schimbare specialitate in timpul rezidentiatului

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
chilly-willy
junior
junior

Postby chilly-willy » Mon Feb 27, 2006 2:01 am

chilly-willy wrote:
Macko wrote:si eu m-am gandit sa schimb specialitatea. E adevarat, pe ceva care s-a terminat dupa media mea si in cazul asta e mai simplu. Am mai intrebat si eu si trebuie sa ai un motiv medical, care iti ingreuneaza munca pe respectiva specialitate si media mai mare ca a ultimului care a luat specialitatea care o doresti. Apoi mergi la DSP, acolo primesti restul indicatiilor, iti face dosar, il trimite la minister si astepti....ei te cheama (sau poate nu), se face un fel de expertiza si poate sa accepte transferul sau nu. Mai mult nici eu nu stiu. Tot ce am aflat este de la DSP i cativa colegi care asa au procedat anul trecut si i s-a aprobat. Trist este ca, foarte multi dintre noi (la fel si eu) nu prea am stiut cu ce se mananca unele specialitati. Stagile din timpul facultatii sunt foarte subtiri, vedem numai cateva cazuri standard si....cand vine vorba de alegeri, optiunile le schimbi in fiecare minut. Sa nu se supere cei superhotarati care stiu ca au vrut inca din primii ani de fac

Eu subscriu foarte mult la ce-ai scris, parca mi-ai fi citit gandurile,ai sintetizat in cateva randuri angoasele multor (cred) rezidenti. Multumesc si pentru informatii, voiam doar sa te mai intreb pe tine sau pe cine ar mai putea sti daca exista niste perioade anume din an pentru schimbarea specialitatii sau se poate oricand(mentionez ca si eu vreau sa schimb tot "in jos"). Multumesc pentru eventuale informatii!

Si totusi ma ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc!

iriss
junior
junior

Postby iriss » Mon Mar 27, 2006 5:07 pm

cica s-a abrogat legea cu transferurile si nu se mai poate...e adevarat???ar fi de kakao treaba asta...domnu ministru nu cred ca are habar ce inseamna sa treci printr-un rezidentiat suficient cat sa faca chestia asta!

bulina
senior
senior

Postby bulina » Mon Mar 27, 2006 7:20 pm

da...e adevarat :cry: :cry: :cry:
"cind stai pe marginea prapastiei totul e sa nu stranuti"

iriss
junior
junior

Postby iriss » Tue Mar 28, 2006 6:40 pm

ar trebui sa protestam,nu e normal!da cand am protestat noi :x

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Mar 28, 2006 11:21 pm

mie nu mi se pare asa anormal. era o portita de care se foloseau multi sa avanseze in specialitate.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

chilly-willy
junior
junior

Postby chilly-willy » Thu Mar 30, 2006 11:35 pm

Eu totusi zic ca nu e normal,trebuiau blocate categoric doar transferurile "in sus", dar dupa cum stim ministrul a blocat toate transferurile nediferentiat. Eu unul incerc sa schimb "in jos" din motive medicale pe bune si iacata ca nu se poate. Mi s-ar parea normal sa se deblocheze transferurile la specialitati la care am fi avut acces la repartitii(iar cei care vor "mai sus" sa mai dea o data rezi), mai ales ca nu beneficiem de vreo perioada de proba pe specialitatea aleasa la repartitii. Mie asa mi s-ar parea normal si nu cred ca s-ar supara cineva cu aceasta solutie de mijloc.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Mar 31, 2006 5:13 pm

care e motivul pe care il invoci?
perioada de proba au fost modulele din timpul facultatii.

kooks
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

i_mona_12
senior
senior

Postby i_mona_12 » Fri Mar 31, 2006 5:52 pm

De curiozitate, chilly-willy....ce specialitate ai si pe ce vrei sa te transferi?
Daca ai o problema grea, da-o unui om lenes; el va gasi cea mai simpla cale sa o rezolve.

chilly-willy
junior
junior

Postby chilly-willy » Sat Apr 01, 2006 11:39 am

kooksee wrote:care e motivul pe care il invoci?
perioada de proba au fost modulele din timpul facultatii.

kooks

Deci eu m-am cam saturat de capcana asta de a ne certa intre noi,nu e singurul topic pe care se intampla asta, cred ca "forurile conducatoare" isi freaca mainile de multumire. In legatura cu modulele din timpul facultatii daca observi mai sus pe forum l-am citat pe Macko si am fost de acord cu el. In legatura cu motivul si specialitatea de pe care plec,prefer sa pastrez o anumita discretie deocamdata,probabil si in privinta retinerii mele de a-mi exhiba problemele aici vor exista obiectii(ca sa-i raspund si intrebarii din nou cu ton agresiv din cate mi s-a parut a i-monei,eu credeam ca lucrul cel mai import era ca incerc sa schimb specialitatea pe ceva la care as fi avut acces). Dar ma rog din cauza unor "altruisti" ca voi care au avut norocul sa li se potriveasca specialitatea aleasa o sa renunt sa mai incerc si o sa dau rezi din nou ca sa-mi iau ceva neclinic(ca asta-mi doresc acum). Multumesc pentru "solidaritate" si "incurajari"!

latvia
elder
elder

Postby latvia » Sat Apr 01, 2006 12:31 pm

way to go kooks.

pt chilly.
inteleg ce spui.am colegi care sunt rezidenti in anu 2 de acuma si dau din nou rezi pt ca nu se pot adapta la lucrul cu pacientii.(cu oamenii de fapt).
ii consuma,se agita ,sunt un pachet de nervi la sfasitul programului.mai ales pe sectii predestinate ca nefro,reumato,sau chiar mi.
stim cu totii tiparele pacientului ideal care raspunde la intrebari cu povesti din timpu' razboiului(asta n cazu fericit ), daca nu cumva neaga tbc-ul sau hepatita din antecedente,ca doar nu e prost sa coopereze.
si oricat de uimitor ar parea, unii nu se pot adapta (in sensul ca trebuie sa adopti o atutudine care sa functioneze la toti pacientii sau un amalgam de atitudini fiecare adaptat la individul ce vine in ziua urmatoare sa se interneze).am zis unii.
si unii astia,nu s ca altii.

si chilly,sfatul meu este sa incerci.ministerul este acolo ca sa te ajute,doar e platit din bani publici(nu ca ar avea importanta).dar romanu' s a nascut inventiv.so incearca.eu la rezi anu trecut am auzit niste povesti care te infiorau(solutii SF,sunturi,etc) unele chiar fara bani,doar cu putina munca.
asa ca mult succes.

i_mona_12
senior
senior

Postby i_mona_12 » Sat Apr 01, 2006 12:52 pm

Imi pare rau chilly-willy, daca ti s-a parut o intrebare agresiva.
Eu chiar n-am avut asemenea intentii.... :roll:
Daca ai o problema grea, da-o unui om lenes; el va gasi cea mai simpla cale sa o rezolve.

iriss
junior
junior

Postby iriss » Sat Apr 01, 2006 3:23 pm

mai,nu este normal sa interzica transferurile pe alta specialitate care s-a luat sub cea pe care ai luat=o la rezi...eu personal n-am dormit noptile de stress cu vreo 2 luni inainte de ex. si ma intreb daca eram intr-o stare corespunzatoare pt a lua o decizie definitiva in privinta specialitatii.ar trebui sa facem ceva in legatura cu asta ca nu se mai poate.astia fac ce vor cu noi si mereu a fost asa.In ce tzara ati mai vazut sa se ia niste decizii care privesc direct o anumita categorie sociala asa,pur si simplu,ca vrea muschii domnului ministru?suntem niste fraieri

iriss
junior
junior

Postby iriss » Sat Apr 01, 2006 3:30 pm

cu transferurile pe ceva care s-a luat deasupra e alta poveste,desigur,astea e cazu sa fie blocate.
de ex,in aprilie se voteaza un nou pachet de legi in sanatate.aveti careva habar de asta??ar putea cineva sa reprezinte si interesele noastre in asta?probabil ca nu.rezidentu'nu exista.eu stau intr-un camin cu inca 2 persoane unde nu exista oficiu,nu exista sala de lectura.nu am unde sa gatesc,stau inghesuita si n-am unde citi ca fiecare face altceva in camera aia.cum naiba sa fac treaba in conditiile astea?si se mai plang ca "generatiile astea noi"sunt slabe.e jalnic

cataghe
senior
senior

Postby cataghe » Sun Apr 02, 2006 1:09 am

'Ai bei, mai lasati lamentarile... Ia amintiti-va, in facultate, de la cate module ati tras chiulul pe motiv ca nu va 'ntere... pai si acuma de unde vreti sa stiti ce specialitate vi se potriveste? Cum dreac sa dai concurs cu "perioada de proba", si dupa aia ce?, se apuca fiecare sa schimbe specialitatea ca nu-i "vine"? Sa fim seriosi... Se pierde energie cu prostii, daca chiar vreti sa protestati, protestati impotriva salariilor de toata jena, protestati ca nu aveti acces la informatie, protestati ca la scoala va tin aia sa frecati coridoarele pt ca si ei au aceleasi salarii de toata jena si e mult mai profitabil sa faca orice altceva decat sa se ocupe de studenti/rezidenti - astea sunt motive de protest, nu o mana de oameni care n-au prins ce au vrut, au luat ce au apucat si acuma sunt victime. Nu-ti convine, se mai da si la anul - am colegi care au fost in aceasta situatie si nu s-a intamplat nimic, au mai dat o data si au luat ceva care "li se potriveste".

P.S. Iar aia cu "pacientul ideal" a fost chiar penibila... nu stiu zau, aia "unii" cand au dat la medicina au crezut ca vor avea numai pacienti geniali, sau ce? Daca nu iti place sa lucrezi cu oamenii, la ce ti-a trebuit totusi diploma aia?

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Sun Apr 02, 2006 8:57 am

Este cat se poate de firesc sa vrei sa schimbi specializarea daca nu te satisface si e cat se poate de normal sa descoperi ca nu iti place in timpul rezidentiatului ceva ce credeai ca iti place, in acele 2 saptamani de modul. Ce atatea critici ? Fiecare are dreptul sa hotarasca pentru el si asta nu ar trebui sa atraga valul de reprosuri si judecati. Flexibilitate in gandire, oameni buni !!!
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"

cataghe
senior
senior

Postby cataghe » Sun Apr 02, 2006 9:39 am

Sa avem iertare, flexibilitatea asta in gandire se traduce, in marea majoritate a cazurilor, prin "eu sa ma <aranjez> si dupa aia mai vedem". De la flexibilitatea asta si incapacitatea asumarii unor decizii pe care le luam ajungem sa ne cumparam posturile, sa copiem la examene, sa calcam peste cadavre ca sa ajungem acolo unde vrem si unde nu intotdeauna meritam.
Nu zice nimeni ca trebuie sa faci o viata intreaga o specialitate care nu iti convine, insa daca ai gresit atunci cand ai ales, asuma-ti greseala si da concurs din nou. E singura solutie cinstita, pana la urma.

P.S. Ce garantii ai ca a doua specialitate, pe care schimbi, ti se potriveste? Poate ca si la aia ai avut tot modul de 2 saptamani, sau poate ai avut de 9, dar rezultatul e acelasi. Si atunci ce faci, schimbi din nou, pt ca asa e "firesc" si trebuie sa fim "flexibili"?

i_mona_12
senior
senior

Postby i_mona_12 » Sun Apr 02, 2006 10:58 am

Sunt de acord cu Cataghe.
Alegerea specialitatii mi se pare o decizie importanta, nu trebuie sa fie o hotarare luata in graba....
Daca vrei sa urmezi o anumita specialitate, ar terbui sa te interesezi din timpul facultatii ce presupune, care sunt avantajele, dezavantajele, daca te simti in stare etc....Si asta nu e asa de greu de facut!!

Problema e ca la rezidentiat multi aleg din ce mai ramane, si nu ce poate si-au dorit cu adevarat.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Apr 02, 2006 12:45 pm

pai toti vor chirurgie si cardio.
nu sh care percepe ca poate l;ua si altceva.
btw, spewcialitatea se poate schimba si in sus.
acuma suntem 14 in loc de 12 in buc pe derma

Tutza
elder
elder

Postby Tutza » Sun Apr 02, 2006 7:11 pm

si eu sunt de acord cu cataghe.
btw welcome back trident ca am crezut ca ai emigrat intr-o tara fara net.... :lol: :lol:
cum e la dermato? :wink:
Formula fericirii e sa fii multumit cu ce ai si sa-ti doresti sa fii in continuare mai bun.

chilly-willy
junior
junior

Postby chilly-willy » Mon Apr 03, 2006 12:54 am

latvia wrote:way to go kooks.

pt chilly.
inteleg ce spui.am colegi care sunt rezidenti in anu 2 de acuma si dau din nou rezi pt ca nu se pot adapta la lucrul cu pacientii.(cu oamenii de fapt).
ii consuma,se agita ,sunt un pachet de nervi la sfasitul programului.mai ales pe sectii predestinate ca nefro,reumato,sau chiar mi.
stim cu totii tiparele pacientului ideal care raspunde la intrebari cu povesti din timpu' razboiului(asta n cazu fericit ), daca nu cumva neaga tbc-ul sau hepatita din antecedente,ca doar nu e prost sa coopereze.
si oricat de uimitor ar parea, unii nu se pot adapta (in sensul ca trebuie sa adopti o atutudine care sa functioneze la toti pacientii sau un amalgam de atitudini fiecare adaptat la individul ce vine in ziua urmatoare sa se interneze).am zis unii.
si unii astia,nu s ca altii.

si chilly,sfatul meu este sa incerci.ministerul este acolo ca sa te ajute,doar e platit din bani publici(nu ca ar avea importanta).dar romanu' s a nascut inventiv.so incearca.eu la rezi anu trecut am auzit niste povesti care te infiorau(solutii SF,sunturi,etc) unele chiar fara bani,doar cu putina munca.
asa ca mult succes.

Multumesc pentru informatii

chilly-willy
junior
junior

Postby chilly-willy » Mon Apr 03, 2006 12:55 am

iriss wrote:mai,nu este normal sa interzica transferurile pe alta specialitate care s-a luat sub cea pe care ai luat=o la rezi...eu personal n-am dormit noptile de stress cu vreo 2 luni inainte de ex. si ma intreb daca eram intr-o stare corespunzatoare pt a lua o decizie definitiva in privinta specialitatii.ar trebui sa facem ceva in legatura cu asta ca nu se mai poate.astia fac ce vor cu noi si mereu a fost asa.In ce tzara ati mai vazut sa se ia niste decizii care privesc direct o anumita categorie sociala asa,pur si simplu,ca vrea muschii domnului ministru?suntem niste fraieri

De acord!

chilly-willy
junior
junior

Postby chilly-willy » Mon Apr 03, 2006 1:13 am

cataghe wrote:'Ai bei, mai lasati lamentarile... Ia amintiti-va, in facultate, de la cate module ati tras chiulul pe motiv ca nu va 'ntere... pai si acuma de unde vreti sa stiti ce specialitate vi se potriveste? Cum dreac sa dai concurs cu "perioada de proba", si dupa aia ce?, se apuca fiecare sa schimbe specialitatea ca nu-i "vine"? Sa fim seriosi... Se pierde energie cu prostii, daca chiar vreti sa protestati, protestati impotriva salariilor de toata jena, protestati ca nu aveti acces la informatie, protestati ca la scoala va tin aia sa frecati coridoarele pt ca si ei au aceleasi salarii de toata jena si e mult mai profitabil sa faca orice altceva decat sa se ocupe de studenti/rezidenti - astea sunt motive de protest, nu o mana de oameni care n-au prins ce au vrut, au luat ce au apucat si acuma sunt victime. Nu-ti convine, se mai da si la anul - am colegi care au fost in aceasta situatie si nu s-a intamplat nimic, au mai dat o data si au luat ceva care "li se potriveste".
P.S. Iar aia cu "pacientul ideal" a fost chiar penibila... nu stiu zau, aia "unii" cand au dat la medicina au crezut ca vor avea numai pacienti geniali, sau ce? Daca nu iti place sa lucrezi cu oamenii, la ce ti-a trebuit totusi diploma aia?

Nu generaliza,eu n-am tras chiulul niciodata! Si apoi, nu inteleg de ce trebuie sa fii Gica contra neaparat, cu ce te deranjeaza cei care vor sa schimbe IN JOS (de cate ori trebuie sa mai mentionez?) asa ca mine deci as fi apucat pe ce vreau sa schimb!! Deduc ca ti se potriveste ce ti-ai ales si in loc sa-i multumesti Celui de Sus, te iei de mine si de altii ca mine ca ne lamentam. Eu nu atat ma lamentam cat incercam sa obtin niste info, si oricum daca tu esti multumit lasa oamenii sa se si lamenteze,n-am inteles ce satisfactii ai bagand pumnul in gura. Fiecare are dreptul sa protesteze pentru ce considera, nu cred ca detii tu adevaruri absolute in privinta asta.Iar folosirea termenului penibil pentru un om care si-a spus si el o parere zic eu ca e de-a dreptul necolegial ca sa folosesc termeni blanzi.Ca o idee inainte sa sari in capul omului de specialitati neclinice ai auzit?Dar cum ziceam o sa mai dau o data rezi ca sa iau ceva care e intotdeauna mult mai jos decat ce am acum,lucru care e cam bizar, dar altfel tu si oameni ca tine se pare ca nu dormiti linistiti.

chilly-willy
junior
junior

Postby chilly-willy » Mon Apr 03, 2006 1:15 am

Scuze,probl. tehnice cu postatul asta:)
Last edited by chilly-willy on Mon Apr 03, 2006 1:21 am, edited 2 times in total.

chilly-willy
junior
junior

Postby chilly-willy » Mon Apr 03, 2006 1:15 am

Multumesc celor care mi-au dat info, doar asta doream nu sa intru in polemici inutile.

chilly-willy
junior
junior

Postby chilly-willy » Mon Apr 03, 2006 1:30 am

i_mona_12 wrote:Sunt de acord cu Cataghe.
Alegerea specialitatii mi se pare o decizie importanta, nu trebuie sa fie o hotarare luata in graba....
Daca vrei sa urmezi o anumita specialitate, ar terbui sa te interesezi din timpul facultatii ce presupune, care sunt avantajele, dezavantajele, daca te simti in stare etc....Si asta nu e asa de greu de facut!!

Problema e ca la rezidentiat multi aleg din ce mai ramane, si nu ce poate si-au dorit cu adevarat.

Inca o data mentionez ca vreau sa schimb IN JOS! Eu m-am interesat din timpul facultatii si am oscilat intre 2, la repartitii am luat-o pe cea care era mai sus desi parca inclinam mai mult pentru cealalta, dar cum specialitatea aleasa era mai sus,stii cum e, parca n-am vrut sa scap o ocazie, gandindu-ma eu de colo ca o sa pot schimba mai jos. Si am luat decizia dupa 1 an si de rezi si framantari,nu peste noapte. Si din moment ce ai fost de acord cu Cataghe imi mentin parerea despre caracterul insinuant al curiozitatii tale precedente!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Apr 03, 2006 5:18 pm

mie mi se pare normal sa nu skimbi nici in sus nici in jos.
si la fel de normal mi se pare sa protestez chiar daca problema nu ma priveste personal.

k

acum astept un post din ala lacrimogen "ca de aia nu suntem noi uniti".

iriss
junior
junior

Postby iriss » Mon Apr 03, 2006 5:57 pm

mai draga kooksee,ma faci sa zambesc.cred ca te distrezi pe seama noastra...da cu toate astea asta nu e suficient cat sa-mi trezeasca inspiratia pt un pr lacrimogen :bluelaugh:
mie mi se pare foarte normal sa vrei sa schimbi si vad ca unii deja au schimbat...in sus,desigur,ca vad ca in jos nu se mai poate :twisted:

iriss
junior
junior

Postby iriss » Mon Apr 03, 2006 6:05 pm

si las-o balta cu mustrarile ca vezi bine am chiulit de la stagii in timpu facultatii ce dreq... btw,te pomenesti ca tu n-oi fi chiulit sau n-oi fi dormit deloc...te-ai interesat din anu 1 exact despre ce e vorba,ti-ai dat seama de tot si de toate...foarte interesant sleepy2.gif oi fi vreun fecior de domnu profesor sau de domnu conferentiar etc?daca nu,te rog sa ma scuzi ca te-am jignit...
incepe sa ma distreze forumu asta :devil:
hai ca va pup

iriss
junior
junior

Postby iriss » Mon Apr 03, 2006 6:15 pm

auzi kooksee,nu erai tu cu informatia cum ca se poate schimba da nu vrei sa ne spui ca ne invetzi la prostii?...de nu e asa,sa ma scuzi ca nu mi -am luat notitele...astept semne de solidaritate de la tine la un pm daca mai e valabila oferta

chilly-willy
junior
junior

Postby chilly-willy » Tue Apr 04, 2006 12:41 am

Ok kooksee, protesteaza,daca asa te simti tu bine.Asa... deci nici in jos n-am voie... Asta e... Keep it up,iriss! Adios, forum!

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Tue Apr 04, 2006 1:18 pm

cataghe wrote:Sa avem iertare, flexibilitatea asta in gandire se traduce, in marea majoritate a cazurilor, prin "eu sa ma <aranjez> si dupa aia mai vedem". De la flexibilitatea asta si incapacitatea asumarii unor decizii pe care le luam ajungem sa ne cumparam posturile, sa copiem la examene, sa calcam peste cadavre ca sa ajungem acolo unde vrem si unde nu intotdeauna meritam.
Nu zice nimeni ca trebuie sa faci o viata intreaga o specialitate care nu iti convine, insa daca ai gresit atunci cand ai ales, asuma-ti greseala si da concurs din nou. E singura solutie cinstita, pana la urma.

P.S. Ce garantii ai ca a doua specialitate, pe care schimbi, ti se potriveste? Poate ca si la aia ai avut tot modul de 2 saptamani, sau poate ai avut de 9, dar rezultatul e acelasi. Si atunci ce faci, schimbi din nou, pt ca asa e "firesc" si trebuie sa fim "flexibili"?

Vorbesti balarii !
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Apr 04, 2006 4:26 pm

lulutza, omul exprima o parere coerenta acolo.
ce garantie ai ca o sa ii placa a2-a specialitate?
daca dupa 3 ani de frecat menta prin clinica nu iti poti face o idee despre ce iti cam place si ce iti cam nu.....du-te mama si fa-te vanzator de medicamente. sau fotograf.

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Tue Apr 04, 2006 5:35 pm

kooks, fiecare are dreptul la o parere si nu mi se pare normal sa ma ia in balon numai pentru ca sustin acest lucru. Enfin.

danhia
elite
elite

Postby danhia » Wed Apr 05, 2006 8:00 am

dar oare cam dupa cat timp iti dai seama ca iti place specialitatea aleasa, daca nu dupa o luna de stagiu sau 2 ani de specialitate???...nu e oare o pierdere de vreme aiurea sa nu stii ce vrei ?

loreleiii
junior
junior

Postby loreleiii » Wed Apr 05, 2006 12:00 pm

exceptand faptul ca daca tot nu prea stii clar ce vrei, you might just as well sa faci sa-ti placa specialitatea pe care ti-ai ales-o.Aicea nu ma refer neaparat la metode tip mama omida,farmece, vrajitorii,ghioc,etc,ci pur si simplu sa te apuci de aprofundat/invatat in specialitatea pe care o ai.Daca e vorba de placut...

iriss
junior
junior

Postby iriss » Wed Apr 05, 2006 5:18 pm

mai danhia,daca tu esti aia care stie ce vrea te felicit...desigur ca nu e vorba numai de placut,ce dreq,suntem oameni mari,mai putem sa umblam cu vrajeala?mai ales intre noi :orchestra:
tu faci totu exclusiv pt ca iti place?imi dau lacrimile de emotie,n-as fi crezut ca sunt printre noi oameni cu asa o tinuta morala.felicitari,colega :bis:
Last edited by iriss on Wed Apr 05, 2006 5:31 pm, edited 1 time in total.

iriss
junior
junior

Postby iriss » Wed Apr 05, 2006 5:29 pm

pardon,voiam sa spun loreleii
in sfarsit,e f induiosator ce se intampla pe forumu asta
violent1.gif occasion18.gif hat16.gif :daz:

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Wed Apr 05, 2006 6:56 pm

De ce sa ramai pe o specialitate care te frustreaza fiindca nu iti place ? Sau ma rog, poate ca pe unii oameni nu ii frustreaza nimic, dar nu toti sunt asa...

loreleiii
junior
junior

Postby loreleiii » Wed Apr 05, 2006 7:48 pm

Intotdeauna fericita sa produc emotii asa puternice. :D
Nu, eu nu m-am ghidat exclusiv dupa ceea ce imi place, am luat ce-mi placea mai mult din ce puteam lua si ce-mi convenea mai mult din varii motive. Dar planul general al discutiei era despre"imi place/nu-mi place specialitatea pe care o am versus cea pe care in mod virtual as putea sa o am".Tocmai pt ca suntem oameni seriosi,care ar fi scuza ca nu stii ce specialitate vrei daca criteriul de alegere nu este placutul?
Nu ca as tine eu contul cuiva.Da' de dragul logicii si pt ca tot te-am emotionat. :P

loreleiii
junior
junior

Postby loreleiii » Wed Apr 05, 2006 7:49 pm

Intotdeauna fericita sa produc emotii asa puternice. :D
Nu, eu nu m-am ghidat exclusiv dupa ceea ce imi place, am luat ce-mi placea mai mult din ce puteam lua si ce-mi convenea mai mult din varii motive. Dar planul general al discutiei era despre"imi place/nu-mi place specialitatea pe care o am versus cea pe care in mod virtual as putea sa o am".Tocmai pt ca suntem oameni seriosi,care ar fi scuza ca nu stii ce specialitate vrei daca criteriul de alegere nu este placutul?
Nu ca as tine eu contul cuiva.Da' de dragul logicii si pt ca tot te-am emotionat. :P

Return to “Viata in spital”