intrebari ANUL I
-
emilia_med
- junior

- radu
- junior

-
emilia_med
- junior

- radu
- junior

Teoretic pragul era 20 de grile din 50. In realitate pana acum a fost ceva mai jos, dar nu va pot da o valoare exacta, pt ca difera de la serie la serie. Se face o repartitie gaussiana a notelor, iar pragul minim este fixat in functie de valoarea seriei respective la grila, dar si in functie de o limita de bun simt. Pentru ca sunt 2 componente de care trebuie sa tii seama - cat de reusite sunt grilele si care e nivelul general de cunostinte in serie.. evident ca daca notele sunt proaste poti sa dai vina fie pe studenti fie pe grila, dar daca cativa studenti au obtinut punctaje mari si au fost si buni in timpul anului, inseamna ca foarte probabil problema tine de restul studentilor care au facut prost.. si atunci pragul nu mai coboara atat de mult, iar restantierii sunt mai multi.
- dr.a.c.
- junior

tot fiziologie..
bai...practic grilele sunt acelesi pt toate seriile sau le mai schimba baietii??..
k ma gandesc k dak n-ar fi aceleasi de ce naiba ar spune k intrarea in sala de exam se face pe baza carnetului de student..
aaa si ink ceva daca va intreaba Zagrean din ce ati invatat sa nu-i spuneti Groza sau Haulica...k o ia razna
k ma gandesc k dak n-ar fi aceleasi de ce naiba ar spune k intrarea in sala de exam se face pe baza carnetului de student..
aaa si ink ceva daca va intreaba Zagrean din ce ati invatat sa nu-i spuneti Groza sau Haulica...k o ia razna
Ma intreb (m-am intrebat intotdeauna) de ce, in mintea infierbantata a unora, o treime din cateodata e totusi cam mult....
-
emilia_med
- junior

- acromyon
- newbie

cred ca depinde de cati luati... de exemplu la seria 4 a fost doar o comisie formata din nenea Zagrean si tanti Bubuianu
. Cand mi-a venit randu' mai erau acolo vreo 5 asistenti plus Ferechide... In caz ca ma intrebi cum mi s-a parut Zagrean? hmmm ... interesant
nu scapi fara intrebari speciale, iar raspunsurile trebuie sa denote faptul ca gandesti!
La seria 3 am auzit ca ar fi fost 2 comisii> una Bubuianu + Buraga parca, iar a doua Ferechide + Stefanescu.. insa nu garantez.
Bafta!
La seria 3 am auzit ca ar fi fost 2 comisii> una Bubuianu + Buraga parca, iar a doua Ferechide + Stefanescu.. insa nu garantez.
Bafta!
Singura diferenta dintre mine si un nebun este ca nu sunt nebun. (DALI)
- Abisia
- junior

- dr.a.c.
- junior

emilia_med wrote:Care sunt profii care asculta la oral la fizio?Am auzit k ar fi vreo 3-4 comisii...in conditiile in care asa "multi"trec de grile eu zic k e suficienta o comisie![]()
Ah...cine a dat examenul deja...ma mai poate ajuta si pe mine cu niste exemple de grile?
dak nu cumva e prea tarziu..
de exemplu: cine actioneaza paracrin pe sist digestiv
acid biliar prezent in bila hepatica
de cate ori se concentreaza iodul in tiroida fata de plasma
care este anionul predominanat LEC
care dintre compartimente hidrateaza celelalate comp lichidiene
care din uramtorii hormoni sunt ctrl prin FB negativ: STH, prolactina, testosteron samd.
Ma intreb (m-am intrebat intotdeauna) de ce, in mintea infierbantata a unora, o treime din cateodata e totusi cam mult....
-
emilia_med
- junior

- rayuela
- newbie

q
as avea si eu un question de om care da examenul pe 15 la fizio si care tocmai s-a apucat de invatat....
anume...intrebarile grilelor sunt din toata materia,sau numai din subiectele care ni s-au dat 
I sacrifice my cock on the alter of silence...
-
emilia_med
- junior

- rayuela
- newbie

hj
merci...tocmai, intrebarea mea venea de la cursurile cu apa si electroliti, cand erau doar 7 subiecte din amandoua cursurile...
si ma gandeam daca sa-mi invat si restul sau nu...pana la urma am facutr asta, iar acum...acum ma apuc cu elan muncitoresc de digestiv... 
-
emilia_med
- junior

- rayuela
- newbie

biofiz
la biofizica e usor...sunt doua variante de raspuns, 4 variante de subiecte...doar....multe din chestiile legate de auditiv, din cate-mi aduc aminte(l-am dat semestrul trecut)...am mai avut doua grile cu bernoulli, parca...oricum, no tricky questions...
la fizio nu ai idee cam din ce glande predomina intrebarile la grila?sau macar chestii orientative de-un cat de cat...oh, please
la fizio nu ai idee cam din ce glande predomina intrebarile la grila?sau macar chestii orientative de-un cat de cat...oh, please
-
emilia_med
- junior

La fizio cred k sunt grile diferite pt fiecare serie...sau sunt numai cateva identice.Prea multe nu imi aduc aminte...au fost intrebari cu ADH,factorul intrinsec,insulina,testosteron(ceva de criptorhidism),prolactina.Majoritatea au fost din digestiv si hormoni,cateva din compartimente hidrice.Oricum sa raspunzi numai la intrebarile la care esti f sigura,chiar dak o sa te abtii la multe.Ai mai multe sanse sa treci.Eu am raspuns la 43 si am luat 5
Au fost persoane care au raspuns cam la 23-24 si au luat tot 5,so...Succes!
Au fost persoane care au raspuns cam la 23-24 si au luat tot 5,so...Succes!
- aesira
- senior

- dr.a.c.
- junior

concluzie
mie mi s-a parut f elegan oralu de la fizio asta dupa ce mi-am blestemat zilele la grile dar am luat pana la urma sfantul 5..
ce mi se pare anormal e k nu avem grilele scrise si ca nu putem reveni la ele..e destul de greu sa dai un raspus corect in 1 min fara posibilitatea unei verificarri..si chestia aia cu intrebarea gresita minus un punct..bine s-a argumentat (de catre foruri supreme) k medicii n-au voie sa greseasca si ca asta e un fel de pregatire pt viata rela!!!??!! nu stiu cat e de corect&adevarat..cert e ca nu cred sa fie chaiar atat de multi tampiti in faculatatea asta in anu 1..ce naiba cred ca 3 sferturi din facultate a ramas la fizo..e clar k ceva e putred..probail de ambele parti
cat despre oral am avut 1 comisie dr. Bubuianu+ Stefanescu +/- Zagrean
surprinzator de elegant..comisie amabila..intrebari de bun simt..suspect de pashnic..la cate povesti de groaza auzisem ma asteptam la
... si n-a fost nimic de genu asta
ce mi se pare anormal e k nu avem grilele scrise si ca nu putem reveni la ele..e destul de greu sa dai un raspus corect in 1 min fara posibilitatea unei verificarri..si chestia aia cu intrebarea gresita minus un punct..bine s-a argumentat (de catre foruri supreme) k medicii n-au voie sa greseasca si ca asta e un fel de pregatire pt viata rela!!!??!! nu stiu cat e de corect&adevarat..cert e ca nu cred sa fie chaiar atat de multi tampiti in faculatatea asta in anu 1..ce naiba cred ca 3 sferturi din facultate a ramas la fizo..e clar k ceva e putred..probail de ambele parti
cat despre oral am avut 1 comisie dr. Bubuianu+ Stefanescu +/- Zagrean
surprinzator de elegant..comisie amabila..intrebari de bun simt..suspect de pashnic..la cate povesti de groaza auzisem ma asteptam la
... si n-a fost nimic de genu astaMa intreb (m-am intrebat intotdeauna) de ce, in mintea infierbantata a unora, o treime din cateodata e totusi cam mult....
- medic_pagan
- senior

- aesira
- senior

no way vlad...eu fac cu el si e naspa tare atat asistentii cat si el ca prof.da si note mari dar nush exact in ce toane.
Inveti anatomia numai de unul singur ca din cursuri nu iti ramane nimik ca vb incontinuu si le face de cateva zeci de pagini.
ciomu am auzit ca e bun ca prof si de treaba ,tine cursuri misto dar ca asist nu introduc mana in foc
in schimb la ispas am auzit ca asist sunt buni
deci alege intre ciomu si ispas.
eu de ex la anu as vrea sa ma mut la ispas
Inveti anatomia numai de unul singur ca din cursuri nu iti ramane nimik ca vb incontinuu si le face de cateva zeci de pagini.
ciomu am auzit ca e bun ca prof si de treaba ,tine cursuri misto dar ca asist nu introduc mana in foc
in schimb la ispas am auzit ca asist sunt buni
deci alege intre ciomu si ispas.
eu de ex la anu as vrea sa ma mut la ispas
for true metal
- dragamaia
- senior

subscriu pt Vlad. omul asta se pare ca nu a realizat nici acum ca vb incet la cursuri, ca orice student a priceput ca face o sinteza intre ranga si andronescu, sinteza care se traduce prin copiere mot-a-mot. IMi amintesc ca erau un cosmar cursurile, era nevoie sa elimini din amfiteatru colegii care stranuta si tusesc frecvent, foaia trebuia sa o intorci in deplina liniste ca altfel nu auzeai nimic din soaptele lui, ca avea boala pe desene. Nici in ziua de astazi nu stiu definitia anatomiei data de el. A fost prima chestie spusa in primul curs si dehh, toti desfaceam mapele atunci ca sa scriem. aaa..acu ani in urma microfonul se lua din amfiteatru pe la ora 6, exact cand incepeam noi cursul de anato.
Despre ciomu umbla povesti urate, se pica, exigenta mare, te simti injosit, esti vesnic bataie de joc. La Ispas e super ok, dar cam intangibil sa ajung la el pe vremea mea. FA ce poti si du-te in seria lui Ispas.
Despre ciomu umbla povesti urate, se pica, exigenta mare, te simti injosit, esti vesnic bataie de joc. La Ispas e super ok, dar cam intangibil sa ajung la el pe vremea mea. FA ce poti si du-te in seria lui Ispas.
- lelia
- junior

mie mi-a placut vlad ( si nu pt ca am avut note mari ) ci pt ca e un prof serios si nu am auzit nici macar un zvon cum ca ar fi altfel , ceea ce nu pot afirm adespre ceilalti
cat despre cursuri , erau cam lungi......si trebuia sa stai f. bine cu auzul
si cu vazul
dar in preclinic invatatul mi se pare ca tine mai mult de student decat de abilitatile pedagogice ale vreunui prof
cat despre cursuri , erau cam lungi......si trebuia sa stai f. bine cu auzul
si cu vazul
dar in preclinic invatatul mi se pare ca tine mai mult de student decat de abilitatile pedagogice ale vreunui prof
- aesira
- senior

- rox
- elder

eu sunt la ispas si ...sincer...nu vad nici un avantaj, in afara faptului ca tine cursurile bine. pe sem 2 a venit la putine cursuri, l-am vazut de vreo 5 ori maxim...in rest...e corect, da' e influentat de "dispozitie"...pana la urma tot la rangasi netter ajungi acasa, si nu-ti baga ispas nimic in cap, tot tre' sa stai tu sa inveti...treaba cu asistentii e relativa, depinde de noroc. mie imi plac cursurile lui lupu....
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- rox
- elder

- aesira
- senior

- Lady-bug
- senior

Cel mai bine ar fi sa treci pe la facultate ca trebuie sa scrie. Anul trecut s-au predat cererile pana pe 9 septembrie. Nu ca nu le poti preda si dupaceea doar ca fac gura secretarele. Sesiunea de mariri e in ultima saptamana din septembrie, sau uneori in ultimele trei zile ale acestei saptamani. Treci pe la avizier ca trebuie sa se fi afisat pana acum.
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
-
SuperflySister
- junior

Am si eu o intrebare si nu a stiut sa-mi raspunda nimeni din cei pe care i-am intrebat pana acum din an cu mine, Am restatnta la biochimie si cand am fost la facultate acum vreo 2 sapt nu era nimic afisat despre asta..la secretariat deocamdata nu e nimeni. Ar mai fi o chestie daca stie careva care au fost sub de sinteza care s-au dat in vara la toate varintele pt ca e f probabil sa se dea aceleasi sub, daca ma poate ajuta cineva cu informatii i-as fi recunoscatoare.
-
ionut_ionescu86
- junior

hy..as vrea sa intreb si eu ceva..la orele de sport ce se face?am inteles ca avem de ales intre aerobic ping pong volei baschet si inot!trebuie sa alegem una singura sau mai multe?si dintre inot si aerobic care credeti ca este mai avantajos?intreb pt ca anul acesta am intrat la facultate si as vrea sa stiu ce sa aleg!
-
SuperflySister
- junior

-
inalia
- senior

- elddar
- senior

am si eu o intrebare, m-am inscris azi la cu taxa, si ma rog, am completat o cerere dupa care mi s-a dat un nr de inregistrare.....asta se chiama inscriere sau mai tre sa mai fac ceva? sa completez vreun contract sau asta se face mult mai incolo...??? 
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"
And there I find another[...]"
- rox
- elder

- Abisia
- junior

@ionut_ionescu86, ideea cu sportu e in felul urmator.... aerobic NU, inot poate...daca iti place cu adevarat si nu te deranjeaza sa mergi pana la stadion manoliu (parca acolo au facut colegii mei). Eu am ales volei si a fost cat de cat ok...ping pong e totusi cel mai cautat, dar la noi anul trecut pt ca au fost prea multi care au optat pt p-p nu au fost primiti toti...so...
-
SuperflySister
- junior

-
olguta
- newbie

- Chingachgook
- addicted

mai e mult pana la restante.
in general se dau dupa 15 deci cam atunci sunt si afisarile
in general se dau dupa 15 deci cam atunci sunt si afisarile
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...