chilly-willy wrote:Macko wrote:si eu m-am gandit sa schimb specialitatea. E adevarat, pe ceva care s-a terminat dupa media mea si in cazul asta e mai simplu. Am mai intrebat si eu si trebuie sa ai un motiv medical, care iti ingreuneaza munca pe respectiva specialitate si media mai mare ca a ultimului care a luat specialitatea care o doresti. Apoi mergi la DSP, acolo primesti restul indicatiilor, iti face dosar, il trimite la minister si astepti....ei te cheama (sau poate nu), se face un fel de expertiza si poate sa accepte transferul sau nu. Mai mult nici eu nu stiu. Tot ce am aflat este de la DSP i cativa colegi care asa au procedat anul trecut si i s-a aprobat. Trist este ca, foarte multi dintre noi (la fel si eu) nu prea am stiut cu ce se mananca unele specialitati. Stagile din timpul facultatii sunt foarte subtiri, vedem numai cateva cazuri standard si....cand vine vorba de alegeri, optiunile le schimbi in fiecare minut. Sa nu se supere cei superhotarati care stiu ca au vrut inca din primii ani de fac
Eu subscriu foarte mult la ce-ai scris, parca mi-ai fi citit gandurile,ai sintetizat in cateva randuri angoasele multor (cred) rezidenti. Multumesc si pentru informatii, voiam doar sa te mai intreb pe tine sau pe cine ar mai putea sti daca exista niste perioade anume din an pentru schimbarea specialitatii sau se poate oricand(mentionez ca si eu vreau sa schimb tot "in jos"). Multumesc pentru eventuale informatii!
Si totusi ma ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc!