intrebari ANUL I
-
gianny
O mica intrebare !!!
Hallo !! Sunt si io anul I k multi altii dintre cei de pe aci.. si as vrea sa stiu si io unde gasesc puse pe net programele de la laboratoare? de anatomie, genetik, biochimie, biofizik ... etc.. la tte la cre se face laborator. Astept si io un raspuns plssss .. Va salut pe toti :p
- Deesse
- junior

X-White wrote:mirc ?
Genetica s-a facut sapt asta . In schimb psihologia medicala nu se face asa de curand( pt seria 8 cursurile incep marti pe 17oct) iar seminariile dupa data de 23
Vin si eu cu o intrebare : Fac anatomia Lp cu o doamna doctor mai plinuta care fumeaza in draci . Stie cineva cum o cheama si ce fel e la examen cu ea ? Eu unul sunt multumit cum preda si cum explica .
Pe Dna Doctor o cheama Carmen Cristescu. La examen te ajuta, si da, preda si explica bine.
Bafta
- X-White
- junior

- No More
- senior

X-White wrote:Vin si eu cu o intrebare : Fac anatomia Lp cu o doamna doctor mai plinuta care fumeaza in draci .
Lasa-ma sa "ghicesc" : KENT lung.
Voiam doar sa zic ca la practic - asta daca mai e ca acum 5 ani - nu dai cu asistentul... ci ai o "cursa cu obstacole", in care tre' sa treci peste 2 cadavre si sa recunosti diverse artere/nervi/muschi de care e legata o sarma cu stegulet
Si prof. presupun ca e dr Marius Vlad, nu?
- X-White
- junior

- studenta
- elder

No More wrote:X-White wrote:Vin si eu cu o intrebare : Fac anatomia Lp cu o doamna doctor mai plinuta care fumeaza in draci .
Lasa-ma sa "ghicesc" : KENT lung.Mai mult pufaie, ce-i drept... e medic oftalmolog din cate stiam... In anu; 2 am facut cu dna Cristescu, dar sincer mi-a placut mai mult dna Nanea (in anul I)
Voiam doar sa zic ca la practic - asta daca mai e ca acum 5 ani - nu dai cu asistentul... ci ai o "cursa cu obstacole", in care tre' sa treci peste 2 cadavre si sa recunosti diverse artere/nervi/muschi de care e legata o sarma cu steguletSi la final ai oase... Nu intreaba nimeni nimic, doar ca tre' sa recunosti elementele mai sus mentionate. Practic e sa inveti pentru colocvii, ca de-acolo mai retii sau iti clarifici eventuale nelamuriri.
Si prof. presupun ca e dr Marius Vlad, nu?
cristescu e super tare ca asistenta, chiar daca fumeaza mult, explica anatomia super bine, mie mi-a placut f mult.
Ce comic e exam practic la anato, dar oricum cristescu e super-tare ca asistenta si super desteapta, mi-a placut f mult.
Today I saw somebody/Who looked just like you/He walked like you do/I thought it was you/As he turned the corner/I called out your name/I felt so ashamed/When it wasn't you
-
sussigkeit
- junior

- grasuX
- senior

sussigkeit wrote:sal! a facut cineva cu dna laura stroica la anato? cum vi s-a parut?merci
N-am facut io cu ea da a facut la seria mea si imi ziceau colegii. Stie femeia anatomie de rupe si nu prea ai treaba cu ea, io am crezut cand am vazut-o prima data ca e studenta
-
sussigkeit
- junior

-
sussigkeit
- junior

- b3
- elite

ca sa aveti voi de la cine lua materiale scrise 
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- grasuX
- senior

sussigkeit wrote:am remarcat. da' mi se pare ciudat ca mereu zice sa nu scriem....
Asta cu scrisu nu stiu. Exista si carte adica Ranga da e foarte stufoasa da pe parcurs o sa te prinzi tu ce sa selectezi sa inveti din ea (ce e maimportant)...o sa-ti dai seama pe parcurs cum sta treaba cu Lp-ul, cartea, cursul etc. Succes!
- alice18
- senior

- Deesse
- junior

alice18 wrote:daca ratam vreun LP cum facem sa-l recuperam? cu cine trebuie sa vb pt asta? e mai bine cu asistentul sau cu proful ca sa ma duc cu alta grupa? aaa, am uitat sa mentionez ca fac cu Ciomu, care mie una mi se pare super tare.
Vb cu asistentul. De obicei exista o perioada de refaceri inainte de sesiune, dar la o absenta nu iti fa probleme.
Daca vrei neaparat poti merge si la alta grupa.
- amnezyca
- senior

recuperezi in ultima saptamana ( inainte de sesiune) daca ai 3 absente la lp ul materiei respective.daca nu ai 3 , nu stiu daca o recuperare este obligatorie.
mie mi se pare ingrozitor! si mai ingrozitor este faptul ca imediat ce imi place ceva , se intampla altceva ce ma deprima...in fiecare zi...desigur, e prea devreme ca sa mi formez o idee , dar astazi am asistat la o scena groteasca : au fost aduse 2 cadavre , iar colegii mei (cea mai mare parte ) erau f entuziasmati.eu am fost marcata. in momentul respectiv nu am foat atat de afectata , dar acum sunt aproximativ hotarata sa renunt dupa anul asta.nu pricep cum s-au putut duce sa ii faca poze , sa se amuze...pe primul din fericire nu l am vazut , dar pe a doua (era o lady "she s a lady) am zarit o ...
oare cum reuseste batrana de acolo sa ii "impacheteze" ?
iti da senzatia ca tu nu insemni nimic ,ca oricum nu o sa afli nimic , realizezi cat esti de mediocru , ignorant...
mie mi se pare ingrozitor! si mai ingrozitor este faptul ca imediat ce imi place ceva , se intampla altceva ce ma deprima...in fiecare zi...desigur, e prea devreme ca sa mi formez o idee , dar astazi am asistat la o scena groteasca : au fost aduse 2 cadavre , iar colegii mei (cea mai mare parte ) erau f entuziasmati.eu am fost marcata. in momentul respectiv nu am foat atat de afectata , dar acum sunt aproximativ hotarata sa renunt dupa anul asta.nu pricep cum s-au putut duce sa ii faca poze , sa se amuze...pe primul din fericire nu l am vazut , dar pe a doua (era o lady "she s a lady) am zarit o ...
oare cum reuseste batrana de acolo sa ii "impacheteze" ?
iti da senzatia ca tu nu insemni nimic ,ca oricum nu o sa afli nimic , realizezi cat esti de mediocru , ignorant...
- rox
- elder

- rox
- elder

- rox
- elder

- monicutza
- elder

-
@ny3l@
- junior

-
rimpili
- senior

- rox
- elder

amnezyca wrote:tie iti place?
mai...nu vreau sa fiu rea, dar tu esti fata careia i-e frica de cadavre? ca am auzit de la niste copii ca au o colega pe care o sperie ca vin cadavrele dupa ea, si careia i-e frica de ele, si nu mai vrea sa vina la anatomie....
daca nu esti tu, scuze. daca esti, hai mai...sunt doar niste....cadavre. nu stiu, inchipuie-ti si tu ca o faci cu un scop nobil, si ca s-ar bucura daca ar sti cat de utili au fost...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- grasuX
- senior

- No More
- senior

-
rimpili
- senior

si pot sa-i pun reportofonu pe catedra?grasuX wrote:rimpili wrote:...la genetica avem un prof care vb f repede...si f incet....si n-am auzit nici macar cum il cheama...(chelios si cu mustata)...unii zic ca-i albu...si stiu ca unii profi sunt de acord sa le pui reportofonu pe catedra...la el merge?
E posibil sa fie Bohaltea
- amnezyca
- senior

rox wrote:amnezyca wrote:tie iti place?
mai...nu vreau sa fiu rea, dar tu esti fata careia i-e frica de cadavre? ca am auzit de la niste copii ca au o colega pe care o sperie ca vin cadavrele dupa ea, si careia i-e frica de ele, si nu mai vrea sa vina la anatomie....
daca nu esti tu, scuze. daca esti, hai mai...sunt doar niste....cadavre. nu stiu, inchipuie-ti si tu ca o faci cu un scop nobil, si ca s-ar bucura daca ar sti cat de utili au fost...
nu , nu sunt eu! nu imi e frica de ele , ai inteles gresit...scarba oarecum...cand il vezi , te gandesti ca nu prea insemni mare lucru, ca vei muri , ca respectivul a trait , a simtit , gandit , sperat ...
oricum e o chestiune de obisnuinta pana la urma.
m a mai deranjat entuziasmul unor colegi...
Last edited by amnezyca on Fri Oct 13, 2006 9:48 pm, edited 1 time in total.
- amnezyca
- senior

rox wrote:amnezyca wrote:tie iti place?
nu , nu sunt eu! nu imi e frica de ele , ai inteles gresit...scarba oarecum...cand il vezi , te gandesti ca nu prea insemni mare lucru, ca vei muri , ca respectivul a trait , a simtit , gandit , sperat ...
oricum e o chestiune de obisnuinta pana la urma.
m a mai deranjat entuziasmul unor colegi...
-
rimpili
- senior

...mai io stiu cine esti....las ca iti zic luni...acu mi-am adus aminte...da pe forum nu esti asa vorbareata...te descarci in timpu zilei...am stat pe aceeasi parte la lp la biochimie...adik langa era irina...si dupa aia eu..coco_i87 wrote:si eu la sfarsitul orei d genetica..f bucuroasa ca am reusit sa scriu tot ce ne spunea...ajung acasa si nu mai inteleg nimic din ce am scris![]()
rimpili : am dat o strigare la lp anato la grupa 33...si nu mi-ai raspuns
-
rimpili
- senior