In ceea ce priveste RANDOM:
Sunt CAT SE POATE DE RANDOM! Cat de random am reusit sa le fac ... La alegerea testelor pentru random au loc 3 randomizari:
1. prima - la alegerea celor 40 / 160 de coduri de teste complement simplu / multiplu - randomizare in functie de timpul absolut (Unix timestamp)
2. a doua - la imbinarea celor 2 grupe (simple + multiple) prin functia shufle()
3. a treia - la culegerea datelor din baza de date pe codurilor obtzinute la punctul 2 - tot printr-un random in functie de timpul absolut (Unix timestamp).
DECI: nu exista NICI O ASEMANARE intre testul random nr 300 shi testul random nr 301! Nu au nici o ordine, nici o asemanare ... Numerele sunt doar pentru indexarea lor!
Pentru a rezolva unul din testele random mai vechi ai 3 posibilitati:
a. unul din testele random facute de cei din best-of (prima pagina sau pagina best-of) prin link0urile TRY
b. unul din testele random facute de tine - din Your-account - prin link-urile TRY din box-ul RANDOM STATS for (Draso)
3. un link de genul:
http://grile.hardnet.ro/random.php?t=XYZ - unde XYZ este numarul testului dorit din cele salvate deja in baza de date!
A doua problema:
NO-NO
LOL
nu man, faceam baza cu PLast ...
Suntem una shi aceeashi persoana ... eu cu tyby si cu gaurika!
eu (in general) nu sunt de acord cu clonele shi NU am folosit (pana acum) niciodata mai mult de un nick pe vreun forum sau comunitate virtuala pe care activez, mai putin in cele pe care le-am creat si administrat!
De CE am doua nickuri? explicatzia simpla: de obicei folosesc nickuri cu drepturi de admin diferite, cel cu admin maxim il folosesc din medii securizate, celelalte din medii mai mult sau mai putin publice!
PLUS: gaurika cu 961 l-am bagat pentru a schimba un pic monotonia box-ului Best-Of ... ca se cam saturase lumea de-alde 960!
Sper sa fi lamurit problema!