rezidentiat 2006?
- Doll
- elder

- liana_ro2004
- senior

Hai ma nu va mai certati ca nu e in folosul nimanui. Teoretic cand zici litiaza biliara te gandesti si la colecist si la caile biliare, iar cum la rezi au fost intrebari si din paginile de litiaza cailor biliare, clar ca trebuie citite si alea. Acum fiecare citeste cat si cum vrea.Dar nu e nimeni care a dat anul trecut care sa ne zica precis?
- codruta_diana21
- junior

- codruta_diana21
- junior

- Doll
- elder

- codruta_diana21
- junior

multumesc!credeam ca exista pe undeva niste grile si nu stiu eu de ele.
ca de obicei nimic nou sub soare dar nu are rost sa ne mai stresam ca nu rezolvam nimic.spor la citit si voua.eu nu mai pot de cald, mi s-au incins neuronii.la voi merge cititul pe caldura asta?
faramita wrote:Salutare! Ceva noutati/ zvonuri privind metodologia de desfasurare a examenului?
ca de obicei nimic nou sub soare dar nu are rost sa ne mai stresam ca nu rezolvam nimic.spor la citit si voua.eu nu mai pot de cald, mi s-au incins neuronii.la voi merge cititul pe caldura asta?
- ratzushka
- elder

- codruta_diana21
- junior

- cookyy
- senior

- ratzushka
- elder

pe mine ma doare maseaua de la ventilator, apoi capul daca continuu sa-l las sa se falfaie. oricum tot cald ramane. atta oar ca invarte un pic aerul.
nici cu ac nu m-am descurcat la inceput. pt ca dadeam temperatura prea jos. adica nu e bine sa fie foarte racoare, ca daca intri siieri la diferente de temperatura prea mari, stim toti ce se intampla. dar daca folosesti acul cu precautie, si nu intruna, e chiar ok.
nici eu nu am acasa ac, din pacate, dar am un loc unde este ac si pot sta in liniste si invata si grila. asa cu n stau prea mult pe acasa these days
nici cu ac nu m-am descurcat la inceput. pt ca dadeam temperatura prea jos. adica nu e bine sa fie foarte racoare, ca daca intri siieri la diferente de temperatura prea mari, stim toti ce se intampla. dar daca folosesti acul cu precautie, si nu intruna, e chiar ok.
nici eu nu am acasa ac, din pacate, dar am un loc unde este ac si pot sta in liniste si invata si grila. asa cu n stau prea mult pe acasa these days
-
Magda_p
- junior

- Tutza
- elder

nu am crezut niciodata in invatatul noaptea. o singura data am facut noaptea alba inainte de examen de m-am trezit la ex. de chir in anu III ca zic "echimoza este o .... plaga". secunda urmatoare..." too late to get my foot out now ..(out of my mouth of course)"
si apropo de somn era un studiu recent care arata ca somnul cuvenit dubleaza capacitatea de memorare. cand dau peste link il pun.
si apropo de somn era un studiu recent care arata ca somnul cuvenit dubleaza capacitatea de memorare. cand dau peste link il pun.
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
- myty_miti
- senior

- matrix
- elder

- codruta_diana21
- junior

- shumi
- junior

cele de pe http://www.rezidentiat.etim.ro. avantajul e ca, aici sunt scoase grilele contestate. dezavantajul,....sunt online.
mai este si o aplicatie (rezidentiat2004) care contine grilele toate (si cele gresite pe care le poti insa sterge).ca si pe etim poti sa-ti generezi testul dorit (o singura tema sau teste amestecate...)
mai este si o aplicatie (rezidentiat2004) care contine grilele toate (si cele gresite pe care le poti insa sterge).ca si pe etim poti sa-ti generezi testul dorit (o singura tema sau teste amestecate...)
- crisa_s
- senior

- crisa_s
- senior

intri si descarci de aici programul
http://www.perfmed.ro/forum/viewtopic.php?t=86
acolo iti spune si de ce ai nevoie ca sa rulezi programul
http://www.perfmed.ro/forum/viewtopic.php?t=86
acolo iti spune si de ce ai nevoie ca sa rulezi programul
Eu inteleg ca nu-ntelegi, dar nu-nteleg ce nu-ntelegi, de ma-ntelegi eu te-nteleg, M-AI INTELES?
- ciushka
- elder

cazare
sugerez cautarea de cunostinte prieteni rude primitoare unde s stai
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
- adridanbianca
gherasim vol.2
Daca are cineva paginile lui gherasim in format pdf. va rog sa mi le trimiteti si mie! pg 141-151. multumesc si spor la invatat! pe la umbra ca vin din nou caldurile!

-
luly_boy
- senior

Intra aici http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=3819 le-a pus crisa_s pe rapidshare, le poti lua de acolo.