LICENTA 2006
- matrix
- elder
LICENTA 2006
vad ca nici in acest domeniu nu exista programa, data stabilita.....asa ca un topic pe aceasta tema e binevenit, chiar daca importanta e redusa pentru marea majoritate....macar poate iese de o informatie ceva
Viata lunga si prospera!
-
- junior
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Ma indoiesc sa fie altfel fata de anii trecuti. Adica: in majoritatea salilor, cea mai mica nota va fi in jur de 9,50; se va gasi vreo sala cu supraveghere mai "severa", unde sa fie chiar si câte un rusinos 8,50...
N-are rost sa dau esplicatii suplimentare, nu? Suntem valorosi, noi, medicinistii, de-aia avem note asa de mari
N-are rost sa dau esplicatii suplimentare, nu? Suntem valorosi, noi, medicinistii, de-aia avem note asa de mari

SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- diacriss
- junior
predare lucrari + rezumat + referat : 4-10 sep
scris : 20 sep
sustinere lucrari : 22-30 sep
comisiile se vor afisa le terminarea scolii
materia de la MF de anul trecut
Asta am aflat eu despre licanta2006 de la secretariat.
scris : 20 sep
sustinere lucrari : 22-30 sep
comisiile se vor afisa le terminarea scolii
materia de la MF de anul trecut
Asta am aflat eu despre licanta2006 de la secretariat.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- faramita
- senior
Salutare! Unde as putea sa gasesc un model de referat pentru lucrarea de diploma? Nu de alta, dar coordonatorul meu parea ca ii vorbesc de praf astral cand am adus subiectul in discutie...
Aveti idee cam ce ar trebui sa contina? Cu mii de multumiri...

Un prost cauta sensul vietii...un nebun il stie!
- Chingachgook
- addicted
la biblioteca facultatii sunt toate lucrarile notate cu 10.
majoritatea au si un referat in ele.
si la fel, majoritatea sunt copiate cu nesimtire unele dupe altele
k
majoritatea au si un referat in ele.
si la fel, majoritatea sunt copiate cu nesimtire unele dupe altele
k
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted
edit
Last edited by Chingachgook on Wed May 17, 2006 11:27 pm, edited 1 time in total.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted
pe ortopedie.
eu am fost plin de bune intentii. m-am dus la biblioteca si am luat toate lucrarile cu titlu asemanator cu al meu: fractura de platou tibial. Ideea era sa compilez din ele. cand insa am inceput sa le rasfoiesc....erau identice. problema a fost ca erau extrem de prost si superficial facute. evident asa a iesit si lucrarea mea. la un moment dat, pentru ca nu imi iesea numarul de pagini, m-am nesimtit si am pus cate o poza pe fiecare pagina, indiferent daca avea sau nu legatura cu textul. cu o zi inainte de a le printa am constat ca nu am bibliografie. am luat la repezeala una a unui coleg care avea ceva cu radiusul, fara sa mai modific mare lucru. prin urmare, daca gasiti la biblioteca o lucrare despre platoul tibial care are la bibliografie" consideratii asupra anatomiei antebratului" a mea e.
am luat 10.
k
p.s. puneti la bibliografie si lucrarile membrilor comisiei care mananca pateuri in timp ce voi prezentati. eu am avut senzatia ca s-au uitat sa vada daca se regasesc p'acolo. mai ales daca au scris ceva tangent la subiect
eu am fost plin de bune intentii. m-am dus la biblioteca si am luat toate lucrarile cu titlu asemanator cu al meu: fractura de platou tibial. Ideea era sa compilez din ele. cand insa am inceput sa le rasfoiesc....erau identice. problema a fost ca erau extrem de prost si superficial facute. evident asa a iesit si lucrarea mea. la un moment dat, pentru ca nu imi iesea numarul de pagini, m-am nesimtit si am pus cate o poza pe fiecare pagina, indiferent daca avea sau nu legatura cu textul. cu o zi inainte de a le printa am constat ca nu am bibliografie. am luat la repezeala una a unui coleg care avea ceva cu radiusul, fara sa mai modific mare lucru. prin urmare, daca gasiti la biblioteca o lucrare despre platoul tibial care are la bibliografie" consideratii asupra anatomiei antebratului" a mea e.
am luat 10.
k
p.s. puneti la bibliografie si lucrarile membrilor comisiei care mananca pateuri in timp ce voi prezentati. eu am avut senzatia ca s-au uitat sa vada daca se regasesc p'acolo. mai ales daca au scris ceva tangent la subiect
- danhia
- elite
- diacriss
- junior
Conform ultimelor discutii cu decanii si cu ceilalti sefi de serie s-
au stabilit urmatoarele :
1. programa de licenta va fi cea de anul trecut de la medicina de
familie
2. vor fi 120 de intrebari tip grila
3. examenul de licenta se va sustine pe 19 septembrie 2006
au stabilit urmatoarele :
1. programa de licenta va fi cea de anul trecut de la medicina de
familie
2. vor fi 120 de intrebari tip grila
3. examenul de licenta se va sustine pe 19 septembrie 2006
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
- diacriss
- junior
- Lady-bug
- senior
Din cate am inteles Coculescu e foarte atent cu titlurile lucrarilor, sa nu sune la modul general, le vrea "personalizate". Adica nu ceva cu titlul "Sindromul metabolic" ci Sindromul metabolic la nu stiu ce pacienti. Si de asemenea bibliografia sa fie in regula. Nu conteaza insa daca zice ceva, notele sunt tot alea ca nu e singur in comisie si sigur nu-si mai aminteste ce te-a intrebat sau cine ai fost cand ti se pune nota. Din cate am auzit va fi OK cu Coculescu, poate mai multe note de 9, in rest... ca peste tot
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
-
- elder
- diacriss
- junior
pasarilatilungila wrote:diacriss wrote:Titlul lucrarii mele e "sindromul cardiovascular hiperkinetic din tireotoxicoza" O fi bine?
sindromul cardiovascular hiperkinetic din tireotoxicoza pacientilor tineri cu o alunita pe stanga

- Lady-bug
- senior
Ei daca faci lucrarea in catedra lui va fi OK. Doar n-o sa-si conteste proprii studenti, ale caror lucrari se presupune ca le-a vazut, sau le stie titlurile ca le-a aprobat. Oricum ca sef de comisie probabil se simte dator sa zica ceva studentilor. Vrei sa treaca sustinerea fara emotii ?

"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
- cookyy
- senior
pai...eu am un titlu de vreo 2 randuri de nu stiam nici de unde sa o apuc cand am vazut-o
...sper sa nu il rastalmaceasca ca...cine stie ce o fi trebuit sa mai scriu...si asista vb de altceva si profu de alta si eu de ale mele dar saraca lucrare... nici ea nu mai stie ce se vroia initial...off off nene cocule lasa-ma frate!!! 

yeah...right...whatever....
-
- senior
- Chingachgook
- addicted