Tensimetre digitale Sanitas tip brata cu memorie pentru 100 de masuratori. Pret 65 RON. Telefon 0723/705.479 .
* Pentru livrari in provincie cheltuielile de expeditie sunt suportate de catre cumparator.
Vand tensiometre digitale Sanitas - Germania
- coldgirl
- newbie
- coldgirl
- newbie
Masoara automat tensiunea (sistolica si diastolica) si pulsul, memoreaza 100 de masuratori ( in cazul in care este folosit de 2 utilizatori memoreaza pentru fiecare in parte cate 50 de masuratori) cu data si ora , circumferinta bratarii 13.5-22 cm. Aparatul este nou, sigilat. Include baterii si cutie de plastic.
Pt pinky: Adica aparatul tine minte cat a fost valoarea tensiunii si pulsului la masuratorile anterioare (pana la 100). Acest lucru ajuta la monitorizarea pe termen mai lung a hipertensiunii arteriale fara sa fie necesar sa tii tu minte cat ai avut tensiunea acum 2 luni.
Pt pinky: Adica aparatul tine minte cat a fost valoarea tensiunii si pulsului la masuratorile anterioare (pana la 100). Acest lucru ajuta la monitorizarea pe termen mai lung a hipertensiunii arteriale fara sa fie necesar sa tii tu minte cat ai avut tensiunea acum 2 luni.
- adso1977
- senior
- Khaos
- senior
Aceste aparate se vindeau in Germnai cu 10 euro/buc. Nu sint foarte grozave, cred ca sint ok pt pacienti pt a avea o valoare orientativa asupra tensiunii. Eu am cumparat vreo 5 pt ca mi s-au parut un cadou dragutz, au si o cutie draguta in care sint puse. A...si in plus mi-am recuperat TVA-ul dupa ele de la aeroport, deci practioc au fost si mai ieftine de 10 euro.
×›×™ ×”×¢×•×œ× ×”×•× ×¨×§ ×ª×—× ×” של זמן
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
- Chingachgook
- addicted