intrebari ANUL I
-
sussigkeit
- junior

- cosmina-gabriela
- elder

- cosmina-gabriela
- elder

- cosmina-gabriela
- elder

- cosmina-gabriela
- elder

- rox
- elder

- Deesse
- junior

rox wrote:@Deesse:
ai dat fizio azi? cum fu? cati ati luat? ce grile? ca alea de data trecuta? mai greu? mai usor? cum adica fara RR? cand mai dai? explicatiii pliiiz
Am dat azi. Fu la fel ...a zis ca ne trece cu un minim de 11 grile...lasa-ma sa ma indoiesc.Ne-a zis ca daca nu luam nici acu sa ne reprofilam...sa ne facem artisti.
La fel ca data trecuta, numai un pic mai greu dion cauza alora cu rasp mai multe. Am luat 4 again.
El a zis ca nu da RR. Deci daca pic si ultima sansa...repetentie la fizio.
A zis ca mai dam odata dupe sesiune.Nu stiu exact cand
Ca ses se termina pe 27
- goosey
- junior

RR-urile sunt dreptul vostru nu optiunea profilor.
deci RR o sa dea.... si o sa dea si credit..... si o sa dea si ce mai vrea decanatul.
mai citeste si tu si incearca sa pui raspuns doar la grilele pe care le stii... chiar daca sunt 11-12 din 50. nu mai pune raspuns la alea la care nu stii, nici macar la alea la care nu esti sigura. asta e secretul la grilele negative.
stai linistita oarecum, data viitoare o sa faci mai bine. dar sa stii ca s-au vazut si repetenti.
oricum in catedra asta modul de corectura nu se discuta. eu cand am dat in anul 2 fizio (era sinteza nu grila) am avut 10 subiecte. am scris la 7 din ele aproape perfect (invatasem dupa baremele lor de corectura) ca sa nu zic perfect iar la celalalte am stiu sa zic de nota 6 la fiecare. deci am scris la 10 subiecte. am luat 5. am aflat ulterior de la un asistent (nu dau nume) ca lucrarea mea fusese corectata de un alt asistent cu care n-aveam nici in clin nici in maneca (adica nu ma cunostea sa zici ca avea vreo boala pe mine). mi-a zis ca mi-a citit lucrarea si corectata la sange era de minim 7. fiziologia a fost inceputul. si o sa fie si pentru voi. o sa vedeti ca multe lucruri nu sunt deloc corecte in facultatea asta. si mi se pare cu atat mai tragic cu cat profesorii in loc sa-ti fie mentori, sa-ti insufle drag pentru materia lor, nu stiu cum sa bage mai repede sperietii in tine.... dar pentru comentarii din astea exista un alt topic
deci RR o sa dea.... si o sa dea si credit..... si o sa dea si ce mai vrea decanatul.
mai citeste si tu si incearca sa pui raspuns doar la grilele pe care le stii... chiar daca sunt 11-12 din 50. nu mai pune raspuns la alea la care nu stii, nici macar la alea la care nu esti sigura. asta e secretul la grilele negative.
stai linistita oarecum, data viitoare o sa faci mai bine. dar sa stii ca s-au vazut si repetenti.
oricum in catedra asta modul de corectura nu se discuta. eu cand am dat in anul 2 fizio (era sinteza nu grila) am avut 10 subiecte. am scris la 7 din ele aproape perfect (invatasem dupa baremele lor de corectura) ca sa nu zic perfect iar la celalalte am stiu sa zic de nota 6 la fiecare. deci am scris la 10 subiecte. am luat 5. am aflat ulterior de la un asistent (nu dau nume) ca lucrarea mea fusese corectata de un alt asistent cu care n-aveam nici in clin nici in maneca (adica nu ma cunostea sa zici ca avea vreo boala pe mine). mi-a zis ca mi-a citit lucrarea si corectata la sange era de minim 7. fiziologia a fost inceputul. si o sa fie si pentru voi. o sa vedeti ca multe lucruri nu sunt deloc corecte in facultatea asta. si mi se pare cu atat mai tragic cu cat profesorii in loc sa-ti fie mentori, sa-ti insufle drag pentru materia lor, nu stiu cum sa bage mai repede sperietii in tine.... dar pentru comentarii din astea exista un alt topic
a very remarkable creature...
- rox
- elder

Deesse wrote:rox wrote:@Deesse:
ai dat fizio azi? cum fu? cati ati luat? ce grile? ca alea de data trecuta? mai greu? mai usor? cum adica fara RR? cand mai dai? explicatiii pliiiz
Am dat azi. Fu la fel ...a zis ca ne trece cu un minim de 11 grile...lasa-ma sa ma indoiesc.Ne-a zis ca daca nu luam nici acu sa ne reprofilam...sa ne facem artisti.
La fel ca data trecuta, numai un pic mai greu dion cauza alora cu rasp mai multe. Am luat 4 again.
Ca ses se termina pe 27
uhm..cred ca m-am tampit de la atata chimie, da' care sesiune? aia din iarna? sesiunea de restante? care 27? 27 acum?
probabil asteapta sa vada cum vor evolua lucrurile...ce nu se asteapta mr Z e numarul astronomic de oameni care nu vor lua nici acum...0Hai sa zicem ca la anul 1 la noi probabil vor lua destui...dar la anul 2 sunt 400 restantieri la fiziologie. Maxim jumatate din ei or sa ia...si atunci mr Z se va vedea pus in fata unei situatii fara precedent...
numai bine. nu uitati sa-mi tineti pumnii maine la chimie
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- Deesse
- junior

rox wrote:Deesse wrote:rox wrote:@Deesse:
Ca ses se termina pe 27
uhm..cred ca m-am tampit de la atata chimie, da' care sesiune? aia din iarna? sesiunea de restante? care 27? 27 acum?
probabil asteapta sa vada cum vor evolua lucrurile...ce nu se asteapta mr Z e numarul astronomic de oameni care nu vor lua nici acum...0Hai sa zicem ca la anul 1 la noi probabil vor lua destui...dar la anul 2 sunt 400 restantieri la fiziologie. Maxim jumatate din ei or sa ia...si atunci mr Z se va vedea pus in fata unei situatii fara precedent...ori schimba foaia, ori schimba jocul....totusi nu putm fi atatia idioti . nu-i nici fac particulara, nici n-am intrat pe florile marului sau ochi frumosi...si sunt oameni care au luat 9 si 10 la anatomie si au restante la fiziologie...aia NU pot sa cred ca sunt idioti sau nu invata.
numai bine. nu uitati sa-mi tineti pumnii maine la chimie
Sesiunea asta ...de restante. 27 septembrie acum.
Bafta multa la chimie si te rog sa imi zici ce sub ti-au picat
- rox
- elder

- Deesse
- junior

- little scorpio
- senior

- rox
- elder

am revenit
subiectele la sem 2 au fost..accesibile...grilele in schimb foarte foarte multe din energetic si enzime...
am avut hormonii masculini, mecanism de actiune si roluri( la asta am scris mecanismul de actiune de la fiziologie, iar rolurile asa cum ni le dadea el in carte), glicogenoliza si reglare( destul de bine tratat, as zice), si bilantul energetic al oxidarii complete a acidului palmitic( unde am scris doar cati atp se consuma, cati se obtin beneficiu net, cat e G...si ata...n-am mai fost in stare sa-mi amintesc nic o reactie, nimic.
) La grile..m-am verificat in carte si am facut 8/15....nu sunt foarte sigura ca o sa iau...daca ma raportez la ce au facut restul din amfiteatru, sunt destul de optimista. fiindca m-a mirat si socat ca unii venisera fara sa invete nimic. da' nimic. au dat foile goale, numai cu grilele, si alea nu stiu cat de sigur puse...daca ma gandesc insa cat ar fi trebuit sa scriu si cat am facut+ grilele gresite, mi-e ca n-o s aiau nici de data asta...data trecuta am gresit doar 3 grile si am facut un subiect...bajbait si am luat 4, 66...acum..nu stiu...
alte subiecte din ce am mai auzit pe afara la oameni: roluri aldosteron..reglare aldosteron..hormoni feminini actiune si reglare....glicogensintaza..cam asa
la semestrul 1 au fost ok sub, din ce am auzit de la cei care au dat si 1, ARNt, ARNm, hemoproteine...fibrinogen..hb...
cam asta despre chimia de azi....trebuie sa ma apuc sa repet la fizio ca de cand m-am apucat de chimie, deci de vreo sapt, n-am mai repetat de loc..si mi-e frica....si nici nu pot sa ma concentrez, numai fiindca mi-a ramas blocat pe creier faptul ca o sa pic chimia ca n-am facut suficient...
subiectele la sem 2 au fost..accesibile...grilele in schimb foarte foarte multe din energetic si enzime...
am avut hormonii masculini, mecanism de actiune si roluri( la asta am scris mecanismul de actiune de la fiziologie, iar rolurile asa cum ni le dadea el in carte), glicogenoliza si reglare( destul de bine tratat, as zice), si bilantul energetic al oxidarii complete a acidului palmitic( unde am scris doar cati atp se consuma, cati se obtin beneficiu net, cat e G...si ata...n-am mai fost in stare sa-mi amintesc nic o reactie, nimic.
alte subiecte din ce am mai auzit pe afara la oameni: roluri aldosteron..reglare aldosteron..hormoni feminini actiune si reglare....glicogensintaza..cam asa
la semestrul 1 au fost ok sub, din ce am auzit de la cei care au dat si 1, ARNt, ARNm, hemoproteine...fibrinogen..hb...
cam asta despre chimia de azi....trebuie sa ma apuc sa repet la fizio ca de cand m-am apucat de chimie, deci de vreo sapt, n-am mai repetat de loc..si mi-e frica....si nici nu pot sa ma concentrez, numai fiindca mi-a ramas blocat pe creier faptul ca o sa pic chimia ca n-am facut suficient...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- Cosette
- junior

- rox
- elder

bai..am luat. 6 la cimie si 8 la fizio. la grilele alea de kko am luat 5
habar n-am cum, fiindca eram ( si inca mai sunt) sigura pe 20 intrebari...in fine, ca sa citez din mr Z, " vreau sa va felicit pentru ca sunteti seria cu cea mai numeroasa prezenta, dar imi pare rau s ava anunt ca aveti cel mai slab rezultat". mai pe sleau...suntem cei mai prosti. au luat 21 oameni din 80 cati am fost, 3 de 9, un singur 8, niste 7 si o grama' de 5.
io nici acuma nu m-am prins care e treaba cu grilele, fiindca mi se pare absurd ca daca limita a fost 10 grile, am luat 5 adica am facut doar 10? ma indoiesc, dar...na, macar am luat
io nici acuma nu m-am prins care e treaba cu grilele, fiindca mi se pare absurd ca daca limita a fost 10 grile, am luat 5 adica am facut doar 10? ma indoiesc, dar...na, macar am luat
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- girasol
- junior

rox wrote:bai..am luat. 6 la cimie si 8 la fizio. la grilele alea de kko am luat 5habar n-am cum, fiindca eram ( si inca mai sunt) sigura pe 20 intrebari...in fine, ca sa citez din mr Z, " vreau sa va felicit pentru ca sunteti seria cu cea mai numeroasa prezenta, dar imi pare rau s ava anunt ca aveti cel mai slab rezultat". mai pe sleau...suntem cei mai prosti. au luat 21 oameni din 80 cati am fost, 3 de 9, un singur 8, niste 7 si o grama' de 5.
si oralul cu cine l-ai dat?cu domnul sau cu doamnele?
felicitari oricum.
- rox
- elder

erau doamnele dar a intrat si domnul pe parcurs..a stat putin, a intrebat una-alta...a mai pus intrebari prin sala, de genul "stie cineva asta?" si a plecat....l-am gasit pe hol povestindu-le alora de erau acolo despre medicina si arta... 
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- Deesse
- junior

rox wrote:bai..am luat. 6 la cimie si 8 la fizio. la grilele alea de kko am luat 5habar n-am cum, fiindca eram ( si inca mai sunt) sigura pe 20 intrebari...in fine, ca sa citez din mr Z, " vreau sa va felicit pentru ca sunteti seria cu cea mai numeroasa prezenta, dar imi pare rau s ava anunt ca aveti cel mai slab rezultat". mai pe sleau...suntem cei mai prosti. au luat 21 oameni din 80 cati am fost, 3 de 9, un singur 8, niste 7 si o grama' de 5.
Bravo
La fizio depinde cate ai pus in total.Daca erai sigura pe 20 probabil ai gresit vreo 10 sau 9din total. 20(corecte)-9(gresite)=11 adica 5.
Oricum si noi eram siguri pe niste grile verificate cu cartea/cartile...si cand colo nu era bine.
-
rimpili
- senior

- rox
- elder

rimpili wrote:pe unde se gasesc de cumparat carti de genu guyton...haulica...sinielnikov/netter.....?am gasit guytonu si netteru de comandat pe net....da haulica?
haulica e veche tata, da-o dracu, daca ai guytonu si nicolescu nu-ti mai trebe nimic
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- Abisia
- junior

- rox
- elder

haulica e VECHE. a fost scrisa prin 60-70. ce ai tu e re-editare. nu conteaza cum arata, conteaza cat de actuala e. si e grea, imbarligata si alandala. mai usor intelegi din groza, ca ala o mai dadea si pe chimie, sa explice ce si cum.
alea de la biblioteca nu-ti folosesc decat anatomiile. restul...sa ai ce ara acasa. doar nu credeai altceva
alea de la biblioteca nu-ti folosesc decat anatomiile. restul...sa ai ce ara acasa. doar nu credeai altceva
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- b3
- elite

rimpili wrote:pe unde se gasesc de cumparat carti de genu guyton...haulica...sinielnikov/netter.....?am gasit guytonu si netteru de comandat pe net....da haulica?
guyton, netter, multe alte carti straine la http://www.callisto.ro
haulica, sinelnikov sunt carti vechi, nu cred ca le reediteaza cineva, dar la gasesti in anticariate, ai 2 la universitate in pasaj la metrou.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- elddar
- senior

b3 wrote:rimpili wrote:pe unde se gasesc de cumparat carti de genu guyton...haulica...sinielnikov/netter.....?am gasit guytonu si netteru de comandat pe net....da haulica?
haulica, sinelnikov sunt carti vechi, nu cred ca le reediteaza cineva, dar la gasesti in anticariate, ai 2 la universitate in pasaj la metrou.
bai eu am netter si mcminn in varianta pdf ( pt pc) si n'shpe cd-uri cu disectii umane explikte....credetzi ca-mi vor folosi la ceva?
ps. cand incepe toata bascalia cu deschidere cu astea duminik sau luni?
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"
And there I find another[...]"
- Deesse
- junior

elddar wrote:b3 wrote:rimpili wrote:pe unde se gasesc de cumparat carti de genu guyton...haulica...sinielnikov/netter.....?am gasit guytonu si netteru de comandat pe net....da haulica?
bai eu am netter si mcminn in varianta pdf ( pt pc) si n'shpe cd-uri cu disectii umane explikte....credetzi ca-mi vor folosi la ceva?
ps. cand incepe toata bascalia cu deschidere cu astea duminik sau luni?
E bune. Netter in varianta de atlas interactiv merge si mai bine. Il gasesti pe dc++.
bascalia incepe luni. Pe la 9.
- Deesse
- junior

- monicutza
- elder

Deesse wrote:monicutza wrote:deci sigur pe la 9?![]()
![]()
ah si cand afiseaza de obicei grupele si oraru? in ultima zi seara?
Mai, orarul era deja de miercuri...nu stiu daca si [pentru anul 1.
Festivitatea pe la 9 a fost anii trecuti. Ca nu se scoala nimeni la 8 sa faca playback
mai la stoma nu e absolut nimic pt nici un an
nici macar un cuvant:))
-
sussigkeit
- junior

- elddar
- senior

- monicutza
- elder