rezidentiat 2006?
- codruta_diana21
- junior

- ciushka
- elder

zvonuri
de ce nu facem un topic ceva de genu bursa zvonurilor?nu de alta sa aiba unii colegi ai nostrii unce bage soparlele.
m-am uitat azi in viatza medicala si nu am vazut nici o referire la rez.daca a vazut cineva rog sa posteze scan sa ne lamurim
spor la invatat!
m-am uitat azi in viatza medicala si nu am vazut nici o referire la rez.daca a vazut cineva rog sa posteze scan sa ne lamurim
spor la invatat!
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
-
Magda_p
- junior

- corcodusa
- senior

matrix wrote:n-au decat sa schimbe toate sub alea tampe de pe final, oricum nu o sa conteze la nimic. restul de 50 si un pic de subiecte o sa fie decisive. la genom si restul poti raspunde lejer si din cultura medicala.
intr-o oarecare parte, sa zicem 20 % raspunzi din cultura
sau ma insel
si in VM chiar nu e nimic
ptr cel cu zvonu sa pici rezi
inca un macelar in spitale
- codruta_diana21
- junior

- liana_ro2004
- senior

- codruta_diana21
- junior

-
tatiana
- junior

Am si eu o intrebare pt cei ce au dat anul trecut pe chirurgie.
Este o grila(143 variante d) care suna asa:
Care afirmatie in legatura cu evaluarea CT a pacientilor cu cancer pulmonar este adevarata:
Raspuns D: Evalueaza cu acuratete caract. formatiunii tumorale,...,relatiile ei cu peretele toracic;
Raspunsul e considerat corect pe grila master. Intrebarea e: nu a contestat nimeni grila asta sau nu conteaza daca faci contestatie, ca nu te prea baga in seama?
Este o grila(143 variante d) care suna asa:
Care afirmatie in legatura cu evaluarea CT a pacientilor cu cancer pulmonar este adevarata:
Raspuns D: Evalueaza cu acuratete caract. formatiunii tumorale,...,relatiile ei cu peretele toracic;
Raspunsul e considerat corect pe grila master. Intrebarea e: nu a contestat nimeni grila asta sau nu conteaza daca faci contestatie, ca nu te prea baga in seama?
- liana_ro2004
- senior

jokero wrote:va apare o noua brosura cu noile versiuni de genom si hemostaza.
scrie in VM de luni.
Eu zic sa ai grija cand mai lansezi astfel de zvonuri, altfel s-ar putea s-o patesti. Asta-i din regulamentul forumului:
Rezidentiat: Postarea de informatii fara o sursa oficiala sau recunoscuta a fi credibila de catre administratorii forumului cu privire la chestiuni stringente care tin de domeniul medical se sanctioneaza cu suspendarea contului. Nu va jucati cu nervii celor care sustin examenul!!
cezarion wrote:e pacat ca sunt copii care nu au ce face. ar putea sa isi consume energia invatand
Lasa-l mai bine sa nu invete ca uite-asa mai scapam de-un posibil contracandidat
- VARAN / STUDY
- senior

- crisa_s
- senior

- simply lost
- junior

- YY
- senior

- codruta_diana21
- junior

- dragamaia
- senior

Litiaza biliara
Ce trebuie invatat la litiaza? conform paginatiei: 1902-1910, conform grilelor de pe net pana la 1913. Am priceput eu ca vor si coledicolitiaza, dar anomaliile congenitale ale cailor biliare sunt cerute?Multumesc 

- codruta_diana21
- junior

- liana_ro2004
- senior

- Tutza
- elder

nici eu nu sunt mai luminata . fiecare invata cat poate. daca sunt grile de acolo trebuie invatate. este singurul criteriu de selectie al paginatiei. ca o paginatie oficiala nu exista. fiecare isi da cu parerea. 
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.
- codruta_diana21
- junior

- codruta_diana21
- junior

- liana_ro2004
- senior

- codruta_diana21
- junior

- Doll
- elder

daca subiectul e litiaza veziculara atat trebuie citit nu ne mai extindem. Shocked
spune-le asta celor care fac grilele
dar la sindromul icteric citim si de la pag 1841-1846 de la metabolismul bilirubinei?ca in grile intrebari ar fii si de acolo ....
au fost intrebari de acolo si s-au scos. logic ar fi sa nu se faca intrebari de acolo la examen. metabolismul bilirubinei nu este acelasi lucru cu icterul....dar pe de alta parte nici litiaza biliara si coledociana nu sunt acelasi lucru