stiu ca suntem multi in situatia asta, sa fi terminat in ani precedenti si nu luat rezi
voi ce faceti?
optati sa mergeti direct pe familie pt a avea ceva catusi de cat mai sigur in mana sau va incumetati sa mai incercati odata la specialitati?
eu sunt total bulversata in momentul de fata:shock:
si asta mai ales pt ca pana acuma am tot invatat materia de chiru, am facut pe grile, in speranta ca va fi ceva...si acuma mi-a trasnit sa ma gandesc ca poate ar fi totusi mai bine sa dau pe mefeu, sa nu mai pierd un an....
nu stiu ce sa ma fac..
si mai am o intrebare: referitor la minunatia asta de lege care nu da dreptul de "e bine si pe mefeu daca pic cu punctaj mare la specialitati" la cei care au terminat anterior. deci daca am interpretat eu bine se scot muuulte locuri la mefeu, a.i. sa acopere numarul de studenti care termina in 2005.
asa. in cond in care eu am terminat anterior, dar totusi dau la mefeu, concurez pe locurile cele multe sau va fi categorie limitata, separat pe cei care nu sunt din 2005?
pentru ca nu se vorbeste de asta, sau nu am prins eu aspectul.
daca va fi asa, e iarasi nasol. daca nu exista sectiune separata pt cei vechi, ci concuram pe acele locuri multe ca cei cae vor da acuma licenta, tot nu iese socoteala, pt ca eu pot sa iau punctaj mare sa zicem pe mefeu, si altul care termina acuma mai putin si astfel, pac, i-am luat locul, si ramane iarasi fara nimic, adica fara mefeu si fara drept de libera practica pe care statul i la luat...
voi ati inteles cum vine, ca eu sincer nu prea..