spitale anul 4

Scanteioara
junior
junior

Postby Scanteioara » Wed Sep 13, 2006 9:42 pm

dr_me wrote:dar cat de cat se face ceva dpdv practic? sau sprijinim peretii in fiecare dimineata?

Eu am facut respirator la Caritas si este ff lejer. Dr. Nanea a fost incredibil de binevoitor la examen [care este oral cu dansul (5subiecte) pt impresionarea studentului]. Insa nu pot spune ca am si facut ceva pe-acolo. Am nimerit la sectie de cardio si desi am facut stagiul iarna, n-am avut bafta nici macar de-o pneumonie serioasa. Daca te tii de asistent sau te duci la alt asistent, e posibil sa mai prinzi ceva. Insa trebuie sa te zbati tu.. La cardio am auzit ca este la fel de lejer. Bafta maxima!
PS: la un mom dat Nanea bagase o regula tampitica.. In zilele in care nu erau cursuri trebuia sa stam in spital pana la orele 13, desi toata treaba se termina pe la 11 maxim.. Poate anul asta i-o trece ideea asta.
Oboseala si lenea au aceleasi simptome.

danhia
elite
elite

Postby danhia » Thu Sep 14, 2006 10:23 am

Mie mi-a palcut foarte mult Dr. Nanea. Tinea cursuriel intr-o maniera foarte relaxata si pe vremea mea aducea si pacienti in amfiteatru , reprezentativi pt boala respectiva, le facea anamneza, ex clinic astea.

studenta
elder
elder

Postby studenta » Thu Sep 14, 2006 1:22 pm

danhia wrote:Mie mi-a palcut foarte mult Dr. Nanea. Tinea cursuriel intr-o maniera foarte relaxata si pe vremea mea aducea si pacienti in amfiteatru , reprezentativi pt boala respectiva, le facea anamneza, ex clinic astea.

pe vremea si ce varsta ai matale
Today I saw somebody/Who looked just like you/He walked like you do/I thought it was you/As he turned the corner/I called out your name/I felt so ashamed/When it wasn't you

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Tue Sep 19, 2006 2:56 pm

nu prea m-am lamurit, dar sper sa fie ok cat de cat... si sa nu stau sa sprijin peretii toata dimineata pe acolo...

si am vrut sa mai stiu ceva: cum e radiologia la coltea?

corcodusa
senior
senior

Postby corcodusa » Tue Sep 19, 2006 5:16 pm

asa si asa
nu prea interesant
inca un macelar in spitale

MissMe
newbie
newbie

Postby MissMe » Wed Sep 20, 2006 9:29 pm

Stie cineva cum este la marire la farmacologie clinica? sau la oncologie?

alona
senior
senior

Postby alona » Wed Sep 20, 2006 11:01 pm

Lady-bug wrote:Eu am fost la onco. N-a fost prea grozav, in sensul ca s-au dat subiecte de sinteza (ca si la scris dealtfel) dar au fost cam ciudate Plus ca unei colege ce era langa mine si a scris la fel ca mine nu i-au marit nota. Aveam amandoua 9, mie mi-au marit-o ei nu. Nu intreba de ce. Oricum nu-ti miscoreaza nota. Atunci au zis ca n-au ei timp sa stea sa scada notele studentilor. Au trecut vreo 2 ani de-atunci asa ca nu stiu cum mai este. Dar daca scrii frumos ai toate sansele sa iei 10. Trebuie sa si citesti ca nu prea s-a putut vorbi, doar cu cel de langa tine. Dar te putei uita in schimb in lucrarea veciunului, ca reactionau doar "la voci soptite" :lol:

Am intrebat si eu de marirea la onco si uite ce mi s-a raspuns. La farmaco clinica presupun ca sunt tot grile in genul celor de la examen. Oricum am inteles ca astea 2 ar fi in aceeasi zi :roll:
:)

MissMe
newbie
newbie

Postby MissMe » Wed Sep 20, 2006 11:15 pm

Am citit dar ce a vrut sa zica cu "s-au dat subiecte de sinteza (ca si la scris dealtfel)"? Nu s-a dat scris tot timpul?
Nu sunt in aceeasi zi: onco-luni, farma-miercuri.
Mersi pt raspuns.

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Wed Sep 20, 2006 11:42 pm

Scuze, exprimare deficitara :oops: . S-au dat subiecte de sinteza ca si la examenul din timpul anului. :) Acum sper ca e bine :D

Oricum avand in vedere ca nu sunt interesati de scaderea notei, sau cel putin acum 2 ani nu erau, merita sa te duci la marire la onco.

Bafta!!
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

anana

fundeni

Postby anana » Fri Sep 22, 2006 10:08 pm

Colegi dragi,
spuneti-mi si mie cum e cardio la fundeni? Pe cine ar fi bine sa "cerem" ca asistent? Ca sa invatam ceva, fara stresuri excesive, dar sa se ocupe.
Multumesc
Anana

Flavia
newbie
newbie

Postby Flavia » Mon Sep 25, 2006 7:40 pm

Poate sa-mi zica si mie cineva despre cardio in sp de urgenta?se face ceva?si ortopedie in pantelimon?

danhia
elite
elite

Postby danhia » Tue Sep 26, 2006 12:10 am

cred ca pantelimon e cel mai misto spital! n-are nimeni nici o treaba cu nimeni. :lol: chirurgia e de exceptie cel putin.

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Tue Sep 26, 2006 11:22 am

Flavia wrote:ortopedie in pantelimon?

eu am facut ortopedia in pantelimon si a fost super ok. nu prea s-a facut nimic practic in schimb teorie a fost f multa.Confu e super de treaba si f dragut.Se da exam practic oral cu el si asistentii apoi teoretic, grile care sunt acceptabile.Am inteles k se gasesc cateva si pe net.Seamana cu cele da la spit Foisor.Oricum in mare notele au fost MARI dar nu toate corecte.
si la sfarsit, mamotaaa....

Flavia
newbie
newbie

Postby Flavia » Tue Sep 26, 2006 4:19 pm

Multumesc!si despre cardio in sp de urgenta?stiti cumva ce asistenti se ocupa mai mult ?

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Tue Sep 26, 2006 5:44 pm

eu cardio am facut in Bagdazar....sorry
citeste ce s-a mai scris inainte k am impresia k a mai intrebat cineva de cardio-urgenta...bafta multa

Flavia
newbie
newbie

Postby Flavia » Tue Sep 26, 2006 8:27 pm

Am citit dar nu am gasit nimic :(

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Tue Sep 26, 2006 9:35 pm

se pare k nu intra destula lume pe acest forum.... :(

Lex
senior
senior

Postby Lex » Wed Sep 27, 2006 3:15 pm

Flavia wrote:Multumesc!si despre cardio in sp de urgenta?stiti cumva ce asistenti se ocupa mai mult ?

Eu am facut cardio in urgenta acum 2 ani, si am fost destul de multumit.Cursurile sunt bune, patologie e destula, la stagiu depinde cu ce asistenti pici insa per total sunt toti draguti si iti arata, insa trebuie sa iti arati si tu interesul. Per total daca vrei sa inveti ai cu cine, insa sunt si zile in care lumea are prea multa treaba. Examenul mi s-a parut destul de greu, cu grile din toata materia, practicul destul de serios si cu asistent si cu profa, interpretari de EKG si radiografii, insa notele sunt pe merit, iar daca inveti nu sunt probleme, nu e nimeni absurd acolo. Eu raman la parerea ca e cel mai bun stagiu de cardio din anul 4. Bafta multa.
De asistenti cei mai buni erau Balanescu si Fruntelata, dar nu stiu daca mai iau grupe.

goosey
junior
junior

Postby goosey » Fri Sep 29, 2006 3:16 pm

poate cineva sa-mi spuna si mie cum e :
respirator in SUUB
chirurgia in pantelimon
digestivul in colentina
ortopedia in SUUB
si cardio in bagdazar????

merci anticipat

cursuri are cineva de la aceste spitale?
a very remarkable creature...

nicoletaghe
senior
senior

CARDIO BAGDAZAR

Postby nicoletaghe » Fri Sep 29, 2006 5:52 pm

Cardio la Bagdazar e destul de ok cu toate k se aude altfel.Eu am facut acolo si chiar mi-a placut.Profa, Dr.Sinescu e fff severa si cam cu toane,...cand e calma si vb fff frumos, cand e super stresata si tipa pe-acolo de tremuram toti si fugeam de ea sa nu ne vada k ne asculta.Dc vrei sa inveti cardio f bine si sa faci stagiu de practica fff bine si fara sa lipsesti alege-o ca asistenta pe domnisoara Dr. Raluca Ciomag, eu am facut cu ea , e super tipa.E fff destepata si arata super si faceti la UTIC. Dc vreti sa mai chiuliti si sa va semneze colegii nu se poate la ea, k ea e singura care fare prezenta si separat, la stagiu.Mai e Dr.Chioncel ,sef pe-acolo care e si el super ,f destept si te invata dar e cam ocupat si gr lui mai venea pe la noi.Majoritatea asistentilor sunt ok doar cativa nu prea se ocupau si colegii meu rezemau peretii sau chiuleau.
Exam e practic, oral, iti da pacient, vb cu el si-apoi te duci la profa si te intreaba , e de fata si asistetul dar nu are nici o treaba.Te asculta doar profa mare sau sefa de sectie.Dureaza fff mult, dar pana la urma se termina cu bine, la noi nu a picat nimeni.Apoi se da exam scris 10 subiecte de sinteza.Nu se poatea copia, doar dc poti vb fff putin si discret cu vecinu, asta depinte mult si de supraveghetori, dar au fost subiecte de bun simt.
In concluzie, se face carte f bine.Noi chiar am facut, eu am invatat de frica, multa lume ne-a speriat k-ar fi nasol.O sa aveti 3 lucrari de control care o sa va ajute fff mult la exam final k nu poti invata toata cardiologia de-odata.
Multa bafta!!!
Last edited by nicoletaghe on Fri Sep 29, 2006 6:06 pm, edited 2 times in total.

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Fri Sep 29, 2006 5:59 pm

goosey wrote:poate cineva sa-mi spuna si mie cum e :

si cardio in bagdazar????

merci anticipat

cursuri are cineva de la aceste spitale?

Dr.Sinescu are o carte rosie scrisa de ea si-o sa va "sugereze" s-o cumparati. E cam slabuta dar e mai mult decat suficienta pt exam.Si cursurile sunt ok dar ea corecteaza dupa carte.Costa cam 300 parca , eu am luat-o din prima zi de-acolo, de la spital k erau putine si jos la SUUB erau mai scumpe.

goosey
junior
junior

Postby goosey » Fri Sep 29, 2006 6:07 pm

merci mult nicoleta :D

stefan_georgescu
senior
senior

Postby stefan_georgescu » Fri Sep 29, 2006 7:34 pm

Stie cineva un asistent bun la ortopedie in SUUB?
Multumesc anticipat!
Nu ne vindem tara!
O dam pe gratis!

goosey
junior
junior

Postby goosey » Fri Sep 29, 2006 7:36 pm

stie cineva ce inseamna respirator in SUUB II?
e medicala II adica la etajul 13?
ce profesori sunt acolo?

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Fri Sep 29, 2006 8:11 pm

goosey wrote:stie cineva ce inseamna respirator in SUUB II?
ce profesori sunt acolo?

eu stiu k la etajul 13 este sectia de nefrologie....acolo am facut eu semio in anul 3, sau mai bine zis nu prea am facut... :(

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Fri Sep 29, 2006 9:05 pm

cum abia ne-am dezmeticit si noi dupa toata nebunia de anul asta cu spitalele, cred ca multi o sa tabaram pe aici cu intrebari pt cei mai mari..... :P :P :P

asa ca vin si eu sa va intreb :
kir la SUUB I ce inseamna ? etajul 6 cu palade?
kir pediatrika la gr. alex?
digestiv la SUUB I?
resp la filaret (cred ala de pe viilor)

multumesc anticipat pt raspuns.

MissMe
newbie
newbie

Postby MissMe » Fri Sep 29, 2006 10:19 pm

SUUB II cred ca este la et. 10-11 parca, este sectzia de cardiologie a prof Cinteza. Parca am auzit ca acum ar fii prof. Vinereanu. Este sectzie mai mult de cardio dar se face si respirator.

Lex
senior
senior

Postby Lex » Sat Sep 30, 2006 12:57 am

goosey wrote:stie cineva ce inseamna respirator in SUUB II?
ce profesori sunt acolo?

SUUB II e la etajul 12 daca mai tin eu bine minte si este chiar la prof Andronescu :twisted: . Respirator? O sa vedeti multe ciroze in stagiul de respirator :)

Lex
senior
senior

Postby Lex » Sat Sep 30, 2006 1:03 am

dr_me wrote:cum abia ne-am dezmeticit si noi dupa toata nebunia de anul asta cu spitalele, cred ca multi o sa tabaram pe aici cu intrebari pt cei mai mari..... :P :P :P

kir la SUUB I ce inseamna ? etajul 6 cu palade?
kir pediatrika la gr. alex?
digestiv la SUUB I?

SUUB 1 la chirurgie- da este la Palade, noi n-am facut prea multe :), examen e serios
chir ped la grigore- chirurgie de amfiteatru, cursuri, apoi examen scris 10 subiecte
digestiv SUUB 1? cred ca e SUUB 2 adika la Andronescu- nervi tari, cafele si tutun pe balcon, la examen ne-a dat numai tabele si clasificari :?
resp la filaret- mie mi-a placut super mult stagiul, oameni draguti, cursuri dragute, examen pe bune ,note pe merit.

Rash
senior
senior

Re: fundeni

Postby Rash » Sat Sep 30, 2006 1:32 am

anana wrote:Colegi dragi,
spuneti-mi si mie cum e cardio la fundeni? Pe cine ar fi bine sa "cerem" ca asistent? Ca sa invatam ceva, fara stresuri excesive, dar sa se ocupe.
Multumesc
Anana

Ce serie esti?Si tu vrei sa-ti "ceri asistentul" la cardiologie?Zi-mi si mie cand l-ai gasit pe ala care il vrei,ca vin cu tine sa-l cerem amandoi? :D
Primum non nocere!

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Sat Sep 30, 2006 1:36 am

mersi mult lex...

da, era suub 2, nu 1...

naspa cu kir la palade.. am facut un an de zile semio kir acolo si la sf m-am certat cu el urat de tot pt ca mi-a dat 6 la examen, pe motiv ca nu prea sunt romanca... :shock: :shock: :shock: in conditiile in care facusem o lucrare destul de buna... sigur o sa ma recunoasca , mai ales ca o sa incep acum in oct.... sa vedem ce o sa se mai intample.... :lol: :lol: :lol: si examenul si in anul 3 mi s-a parut super naspa in comparatie cu ceea ce am facut la stagiu: adica mai nimik...
in fine....

se pare ca anul asta ma voi multumi cu resp la filaret si cardio la floreasca... bun si atata decat deloc... :D :D

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Sat Sep 30, 2006 11:24 am

dr_me wrote:cum abia ne-am dezmeticit si noi dupa toata nebunia de anul asta cu spitalele, cred ca multi o sa tabaram pe aici cu intrebari pt cei mai mari..... :P :P :P

intradevar respiratorul la filaret e de viitor.Chiar se face carte, profu(miron) e de super treaba , asistentii la fel.
Examenul e de bun simt, practicul oral cu profu mare care face pe pacientul si-i puneti intrebari, apoi el voua :wink: si scris grile(inainte de oral) care-s cam greute si ciudate cateva, dar merg pana la urma.... :)
multa bafta...si duceti-va la cursurile profului k-s distractive si chiar invatati multe :wink:

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Sat Sep 30, 2006 1:40 pm

dr_me wrote:kir pediatrika la gr. alex?

chirurgia pediatrica e asa doar sa stii k ai trecut pe-acolo.
stagiu nu se face nimic, doar dc vrei tu sa te duci prin spital sau policlinica la consultatii cu dr. care au tinut cursurile...dar tre sa te duci tu sa-i tragi de maneca si sa le spui k vrei sa vezi cate ceva k altfel nu va baga nimeni in seama...doar cursuri.....

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Sat Sep 30, 2006 11:34 pm

multumesc mult pt amanunte...

nicoletaghe
senior
senior

1 octombrie

Postby nicoletaghe » Sun Oct 01, 2006 12:09 pm

e 1 OCTOMBRIE si vreau sa urez tuturor mult succes si bafta in noul an unuversitar!!! si la note cat ai mari :wink:

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Sun Oct 01, 2006 12:29 pm

dr_me,cum adica ti-a dat 6 la chirurgie pe motiv ca nu prea esti romanca??? :shock:
si eu am facut chir acolo si notele seriei mi s-au parut destul de mici dar cred ca sunt si justificate....

alstar20001
newbie
newbie

spitale an IV

Postby alstar20001 » Tue Oct 03, 2006 6:39 pm

Salutare tuturor si un an universitar pe gustul vostru va doresc!

Am aflat si eu spitalele pe unde-mi voi petrece anu si rog colegii mai mari care au calcat pe acolo sa-mi spuna si mie cum este la fiecare (se face sau nu / cum e examenul etc) si cam ce asistent ar fi mai indicat sa-ti pice. Deocamdata am inceput cu respirator si din cate am inteles pana acum asistenta mea se numeste Anca Macri. Multumesc anticipat.

Ortopedie – Sf Pantelimon
Chirurgie pediatrica - Grigore Alexandrescu
Gastro – Fundeni
Respirator – Filaret
Cardio – Bagdazar
Chirurgie generala - Floreasca

nicoletaghe
senior
senior

Re: spitale an IV

Postby nicoletaghe » Wed Oct 04, 2006 10:51 am

alstar20001 wrote:Salutare tuturor si un an universitar pe gustul vostru va doresc!

Am aflat si eu spitalele pe unde-mi voi petrece anu si rog colegii mai mari care au calcat pe acolo sa-mi spuna si mie cum este la fiecare (se face sau nu / cum e examenul etc) si cam ce asistent ar fi mai indicat sa-ti pice. Deocamdata am inceput cu respirator si din cate am inteles pana acum asistenta mea se numeste Anca Macri. Multumesc anticipat.

Gastro – Fundeni
Respirator – Filaret
Cardio – Bagdazar

pai ce sa-ti zic...ai aceleasi spitale pe cere le-am avut si eu anul trecut :wink: :D
asa k fii fericit/a. :lol: Sa-ncepem:
orto:e super ok,faceti doar cursuri,cu prez, mai greu poti s-o fentezi pe secretara si sa te semneze altcineva,exam e practic,oral cu confu(care e de super treaba, sa ramaneti la cursurile lui k-s f misto) si scris -grile se vb pe-acolo ca-n codru :P :wink: note f mari 8)
gastro-in fctie de asistent se face carte f bine , io am facut cu o tipa (preda carmen) si-a fost super, ne-a aratat multe.exam e oral cu profu-e mai mult decat ok, te intreaba 2 lucruri din cazul pe care l-ai avut si scrisu-subiecte de sinteza 10 parca-dar sunt de bun simt.Note fff MARI :wink:
[/b]

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Wed Oct 04, 2006 11:44 am

alstar20001 wrote:Salutare tuturor si un an universitar pe gustul vostru va doresc!

Gastro – Fundeni
Respirator – Filaret
Cardio – Bagdazar

cardio- si-acolo e ok, citeste mai inapoi k am mai scris eu de cardio-bagdazar
resp-se face carte; bine, exam e scris-grile(cam greute, dar merg pana la urma) si-apoi oral cu profu,miron, unde e destul de bine, dc citesti ceva.
chir ped- sunt numai cursuri, stagiu nu se cam face, doar dc vrei tu sa te duci sa vezi ceva, exam -scris : 10 sub sinteza, unele cam lungi si nu prea ai timp sa scrii- e ok
chir gen-la Floreasca presupun k-ai facut si-n anul 3 acolo, k la noi asa a fost. In cazul in care nu ati facut iti spun k e f bine, se face multa carte, toti asistentii de la toate etajele sunt f buni si se ocupa de studenti.Exam cu beuran e ok, lejer practicu(oral) si scris 13 sub sinteza destul de usoare.note f MARI :wink:
BAFTA MULTA!!! Ai un an usor, crede-ma! :wink:

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Wed Oct 04, 2006 11:58 am

si cam ce asistent ar fi mai indicat sa-ti pice.

Gastro – Fundeni
Respirator – Filaret
Cardio – Bagdazar

pai : la cardio ti-o recomand din inima pe domnisoara dr.Raluca Ciomag - face carte cu voi de-o sa vreti toti sa va faceti cardiologi dupa stagiu, pe bune!mai e dr.chioncel si doctorita Popa restu nu prea stiu... :?:
gastro:ti-am zis de dr.carmen preda, mai e bun si dr.mircea manuc -face si caterinca...de restu nu prea stiu
la orto-nu conteaza asistentu k nici unul nu face stagiu-o sa va predea lp fiecare pe rand intr-o sala.e numai teorie
floreasca- sunt toti f buni. o sa fiti repartizati pe 3 etaje dupa gr. cate 2 sau 3 gr. pe un etaj.peste tot se face carte

Return to “Anii 4-6”