subscriu iolandei:mai bine mai tarziu decat niciodata!
LICENTA 2005
-
larisa2000
- senior

am si eu o rugaminte pt cei care deja ati dat licenta ( alte centre universitare ), in cazul in care ati avut in tematica si gusa endemica, ati primit intrebari din ea, sidaca da de ce tip ?
poate sunt culmea, dar imi mananca nervii panarama asta de subiect,incercareaa asta de subiect, facuta cu picioarele.....

poate sunt culmea, dar imi mananca nervii panarama asta de subiect,incercareaa asta de subiect, facuta cu picioarele.....
-
dragosh
- senior

Oana, prezentarea e partea mai usoara, in sensul ca dureaza putin, dar ti se pare grea pt ca ai emotii. Dar iti revii repede. O sa vezi ca dupa prezentare o sa zici: asta a fost tot?
Mai ales daca esti pe la sfarsit comisia o sa fie plictisita si n-o sa te lase sa vorbesti prea mult. Deci sfatul meu e sa nu te pierzi in detalii si sa faci o prezentare cu ce ti se pare tie mai interesant din toata lucrarea, cateva chestii si concluziile. Nu-i plictisi cu multe grafice sau amanunte nesemnificative. Acum depinde si pe ce ai lucrarea. Pe chirurgie e asa cum iti spun. Oricum bafta multa la licenta tuturor absolventilor si sa ne vedem cu bine pe 20 noiembrie!:wink:
P.S. btw prezentarea e cumva marti?
Dixit
-
larisa2000
- senior

-
roa_med
- elder

dragosh wrote:Oana, prezentarea e partea mai usoara, in sensul ca dureaza putin, dar ti se pare grea pt ca ai emotii. Dar iti revii repede. O sa vezi ca dupa prezentare o sa zici: asta a fost tot?Mai ales daca esti pe la sfarsit comisia o sa fie plictisita si n-o sa te lase sa vorbesti prea mult. Deci sfatul meu e sa nu te pierzi in detalii si sa faci o prezentare cu ce ti se pare tie mai interesant din toata lucrarea, cateva chestii si concluziile. Nu-i plictisi cu multe grafice sau amanunte nesemnificative. Acum depinde si pe ce ai lucrarea. Pe chirurgie e asa cum iti spun. Oricum bafta multa la licenta tuturor absolventilor si sa ne vedem cu bine pe 20 noiembrie!:wink:
nu,e miercuri
si am pe oncologie! ma asculta Voinea!
SPER SI EU SA FIE BINE!!! BAFTA TUTUROR!
P.S.:va spun maine cum a fost la scris!
-
roa_med
- elder

- Dan
- Master of Disaster
- Chingachgook
- addicted

-
LAN
- senior

-
Tim
- senior

draga LAN,
sa-ti explic mai simplu (tu citeste aici "coerent")...
lucram cu doo ipoteze.asta pt ca n-am nici chef nici timp sa caut prin posturile tale.
UNU.si tu ai dat licenta ieri la magnifica umf din bucuresti.asta inseamna ca stii exact la ce ma refer.daca totusi nu stii la ce ma refer inseamna ca esti intr-o situatie foarte trista...
DOI. nu ai avut privilegiul sa studiezi in unitatea mai sus mentionata si esti pur si simplu curios.in cazul asta afla ca eram doar incantat de modestia colegilor mei,care,desi au luat note mari la licenta nu "se reped" sa se laude pe forum.
sa-ti explic mai simplu (tu citeste aici "coerent")...
lucram cu doo ipoteze.asta pt ca n-am nici chef nici timp sa caut prin posturile tale.
UNU.si tu ai dat licenta ieri la magnifica umf din bucuresti.asta inseamna ca stii exact la ce ma refer.daca totusi nu stii la ce ma refer inseamna ca esti intr-o situatie foarte trista...
DOI. nu ai avut privilegiul sa studiezi in unitatea mai sus mentionata si esti pur si simplu curios.in cazul asta afla ca eram doar incantat de modestia colegilor mei,care,desi au luat note mari la licenta nu "se reped" sa se laude pe forum.
- Chingachgook
- addicted

eu am luat 9,66
dar am si invatat....si nici nu s-a vorbit cine stie ce. am auzit insa si eu de altii prin alte sali care....
kooksee
dar am si invatat....si nici nu s-a vorbit cine stie ce. am auzit insa si eu de altii prin alte sali care....
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- hapciu
- senior

-
LAN
- senior

dear tim.
m-ai prins..modestia nu e una din calitatile mele dar tind catre ea..
ce rost ar avea sa iti spun ce nota am luat la licenta ? oricum nu conteaza la nimic...
a fost un exercitiu frumos pt rezidentiat, dar nimic mai mult ..
BY THE WAY : SE MAI DA REZIDENTIAT ANU'ASTA ?
ASTIA S-AU INUNDAT CU TOTII ?
ALOOOOOO,CAREVA,
CE MAI E CU REZIDENTIATUL ?
nu ca ala ar conta la ceva,da' macar sa il dau,iau ..alea alea..
m-ai prins..modestia nu e una din calitatile mele dar tind catre ea..
ce rost ar avea sa iti spun ce nota am luat la licenta ? oricum nu conteaza la nimic...
a fost un exercitiu frumos pt rezidentiat, dar nimic mai mult ..
BY THE WAY : SE MAI DA REZIDENTIAT ANU'ASTA ?
ASTIA S-AU INUNDAT CU TOTII ?
ALOOOOOO,CAREVA,
CE MAI E CU REZIDENTIATUL ?
nu ca ala ar conta la ceva,da' macar sa il dau,iau ..alea alea..
- adamaria
- senior

- iolanda
- senior

adamaria wrote:Sorry pt offtopic, dar am observat ca voi cei care ati terminat nu prea mai intrati decat pe topicurile ce au leg cu rez sau licenta...asadar voi posta intrebarea mea aici
Spuneti-mi si mie va rog, daca stiti, cam de la ce medie s-a luat bursa in anul 6 la voi....PLEASE PLEASE
eu cu 9.66 am luat bursa dar nu as putea sa iti spun care era nota minima.
- andrada
- junior

- drLouis
- elite

-
larisa2000
- senior

- andrada
- junior

- crisalia
- senior

- yva
- senior

as vrea si eu sa aflu cate ceva de la voi,cei care ati dat pe neuro!daca aveti timp sa ne postati si noua citeva ideiandrada wrote:Acum va bat si eu la cap cu o chestie!Daca tot s-a terminat toata treaba cu licenta si LD poate imi spune si mie cineva care a avut pe neuro cum a fost comisia si cam ce note s-au luat...Acum cit e totul proaspat! Pls