MEDICALE 2005
- Chingachgook
- addicted

mie imi place la cluj.
care mergi cu masina si ai un loc in plus?
va dati seama ca facem un simpozion medical pe drum....
kooks
care mergi cu masina si ai un loc in plus?
va dati seama ca facem un simpozion medical pe drum....
kooks
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- zoya
- newbie

bucuresti
CORECT AR FI CA MEDICALA SA SE DEA LA BUCURESTI PENTRU CA NUMARUL MARE DE CANDIDATI SI-AR GASI LEJER O CAMERA IN CAPITALA .
IN REALITATE LA BUCURESTI VOR SUSTINE EXAMENUL PE CHIRURGIAE SI STOMATOLOGIE CANDIDATII CARE SUNT VIITOAREA " SPUMA " A MEDICINEI ROMANESTI
IN REALITATE LA BUCURESTI VOR SUSTINE EXAMENUL PE CHIRURGIAE SI STOMATOLOGIE CANDIDATII CARE SUNT VIITOAREA " SPUMA " A MEDICINEI ROMANESTI
- vmc
- elite

- 187.92a
- addicted

- Chingachgook
- addicted

- 187.92a
- addicted

1. terbuie mult curaj sa va bagati voi la faza asta
2. la cata benz mananca, terbuie si putina inconstienta
http://www.autogari.ro
- Chingachgook
- addicted

totusi ar fi belea, mergem in convoi, ne alergam pe sosea, poate ajungem mai putini la cluj ca mi se pare concurenta cam mare
kooks
kooks
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted

iriss nu le are nimeni, eu ma chinui cu bpoc-ul.
dar cand fac rost de ele esti prima careia i le trimit.
kooks
dar cand fac rost de ele esti prima careia i le trimit.
kooks
-
regina margot
- newbie

Bine v-am regasit!
Pentru cei interesati in legatura cu rez-ul la Cluj, va pot da eu citeva informatii(am dat si eu anul trecut la Cluj).
In primul rind, pentru cei care diriti cazare la hoteluri, pot sa va spun ca exista suficiente si pentru toate buzunarele. Se pot face rezervari si on-line. Eu am stat anul trecut la un hotel de trei stele(cred ca se numea ONIX daca nu cumva ma inseala memoria). Este undeva mai departe de oras dar avea avantajul ca era suficient de liniste comparativ cu cele mai centrale.
Singura problema ramine cea a transportului, mai ales pentru cei din Bucuresti. Tin minte ca aproximativ cu 4 zile inainte de ziua plecarii mele la Cluj nu mai erau decit 4 bilete la trenul INTERCITI(sau mai corect la trenurile INTERCITI) iar la trenurile mai obisnuite nu se mai gaseau demult bilete. Surpriza mare a fost cind ne-am intors la casele noastre, deoarece au trebuit sa faca un tren special pentru noi rezidentii.
In rest pot sa va spun ca toata lumea cunoaste problema rezidentiatului, asa ca nu mai este o surpriza pentru nimenbi sa vezi peste tot oameni citind HARRISON-ul. Asta tine deja de normal.
Pentru cei care mai doresc ceva informatii in plus, va stau la dispozitie cu placere.
Multa bafta la invatat tuturor si la reauzire.
REGINA
In primul rind, pentru cei care diriti cazare la hoteluri, pot sa va spun ca exista suficiente si pentru toate buzunarele. Se pot face rezervari si on-line. Eu am stat anul trecut la un hotel de trei stele(cred ca se numea ONIX daca nu cumva ma inseala memoria). Este undeva mai departe de oras dar avea avantajul ca era suficient de liniste comparativ cu cele mai centrale.
Singura problema ramine cea a transportului, mai ales pentru cei din Bucuresti. Tin minte ca aproximativ cu 4 zile inainte de ziua plecarii mele la Cluj nu mai erau decit 4 bilete la trenul INTERCITI(sau mai corect la trenurile INTERCITI) iar la trenurile mai obisnuite nu se mai gaseau demult bilete. Surpriza mare a fost cind ne-am intors la casele noastre, deoarece au trebuit sa faca un tren special pentru noi rezidentii.
In rest pot sa va spun ca toata lumea cunoaste problema rezidentiatului, asa ca nu mai este o surpriza pentru nimenbi sa vezi peste tot oameni citind HARRISON-ul. Asta tine deja de normal.
Pentru cei care mai doresc ceva informatii in plus, va stau la dispozitie cu placere.
Multa bafta la invatat tuturor si la reauzire.
REGINA
- 187.92a
- addicted

Re: Bine v-am regasit!
regina margot wrote:Surpriza mare a fost cind ne-am intors la casele noastre, deoarece au trebuit sa faca un tren special pentru noi rezidentii..
pt aia care s-or mai intoarce... eu o sa merg cu bagajele la mine la rez, si la urma urmei intotdeauna exista.. Stopul.
- ratzushka
- elder

..mental...
atunci cand nu ai idee de ce, dar nu poti sa gasesti raspunsul corect la grila aia nenorocita...cu toate ca ai impresia ca ai citit de o mie de ori paragraful cu pricina, dar nic gand sa fi vazut asa ceva pe acolo
apoi dai clic pe corecteaza si ti se afiseaza raspunsul...si ...
stop mental din nou...sigur ca da...evident..asta era raspusul...si eu il stiam
atunci cand nu ai idee de ce, dar nu poti sa gasesti raspunsul corect la grila aia nenorocita...cu toate ca ai impresia ca ai citit de o mie de ori paragraful cu pricina, dar nic gand sa fi vazut asa ceva pe acolo
apoi dai clic pe corecteaza si ti se afiseaza raspunsul...si ...
Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.
- 187.92a
- addicted

- magdutz
- elder

trident wrote:am inteles ca-n tenurile alea de merg spre cluj in zilele celea e numai oameni citind harrisonul. cred ca o sa iau avionu, sau poate o barca ceva?
exista curse eurolines interne? stie careva ceva? mai e pana atunci, da ma intereseaza chestia cu eurolines pe bunelea
exista cursa interna tarom..pentru cei sub 25 de ani e pretul redus mult de tot...eu am mers asta vara cu 2.300.000, fata de 5 mil si ceva pentru cei +25 ani...taromu are plecare de pe otopeni....faci cam 50 de minute
- ndsimona
- elder

Si 2.300.000 este ENORM! Fata de 500 -600 de mii biletul de tren si la cate cheltuieli sunt (taxa de inscriere, fisa medicala, hotel, mancare) deja.... se strang milioane bune ; pacat ca nu putem face credit!
Si multi dintre noi deja nu mai au 25 de ani

Si multi dintre noi deja nu mai au 25 de ani
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde
- deep_shadow
- junior

Chiar si acum, pt mine persista nelamuriri referitoare la paginile care intra in programa..o sa cer sfatul unui cunoscator...PLSSSS ANSWER MEEEE!!!! ma pot ghida dupa grilele de pe rezidentiat.ro avand pretentia de oarecare siguranta? de ex:HTA include doar capitolul 246...pneumoniile includ doar capitolul 255?...asa s-ar parea daca m-as ghida dupa grile...totusi...pe foaia mea cu subiecte luata de pe forum scrie altceva
PS:HEEEEEELLLLPPPPP
PS:HEEEEEELLLLPPPPP
- 187.92a
- addicted

magdutz wrote:exista cursa interna tarom..pentru cei sub 25 de ani e pretul redus mult de tot...eu am mers asta vara cu 2.300.000, fata de 5 mil si ceva pentru cei +25 ani...taromu are plecare de pe otopeni....faci cam 50 de minute
mi se pare o idee buna, though fac mai mult pana la otopeni decat pana la Cj. lol. totusi o idee buna.
magdutzi, 230 dus-intors?
- deep_shadow
- junior

- ndsimona
- elder

Uite , iti zic parerea mea, pentru ca nici eu nu stiu cum este:246 + 35 (nu e mult vreo 2 pagini); la pneumonii cred ca trebuiesc citite si cele cu eozinofile, adica cap. 253.
Acum intreb si eu : la subiectul Litiaza biliara, trebuie citite si afectiunile cailor biliare?
Acum intreb si eu : la subiectul Litiaza biliara, trebuie citite si afectiunile cailor biliare?
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde
- deep_shadow
- junior

- ratzushka
- elder

cel mai bine iesi cu drumul daca mergeti cu masina mai multi.adica vreo 3 e bine. si nu cred ca nu va gasiti voi 3 colegi cu aceeasi destinatie spre locul examenului.
cu avionul mi se pare enorm de costisitor
cu trenul e incomod si foarte lung drumul
whatever..eu votez masina, voi mergeti cum credeti
totusi cred ca e cam devreme sa vb deja de drum.
cu avionul mi se pare enorm de costisitor
Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.
- Chingachgook
- addicted

ratzushka wrote:totusi cred ca e cam devreme sa vb deja de drum.
pai daca am terminat de invatat....
- bogdanescu
- senior

ratzushka wrote:cel mai bine iesi cu drumul daca mergeti cu masina mai multi.adica vreo 3 e bine. si nu cred ca nu va gasiti voi 3 colegi cu aceeasi destinatie spre locul examenului.![]()
cu avionul mi se pare enorm de costisitor![]()
nu ai luat in considerare barca sau vaporul... in conditiile din tara in momentual asta cred ca ar fi mai nimerit...
-
LordGod
- senior

- 187.92a
- addicted

bogdanescu wrote:nu ai luat in considerare barca sau vaporul... in conditiile din tara in momentual asta cred ca ar fi mai nimerit...
daca ramane transilvania izolata la acelasi mod, eu zic sa inchiriem de pe-acuma elicoptere. all depends de prognoza meteo, (si astrala..)
daca nu va fi nevoie de ele, eu zic sa le intoarcem cu elicea-n jos sa le punem sa are si sa coseasca.
- grasshopper
- elder

ratzushka wrote:si daca ninge macar va fi frumos, alb si curat..![]()
![]()
aluncam pe deal in jos...
de nins o sa ninga dar va fi ori o mare mocirla ori un mare patinoar.
si cu dealu' ai nimerit-o.... o sa fie si el prezent
Death makes angels of us all
& gives us wings
Where we had shoulders
Smooth as raven's
Claws
& gives us wings
Where we had shoulders
Smooth as raven's
Claws
- markhos7+2=9
- senior

- C.M
- senior

Chiar asta vroiam sa va intreb si eu!
Ce parere aveti,putem avea incredere in painatia din grile? Pt ca...daca da,atunci la pneumonii nu intra cele cu eozinofile! Iar daca nu....atunci intra! EH....cat de logica sunt in gandire!
Oricum ,lasand gluma la o parte...rog din suflet,cine stie cam cum a fost anul trecut....sa fie tare bun si sa ne zica si noua! Multumesc anticipat!
Ce parere aveti,putem avea incredere in painatia din grile? Pt ca...daca da,atunci la pneumonii nu intra cele cu eozinofile! Iar daca nu....atunci intra! EH....cat de logica sunt in gandire!
Acolo unde ignoranta e fericire,e o nebunie sa fii destept!