Intrebari anul 3
-
- junior
-
- newbie
eu am avut onoare sa fac semio in pantelimon.....cursuri oribile!Dar assistenta super.....chiar am facut si mi-a palcut si de prof asa ca om....vintila!cursurile facute de el au fost ok.....Notele in schimb au fost loterie..nu se stie (sau cel putin nu se stia aunci) exact ce conteaza:nota la scris , la practic(care se dadeau dupa scris), impresia asistentei, absentele!!!...Oricum nu este un stagiu solicitant...si nici examenul!notele in general mari....dar au fost si accidente(adica 5-6) doar la cei care nu trecusera deloc pe la stagiu..ma rog!don't worry e simplutz!bafta!
hai sa emigram in AMERICA!!!!
-
- junior
-
- newbie
notele nu au fost mici....8,9,10.....ti-am zis au fost doar 2 note(poate 3) de 5-6...si asta pe primul trimestru..pe al doilea toate au fost 8-10!
Daca te baga sau nu in seama depinde de asistent!noi am avut bafta si am facut cu dr constantinescu(parca).... vintila a venit la cursurile de cardio(evident)...daca-ti citesti e ok!subiectele la scris sunt in general semne si simptome....rar mec fiziopat...si deloc tratament!
bafta multa
Daca te baga sau nu in seama depinde de asistent!noi am avut bafta si am facut cu dr constantinescu(parca).... vintila a venit la cursurile de cardio(evident)...daca-ti citesti e ok!subiectele la scris sunt in general semne si simptome....rar mec fiziopat...si deloc tratament!
bafta multa
-
- junior
- YY
- senior
pinky wrote:din experienta voastra, ce stiti de cristescu de la farmaco? Cat de mult conteaza lucrarile alea cu care ne tot ameninta?
Eu am facut cu ea. E destul de severa. Stiu ca se agita mult cu lucrarile, ar fi bine sa inveti cat de cat si sa iei macar noat de trecere. La exam practic a fost destul de greu, a si picat si aia picatii au venit sa dea practicul in ziua exam scris, la 7 dim.
ÃŽnvăţatul dăunează grav sănătaţii !
-
- elder
- aarabagiu_aalina
- junior
fiziopat
as vrea si eu grilele de la fiziopat(daca se poate)
- aarabagiu_aalina
- junior
-
- newbie
zugravu la farmaco...please!!!radeam de muream.......e super stupid lp-ul cu el!Nici nu mai stiu daca a contat....habar n-am!tot ce stiu e ca am dat niste lucrari la care n-am facut nimic....pana la urma la nota finala nu a contat.....Citeste dupa niste cursuri vechi la lp si te pune sa copiezi retetele din cartea de lp.....oricum cursurile sunt la farmaco de capatai!!Si cartea evident.....eu am invatzat cateva capitole de acolo!Si a fost ok...desi unele grile erau chiar super naspa!..depinde de bafta!Ceea ce m-a marcat la farmaca a fost aceea 1/2 de ora cat am stat in parcu' facultatii ca sa astept rezulatatul......ORIBIL!!!!!Sincer nu am invatzat nimic la lp de farmaco.......
- simona budui
- newbie
la chirugie in cantacuzino..SUPER!Grilele sunt alea din carte..si la practic.....e asa si asa!eu am dat cu patrascu!Si a fost ok!La vereanu e mai k lumea!Adica s-a luat 10....noi cu patrascu am luat 8-9!Dar nu stiu cat a contat in final la nota!(nu prea cred)...
Intrebare:Cine face fiziopat cu conf Gabriela Ion??Poate sa-mi spuna si mie cand are curs/lp?merci
Intrebare:Cine face fiziopat cu conf Gabriela Ion??Poate sa-mi spuna si mie cand are curs/lp?merci
- simona budui
- newbie
- elencalota
- junior
semio in suub
multumesc pentru raspunsuri... Sincera sa fiu nu prea imi place sa merg la cursuri
... cel putin nu la alea de semio, desi am bursa si cum as vrea sa o pastrez ... a pastrat cineva cursurile de semio din suub si ar putea sa mi le dea si mie sa le xeroxez? (am colegi care le iau dar imi e frica ca sunt incomplete) mersi mult 

Remember, it's a wonderful life!
-
- elder
- i_mona_12
- senior
Eu am facut acum 3 ani in Coltea si se dadeau doua examene diferite (fiecare cu nota in catalog), unul in sesiunea din iarna si celalalt vara. Examenul practic se dadea doar vara, adica in iarna nu dadeai decat scris. Anul trecut am auzit de la cineva ca s-a dat practic si iarna. Iar anul asta nu stiu cum e...Mult succes oricum! 

-
- elder
- kadissa
- junior
- tripleX
- senior
-
- elder
kadissa wrote:N-ar fi mai simplu sa intrebi asta la secretariat? Si mai e si la avizierul de la facultate un afis cu structura anului unversitar! Dar...sef de serie nu aveti? Sau habar n-are saracul?
da LOL, mi-era mult mai comod asa, in fine, las-o balta.
Stie cineva de Dna Costache de Morfopat de la Babes cam ce e cu ea pe la examen?
- dragamaia
- senior
copiaza...
cel putin asta s-a intamplat acum 3 ani..am copiat pe rupte..chiar daca nu copiezi, discutiile cu cloegii sunt permise si notele de 9 si 10.
- kadissa
- junior
la dr ardeleanu grupa mea a facut urmatorul lucru: am impartit materia si fiecare a invatat o parte, iar la examen fiecare a scris ce a stiut, dupa care ne-am dat foile intre noi si totul a fost ok-s-au luat note foarte mari.
All people have the right to stupidity but some of them abuse the privilege.
- stefan_georgescu
- senior
- dragamaia
- senior
farma
din cate stiu nu a mai aparut vreo carte de grile. nu iti recomand decat ca exercitiu sa faci grilele alea, intrucat intrebarile sunt facute de fulga din cursuri in special, mai ales din partea de nervos. nu insista nici pe carte prea mult (cartea de farma) ,ci toceste tot ce e posibil din cursuri. si indiferent care ar fi nota, nu renunta la partial, in vara de multe ori nota e mai mica, plus ca fulga ii favorizeaza putin pe cei cu partialul dat si mai rotunjeste nota. bafta multa!
-
- newbie
- dragamaia
- senior
farma
nu-s din carte grilele..poate ceva asemanator, dar sunt nu te astepta la prea mult. invata cursurile, viseaza-le chiar si treci si prin carte cu destula atentie o data. stiu ca la partial nu prea s-a vb in timpul examenului...cel putin asa era acum 3 ani, ca notele au fost date cu mare exactitate. oricum se ia in principiu partialul.
- Lorelai
- junior
- dragamaia
- senior
farma again
imi amintesc ca la lucrare asistenta noastra (o tipa f exigenta de la care am invatat multe) ne-a dat grilele din cartea respectiva, insa la examen am avut surpriza sa nu fie grile din carte
cursurile tinute de fulga stiu ca sunt f bune, au strictul necesar si nu-s prea lungi. in acelasi timp imi amintesc ca la unele cursuri nu venea fulga (el obisnuia sa vina cam 2 zile pe saptamana, ..asa ca unele serii erau mai ghinioniste) si trimitea asistentii care mai ratau unele intrebari din grilele de la examen...asa ca te sfatuiesc sa ai cursuri predate numai de Fulga. eu stiu ca e un om foarte corect si nu cred catusi de putin ca ar da intrebari din carte..poate vreo 2-3 numai. bafta multa!
cursurile tinute de fulga stiu ca sunt f bune, au strictul necesar si nu-s prea lungi. in acelasi timp imi amintesc ca la unele cursuri nu venea fulga (el obisnuia sa vina cam 2 zile pe saptamana, ..asa ca unele serii erau mai ghinioniste) si trimitea asistentii care mai ratau unele intrebari din grilele de la examen...asa ca te sfatuiesc sa ai cursuri predate numai de Fulga. eu stiu ca e un om foarte corect si nu cred catusi de putin ca ar da intrebari din carte..poate vreo 2-3 numai. bafta multa!