monicutza wrote:ah deci nu sunt chestii de programare d eprin pascal sau fox sau alte n cg de gen?
o sa fie niste fox in anul 2

elddar wrote:io fuseshi la infomatrix( 2-nd prize hehe) in ,,copilarie"(anu asta prin primavara)...nu ca le-as avea cu info mare lucru!!! se pune ca ma pricep la desen artistic si la cate ceva de design( photoshop)? in sensul ca o sa ma chilareasca si pe mine proful/profa la info?

grasuX wrote:Aveti idee dragi colegi daca Mohora pica in toamna? Ca am ambele semestre de dat si sunt cam in pom sa fiu sincer si dupa cum stiti biochimia are 11 credite si nu vreau sa am vreo surpriza. Adica in toamna e mai indulgenta la corectura ceva?

Deesse wrote:rox wrote:dar fiziologia lui zagrean are 5 credite asa ca...who cares?chimia are 11 si e de baza acuma
Mda...faza e ca incepi sa le mai si platesti...eu sunt si la taxa

cld wrote:Am inteles ca pt a trece in anul urmator trebuie sa avem minim 48 de credite....intrebarea mea este pana cand trebuie sa luam creditele?pana in toamna sau pana la examenul de credit din iarna? Eu am 35 de credite....si as vrea sa dau anato acum si sa las fizio si biochimia pana in iarna....se poate?daca da cum se procedeaza?cerere la decanat sau ce?ms

cld wrote:La inceput mi s a spus asa...anato15,fizica5,chimie11,genetica5,biocel5,fizio5,info3,eng4,sport4,practica3.....dar nu se regaseste psihologia ,faci s au luat credite de undeva........Cat despre promovare,astept in continuare informatii...se poate trece cu 35 credite pana in iarna sau trebuie luate acum....?

monicutza wrote:si ce invatam mai exact la engleza? daca nu's indiscreta ?![]()

cld wrote:Anato are 15,clar...referitor la platitul reexaminarilor...am inteles ca platesti daca ai picat de 2 ori....dar daca nu ai fost?

cld wrote:deci stie cineva?trec anul cu 35 de credite,pana in iarna?iar in iarna la ex de credit sa dau si sa iau si restul examenelor?

da asa e...merge cu 12 credite....dar vreau sa stiu pana cand trebuie sa ai creditele luate?intelesesem ca pana in sesiunea de iarna,cand avem examenul de credit...asa e?sau daca nu avem 48 dupa sesiunea asta nu promovam?rox wrote:cu 35 ..greu de crezut...auzisem ca -sa modificat treaba de la 10 la 12 credite limita...dar totusi, de la 60 la 35 sunt 25 credite.

elddar wrote:
aaaa si inca ceva la facultatea asta e chiara asa misiune imposibila sa dai examenele la timpul lor( in sesiune --februarie parca?! ) si culmea: sa le mai si iei??? adik sa n-ai restante......ya you will get the point....

in care din semestre se face fizilogia?....si dupa ce ar trebui sa invatam?...ca am manualele pentru anu I (ditamai teancu)...si pt fizilogie am doua carticele firave una cu glandele si alta cu aparatu digestiv.....tre sa invatam cursurie alea de o sa ni le predea?...

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests