Postby sl0bizz » Mon Jul 14, 2003 8:17 pm
Mai draga mycro,
Dupa regulament, ai incalcat regula 1 (ai publicat informatii defaimatoare la adresa soartei tale), regula 7 (ai scos flacari pe nas - deci flaming), regula 9 (ai injurat dur colega de camera, pe Horia [??], ne putem imagina...). In plus ai instigat la incalcarea regulii 10 (administratorii nu dau explicatii, de ce nu iti intra asta in cap?).
Din punct de vedere artistic, compozitia ta nu prezinta elementele unei opere nici macar cit un roman de Sadoveanu. Este o saga plata, fara sare si piper. Tema pe care o abordezi este un loc comun in literatura de forum si de buzunar. Tragedia omului invatat cu internetul pina intr-o buna zi cind cablul/switchul/serverul/dns-ul ala secret/proxy-ul si alti dusmani, de regula o alianta a lor, comploteaza la integritatea mintala a personajului principal si la sanatatea calculatorului (vezi clipul Zapp) este deja FUMATA. Been there, done that.
Per total, as vrea sa retii ca tonul sarcastic nu numai ca dauneaza impresiei generale, dar chiar nu iti sta bine. Nu poate fi asortat nici cu haine de vara, nici cu siraguri de flori hawaiene. Chiar imi displace.
Ai nota 4, toate posturile sterse (chiar de ar fi nevoie sa stergem totul forumul pentru ca baza de date e copmromisa si riscam sa nu iti gasim toate replicile) si un ultim avertisment. De acum inainte nu mai ai voie sa injuri dur, OK?
As vrea sa evidentiez necesitatea unui bal de absolvire pentru aceasta retea locala, precum si a unei legitimatii care sa impiedice schimbarea setarilor DNS serverului de catre fitecine de la politehnica aflat in vizita prin camera.
N-o sa va mai povestesc despre cum merge internetul in P-uri fara insigne, fara chitante, fara o asa stricta controlare a igienei corporale la fiecare membru. Pe acolo e un haos general: imaginati-va, le merge mai repede, au putut sa intinda o funie optica fara atita canoneala, serverul este o problema a doua-trei persoane si unii dintre ei pun mina pe calculator fara sa ii arate buletinul, de nici nu mai stiu administratorii decit in ce camera e un IP, nu si numele sau numarul de pe tricou. (Vai de ei, nu au avut nici bal de absolvire...nici forum...)
Poate stiti bancul cu calul si cu negrul: calul ii zice ceva la ureche si negrul ridea sau plingea, dupa caz. Cam asa a fost si la mine, cind am auzit de o retea a medicinistilor, una cu initiale (mai stiti vreun camin cu retea asa frumos botezata?), atunci am ris. Acum pling.
PS. Asta nu e flaming. Flaming e remarca insultatoare si nu am insultat pe nimeni. Da' o sa fie sters... Chair asa, unde e flaming nu e consens si unde-i unul nu-i putere.