Carpantier wrote:mandache?
da

faza e ca e e de prin '81
nush cat de buna e d-asta intreb.......

crippy - mutat wrote:Buna!Stie cineva cum este ex da fiziopat cu dna dr Ion DanielaNi s-a spus ca va fi scris.Daca ati dat cumva cu ea spune-ti-mi si mie cam ce subiecte da ,daca sunt grele,stiti voi...
tripleX - mutat wrote:relax...
la d-na dr ion daniela examen greu... nu prea cred... o sa fie bine (dc citesti materia)
dr_me wrote: daca vii de la bar la examen, si nu citesti, clar nu treci, insa nu mi se pare insuportabil examenul...
b3 wrote:dr_me wrote: daca vii de la bar la examen, si nu citesti, clar nu treci, insa nu mi se pare insuportabil examenul...
Atitudinea asta in randul medicinistilor (si a profilor!) pe mine una ma omoara. "Dom'ne daca citesti cat de cat iei examenu'" , "numai prostii nu iau examenu'", "daca vii de la bar clar nu treci".
Nu, dom'ne, poti sa inveti, sa citesti toata cartea, sa citesti cursurile, dar fara sa le memorezi, pur si simplu sa citesti O DATA cartea si cursurile, ceea ce la alte facultati sau examene la medicina ar fi de ajuns si la unele examene sa nu fie de ajuns. Pentru ca se da mai la amanunt la examen, se cer definitii. Si sa pici un examen pentru care 5 nopti in sesiune n-ai dormit, ai fost la aproape toate cursurile si laboratoarele, ai luat notite, ai mai citit pentru lucrari. Se poate. Pentru ca atunci cand se corecteaza nu conteaza ce-ai facut tu in tp anului, nu se uita nimeni nici la prezente, nici la notele de la lucrari, nici la nota de la practic cand iti corecteaza, se uita doar la ce-ai scris la exam. Si daca nu ti-ai amintit definitia bine.. ala esti.
Vorbesc pe caz general, dar e valabil si la Coltea.. mai putin partea cu notele din tp anului si practicul, la astea cica s-au uitat la Coltea, nu stiu ce sa zic.
N-am picat semio la Coltea, pentru cine se intreabazic doar ca faza cu "daca vii de la bar clar pici" nu e singura varianta valabila.
Nu zic ca e trebuie sa iei 10 cu 5 (x) zile de invatat in sesiune, prezentza (si psihica!
) la cursuri si lpuri si citit din cand in cand in tp anului, dar ar trebui sa iei macar 5, nu ?
)
Lady-bug wrote:Mare pacat cu semiologia asta. Te ajuta enorm. Dar stii ca nici noi nu am avut o asistenta care sa se ocupe, insa faptul ca am fost la cursurile profului a fost important. Ai sa vezi in anul urmator cat te-a ajutat semiologia la Coltea in momentul in care vor veni colegi din alte serii. Crezi ca tu nu stii mare lucru sa-i vezi pe ei. Plus ca si pe la chirurgie ar mai fi trebuit sa faceti una alta. Semiologia chirurgicala nu e prea departe de astalalta si examenul obiectiv e in mare acelasi. Nici acolo nu v-a aratat nimeni? Acum 3 ani stateau lucrurile complet altfel. cel putin in Caritas se facea chirurgie. Si se mai luau si note bune.
Majoritatea profilor zic despre cei ce ne urmeaza noua ca sunt mai slab pegatiti ca noi, dar se pare ca nici ei nu-si dau silinta sa-i destepte. Pacat
dr_me wrote:stii.. daca faci medicina (nu vb strict de tine, ci in general) numai de dragul de a te numi dr, sau ca te forteaza parintii sau mai stiu eu ce alte cauze, numai din propria ta dorinta si placere, nu, atunci nici nu stai sa te preocupe semio din anul 3....
sunt deacord cu tine ca daca ai pierdut 5 nopti inainte de examen e ceva in capul tau... si ca meriti 5 -ul la examen....
dar hai sa fim sinceri unii cu altii: daca inveti cat de cat constant (si nu zice nimeni de ore intregi in fiecare zi), esti mult mai castigat decat daca inveti ca nebunu'' 5 zile non-stop inainte de examen... plus ca peste 3-4 luni, nu mai stii materia asa cum ai fi stiut-o daca invatai constant... repet, nu vb strict de tine, ci de oricare din noi studentii.
Hestia wrote:numai bune pentru tine!
goosey wrote:voi ce stiti de farmaco in toamna?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests