zic..cel mai potrivit ar fi un "no comment". vb REPEDE si are volumul ffffff mic..hm..parca ia-s cumpara o portavoce..ma rog ma mai gandesc.
oricum..ca "poaspata studenta blah blah blah" sustin faptul k ispas+state 'rulz'!
oricum..ca "poaspata studenta blah blah blah" sustin faptul k ispas+state 'rulz'!
- dragamaia
- senior

- Riley
- elder

pt cei cu Albu si Chirculescu Andy Remus, eu i-am avut pe ambii
Albu:nu are mustata, sau cel putin nu avea acu cativa ani, vb f f repede, tin minte k eu eram singurul care reuseam sa notez tot la cursurile lui si dupa caietul meu flutura prin toata seria, si dupa a fluturat si in seriile care au urmat in anii urmatori, examenul e grila, invatati si ultimele cursuri alea cu cancerul k din alea sunt destule intrebari, mai putin din cursurile de inceput cu structura ADN si bla, dar esenta e sa invatati
Chirculescu: cursuri destul de boring, mai ales embriologia(care mie nu mi-a placut mai deloc) dar tipul e f inteligent le are si cu biologia moleculara asa k dc sunteti interesati puteti vb cu el pe teme variate si metode experimentale, pare ciudatel dar in esenta e deschis la minte
LA EXAMEN insa, invatati bine anumite subiecte mai ales cele pe care are boala: canal inghinal, articulatii, subiectele de curs la ele tine cel mai mult, vedeti k s-ar putea sa puna intrebari din alea ciudatele cu la broasca e asa si la pasari dispare nu stiu ce, dc sunteti atenti la curs vedeti k zice, notati k nu strica, ii faceti o impresie buna la ex si asta conteaz pe viitor k mai aveti de dat inca cateva examene cu el,k? trebuie insa bine invatat, pune si intrebari de clinica cateodata, de genu dc paralizeaza ulnarul ce se intampla, dc radialul ce se intampla, nu uitati de chestiile de clinica din Ranga, sunt niste semne la psoas parca si chestii asemanatoare...si functiile muschilor, da stiu k e aiurea dar e imp, anastomoze mai ciudatele, cred k cam astea erau chestiile preferate la sem 1 anu 1. si sa nu il ennervati la ex cu prea multe prostii, dc nu stii poti sa ii zici nu stiu decat sa bati campii pe aberatii, apreciaza
cat de dna Chirculescu e o dulceata, iti explica si e de treaba si la examen la colocvii se ataseaza de studenti, e bine k o aveti
spor la treaba si succes, si sa nu va speriati, e naspa in sem 1 dar dupa se linistesc apele, da?
Albu:nu are mustata, sau cel putin nu avea acu cativa ani, vb f f repede, tin minte k eu eram singurul care reuseam sa notez tot la cursurile lui si dupa caietul meu flutura prin toata seria, si dupa a fluturat si in seriile care au urmat in anii urmatori, examenul e grila, invatati si ultimele cursuri alea cu cancerul k din alea sunt destule intrebari, mai putin din cursurile de inceput cu structura ADN si bla, dar esenta e sa invatati
Chirculescu: cursuri destul de boring, mai ales embriologia(care mie nu mi-a placut mai deloc) dar tipul e f inteligent le are si cu biologia moleculara asa k dc sunteti interesati puteti vb cu el pe teme variate si metode experimentale, pare ciudatel dar in esenta e deschis la minte
LA EXAMEN insa, invatati bine anumite subiecte mai ales cele pe care are boala: canal inghinal, articulatii, subiectele de curs la ele tine cel mai mult, vedeti k s-ar putea sa puna intrebari din alea ciudatele cu la broasca e asa si la pasari dispare nu stiu ce, dc sunteti atenti la curs vedeti k zice, notati k nu strica, ii faceti o impresie buna la ex si asta conteaz pe viitor k mai aveti de dat inca cateva examene cu el,k? trebuie insa bine invatat, pune si intrebari de clinica cateodata, de genu dc paralizeaza ulnarul ce se intampla, dc radialul ce se intampla, nu uitati de chestiile de clinica din Ranga, sunt niste semne la psoas parca si chestii asemanatoare...si functiile muschilor, da stiu k e aiurea dar e imp, anastomoze mai ciudatele, cred k cam astea erau chestiile preferate la sem 1 anu 1. si sa nu il ennervati la ex cu prea multe prostii, dc nu stii poti sa ii zici nu stiu decat sa bati campii pe aberatii, apreciaza
cat de dna Chirculescu e o dulceata, iti explica si e de treaba si la examen la colocvii se ataseaza de studenti, e bine k o aveti
spor la treaba si succes, si sa nu va speriati, e naspa in sem 1 dar dupa se linistesc apele, da?
-
audacieuxange
little scorpio wrote:audacieuxange wrote:pt cei care vorbeau de misoginism...se vede ca nu l-ati cunoscut pe dl Dr Popescu(nu urmariti deci nici realitatea si nici afisele din unele autobuze)...altfel nu ati vorbi de misoginism la oameni k Lupu, Ispas si State... Mai bine bucurati-va ca nu ati dat peste oameni care sa va nenoroceasca 2 ani din viata si sa va omoare o gramada de neuroni....cum ar fi cel cu "facutul pe din 3"![]()
nu...sigur ca nu...la histo si biocel sunt mai multi popescu...dc e unul inalt cu ochelari e foarte de treaba chiar dc e mai rece din fire...
pe popescu asta de la anato dc nu il vedeti pe la catedra sau prin sala...vedeti la metro la Unirii un afis cu el....si osteoporoza
- little scorpio
- senior

audacieuxange wrote:little scorpio wrote:
nu...sigur ca nu...la histo si biocel sunt mai multi popescu...dc e unul inalt cu ochelari e foarte de treaba chiar dc e mai rece din fire...
pe popescu asta de la anato dc nu il vedeti pe la catedra sau prin sala...vedeti la metro la Unirii un afis cu el....si osteoporoza)
multumesc! eu cu popescu inalt si cu ochelari fac la histo si imi era teama ca prima impresie a fost gresita...
- scarllet
- junior

- elddar
- senior

amnezyca wrote:tot genetica : cum e o tipa blonda cu parul cret?are in jur de 40 ani , cred.
ne a dat tema si ne a controlat pe toti .chiar a citit ce am scris.
e nasol rau dk e asa la voi(ce grupa/serie esti?).....la noi e bene, azi am aflat k nu mai facem cursu cu tanti aia dragutza creatza si... ragushita ....uhh dabia ma obishnuisem
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"
- cosmina-gabriela
- elder

- elddar
- senior

cosmina-gabriela wrote:bah nene, asteapta dreaq sapt aviatoare cu embrio sau ce'o mai fi si scuteste ne d parerile tale retrograde.
acu ce'oi crede k afli toate fixurile prof dp imed???
ps:mai du te si p la ore k med nu s face ink la FF
scuteste-ma tu de replicile tale frustrate,am vrut doar sa vad ce cred ceilalti despre profi si am facut si eu ceea ce are dreptul toata lumea:mi-am exprimat parerea! iar dk parerile mele ti se par retrograde nu te obliga nimeni nici sa le citetesti ...e ca la un post tv. nu-ti place schimbi canalul...
ps.ink m-am dus la toate cursurile pt informarea ta suplimentara
- rox
- elder

ce incerca sa zica ea era faptul ca e oarecum enervant sa tot intrebibi pe aici "am auzit ca la embrio e asa, ca e o tanti, stie cineva ceva despre ea, etc, etc, etc..." la embrio sunt mai multe tanti, "asa" sunt mai toate, si pana nu stii sigur "fac cu x sau y" nu avem ce sa-ti zicem. in plus, nu vad ce-i asa important pentru tine parerea altora.....asteapta sa vezi cum o sa fie, normal ca te uiti la microscop si desenezi, ce altceva ai vrea sa faci, si nu mai fi asa interesat de zvonistica acestei facultati, da urat la cv.....
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- dustweaver
- elite

Off-topic : Bobocu', s-ar parea ca vous avez un oarece problem cu anul I (si mai ales cu o anumita disciplina de studiu - cred ca ati intrebat de toti asistentii, sub diverse pretexte), desi, judecand dupa primele dvs. posturi, ati trecut de vreo doua veri de acest prim an...bobocu' wrote:@scarllet : ti-ai pus vreodata problema ca poate laura gaman nu este in stare sa iti faca biochimia accesibila si poate chiar placuta ?.....ce inseamna ca un asistent este ok?......asta chiar este o intrebare interesanta pentru topicul referitor la anul I.....
- little scorpio
- senior

- rugz
- newbie

da corect.
)) bai vb serios ca si manualul e identic cu modul 'dumnealui' de predare...asa...cat ami incurcat posibil..k deh..suntem al medicina, nu?s e presupune k suntem dajtepti =)))))))))))) (sa nu sariti 'la cearta' pt k glumeam asa..adik am spus-o ironic. si vad k oamenii 'mai amri' de pe forumu asta au un usor aer de superioriotate uneori
. sarumana )
Only God can judge me...
- rox
- elder

rugz wrote:da corect.)) bai vb serios ca si manualul e identic cu modul 'dumnealui' de predare...asa...cat ami incurcat posibil..k deh..suntem al medicina, nu?s e presupune k suntem dajtepti =)))))))))))) (sa nu sariti 'la cearta' pt k glumeam asa..adik am spus-o ironic. si vad k oamenii 'mai amri' de pe forumu asta au un usor aer de superioriotate uneori
. sarumana )
si intrebarea era?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- little scorpio
- senior

intrebarea era intrebatoare iar raspunsul era subinteles...
in orice caz eu zic sa invatati pentru lucrarile de la biochimie...nu ca v-ar ajuta enorm in anii mai mari dar va ajuta la examen si partial pentru ca daca la lucrari se pot afla subiectele, la examen n-o sa mai fie asa de roz...
in orice caz eu zic sa invatati pentru lucrarile de la biochimie...nu ca v-ar ajuta enorm in anii mai mari dar va ajuta la examen si partial pentru ca daca la lucrari se pot afla subiectele, la examen n-o sa mai fie asa de roz...
-
golanulstelist
- senior

- elddar
- senior

[quote="golanulstelist"]Pai la mohora se cam aflau intrebarile la examen. Ideea era sa nu dati prima serie.[/quot
eu de sub la exam n-am auzit dar de sub la testele alea am auzit ca poti face rost de ele de l anii mai mari sau de la cei care au dat inaintea ta,
dar se pare ca tot degeaba....
la testul ala de martzi cik din toti aia care au dat de dimineatza ar fi luat doar 2 pers peste 5 !!(
)....io am dat dupa-amiaza....so nus ce-am facut
sperantza moarte ultima hehe
eu de sub la exam n-am auzit dar de sub la testele alea am auzit ca poti face rost de ele de l anii mai mari sau de la cei care au dat inaintea ta,
dar se pare ca tot degeaba....
la testul ala de martzi cik din toti aia care au dat de dimineatza ar fi luat doar 2 pers peste 5 !!(
- excristi
- senior

- X-White
- junior

- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- scarllet
- junior