Rezidentiat -discutii generale-

for future reference; read only..
cdarau
senior
senior

Postby cdarau » Wed Oct 08, 2003 10:47 pm

Cuvant inainte:

Avand in vedere faptul ca pana acum s-au schimbat...mai multe modificari (baza de date si locatiile hotarate initial) exista suficiente motive sa MAI am suspiciuni (tulburari paranoide) ca INCA s-ar putea modifica si decizia de a se selecta grilele din baza de date ramasa :idea:
Trebuie recunoscut faptul ca orice modificari tardive in metodologia Rezidentiatului poate crea discriminari intre candidati :idea:

Intrebare:

Pe baza Comunicatului Comisiei Centrale de Rezidentiat aparut in nr 40 din "Viata medicala" si a interviului Presedintelui acestei Comisii s-ar putea contesta o eventuala modificare ulterioara aparuta in metodologia de examen sau chiar desfasurarea Rezidentiatului :?:

prezidentiat
senior
senior

Postby prezidentiat » Wed Oct 08, 2003 10:56 pm

no offence, dar te crezi in Elvetia? Uita-te putin pe geam.

Bineinteles, asa ar fi normal, ca doar mai sunt vreo 45 de zile, nu pot sa ne "bolunzeasca" cu modificari peste modificari. Deciziile astea "finale" trebuiau luate de mult.
Prof. Popa zicea ceva in interviu ca tre' sa organizeze o licitatie pentru carioci. Eu in inconstienta mea credeam ca cu 45 de zile inainte, in afara de subiecte au totul pregatit.

O intrebare: e vreun binevoitor care are salvata pe undeva grila corecta de anul trecut? Sa vad si eu ce forma au gogoloaiele si eventual sa o printez si sa ma antrenez la colorat, sa nu-mi tremure mana la examen. Va rog frumos daca o aveti postati-o sa o iau si eu, sau ziceti un link, ceva.

Multumesc
cainii latra, caravana trece

cdarau
senior
senior

Postby cdarau » Wed Oct 08, 2003 11:06 pm

prezidentiat wrote:no offence, dar te crezi in Elvetia? Uita-te putin pe geam.
Bineinteles, asa ar fi normal, ca doar mai sunt vreo 45 de zile, nu pot sa ne "bolunzeasca" cu modificari peste modificari. Deciziile astea "finale" trebuiau luate de mult.
Multumesc

Pai tocmai asta e problema ca astazi m-am cam uitat mult timp pe geam astazi :idea:

Sa NU uitam ca baza de date era data ca ORIENTATIVA si ALTA era distributzia centrelor universitare !

Daca inainte cu 1 saptamana de Rezi se va intruni iar Comisia de Organizare a Rezidentiatului si va hotari ca vor fi si grile "noi" pentru a combate memorarea grilelor din baza de date ramasa :shock:

Cine si ce i-ar opri sa faca asa ceva :?: In metodologia publicata NU scrie nimik de cum se face selectarea grilelor :idea: asa ca...au "maini libere si...sapun la indemana" :idea:
Last edited by cdarau on Wed Oct 08, 2003 11:11 pm, edited 1 time in total.

prezidentiat
senior
senior

Postby prezidentiat » Wed Oct 08, 2003 11:11 pm

cdarau wrote:In metodologia publicata NU scrie nimik de cum se face selectarea grilelor :idea: asa ca...au "maini libere" :idea:

Daca in metodologie nu scrie nimic despre cum se aleg grilele, atunci e ff posibil ca grilele sa nu fie dispersate egal pe materie, ci dintr-un capitol 200 bucati si din restul nimic.
Nu cred ca o sa imi placa la examen sa vad numai grile de Parodonto si de Chirurgie OMF si nimica de Protetica...

Cdarau, nu ma mai speria, ca si-asa nu mi-a mers bine zilele astea, am lasat-o cam moale.

cdarau
senior
senior

Postby cdarau » Wed Oct 08, 2003 11:18 pm

prezidentiat wrote:Cdarau, nu ma mai speria, ca si-asa nu mi-a mers bine zilele astea, am lasat-o cam moale.

NU vreau sa speriu pe nimeni :idea: Vreau doar sa elimin neclaritatile :idea: Chiar daca pana acum NU s-au efectuat niste modificari esentiale in metodologia anuntata initial...totushi "s-a umblat" la ea :idea:

Amintiti-va de parabola cu Ciobanul care striga "Ajutor! Vine lupul!" ca sa se distreze si sa-i deruteze pe sateni, iar apoi cand vine cu adevarat Lupul degeaba mai striga ca NU mai vine nimeni sa-l ajute fiindca si-a pierdut credibilitatea :idea:

Repet: "s-au schimbat modificari" din metodologie :idea: De ce n-ar mai face-o si in viitor :?:

leoa
junior
junior

Postby leoa » Thu Oct 09, 2003 12:27 am

prezidentiat wrote:... e vreun binevoitor care are salvata pe undeva grila corecta de anul trecut? Sa vad si eu ce forma au gogoloaiele si eventual sa o printez si sa ma antrenez la colorat, sa nu-mi tremure mana la examen. ... Multumesc

nu stiu daca o sa-ti foloseasca intr-adevar, dar... be my guest.
sorry pentru rezolutie, dar asta nu mai e vina mea...
spor!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
When a stupid man is doing something he is ashamed of , he always declares that it is his duty. (G.B.Shaw)

prezidentiat
senior
senior

Postby prezidentiat » Thu Oct 09, 2003 12:29 am

multzam, acuma o studiez.

cdarau
senior
senior

Postby cdarau » Thu Oct 09, 2003 12:30 am

Ce frumos arata :wink: :lol: Parca imi inspira ceva la scroll :wink:

In noiembrie se va lansa oficial Rezidentziat Reloaded din ciclul MatriX vs. OligofreniX :idea:

val
senior
senior

Postby val » Thu Oct 09, 2003 4:55 am

Am incercat azi sa invat doar grile (confruntand cu cartea), cred ca m-a lovit brusc prostia ca mi se pare mai usor de invatat Harrisonul. Mie imi lasa impresia ca atunci cand au compus grilele nu s-au deranjat sa citeasca paragrafele intregi, variantele copiate cuvant cu cuvant, scoase din context isi pierd logica. (De ex. "717. Dispneea parox. noct. are drept cauze:" Varianta E suna asa: "Wheezing secundar bronhospasmului". Bronhospasm ai, wheezing ai, dispnee paroxistica ai. Da' asta-i cauzalitate?). Nu ca-s chitibusara sau cartitoare dar nu reusesc sa retin daca lucrurile sunt mixate asa. Ca doar nu dam examen la scoala de bucatari ca sa stim sa facem zacusca. :roll:

denim
junior
junior

Postby denim » Thu Oct 09, 2003 7:25 am

Chiar trebuie sa umplem perfect patratica?
Daca bulina pe care o facem nu este totusi chiar tangenta la laturile patratelului, scanerul nu o citeste?

denim
junior
junior

Postby denim » Thu Oct 09, 2003 7:26 am

Sa inteleg ca nu e ca atunci cand completezi un bilet Loto?

md31174
senior
senior

Postby md31174 » Thu Oct 09, 2003 8:14 am

am si io o nelamurire MARE! se existeaza grile care nu sint scoase si care sint gresite sau al naibii de ambigui! iaka akuma ma uitam pe litiaza biliara si cred ca am gasit vreo 5 grile gresite sau cu un mare semn de intrebare la raspunsul dat de ei....
intrebare intrebareata: ce facem? dam raspunsul corect sau raspunsul lor? :cry:
EXEMPLU: M318038 ei dau A,B,C...io zic ca C nu-i...ca nu scrie la carte asa ceva...
: M418047 si ici.... ei dau raspunsul corect E...dar e si A si B...
si mai sint...
Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.

justme

Postby justme » Thu Oct 09, 2003 1:21 pm

Directorul de rez. a spus in interviu clar ca astfel de grile daca scapa la verificarea lor si totusi apar in caietul de grile de rez. se vor anula !!!!
Pt ca au mai ramas si grile care sunt din harrison13(sub49 primel15)....eu refuz sa invat grile din bibliografie gresita(caci nici nu se pune problema sa mai citesc subiectul si de acolo ....e absurd :x )
Spor!
"singura drama pentru un om:confuzia"(Saint-Exupery)

md31174
senior
senior

Postby md31174 » Thu Oct 09, 2003 1:34 pm

mai, nu vreau sa o fac pe avocatul diavolului, dar sincer nu cred ca o sa mai stea astia cu cartea in mina sa vada care intrebare e ambigua, sau care are alt raspuns..etc. dar la licenta in iasi s-au dat grile gresite, care au fost corectate dupa raspunsul gresit....cei care au avut proasta inspiratie sa scrie raspunsul corec au pierdut la punctaj! so....totul este posibil in tara tuturor posibilitatilor! :idea:
Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.

prezidentiat
senior
senior

Postby prezidentiat » Thu Oct 09, 2003 1:44 pm

ai dreptate. sigur nu le vor verifica. Eu sper totusi sa se uite peste ele, sa nu fie chiar din alea cu A si B identic, ca eu am mai gasit vreo cateva in carte.
Daca la exam gasesti grile care tii tuu minte ca aveau raspuns gresit, tu e rezolvi corect si dupa aia faci contestatie. De fapt normal ar fi sa se elimine grila respectiva si sa se recalculeze punctajele, asa ca oricum nu conteaza ce pu la ea, daca se anuleaza.
Este insa de-a dreptul o imbecilitate sa pui raspunsul gresit, doar pt ca asa era in cartea de teste. Daca n-ai memorat bine treaba si de fapt nu asta era gresita, ci una asemanatoare? Si si daca ai memorat bine, tot e o tampenie sa pui raspunsurile gresite.

LoS
senior
senior

Postby LoS » Thu Oct 09, 2003 2:31 pm

ai dreptate, prezidentiat. nici eu nu cred ca le vor verifica. pe de alta parte, chiar daca le verifica... tot ei le-au facut, deci...

am mai gasit si eu destule teste gresite. mai las vreo saptamina sa se mai stringa si apoi le postez pe vreun topic de stomatologie. poate facem un site si isi arunca si baietii un ochi peste grilele ras-contestate inainte sa le culeaga. macar atit.

oricum, am o mare nedumerire: ar trebui sa postez doar numarul grilei sau pot sa o scriu?! caci, sincer, nu am nici un chef sa compar cu grilele de pe net si sa scot grila cu codul original.
N/A

prezidentiat
senior
senior

Postby prezidentiat » Thu Oct 09, 2003 2:40 pm

si eu am vreo 40 de grile gresite gasite si abia am facut chirurgia si endodontia din carte, deci cam 1/3 din materie.
Si eu sa le postez, si daca le si scriem ce crezi ca ne fac? Ei cum si-au permis sa scrie cnppfgfgfg pe o carte la care au muncit toate centrele universitare din tara si pe deasupra si corectate de noi. Si au mai luat si bani pe ea. Tot de la noi...In cartea aia sunt 550 de grile facute de Bucuresti si 4350 primite "cadou" de la centrele universitare din provincie.

e ca si cum furi de la un hot, n-au ce sa-ti faca.

zad
senior
senior

gaura mare in metodologie

Postby zad » Thu Oct 09, 2003 3:37 pm

Am mai postat si-n alta parte si inca nu mi-a raspuns nimeni

deci:

Metodologia prevede ca in cazul unui punctaj egal conteaza scorul ponderat (calculat prin media statistica a intrebarilor cele mai grele-adica la care au raspuns cei mai putini)

Dar...

Avand in vedere ca s-au publicat grilele pe net (chiar si 3-4000 cate or fi ele) curba lui Gauss se va deplasa amarnic de mult spre dreapta.

Deci vor fi multi cu punctaje f. mari si chiar maxime.

Eu prognozez vreo 20 de omuleti cu 960 puncte la chirurgie (cred ca asta-i maximul nu?).

Evident in cazul lor scorul ponderat este IDENTIC !

Sa presupunem ca vor toti chir. plastica (7 locuri!).

Ce facem?

Situatii similare se pot intampla si mai la coada clasamentului (mai rare cei drept, dar destul de probabile in situatia actuala) .

Metodologia ministeriala ramane in popoul gol.

Se suplimenteaza locurile?
Se ordoneaza alfabetic?: )))))))))))))))))
Se da din nou rezidentiatu?

Se da demisia?

Apare un oficial si da o hotarare de urgenta?

(de fapt nici nu cred ca ii intereseaza. Cu cat va fi harababura mai mare cu atat mai bine! Incurca-i drace!
O sa aiba motivatii sa schimbe sistemul grila---sistem compromis.
La anu asteptati-va la interviu ,concurs de dosare,etc ---evident o tampenie in sistemul corupt din Romania!)

Aveti vreo parere ceva...? :shock: :?:

cdarau
senior
senior

Postby cdarau » Thu Oct 09, 2003 5:12 pm

Se va tine cont de media anilor de studiu din cursul Facultatzii...

Ooops...ca m-am scapat :wink: :lol:

iulia
newbie
newbie

Postby iulia » Thu Oct 09, 2003 7:34 pm

Si eu am gasit destule grile gresite. Daca faceti un site le scriu si eu. (Daca mai am timp!) In alta ordine de idei, eu nu cred ca vor fi prea multi cu punctaj maxim, ca doar oameni sintem! Intervin chestii subiective, chiar daca stii perfect.
p.s. O colega Sara mi-a scris in legatura cu adeverinta medicala. Daca nu a primit raspunsul meu pe adresa personala, ii spun ca esential e sa se adreseze DSP de care apartine. Daca e din Cluj, cu trimiterea de la mf pentru RX, RBW si examen psihiatric sa se prezinte la Policlinica de pe Motilor ( Centrul de Diagnostic si Tratament ). Bafta la ce vreti! :shock:

iulia
newbie
newbie

Postby iulia » Thu Oct 09, 2003 7:41 pm

Alta chestie: Stie cineva daca se isca probleme daca acum am alt nume decit cel care sta scris pe diploma? In mod normal n-ar trebui sa am probleme, dar stie cineva exact? N-as vrea sa ma trezesc ca nu ma primesc astia in sala.

yyan
junior
junior

Postby yyan » Thu Oct 09, 2003 9:09 pm

In dosarul de inscriere trebuie sa pui copia legalizata a actului doveditor. Certificat de casatorie/divort...nu stiu exact ce act, dar trebuie sa fie la dosar.
ok. who's next?

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Fri Oct 10, 2003 4:25 am

iulia wrote:Alta chestie: Stie cineva daca se isca probleme daca acum am alt nume decit cel care sta scris pe diploma? In mod normal n-ar trebui sa am probleme, dar stie cineva exact? N-as vrea sa ma trezesc ca nu ma primesc astia in sala.

Daca te referi la schimbarea numelui prin casatorie, nu e nici o problema daca atasezi actul doveditor de rigoare. Daca INSA e o "simpla" greseala de nume s-ar putea sa fie probleme...Si daca e asa, desi pentru examenul asta nu mai e timp, zic eu si poate nu baga nimeni de seama ce si cum, eu zic ca ar trebui sa faci ceva cu diploma aia sa nu-tzi faca probleme mai tarziu( de ex. plecat pe afara..)
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum

md31174
senior
senior

Postby md31174 » Fri Oct 10, 2003 5:49 am

just, ce e o timpenie.....dar dupa cum spuneam...vezi examenul de licenta! ....oricum am gasit o gramada de intrebari cu raspuns gresit care nu sint scoase....
tare ma tem ca vom contesta raspunsurile la 1/2 din grilele de la rezidentiat! :lol: :lol: :lol:

md31174
senior
senior

Postby md31174 » Fri Oct 10, 2003 5:53 am

yyan wrote:In dosarul de inscriere trebuie sa pui copia legalizata a actului doveditor. Certificat de casatorie/divort...nu stiu exact ce act, dar trebuie sa fie la dosar.

sigu! iti trebuie copie dupa certificatul de nastere, cartea de identitate si actul de casatorie/divort! altfel e jale! :!: me = in aceeasi situatie! si inca nu am schmbat buletinul :( luni imi pun toate pilele in actiune ca e jale!!!!

md31174
senior
senior

Postby md31174 » Fri Oct 10, 2003 6:02 am

in ultima vreme is tot mai nelamurita.... ce-i cu RAA-ul? intrebarile is puse in ordine "dezordonata" ...si ce e cu paginile 1162,1164....iar au gresit astia bibliografia? ca sa nu mai zic de "prima intrebare"...

Cod intrebare: M141039
Care dintre Criteriile Jones de mai jos nu sunt manifestari minore în Reumatismul articular acut?
A. alungirea intervalului PR pe ECG
B. eritemul marginat Raspuns corect: B, C, D : 1162?????
C. Febra zic io.... fara C, cu E
D. nodulii subcutanati
E. coreea

prezidentiat
senior
senior

Postby prezidentiat » Fri Oct 10, 2003 10:25 am

eu am inscris-o pe nevasta-mea care are adev dde promovare a licentei pe numele de fata si buletinul pe numele meu. Singurul act necesar a fost copia legalizata dupa certif de casatorie, in rest nimic. Ma rog celelalte acte aferente, cerere de inscriere, fisa medicala etc.

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Sun Oct 12, 2003 1:18 pm

Voi ce stiti: vor spune care sunt intrebarile cu complement simplu sau le baga la gramada (asa cum sunt acum in baza de grile)?

doggy lover 1
newbie
newbie

Rezidentiat

Postby doggy lover 1 » Sun Oct 12, 2003 4:24 pm

eu cred ca din moment ce in metodologia de concurs au zis una(cum ca vor fi 2 tipuri;cu complement simplu si multiplu), cred ca macar p-asta n-or s-o schimbe :roll:

Intrebarea mea era daca locurile cu plata, alea 10% vor fi din cele anuntate, sau vor fi in plus fata de alea :?:

merci anticipat

prezidentiat
senior
senior

Postby prezidentiat » Sun Oct 12, 2003 5:41 pm

Scoro wrote:Voi ce stiti: vor spune care sunt intrebarile cu complement simplu sau le baga la gramada (asa cum sunt acum in baza de grile)?

Ma gandesc ca vor spune, ca doar au spus si pana acuma, nu? Primele 40 erau cu complement simplu...

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Sun Oct 12, 2003 6:16 pm

Acum multi ani nu erau marcate grilele de un raspuns, apoi au fost marcate prin asterix, insa erau amestecate cu cele cu complement multiplu si abia in ultimii 2 sau 3 ani s-au pus pe categorii separate. Stiu asta de la unii care au dat reziul mai de mult.

pixxie
newbie
newbie

Postby pixxie » Sun Oct 12, 2003 11:46 pm

Parerea mea e ca locurile cu plata ar trebui sa fie 10% in plus fata de restul. Ma gandesc ca cei care platesc; pe undeva au dreptul sa-si aleaga ce specialitate vor, daca tot platesc, sau nu? Adica... daca vor toti cardio? Ramanem noi restul fara locuri la cardio? Ar fi stupid, nu?
Sau poate fac astia o lista de preturi cu specialitatile available si cele mai cautate sa fie cele mai scumpe... :wink: Mai stii?!!

besty
senior
senior

Postby besty » Mon Oct 13, 2003 1:57 am

Banuiesc ca intrebarile cu raspuns simplu vor fi marcate in vreun fel. La plictiseala in care au facut grilele nu s-au mai deranjat sa le separe complemnt simplu-multiplu si cu atat mai putin in cartea facuta cu si mai mare sictir.

In alta ordine de idei ma gandeam sa postam pe forum ce intrebari gasim gresite din cele ramase si sa le trimitem cu totii sesizari poate se deranjeaza cineva sa se uite pe ele. Nu de alta dar as prefera sa scapam de nebunia cu anulatul intrebarilor, scazutul punctajului. Nu mai vreau sa se lase loc manevrelor. Macar nu la nivelul la care poate am putea interveni. Anul trecut am fost martora la o chestie... Am mers la contestatie privind diferenta intre punctajul cu care am iesit din sala si cel afisat pe internet. In fata mea era o tipa care, datorita celor 10-12 puncte (parca, oricum nu asta conteaza) scazute nu intrase pe chirurgie. A intrat la contestatie si a iesit fericita ca si-a obtinut punctele inapoi. Apoi am intrat si eu si am dat de o tanti teribil de bine antrenata sa raspunda la orice si sa-mi dea cu flit. Am intrat vaca si am iesit o vaca si mai mare... Nu cred ca este cazul sa intreb cum de si-a obtinut tipa aia punctele inapoi. Din pacate eu nu am $$$, asa ca nu-mi ramane decat sa ma agit.:oops:

PLast
senior
senior

Postby PLast » Mon Oct 13, 2003 8:26 am

pixxie wrote:Parerea mea e ca locurile cu plata ar trebui sa fie 10% in plus fata de restul. Ma gandesc ca cei care platesc; pe undeva au dreptul sa-si aleaga ce specialitate vor, daca tot platesc, sau nu? Adica... daca vor toti cardio? Ramanem noi restul fara locuri la cardio? Ar fi stupid, nu?
Sau poate fac astia o lista de preturi cu specialitatile available si cele mai cautate sa fie cele mai scumpe... :wink: Mai stii?!!

Locurile cu plata se vor ocupa dupa aceeasi metoda ca si locurile cu plata de la admiterea in facultate. Adica, dupa ocuparea locurilor fara plata, tot in ordinea scorului de la rezidentiat se vor ocupa si locurile cu plata.
Cat despre faptul ca ar trebui sa fie cu 10% in plus, de acord cu tine. Asa si cred ca va fi, altfel ar fi trebuit precizat in articolul in care s-au publicat locurile si metodologia. De altfel, nu stiu daca stiti, dar exista si unele locuri speciale pentru cei care sunt incadrati in Ministerul Apararii sau Justitiei. Aceste locuri sunt separate fata de celelalte locuri. Probabil la fel se va proceda si cu locurile cu plata.
Sa speram... :wink:

otalen
senior
senior

Postby otalen » Mon Oct 13, 2003 10:59 am

PLast wrote: Adica, dupa ocuparea locurilor fara plata, tot in ordinea scorului de la rezidentiat se vor ocupa si locurile cu plata.
Cat despre faptul ca ar trebui sa fie cu 10% in plus, de acord cu tine. Asa si cred ca va fi, altfel ar fi trebuit precizat in articolul in care s-au publicat locurile si metodologia. De altfel, nu stiu daca stiti, dar exista si unele locuri speciale pentru cei care sunt incadrati in Ministerul Apararii sau Justitiei. Aceste locuri sunt separate fata de celelalte locuri. Probabil la fel se va proceda si cu locurile cu plata.
Sa speram... :wink:

in ordinea scorului de la rezi, dupa ocuparea locurilor fara plata? pai care locuri? cine stabileste ce locuri sunt disponibile cu plata si cand?

cat despre locurile de la ministerul apararii..... saracii de ei anul trecut a fost un singur loc la chirurgie. bine, si ei sunt mai putini, dar vreo 15-20 tot dau pe locul ala. anul acesta sunt vreo 6-7 locuri. parca.
si daca vor sa dea pe locurile de la cnas trebuie sa-si dea demisia din armata si sa plateasca zeci-sute de milioane pt asta.

revenind la locurile cu plata... cum credeti ca ar fi mai bine? sa-si aleaga fiecare ce specialitate vrea? sigur vor fi multi pro si contra dar nu-mi dau seama cum ar trebui.
"Dont't just Do something, Sit there!"

sl0bizz
elder
elder

Postby sl0bizz » Mon Oct 13, 2003 11:16 am

otalen wrote:cat despre locurile de la ministerul apararii..... saracii de ei anul trecut a fost un singur loc la chirurgie. bine, si ei sunt mai putini, dar vreo 15-20 tot dau pe locul ala. anul acesta sunt vreo 6-7 locuri. parca.

Sint 8 pe medicala si 5 pe chirurgie la 36 de stagiari si vreo 35 de absolventi. Vin si cei care au luat pe familie si chiar pe medicala anul trecut. Vin si aproape toti absolventii de anul asta. O sa fie vreo 5 pe loc, din cauza grilelor.
Daca va prisosesc sau va trebuie obiecte, incercati Freecycle Bucuresti. Daca nu va trebuie nimic, ma supar.

terminator
junior
junior

Postby terminator » Mon Oct 13, 2003 1:08 pm

Scoro wrote:Acum multi ani nu erau marcate grilele de un raspuns, apoi au fost marcate prin asterix, insa erau amestecate cu cele cu complement multiplu si abia in ultimii 2 sau 3 ani s-au pus pe categorii separate. Stiu asta de la unii care au dat reziul mai de mult.

Vor fi specificate grilele cu un raspuns corect. Dar nu se stie sigur cate vor fi. Eu in primul an cand am dat au fost 30 cu un raspuns corect. A 2-a oara au fost 40 cu un raspuns corect. Anul trecut nu stiu care a fost raportul

PLast
senior
senior

Postby PLast » Mon Oct 13, 2003 4:04 pm

In ultimii 2 ani ponderea a fost de 40 grile marcate cu un singur raspuns corect si 180 (rectific: 160!) cu 2-4 raspunsuri corecte. Presupun ca asa va fi si anul asta. :roll:
Last edited by PLast on Mon Oct 13, 2003 10:34 pm, edited 1 time in total.

yyan
junior
junior

Postby yyan » Mon Oct 13, 2003 4:19 pm

Probabil ai vrut sa spui 160....
ok. who's next?

md31174
senior
senior

Postby md31174 » Mon Oct 13, 2003 5:33 pm

exact asa cu grilele...40 complement simplu , si vor fi primele, then 160 complement multiplu... sint despartite printr-un titlu mare!!!!
acuma....ma lamureste si pe mine cineva ce-i cu rezidentiatul asta cu plata? ca zau ca am ramas pe din-afara.... cum adica? adica 5 ani dau io nu's ce taxa si muncesc moka? :o :o :o :o

Return to “rezidentiat 2003”