rezidentiat 2006?

...nimeni n-a spus ca va fi usor
Tutza
elder
elder

Postby Tutza » Fri Oct 06, 2006 9:00 pm

ar fi intr-adevar foarte frumos sa stim chestiile astea dar anul trecut nu a facut nimeni de la repartitia chirurgilor un tabelas cat de mic. la medicala au fost mai multe de ne luptam in tabele. la chir - nimicuta. :evil:
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.

gine
junior
junior

Postby gine » Sat Oct 07, 2006 12:13 am

Tutza wrote:ar fi intr-adevar foarte frumos sa stim chestiile astea dar anul trecut nu a facut nimeni de la repartitia chirurgilor un tabelas cat de mic. la medicala au fost mai multe de ne luptam in tabele. la chir - nimicuta. :evil:

eu inca mai sper.Poate totusi cineva a facut asta si va fi atat de dragut incat va si scrie rezultatele

ama_f
senior
senior

Postby ama_f » Sat Oct 07, 2006 12:28 am

eu stiu ca am vazut in arhiva forumului ceva in excel cu repartitia pe orase in fctie de medie si de pozitia ocupata.dc mai gasesc topicul respectiv il postez

ama_f
senior
senior

Postby ama_f » Sat Oct 07, 2006 1:00 am

repartite chirurgie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Tutza
elder
elder

Postby Tutza » Sat Oct 07, 2006 8:42 am

multumim frumos ca l-ai scos la suprafata. cine l-a facut, nu stii? e de anul trecut?
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.

maya
junior
junior

Postby maya » Sat Oct 07, 2006 9:16 am

Fisa medicala - in SUUB (la ambulator) destul de repede (in 2-3h depinde ce chef are asistenta sa cheme medicul - daca acesta nu este acolo) ... 200 de mii platesti la receptie si apoi mergi la trei cabinete (psihiatrie, neuro, medicina muncii) sa-ti puna parafa .
aaa...la sfarsit treci pe la asistenta sefa sa=ti inregistreze fisa...
"Don't walk behind me i will not lead, don't walk in front of me i will not follow, just walk beside me and be my friend."

ama_f
senior
senior

Postby ama_f » Sat Oct 07, 2006 10:21 am

cred ca tabelul din excel cu repartitia e din 2004, nu sunt % sigura. incerc sda caut si pe medicala. am pus si grile din 2003.

MASON
newbie
newbie

Postby MASON » Sat Oct 07, 2006 1:38 pm

Inscrierea incepe de luni?

Tutza
elder
elder

Postby Tutza » Sat Oct 07, 2006 2:01 pm

voi sunteti nu tufa ci de-a dreptul stufaris. oameni buni, inainte sa intrebati cititi si voi nitel de pe celelate topicuri.
inscrierea se face incepand din ziua publicarii Vietii Medicale adik de vinerea ce a trecut si se termina pe 25 octombrie. mergeti repejor dupa hartoage ca se va aglomera tare mai incolo.

MASON
newbie
newbie

Postby MASON » Sat Oct 07, 2006 2:14 pm

ok ...! multumesc pt informatie si mai ales pt "compliment"!
Ars Quatuor Coronati

lab20
junior
junior

Postby lab20 » Sat Oct 07, 2006 4:23 pm

Tutza, draga...sa inteleg ca totusi inscrierile incep de luni...? Ca nu prea ii vad eu pe astia de la DSP sa lucreze sambata. Si nici vinerea trecuta...adica ieri, nu cred ca au lucrat prea tare. Ca sa fiu mai sigura, s-a inscris careva de pe aici? De exemplu tu, tutza, te-ai inscris ?
Merci !
Waste of Time is a Waste of Life

Julia_R
newbie
newbie

Postby Julia_R » Sat Oct 07, 2006 5:35 pm

Daca va rog frumos, imi puteti spune daca medicala da sigur la Cluj? Stiu ca probabil s-a spus chestia asta pe undeva, dar pur si simplu nu am rabdare sa caut, cred ca stie toata lumea de ce, mai ales cei care au deja un nod in gat, ca mine ...

Va rog din suflet sa-mi spuneti daca stiti.
"Viata e grea, da' trece."

ratzushka
elder
elder

Postby ratzushka » Sat Oct 07, 2006 5:53 pm

da, julia, sigur se da medicala la cluj
Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.

Hestia
senior
senior

Postby Hestia » Sat Oct 07, 2006 6:16 pm

http://rezidentiat2006.ro/

pt cei care mai au nelamuriri

Tutza
elder
elder

Postby Tutza » Sat Oct 07, 2006 6:25 pm

lab20 wrote:Tutza, draga...sa inteleg ca totusi inscrierile incep de luni...? Ca nu prea ii vad eu pe astia de la DSP sa lucreze sambata. Si nici vinerea trecuta...adica ieri, nu cred ca au lucrat prea tare. Ca sa fiu mai sigura, s-a inscris careva de pe aici? De exemplu tu, tutza, te-ai inscris ?
Merci !

am fost vineri sa imi iau parafele pentru adeverinta. am depus cererea si abia miercuri mi s-a spus sa vin sa o iau. cu cat se aduna mai multe cereri cu atat se elibereaza adeverinta medicala mai tarziu. cei de la dsp nu pun probleme. cred ca aveau program normal vineri, iar sambata nu ma intereseaza daca au.

Julia_R
newbie
newbie

Postby Julia_R » Sat Oct 07, 2006 10:02 pm

Multumesc frumos. Sunteti foarte draguti.

... si adaug urmatoarele: declar in mod oficial ca subiectul cu celulele stem este o tampenie (nu pricep legatura lui prea mare cu hematopoieza) si mai contine si o greseala ortografica de neiertat pentru acel conferentiar care a tradus si tehnoredactat respectiva brosura oribila.
"Viata e grea, da' trece."

uxaa
senior
senior

Postby uxaa » Sun Oct 08, 2006 12:02 am

sunt de acord cu celulele stem...nu mai zic ca in brosura este ''dezbatuta'' si terapia genica inainte de cel stem si nu inteleg dc treb citite si astea.......pt ca sunt niste aberatii enorme.......

rez_ista
senior
senior

Postby rez_ista » Sun Oct 08, 2006 11:16 am

A propos de asta. Cam cate pagini are brosura. Eu am downlodat ceva de pe aici si se termina brusc la pagina 77. Are mai mult de 77 pagini ?

iris
junior
junior

Postby iris » Sun Oct 08, 2006 7:36 pm

As dori sa stiu unde se depun banii aceia...nu precizeaza decat minunatul cont...pot sa depun la banca , la cec???Multumesc si dc ati scos repartitia pe chir, exista si pe medicale???inca o data mersi

ratzushka
elder
elder

Postby ratzushka » Sun Oct 08, 2006 8:29 pm

banii se depun in contul respectiv DE LA POSTA
Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.

g24hit
junior
junior

Postby g24hit » Mon Oct 09, 2006 12:02 pm

a reusit careva sa invete minunatul subiect "genomul uman..."? daca da .....cum ati reusit? :cry:

ama_f
senior
senior

Postby ama_f » Mon Oct 09, 2006 12:07 pm

genomu nu e un subiect "invatabil" si la criza de timp in care suntem marea majoritate nu e nici rentabil sa pierzi prea mult timp cu el. invata bine celrelalte 3 subiecte din brosura, alea merg. la genom fa un pic de conspect si axeaza-te pe struct adn si pe transmiterea bolilor genetice:ad, ar, etc

in legatura cu fisa medicala pt cei din cj: se face la policlinica de pe str. motilor costa 350.000, trebuie un timbru fiscal si se fac toate analizele acolo: vdrl, rx, psihiatrie si ex. psihologic.dureaza cam 4 ore si cu un pic de noroc, ai certificatul in aceeasi zi.

ama_f
senior
senior

Postby ama_f » Mon Oct 09, 2006 12:44 pm

repartitia pe medicala
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

sevike
newbie
newbie

Postby sevike » Mon Oct 09, 2006 3:25 pm

Multumim Ama_f!
Nu stii cumva la cnpds din cluj este formulaur tip sau cererea trebuie scrisa la mana.

pasarilatilungila
elder
elder

Postby pasarilatilungila » Mon Oct 09, 2006 4:33 pm

ratzushka wrote:banii se depun in contul respectiv DE LA POSTA

PLUS 55 de mii de lei comisionul postei (mama lor)
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS

matrix
elder
elder

Postby matrix » Mon Oct 09, 2006 6:02 pm

bon...de ce toate lucrurile trebuie sa inceapa prost si sa se termine si mai prost ? sa o luam cu inceputul. amplasarea bucuresti ;)

fisa medicala o rezolvasem la suub ;) ; copie dupa id facut acasa ; adev de la decanat luata dupa o coada mare de o colega ;) plus ca ni s-a spus sa mai facem niste copii si ne mai pun ei stampila peste daca ne mai trebuie undeva, dar NU s-au gandit ca trebuie si semnate plus ca o sa ai o stampila la xerox si una originala :twisted:

la mandat am stat 45 de min pt ca tot grseam rubricile alea, iar vaca aia de la posta nu avea timp sa explice si ne tot trimetea la un model pt PERSOANA FIZICA ceea ce era o tampenie ca noua ne trebuia un model pt trezorerie.....da si mai costa 5,5 lei

acum mergem pe strada avrig......unde normal e luni deci nu se fac inscrieri :twisted: , dar luati dvs o fisa si veniti maine :twisted: . acum intrebarea de baraj "trebuie depus dosarul PERSONAL ? " si raspunsul care ne-a lasat masca " CE E AIA PERSONAL ? " .....bon deci nu are decat un neuron care e ocupat...continuam "pai adica daca pot fi aduse dosarele si de altcineva "...."ahh..da bine, DAR CE FACEM CU SEMNATURA ? ".....bon deci a cedat si neuronul activ...."PAI O SEMNEZ ACASA LOGIC (....IN m...... t.... de p.....)"...."atunci nu e nici o problema"

si inca un lucru zice acolo pe fisa aia de inscriere ca trebuie adeverinta de la facultate LEGALIZATA .....ceea ce cred ca e fals pt ca in MO a aparut doar ADEVERINTA SIMPLA si nu am chef sa platesc legalizarea :twisted: :twisted:
Viata lunga si prospera!

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Mon Oct 09, 2006 9:58 pm

Pai adeverinta de la fac e deja legala. probabil se refera la o eventuala copie care teoretic trebuie legalizata ca sa o poti folosi la inscriere. Oricum totul e posibil caci neuronii unora sunt foarte "ocupati" dupa cum ai constatat.
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

Doll
elder
elder

Postby Doll » Mon Oct 09, 2006 10:06 pm

veti avea nevoie de acele adeverinte cand va angajati asa ca e mai bine sa nu lasati originalul ci o copie la dsp in dosarul de inscriere. la iasi anul trecut s-au acceptat copii simple (nelegalizate)

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Tue Oct 10, 2006 12:47 pm

Doll, merci de info asta ca eu ma repezisem sa dau originalul. Si eu am auzit zvonul cum ca ar trebui legalizata. Exista cineva care s-a inscris deja si care ne poate da detalii? Merci
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"

giacarangi
junior
junior

Postby giacarangi » Tue Oct 10, 2006 12:57 pm

Sigur trebuie legalizata copia. La Mures ni s-a spus la decanat ca nu se mai elibereaza alta adeverinta si ca ar trebui sa facem copie dupa ea si sa o legalizam pt rezi. Eu am legalizat-o , la fel si colegii mei.
...timpul este un copil care muta piesele intr-un joc...

medcelena
junior
junior

Postby medcelena » Tue Oct 10, 2006 12:59 pm

da , asa a fost si la bucuresti,tot legalizata

ama_f
senior
senior

Postby ama_f » Tue Oct 10, 2006 1:25 pm

la cj la dsp primeste adeverinta simpla, dc mai trebuie undeva se pot face copii color
merge repede cu inscrierea, doamna respectiva chiar e de treaba, programul e intre 11:30 si 14

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Tue Oct 10, 2006 2:21 pm

matrix wrote:bon...de ce toate lucrurile trebuie sa inceapa prost si sa se termine si mai prost ? sa o luam cu inceputul. amplasarea bucuresti ;)

fisa medicala o rezolvasem la suub ;) ; copie dupa id facut acasa ; adev de la decanat luata dupa o coada mare de o colega ;) plus ca ni s-a spus sa mai facem niste copii si ne mai pun ei stampila peste daca ne mai trebuie undeva, dar NU s-au gandit ca trebuie si semnate plus ca o sa ai o stampila la xerox si una originala :twisted:

la mandat am stat 45 de min pt ca tot grseam rubricile alea, iar vaca aia de la posta nu avea timp sa explice si ne tot trimetea la un model pt PERSOANA FIZICA ceea ce era o tampenie ca noua ne trebuia un model pt trezorerie.....da si mai costa 5,5 lei

acum mergem pe strada avrig......unde normal e luni deci nu se fac inscrieri :twisted: , dar luati dvs o fisa si veniti maine :twisted: . acum intrebarea de baraj "trebuie depus dosarul PERSONAL ? " si raspunsul care ne-a lasat masca " CE E AIA PERSONAL ? " .....bon deci nu are decat un neuron care e ocupat...continuam "pai adica daca pot fi aduse dosarele si de altcineva "...."ahh..da bine, DAR CE FACEM CU SEMNATURA ? ".....bon deci a cedat si neuronul activ...."PAI O SEMNEZ ACASA LOGIC (....IN m...... t.... de p.....)"...."atunci nu e nici o problema"

si inca un lucru zice acolo pe fisa aia de inscriere ca trebuie adeverinta de la facultate LEGALIZATA .....ceea ce cred ca e fals pt ca in MO a aparut doar ADEVERINTA SIMPLA si nu am chef sa platesc legalizarea :twisted: :twisted:

la toata povestea asta prin care am trecut si eu ieri as mai adauga de azi (cand am trimis delegat cu dosarul cu de toate) ...NU E BUNA ADEV MEDICALA DE LA SUUB...ia ghiciti de ce ..pt ca nu scrie ca sunt apta pt grupa specialitatilor medicale...ci doar pt inscriere rezidentiat

adica acum respectam legea cuvant cu cuvant, dar cand a fost vorba de inceperea inscrierilor ........

nu mai am cuvinte

referitor la adev...trebuie cea originala pe care ne-au dat-o de la fac, sau cel putin asta i-au spus AZI prietenului meu, cine stie pana maine ce idee le mai vine.....

matrix
elder
elder

Postby matrix » Tue Oct 10, 2006 2:42 pm

:twisted: povestea merge mai departe :twisted:

merg eu azi cu dosarul plic de 40 de bani in dinti sa ma inscriu....la camera 6 cu voi spuse cea de la registratura ;) ....ok..asteptam un pic (era cam gol cand am fost eu) si INTRU....se uita ea(o donsoara durdulie ;) ) crucis :lol: si zice "AHHHH !!!CE-I ASTA ? Pai de ce ati completat dvs pe foaia medicala ca trebuia sa scrie cei de la spital. CUM ??? Ati completat si la specialitati medicale (la ce serveste foaia) tot dvs ? " Eu umil acolo "DA !! Ca doar asa au spus aia de la suub sa facem si eram vreo 4-5 cand le-am luat , plus ca e logic sa completezi tu pt ca e fisa pe care ti-ai completat si numele si adresa si pui pe ea si pt ce iti trebuie, nu ? " ....." NU!!!! Dvs ati completat-o aici in fata biroului la usa !!! " Eu: "Nu!!! nu vedeti ca e aceslasi pix pe toata foaia ".......si a tot continuat asa pana si-a pus semnatura pe foaie ....

acum merg la registratura sa-mi iau nr de inregistrare si GATTTTAAAA!!! AM Scapat !!!

am dat adev in original pt ca mi-am oprit xerox pt legalizare daca imi trebuie in alta parte. ca nu mai aveam chef sa zica ceva de notar ca nu a pus stampila perfect central :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Viata lunga si prospera!

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Tue Oct 10, 2006 3:31 pm

In loc sa dati bani grei pe legalizat adeverinte, faceti cum am facut eu: câteva copii xerox ale adeverintei, rugat secretara de la decanat sa le stampileze si pe ele. Si pac! capata valoare legala.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

blondel
senior
senior

Postby blondel » Tue Oct 10, 2006 5:13 pm

vlad stroescu wrote:In loc sa dati bani grei pe legalizat adeverinte, faceti cum am facut eu: câteva copii xerox ale adeverintei, rugat secretara de la decanat sa le stampileze si pe ele. Si pac! capata valoare legala.

asa am facut si nu ni le-au primit ( tot la domnisoara durdulie :D )
asa ca am mai dat 81000 lei si am facut copie legalizata si am mai pierdut inca 2h
Si totusi Pamantul se invarte!...

medcelena
junior
junior

Postby medcelena » Tue Oct 10, 2006 5:30 pm

dsp bucuresti are niste angajate carora demult le-au murit multe, inafara frustrarii banuiesc....ele vor mote a mote cu ce scrie la ziar, ca alta formulare nu o inteleg neuronii aia abcedati

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Tue Oct 10, 2006 5:47 pm

Mie mi-au primit-o, acum 2 ani. :roll: Ce sa mai zic. Scuze pt dezinformarea nevoluntara.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

alimori
elite
elite

Postby alimori » Tue Oct 10, 2006 6:05 pm

xerox color! La mine a mers.

pasarilatilungila
elder
elder

Postby pasarilatilungila » Wed Oct 11, 2006 9:26 am

pt cei care se duc azi/zilele urmatoare sa se inscrie:

vedeti sa nu dati ORIGINALUL (o sa aveti nevoie de el la incadrare)
legalizati-va o copie si dati-o pe aceea
in dreptul DSP..., pe partea cealalta a blocurilor, la bulevard, sunt 2 notari: unul pe aceeasi parte si unu vis-a-vis
cel de pe aceeasi parte nu a vrut sa legalizeze tamp.... adica adeverinta :)
mereti la cel de vis-a-vis (are un banner mare intins la etajul 1 al blocului acela)
costa 8,1 roni
asta daca nu reusiti sa legalizati in alta parte...

spor !
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS

Return to “Rezidentiat 2006”