intrebari ANUL I

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Sat Sep 30, 2006 11:19 pm

elddar wrote:
monicutza wrote:
sussigkeit wrote:incepe la ora 10. orarul s-a afisat deja la fel si grupele :D

esti la stoma?
:?:

cum vi se pare mah oraru avem si noi timp liber? sau stam toata ziua pe drumuri?( ma refer la anu 1)

Daca esti la MG nu o sa stai pe drumuri decat cand te duci la psihologie si la genetica ...care se fac la sahia.
In schimb orarul e aiurea.Pauze de cate 2 3 ore...timp in care o freci ...
ca de dus acasa si inapoi e cam aiurea.
Oricum orarul va suferi modificari substantiale...pentru ca nici profilor nu le convin orele...unii mai au si alte locuri de munca.

rox
elder
elder

Postby rox » Sat Sep 30, 2006 11:21 pm

elddar wrote:btw, unde gasesc si eu oraru complet pt umf pe web, asa cum ar fi civilizat si cum vazushi la celelalte facultati( chimie de ex) ??

bai :D asta ar fi o premiera in istoria facultatii! ce naiba, esti la umf, unde te crezi aici, vrei orar pe net..grupe, serii....vrei sa-i sochezi pe astia?!?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sun Oct 01, 2006 8:41 am

Deesse wrote:
elddar wrote:
monicutza wrote:
sussigkeit wrote:incepe la ora 10. orarul s-a afisat deja la fel si grupele :D

esti la stoma?
:?:

cum vi se pare mah oraru avem si noi timp liber? sau stam toata ziua pe drumuri?( ma refer la anu 1)

Daca esti la MG nu o sa stai pe drumuri decat cand te duci la psihologie si la genetica ...care se fac la sahia.
In schimb orarul e aiurea.Pauze de cate 2 3 ore...timp in care o freci ...
ca de dus acasa si inapoi e cam aiurea.
Oricum orarul va suferi modificari substantiale...pentru ca nici profilor nu le convin orele...unii mai au si alte locuri de munca.

Bai unii au facut psihologie anu trecut si la colentina la spital depinde cum ai noroc

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sun Oct 01, 2006 9:10 am

doamne ajuta :D azi ma vin shi eu in buc., ma duc pe seara sa-mi i-au oraru ca am auzit ca in prima zi( adik maine 2 oct) o sa fie inghesuiala mare.....dar mi-e teama ca iar casesc poarta inchisa la intrare, k am mai venit odata asta vara intr-o duminica si erau doar caini prin curtea umf :P
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sun Oct 01, 2006 9:49 am

cine este in seria 6? :D
orarul de luni incepe de la ora 08:00(08:00-10:00-biofizica curs ,presupun ca nu se face :?: ) in amfiteatrul S.U.U.B ( unde se afla? :?: )
luni am si anatomie lp de la 14:00-17:00 si de la 18:00-20:00 anatomie curs .se vor face?
orarul contine si greseli (de ex. 8-11 bioch ; 8-10 lb moderne , etc...)
aveti idee ce profesor are seria 6?

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sun Oct 01, 2006 10:37 am

amnezyca wrote:cine este in seria 6? :D
orarul de luni incepe de la ora 08:00(08:00-10:00-biofizica curs ,presupun ca nu se face :?: ) in amfiteatrul S.U.U.B ( unde se afla? :?: )
luni am si anatomie lp de la 14:00-17:00 si de la 18:00-20:00 anatomie curs .se vor face?

Amfiteatrul SUUB este la in spital treci pe partea cealalta a parcului din curtea facultatii, langa bisericuta aia se intra pe niste usi glisante urci scarile si la dreapta intri in amfiteatru misto ca faci biofizica in sem I eu am facut in al doilea si se aduna si fizio atunci si bio cel

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sun Oct 01, 2006 10:37 am

hai mai chiar nu stie nimeni la stoma daca s-au afisat? :roll:
ca ieri nu erau cand am fost eu :P

rox
elder
elder

Postby rox » Sun Oct 01, 2006 10:42 am

haha, biofizica cu madam ganea..se face, se face, cum sa nu, si eu am avut anul trecut tot in prima zi...:)
apoi...anatomie lp...si eu am avut in prima zi :D si nu ne-am dus, ne-am dus la cico in cismi si s-a suparat profu...ne-a certat...deci zic sa te duci, asa afli si tu cine e asistentul...iar la curs la anatomie nu schia curs de deschidere?
seria 6 la noi face cu cergan....parca
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sun Oct 01, 2006 10:54 am

si cergan cum este? :?

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sun Oct 01, 2006 11:50 am

amnezyca wrote:si cergan cum este? :?

Cergan e mai caterincos el asa de felul lui o sa va sperie la inceput si o sa vi se pare ca el dracu rau dar o sa vedeti pe parcurs ca e de treaba. Nu uita oricum ca daca-l calci pe bataturi te arde si el. Parerile sunt impartite cu cergan... mie mi-a placut de el. Mai are faze de alea sa te faca sa te simti prost daca te intreaba si nu stii...da de 1 martie la seria mea a adus martisoare la fete :lol: Oricum probabil ca o sa dati practicul cu el si o sa fie de treaba iti zic eu

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sun Oct 01, 2006 11:56 am

rox wrote:

haha, biofizica cu madam ganea..se face, se face, cum sa nu, si eu am avut anul trecut tot in prima zi...:)
apoi...anatomie lp...si eu am avut in prima zi :D si nu ne-am dus, ne-am dus la cico in cismi si s-a suparat profu...ne-a certat...deci zic sa te duci, asa afli si tu cine e asistentul...iar la curs la anatomie nu schia curs de deschidere?

La anu 1 nu cred ca o sa ia el serie adica nu stiu, dar la anu 2 a luat seria 8...o lua si la anu 1 tot ce se poate

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sun Oct 01, 2006 12:06 pm

grasuX wrote:
amnezyca wrote:si cergan cum este? :?

Cergan e mai caterincos el asa de felul lui o sa va sperie la inceput si o sa vi se pare ca el dracu rau dar o sa vedeti pe parcurs ca e de treaba. Nu uita oricum ca daca-l calci pe bataturi te arde si el. Parerile sunt impartite cu cergan... mie mi-a placut de el. Mai are faze de alea sa te faca sa te simti prost daca te intreaba si nu stii...da de 1 martie la seria mea a adus martisoare la fete :lol: Oricum probabil ca o sa dati practicul cu el si o sa fie de treaba iti zic eu

ok.
merci!
acum nu stiu daca intr-adevar e el , dar pt orice eventualitate...
o sa vad maine.
martisoare dragute? :lol:

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sun Oct 01, 2006 12:12 pm

mah , voi vb serios k se fac cursuri in prima zi? :shock: ce dreaq nici nus bene sa ajung din grivitei in eroilor si astia incep sa predea in prima zi?1 e de loale loale :D

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sun Oct 01, 2006 12:15 pm

si de la ora 08:00 :twisted: :cry:

rox
elder
elder

Postby rox » Sun Oct 01, 2006 12:16 pm

grasuX wrote:
rox wrote:

La anu 1 nu cred ca o sa ia el serie adica nu stiu, dar la anu 2 a luat seria 8...o lua si la anu 1 tot ce se poate

la anul 2 la noi are seriile 6 si 8(noua). lupu are 2 si 7(noua), ispas a ramas cu celebrele 3 si 4, si mai sunt filipoiu la 1 si ciomu la 5
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

boggie
newbie
newbie

Postby boggie » Sun Oct 01, 2006 12:16 pm

monicutza wrote:hai mai chiar nu stie nimeni la stoma daca s-au afisat? :roll:

eu o sa mai trec astazi, dar e foarte probabil sa afiseze abia maine. eu cand am sunat marti la secretariat mi-au spus ca ele nu o sa lucreze pe durata summitului si ca luni e cel mai probabil

rox
elder
elder

Postby rox » Sun Oct 01, 2006 12:18 pm

elddar wrote:mah , voi vb serios k se fac cursuri in prima zi? :shock: ce dreaq nici nus bene sa ajung din grivitei in eroilor si astia incep sa predea in prima zi?1 e de loale loale :D

ba, voi nu va duceti ca incep astia sa predea. va duceti dracu la anatomie lp sa va "recupereze" profu, sa vedeti si voi cu cine faceti, sa auziti gaudeamus cantat playback dupa casetofon si sa jurati juramantul ala, sa va cunoasteti colegii, iesiti s voi la un cico, o cafea, mai va cunoasteti...doamne ce copii...va duceti si voi la cursul in dreptul caruia scria "curs de deschidere", duh. aoleo, nimic nu stiti.
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Sun Oct 01, 2006 12:25 pm

rox wrote:
elddar wrote:mah , voi vb serios k se fac cursuri in prima zi? :shock: ce dreaq nici nus bene sa ajung din grivitei in eroilor si astia incep sa predea in prima zi?1 e de loale loale :D

ba, voi nu va duceti ca incep astia sa predea. va duceti dracu la anatomie lp sa va "recupereze" profu, sa vedeti si voi cu cine faceti, sa auziti gaudeamus cantat playback dupa casetofon si sa jurati juramantul ala, sa va cunoasteti colegii, iesiti s voi la un cico, o cafea, mai va cunoasteti...doamne ce copii...va duceti si voi la cursul in dreptul caruia scria "curs de deschidere", duh. aoleo, nimic nu stiti.

:))

elddar
senior
senior

Postby elddar » Sun Oct 01, 2006 12:30 pm

:) e de bine atunci, credeam ca o dau astia din cola-n fanta si din fanta-n sprite cu noi din prima zi...dar lasa ca vad c-o s-o dam noi di sprite in cafelutze :D

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Sun Oct 01, 2006 1:08 pm

that's the spirit! in prima saptamana oricum tra sa va dati seama pe unde se fac cursurile, care'i treaba cu facultatea asta...so, relax! important e sa stiti in ce grupa sunteti si sa vedeti cam cum arata colegii vostri... :D daca le mai retineti si numele e si mai bine! :lol:
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't
matter and those who matter don't mind.

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Sun Oct 01, 2006 1:08 pm

that's the spirit! in prima saptamana oricum tra sa va dati seama pe unde se fac cursurile, care'i treaba cu facultatea asta...so, relax! important e sa stiti in ce grupa sunteti si sa vedeti cam cum arata colegii vostri... :D daca le mai retineti si numele e si mai bine! :lol:

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Sun Oct 01, 2006 1:35 pm

e 1 OCTOMBRIE si vreau sa urez tuturor mult succes si bafta in noul an unuversitar!!! Si la note cat mai MARI :wink: !!!
si la sfarsit, mamotaaa....

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sun Oct 01, 2006 1:50 pm

little scorpio wrote:that's the spirit! in prima saptamana oricum tra sa va dati seama pe unde se fac cursurile, care'i treaba cu facultatea asta...so, relax! important e sa stiti in ce grupa sunteti si sa vedeti cam cum arata colegii vostri... :D daca le mai retineti si numele e si mai bine! :lol:

Da..are dreptate little scorpio va cunoasteti colegii, profii alea alea si una doua vine sesiunea de iarna si mai repede aia de vara si aia de restante (daca o sa aveti) si iata-ne in anu 2.MULT SUCCES SI BAFTA TUTUROR SI MAI ALES CELOR DE ANU 1.

rox
elder
elder

Postby rox » Sun Oct 01, 2006 1:51 pm

adica de ce mai ales alora, ce, noi n-avem nevoie? io una imi urez succes si doamne-ajuta 8)
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Sun Oct 01, 2006 1:52 pm

da, mai ales bobocilor!!! :lol: bafta si sa nu uitati sa mai si traiti, pe langa cursuri, lp-uri, colocvii, bla bla...ca bucurestiul are multe de oferit!!! :lol:

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Sun Oct 01, 2006 1:54 pm

special pt rox: BAFTA MULTA !!! numai succese , from all your fans!!! :P

rox
elder
elder

Postby rox » Sun Oct 01, 2006 1:57 pm

si eu, ca un elvis ce ma simt, va urez la fel si va iubeeesc!
vreau sa-i multumesc mamei mele, tatalui, bunului dumnezeu, lu' atanasiu si lu' zagrean ca am trecut in anu' 2, si bineinteles voua fanilor mei!

semnat: dj pantera
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Sun Oct 01, 2006 2:00 pm

:lol: :lol: :lol:

ce frumos...mai mai sa plang...elvis is alive!!!! :lol: si s'o facut si medicinist!!! :P

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sun Oct 01, 2006 2:23 pm

rox wrote:adica de ce mai ales alora, ce, noi n-avem nevoie? io una imi urez succes si doamne-ajuta 8)

E...am zis si io asa ne uram si noua succes la astia de anu 2 da noi mai stim acuma cum merg treburile ei nu. Si io ii multumesc lu mohora ca am trecut in anu 2 :lol:

amnezyca
senior
senior

Postby amnezyca » Sun Oct 01, 2006 4:08 pm

Anul I va multumeste pentru sustinere , sfaturi , informatii ,incurajari si va ureaza mult succes!

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Sun Oct 01, 2006 4:16 pm

grasuX wrote:
rox wrote:adica de ce mai ales alora, ce, noi n-avem nevoie? io una imi urez succes si doamne-ajuta 8)

E...am zis si io asa ne uram si noua succes la astia de anu 2 da noi mai stim acuma cum merg treburile ei nu. Si io ii multumesc lu mohora ca am trecut in anu 2 :lol:

:)) Subscriu.
Mie mi-a zis Mohora "ia 5 de aici si sa nu te mai vad" MULTUMESC DOAMNA:P

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Sun Oct 01, 2006 5:12 pm

boggie wrote:
monicutza wrote:hai mai chiar nu stie nimeni la stoma daca s-au afisat? :roll:

eu o sa mai trec astazi, dar e foarte probabil sa afiseze abia maine. eu cand am sunat marti la secretariat mi-au spus ca ele nu o sa lucreze pe durata summitului si ca luni e cel mai probabil

esti la stoma? :roll:

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Sun Oct 01, 2006 6:58 pm

Deesse wrote:
grasuX wrote:

Pai si mie mi-a zis cam la fel.Bafta Deesse!

Deesse
junior
junior

Postby Deesse » Sun Oct 01, 2006 7:25 pm

grasuX wrote:
Deesse wrote:
grasuX wrote:

Pai si mie mi-a zis cam la fel.Bafta Deesse!

Sa fie! Sar'na si muuuuulta bafta si tie. :wink:

micutza_ely

Postby micutza_ely » Mon Oct 02, 2006 2:54 pm

buna am si eu o intrbare deci pan la urma azi anu intai fac cursuri
viata e prea frumoasa ca sa o lasi sa se scurga, traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.......si nu uita sa iubesti, e cel mai frumos lucru pe care il poti simti vreodata....

micutza_ely

Postby micutza_ely » Mon Oct 02, 2006 2:55 pm

k m-am dus neatent si m-am intors vaca.

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Mon Oct 02, 2006 3:51 pm

depinde daca aveai in orar se fac daca nu nu :P

btw unde e catedra de fiziologie la mg? ca acolo facem astia de la stoma :roll: :?:

nitro
junior
junior

Postby nitro » Mon Oct 02, 2006 4:00 pm

care sunt seriile care au anatomie cu ciomu si cu ispas?

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Mon Oct 02, 2006 4:28 pm

monicutza wrote:depinde daca aveai in orar se fac daca nu nu :P

btw unde e catedra de fiziologie la mg? ca acolo facem astia de la stoma :roll: :?:

la etajul I, scrie mare Fiziologie...da' sa intrebi si in ce laborator faci... :roll: ca's mai multe...da' toate in facultate... :D

little scorpio
senior
senior

Postby little scorpio » Mon Oct 02, 2006 4:28 pm

nitro wrote:care sunt seriile care au anatomie cu ciomu si cu ispas?

ispas are seriile 3 si 4 intotdeauna iar ciomu are seria 6...

Return to “Anii 1-3”