avem vreun psihiatru online? sau vreun psihiatric tratat, bun si ala? vreau sa intreb ceva despre medicamente.
sunt un pic neincrezatoare din fire, nu cred ca mai mult decat media romaneasca, clar peste media spaniola (din cate mi s-a zis), dar toata viata am fost asa, sunt obisnuita; treaba e ca acum vreo 2 zile, dupa o intalnire cu niste prietene pe care le cunosc de vreo 10-12 ani, am dormit ca dracu´pt ca ma tot perpeleau idei paranoice (gen "sunt singura straina din grup, nu le-oi parea ciudata?", "nu li s-o parea ciudatel ce le povestesc?", le-am dus un cozonac, "n-oi fi vorbit prea mult de Ro?")
sunt de vreo luna jumatate cu Desvenlafaxina si nici in prospect, nici in vademécum nu e trecut asta la reactii adverse.
azi am vorbit cu o colega de serviciu (de pe recuperare infantila) si ma sfatuia sa nu ma intorc inca la munca, e prea devreme sa ma consider recuperata… si eu ma intrebam in sinea mea de ce imi zice asta.
psihiatrul il am abia pe 26 ianuarie; mi-a zis sa-i scriu un whatsapp daca e ceva, dar mi-e cam tarsa, nu ma simt suficient de ok cu el (asta nu e paranoie, e de mai demult

pt ca e un pic ciudatel tipul)