UMF Carol Davila Bucuresti institutie corupta

care ne mananca zilele
jomil
elite
elite

Re: UMF Carol Davila Bucuresti institutie corupta

Postby jomil » Fri Jan 05, 2018 3:05 am

Bai, suntem mai rai decat el.
Propun sa il lasam in pace.
A friend told me i was delusional. I almost fell off my unicorn.

https://www.youtube.com/watch?v=YUaxVQPohlU

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 8:55 am

http://spitaluldeoftalmologie.blogspot. ... sitar.html "In 2008 aparea un articol interesant in "Cotidianul", in care jurnalistul Razvan Marius Vintilescu descoperea ca Monica Pop candida la titlul de profesor universitar fara sa indeplineasca criteriile minime impuse de lege. Fragmentul care ne intereseaza se intituleaza "Monica Pop, profesor de ochii lumii" si facea parte dintr-un articol mai mare avand titlul "Alegeri pe blat la medicina bucuresteana" [Link] ) Partea despre Monica Pop e undeva pe la mijlocul paginii. In acel fragment ziaristul demonstra ca Monica Pop nu avea la capitolul "contributie stiintifica" nici macar un articol cotat ISI, desi regulamentele in vigoare prevedeau ca trebuie sa aiba minim doua. Totodata, el clarifica diferentele dintre "cotare ISI" si "indexare ISI" pentru a inlatura confuziile special create de Monica Pop si de cei care au evaluat-o."

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 8:57 am

UMF Bucuresti = CORUPTIE, INCOMPATIBILITATE, PLAGIAT, DELAPIDARE, TRAFIC DE INFLUENTA, SANTAJ = MAFIE

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 9:09 am

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate ... ciu-626898 "Irinel Popescu, şeful Centrului de Chirurgie şi Transplant Hepatic Fundeni, a venit, miercuri dimineaţă, la sediul DNA, însoţit de avocatul său, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu legat de un contract privind asistenţa tehnică pentru Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) încheiat cu HP România la preţuri supraevaluate, prejudiciul produs fiind estimat la aproape 17 milioane de euro, potrivit News.ro."

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 9:32 am

https://saccsiv.wordpress.com/2012/11/1 ... l-popescu/ "Unul dintre cei mai importanti medici, membru al masoneriei, este prof. dr. Irinel Popescu, care are grad 33 si declara pentru numarul 16 al revistei amintite ca a intrat in aceasta organizatie gratie relatiei cu unul dintre pacientii sai." Alt mason UMF-ist.

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 9:33 am

UMF BUCURESTI = UNIVERSITATE MASONICA

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Fri Jan 05, 2018 10:13 am

paulstr10 wrote:https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/irinel-popescu-audiat-la-dna-in-dosarul-in-care-procurorii-il-acuza-de-abuz-in-serviciu-626898 "Irinel Popescu, şeful Centrului de Chirurgie şi Transplant Hepatic Fundeni, a venit, miercuri dimineaţă, la sediul DNA, însoţit de avocatul său, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu legat de un contract privind asistenţa tehnică pentru Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) încheiat cu HP România la preţuri supraevaluate, prejudiciul produs fiind estimat la aproape 17 milioane de euro, potrivit News.ro."

Stii rezultatul anchetei?
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A

De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Fri Jan 05, 2018 10:13 am

Ce te deranjeaza cel mai mult la masoni?
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A

De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Fri Jan 05, 2018 10:24 am

Ca nu accepta femeile. Alta institutie pe care n-o poate absolvi.

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 10:27 am

Nu mai discut cu nimeni de pe forumul asta. La protest nu vor sa iasa nici actualii studenti, nici absolventii din generatiile precedente, iar cei care erau mai in firea lor si ar fi actionat in lumea reala vad ca nu mai intra pe aici. Voi posta in continuare cat timp am subiecte despre cei din UMF Bucuresti. Cei care vor sa faca chat sa se duca pe alte topicuri, nu mai fac prostia sa dau replici nimanui, am facut-o destule pagini. Faceti defensiva pentru coruptii din UMF Bucuresti, jigniti-ma pe mine si familia mea si veti deveni tinte si voi.

alimori
elite
elite

Postby alimori » Fri Jan 05, 2018 11:11 am

Daca nu vrei sa vorbesti cu nimeni de pe forum poti sa pleci.

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 12:09 pm

Plecatul e la fel de valabil si pentru ceilalti. Topicul asta e locul meu de joaca cum spunea andy gavrilescu cand se referea la forum. E un forum mare, nu am tras pe nimeni de maneca sa vina la protest si nu imi poate impune nimeni sa plec fara sa vreau eu acest lucru.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Jan 05, 2018 12:28 pm

gigele esti nebun
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 12:30 pm

viewtopic.php?f=41&t=8928 " Chingachgook » Wed Jul 15, 2009 2:54 am cand eram eu in liceu era una din cele mai elitiste facultati.
+ ca am intrezarit ca daca vreau sa o frec 6 ani medicina e solutia.
+ ca iti ofera un statut social si un standard de viata mai ridicat decat altele."

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 12:33 pm

viewtopic.php?f=3&t=19881 " Chingachgook » Tue Jul 04, 2017 4:34 pm
eu la licenta nu am dat. am si scris pe imed la data aia. am fost mai multi din serie care nu am marcat
era sa si bat vreo 2 colegi care devenisera agresivi ca pica ei licenta din cauza ca sunt eu zgarcit. unul dintre ei e psihiatru si asistent universitar in galati prin anii mici cred ca am mai dat asa cand se stragea (dar nu ceva semnificativ)
Sper sa il bage pe Filipoiu la puscarioara. aia din catedra de anatomie trebuie dati afara cu suturi in qur"

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Jan 05, 2018 2:20 pm

foarte frumos scris
sper ca rezonezi cu ideile
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

alimori
elite
elite

Postby alimori » Fri Jan 05, 2018 3:30 pm

paulstr10 wrote:Plecatul e la fel de valabil si pentru ceilalti. Topicul asta e locul meu de joaca cum spunea andy gavrilescu cand se referea la forum. E un forum mare, nu am tras pe nimeni de maneca sa vina la protest si nu imi poate impune nimeni sa plec fara sa vreau eu acest lucru.

forumul asta e locul nostru de joaca, tu a venit aici si te-ai cct in groapa cu nisip. si tipi ca apucatu'.

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 7:42 pm

Cele trei smardoaice plus ciuperca sa pregateasca bani de avocati, de daune etc. Si sa stea linistite ca nu voi lua un leu din ce castig, banii aia se vor duce catre niste burse pentru medicinistii fara posibilitati materiale si mai ales nemercenari ca unii.

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 7:47 pm

viewtopic.php?f=3&t=7773 " alimori » Sun Nov 30, 2008 11:56 am
chivu wrote:
Ma gandesc ca in medicina ca in orice meserie in care cel mai important e contactul interuman, ar trebui sa iti pastrezi nervii si sa lasi de la tine. Totusi acei oameni isi platesc asigurarile si nu te ai facut medic ca sa ii refuzi pt ca nu iti place atitudinea lor.
Atunci de ce te faci medic?! Poate oi avea impresia ca o sa ai de a face cu upper class, nu stiu.
Ne lasi?
Am refuzat pacienti - p-aia care faceau pe desteptii cu mine de la prima intrebare; si am mai pasat pacienti (fara sa dau ochii cu ei) daca ii vedeam cu multiple internari sau consulturi de psihiatrie (apar pe calculator).
Daca raspunde vreunul la misto scriu in foaie ca nu coopereaza.
Foile sunt in dublu exemplar, cu unul se duc ei acasa, celalalt ramane la spital"

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 8:01 pm

viewtopic.php?f=1&t=12896&start=120 " MaVeriK » Thu Sep 13, 2012 12:27 am
umf CD cel mai mare jeg ... cine are posibilitatea sa faca facultatea in Cluj sau Timisoara sa nu ezite ... e diferenta mare .
Mie imi place mult cand vbesc de corectitudine astia care au parintii si bunicii doctori si aia care pupa in c*r toti profesorii si cand fac asistentii " pregatiri " cu studentii cateva ore facute in batie de joc pe bani multi si deodata uite ce te ai desteptat bv ... toata lumea asteapta bani .. sau sa fie copilul nustu cui doctor sau sa l pupi in pla ... altfel sti de 10 si iei 6-7 stii de 7 ca ai invatat mai mult la altceva poti sa pici lejer mai faci o " pregatire " in care nu faci nimic si iar te ai desteptat :))) .
Si apoi sunt din astia .. doamna doctor e exceptionala .. e de nota 10 ... si tata are o parere buna despre ea .. se cunosc de mult au facut facultatea impreuna ... frumos e cand vezi asistenti urcandu se in masina parintilor unui coleg de al tau.
Ai ma .. fiti seriosi merge ceva bine in romania .. ? toata tara asta e o mizerie ... ma rog oamenii din ea ... ca ea e superba ." " Adriana » Mon Sep 10, 2012 9:10 pm
...de unde au bani de halate si de carti si....???? chiar asa ...sa opresti un copil care invata si se lupta cu acest sistem corupt la jumatatea drumului??? sa-i tai aripile si sa-i spui: nu mai poti merge mai departe ! adevarul este ca in aceasta facultate de prestigiu se copiaza pe rupte cu casti si cu telefoane! daca e cineva interesat din elita universitatii unde preda atatia oameni de prestigiu, le dau eu cateva nume sa le urmareasca evolutia ca din anul 1 copiaza cu casti,cu telefoane si ia 10 la acesti titani ai medicinei! trist si frustrant pentru un copil care invata !pe cine intereseaza??????????si sa nu spuneti ca ...minte copilul sa se scoata ...etc ca in cazul de fata nu este asa!

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 9:01 pm

UMF Bucuresti = CORUPTIE, INCOMPATIBILITATE, PLAGIAT, DELAPIDARE, TRAFIC DE INFLUENTA, SANTAJ = MAFIE

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 9:15 pm

https://metincerchezblog.blogspot.ro/20 ... temul.html ".Cind eram la OTV pregateam un serial devastator ptr aceasta mafie cu trafic de organe in care sint implicati mafioti,criminali,medici,politisti si procurori...Erau vehiculate de cei care m-au contactat, numele lui Zota sef clinica transpalnt Cluj si Irinel Popescu.Intimplator sau nu cei, doi sint mari masoni ,deci Dumnezeu nu este inclus in aceasta ecuatie, ci doar baniilui satan,ochiul dracului in goana dupa bani..Cei care ati avut pacienti la Fundeni stiti cit se da ptr un transpalnt :sa zicem de ficat-ciroza...Sef este Irinel Popescu lider Partidul Conservator al securistului Dan Voiculescu,mason grad 33"

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 9:24 pm

http://www.national.ro/dezvaluiri/fiica ... 9894.html/ "Dupa cum anuntam in exclusivitate, afaceristul Dorin Cocos a reusit sa acapareze monopolul profitabilului comert cu materiale consumabile pentru spitalele tarii, doar la Institutul Clinic Fundeni vanzand, de exemplu, pe milioane bune de euro, tone de pulbere hemostatica. Iar substanta, despre care exista informatii ca ar fi fost apoi aruncata pur si simplu la WC, era livrata de Cocos in urma licitatiilor ale caror caiete de sarcini erau realizate invariabil de catre reputatii medici Irinel Popescu si Ioanel Sinescu. Insa cel din urma, nimeni altul decat seful Clinicii de Chirurgie Urologica, Dializa si Transplant Renal de la Spitalul Fundeni, dar si rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, a intrat in vizorul anchetatorilor si pe alte doua „filiere”.....Conferentiarul cu un rezident
Este „fericitul” caz al fiicei rectorului Universitatii „Carol Davila”, Ruxandra Diana Sinescu, care, de la asistent universitar, a ajuns conferentiar la Spitalul „Elias”, la o disciplina despre care exista informatii ca ar fi fost facuta special pentru ea. Iar pistele verificarii „misterioasei” avansari a acesteia se refera atat la lipsa de vechime necesara, cat si la faptul ca numele candidatei Ruxandra Diana Sinescu nu a fost trecut pe site cu 45 de zile inainte, ci cu doar o saptamana! Ca sa nu mai vorbim ca noua conferentiara de la Chirurgie Plastica nu are o sectie proprie, ci doar un salon cu cinci paturi, lipit de Sectia de Chirurgie si in care isi desfasoara activitatea un singur medic rezident. Si, totusi, uite ca Ruxandra Diana Sinescu a obtinut totusi cel mai mare grad posibil pentru specializarea sa, depasind toate aceste bariere cu aceeasi consecventa cu care tatal sau aproba anual continuarea carierei „indrumatorilor” Ioan Lascar si Ioan Petre Florescu. Pentru ca ambii profesori, considerati „parintii” chirurgiei plastice de la noi, au depasit varsta de 65 de ani si mai pot profesa doar cu avizul rectorului Universitatii „Carol Davila”, nimeni altul decat Sinescu tatal."

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 9:27 pm

Si cica eu ma dadeam mare cu specializarile lui tata. Dar lasa ca folosesc functiile lui taticu unii sa ajunga la titluri pe care nu le merita. Nino nino de la mascati e nevoie pentru infractorii astia dovediti.

bahoi
junior
junior

Postby bahoi » Fri Jan 05, 2018 9:35 pm

tu te uiti macar cine sunt oamenii care debiteaza ineptiile astea pe care tu le-nghiti si apoi le reproduci fara sa te opresti macar un moment si sa te-ntrebi daca nu cumva aia or fi oligofreni si/sau ciubucari care traiesc numai din scandal si alte mizerii de genul asta?

in ultima ta postare citezi un cretin care a activat ca reporter la cel mai de ***** post tv din cate a existat la noi in RO

"Activ ulterior și ca reporter al televiziunii de scandal OTV, în 2009 a realizat o serie de reportaje despre „strigoiul din Medgidia”, în care a fost deshumat cadavrul unei femei și familia i-a înfipt un țăruș în inimă, crezând că aceasta s-a transformat în strigoi. În acest caz, Cerchez a fost acuzat de instigare la profanare de morminte și a fost condamnat în justiție la închisoare cu suspendare."

pe bune? astia sunt oamenii pe care tu ii consideri in masura sa vorbeasca despre ce se-ntampla in sistemul medical romanesc (sau, ma rog, despre orice altceva)? tu te uiti cum scrie omul asta pe blogul lui? ai mai deschis vreo carte pana acum in care sa vezi semne de punctuatie trantite de-a-n pulea in text si cuvinte stalcite la fiecare 2-3 paragrafe? in **** mea, oamenii astia nici nu stiu sa scrie si tu ii iei drept apostolii adevarului, cand in realitate ei sunt niste neica nimeni care n-au reusit sa aduca niciun fel de plusvaloare reala societatii in care traiesc

bahoi
junior
junior

Postby bahoi » Fri Jan 05, 2018 9:36 pm

citeste [integral] interviul asta cu mircea miclea, dar tare ma-ndoiesc c-o sa produca vreo schimbare in tine

– De ce suntem atât de predispuși în a crede invenții de genul ăsta?

– Fiind vorba despre informații de acest tip, mai ales despre conspirații, te face să te simți special. Tu știi ceva special. Îți întreține delirul personal – și mai vezi că și alții gândesc la fel...

E ca o gratulare a ego-ului. Adică: eu am înțeles și am acces la informații, nu ca majoritatea banală și stupidă. Așa îmi gratulez ego-ul și îmi întrețin ego-ul.

Plus că mai apare componenta naționalistă. Naționalismul produce emoții by default. Sunt mulți oameni care nu au reușite grozave în activitatea lor personală, și atunci ei nu se identifică cu jobul lor, cu meseria lor.

Pentru că, dacă te identifici, ai o identitate slabă. Dacă ești un profesor slab și te identifici cu ce faci la școală, ai un ego care nu-ți convine. Dacă n-ai performanțe grozave, nu te identifici cu ceea ce faci.

Și atunci ce faci? Te identifici cu ceva care este transcendent – vâna națională, dacii – și începi să susții chestiunea asta.

https://pressone.ro/mircea-miclea-crezi ... i-special/

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 9:38 pm

SA TOT AI INCREDERE IN ASTIA DE LA UMF BUCURESTI SI DOFTORASII PRODUSI DE EI CARE MULTI SUNT NISTE JIGODII DE OAMENI

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 9:43 pm

bahoi wrote:de fapt lasa, voiam sa-mi bat **** putin de tine, dar pare ca esti tipul de persoana care se supara repede, iar astazi nu am chef de vibe-uri negative, vreau doar chillll

bahoi
junior
junior

Postby bahoi » Fri Jan 05, 2018 9:57 pm

plm, ok, daca te-a suparat asa de tare, cer iertare, a fost o iesire nepotrivita, si-am fost un badaran, si chiar daca nu pare, nu asta era intentia mea, sa te supar
uite, si melaniei i-am spus ceva urat zilele trecute si dupa aia mi-a parut rau chiar daca nu am recunoscut, insa ea stie ca trolez si nu s-a suparat

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 9:58 pm

https://revista22.ro/12810/.html Ultima năzbâtie a secţiei medicale a fost comisă în urmă cu o lună, când medicul Ioanel Sinescu a fost ales membru titular al Academiei Române. Nu-l cunosc pe Ioanel Sinescu şi nici nu am auzit de dânsul până acum, dar arhiva electronică din Internet conţine datele esenţiale ale ascensiunii sale de la Liceul Militar din Câmpulung Moldovenesc până la Academia Română. Născut acum 60 ani la Movileni în judeţul Neamţ, I. Sinescu a absolvit secţiunea militară a Facultăţii de Medicină Generală din Bucureşti în 1977 şi a fost asistent universitar până în 1990, în Clinica de Urologie de la Spitalul Fundeni. În 1990 ajunge şef de lucrări (lector), trei ani mai târziu îl găsim conferenţiar, în 1998 devine profesor universitar, iar în 2004 este ales prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti.

Dacă am înţeles bine citind presa din România, un impas existenţial pare să fi intervenit în 2007, când I. Sinescu a fost acuzat de plagiat şi învinuit pentru decesul post-operator al patriarhului Bisericii Ortodoxe. După exonerare, în 2008, I. Sinescu a fost din nou numit prorector şi ales membru titular al Academiei de Ştiinţe Medicale, iar în 2009 a devenit membru corespondent al Academiei Române şi a primit Ordinul „Steaua României“ în grad de mare ofiţer.

Într-un articol recent, profesorul Ionel Haiduc, preşedintele Academiei Române, ne-a adus la cunoştinţă că „în 18 noiembrie 2008, prezidiul Academiei a adoptat un regulament pentru primirile de membri în Academia Română“. Potrivit regulamentului, „unicul criteriu pentru primirea în Academia Română este caracterul de excepţie al contribuţiei candidatului la ştiinţă şi cultură“. În medicină, contribuţiile sunt materializate în articole care conţin cercetări originale. Din acest punct de vedere, Ioanel Sinescu nu străluceşte. În baza de date Pubmed îi găsim 29 de articole publicate între 1984 şi 2011, iar din Google Scholar rezultă că numai 3 dintre acestea au fost citate de mai mult de 10 ori de alţi cercetători. Două dintre articolele citate de alţii sunt însă ghiduri pentru practică clinică, nu cercetări originale. Potrivit hotărârilor ministeriale privind aplicarea Legii Educaţiei Naţionale (publicate anul acesta în Monitorul Oficial), producţia ştiinţifică a lui Ioanel Sinescu din ultimii 10 ani nu este suficientă nici măcar pentru titlul de conferenţiar universitar.

Rămâne de examinat felul în care Ioanel Sinescu a ajuns să fie ales membru titular al Academiei Române. Aici ne lovim de la început de un obstacol, pentru că Academia nu a publicat stenograma dezbaterilor şi nici rezultatul votului. Putem însă afla că Adunării Generale a Academiei nu i s-au propus şi candidaturile celorlalţi membri corespondenţi ai secţiei medicale, deşi printre ei sunt trei personalităţi remarcabile ale ştiinţei din România: Gheorghe Benga, care are în Pubmed 81 de articole, dintre care 45 citate de mai mult de 10 ori în publicaţii de prestigiu; Costin Cernescu, cu 135 de articole în Pubmed, inclusiv o cercetare originală publicată în revista britanică Lancet, care a fost citată până acum de 449 de ori, şi Constantin Ionescu-Tîrgovişte, cu 135 de publicaţii în Pubmed, dintre care 7 au fost citate între 142-360 de ori de alţi cercetători. Gh. Benga şi C. Cernescu au devenit membri corespondenţi în 2001, iar C. Ionescu-Tîrgovişte în 2003... Propunerea a fost făcută de academicianul Constantin Popa şi este disponibilă pe Internet. Documentul merită analizat cu atenţie, pentru că este, probabil, singurul mod în care membrii Academiei au putut judeca meritele lui Ioanel Sinescu. Propunerea conţine un neadevăr în paragraful în care C. Popa scrie că I. Sinescu are „activitatea ştiinţifică şi profesională cea mai recunoscută din România“ în urologie. Trecem peste faptul că urologia nu are neapărat dreptul să fie reprezentată în Academie. Mai important este că un urolog din Bucureşti, profesorul P. Geavlete, are 53 de articole în Pubmed, între care 7 în European Urology (în care I. Sinescu are 2), 5 în Journal of Endourology şi 4 în Urology. O performanţă clar superioară, prin volum şi impact, celei a lui I. Sinescu. O performanţă calitativ mai bună decât cea a lui I. Sinescu este înregistrată şi de profesorul M. Lucan din Cluj, care are în Pubmed 28 de lucrări, publicate în reviste ca European Urology, British Journal of Urology, Journal of Endourology şi Transplantation Proceedings. În alt paragraf, C. Popa îi acordă lui I. Sinescu merite pentru conducerea Departamentului de Transplant Renal de la Fundeni. Nu ne este clar în ce măsură o funcţie administrativă dovedeşte excelenţa în cercetare necesară pentru primirea în Academie. În plus, cu preţul unui efort minim, C. Popa ar fi putut afla că ghidul Asociaţiei Europene de Urologie pentru transplant de rinichi, publicat în European Urology, îl are ca autor pe profesorul M. Lucan, nu pe Ioanel Sinescu.

jomil
elite
elite

Postby jomil » Fri Jan 05, 2018 10:46 pm

Cu oameni gen Paulica nu are rost sa sa argumentezi logic, nu schimbi nimic.
Pierdere de timp si de energie.

Paulica mama, joaca-te aici in liniste.
A friend told me i was delusional. I almost fell off my unicorn.

https://www.youtube.com/watch?v=YUaxVQPohlU

Boss
elite
elite

Postby Boss » Fri Jan 05, 2018 11:13 pm

gicaaa ia ptr tine, ca sa ai Elan.

Boss
elite
elite

Postby Boss » Fri Jan 05, 2018 11:29 pm

gicu e un aberant. gicu vrea sa dovedeasca niste lucruri adevarate despre facultate pe baza unor aberatii.

gicu se lupta cu statul paralel, masoneria si noua ordine mondiala.

cartierul general e la el acasa. el nu are acces la sateliti dar are internet de mare viteza. gicu ii face pe toti

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 11:45 pm

viewtopic.php?f=3&t=19675 " Boss » Sat Sep 03, 2016 11:12 am
And so, my fellow Americans: ask not what your country can do for you – ask what you can do for your country. John F Kennedy"

viewtopic.php?f=1&t=19961&start=360 " Boss » Fri Dec 01, 2017 1:37 pm
paulstr10 wrote:
Boss wrote:
patriotismul printre medici si cum e reprezentat el
Si tata a fost medic si a ramas in tara desi ar fi putut pleca. El a facut facultatea pe vremea cand se facea inca pe bune si tot la Davila. A fost coleg de generatie cu Constantin Balaceanu-Stolnici. V-a dus mintea sa va carati dupa ce v-ati vazut cu diploma in buzunar, saraciilor. De ce n-ati ramas in tara sa incercati sa schimbati lucrurile sau macar sa fi incercat? Ati ales solutia individuala de la bun inceput in detrimentul celei colective. Romania are prea multi medici si a fost nevoie sa plecati voi sa-i tratati pe straini din umanitarism, pai nu? De ce nu v-ati facut facultatea direct in tarile in care ati aterizat daca tot va putea Romania? Sau ganditi si voi cum auzisem pe cineva "Romania e tara in care iti face nevoile si apoi pleci".

sa ramai in tara nu e chiar o dovada de patriotism. de prostie poate fi NORMAL PENTRU TARA TA EMIGREZI IN ALTA TARA, FACI GARGARA CA ESTI PATRIOT SI II FACI PROSTI PE AIA CARE RAMAN IN TARA SI LUPTA CU SISTEMUL

Boss
elite
elite

Postby Boss » Fri Jan 05, 2018 11:49 pm

tu cu ce lupti? cu zarzavatul de aici? nu esti normal

trecand peste faptul ca aberezi, chiar nu vad o dovada ca ai lupta tu ptr tara. sa nu-mi zici de zarzavatul de aici ca nu valoreaza nici 2 lei

paulstr10
elder
elder

Postby paulstr10 » Fri Jan 05, 2018 11:56 pm

viewtopic.php?f=3&t=19614 " Boss » Wed May 04, 2016 8:19 pm
http://www.riseproject.ro/infectii-la-suprapret/
7,9 euro. Atât costă la sursă, în Germania, un litru de dezinfectant spitalicesc cumpărat de afaceristul Dan Alexandru Condrea prin compania lui offshore din Cipru.
75 – 100 euro. Același litru de dezinfectant se scumpește de peste 10 ori pe hârtie atunci Condrea vinde tot către Condrea. Adică atunci când offshore-ul său intermediar din Cipru trimite marfa la firma lui din România. RISE Project a obținut documentele offshore ale tranzacțiilor cu furnizorii străini.
" " Avand in vedere ca aparatul de stat e plin de astfel de specimene si gandind gausian ar insemna ca e plina tara de psihopati. Nu stiu care e incidenta/prevalenta, dar mi se pare ca ar fi prea multi. Eu l-as cataloga ca impostor fara scrupule. " "Intr-o pozitie de conducere mai rar gasesti persoane sensibile ptr ca trebuie sa te impui inclusiv emotional. Un stil de conducere democratic, teoretic il intalnesti atunci cand subordinatii au cunostintele si skillurile necesare ptr a se descurca in general singuri si este un stil pe care managerul il adopta cand se poate. la noi, la stat (de ex.), unde predomina relatiile si interesele de grup/personale pe care le cunosc putine persoane subordonatii indiferent cat de calificati sunt trebuie sa accepte decizii si sa actioneze dupa cum li se dicteaza. In afaceri private se intampla acelasi lucru atunci cand interesele nu tin cont de legi sau atunci cand legile nu sunt eficace nu se mai tine cont de binele comunitatii. Ar fi prea usor sa punem o stampila pe problema cu psihopat si sa nu vedem mai mult de atat, si nu legat de experienta din copilarie a unui afacerist fara scrupule, ptr ca asta nu ajuta la prevenirea unor astfel de cazuri (zic eu)." CUM CINEVA CREDE CE APARE IN PRESA? POATE E FACATURA SAU DOAR UNELE ARTICOLE DE PRESA SUNT BUNE SI ALTELE NU, DEPINDE DE CINE LE PUBLICA.

Boss
elite
elite

Postby Boss » Fri Jan 05, 2018 11:58 pm

sa te vedem mergand la intalniri oficiale, storcandu-ti creierul cautand solutii, analizand informatii si date.

aici esti doar un postac aberant

Boss
elite
elite

Postby Boss » Sat Jan 06, 2018 12:02 am

asculta aici

aiii iaia hai ia aia

Boss
elite
elite