spitale anul VI
- b3
- elite

brontzishor wrote:buna.
incep luni ultimul stagiu-pediatrie in irza II si as vrea sa aflu cate ceva despre un asistent mai ok (care sa nu faca prezenta zi de zi) si cum se desfasoara examenul.profesor ar fi gherghina cica.
multumesc anticipat
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- andy
- elder

un prof mai ok e conf. Matei. atat cu prezentele cat si cu examenul. mod de desfasurare: practic cu prof. Gherghina ( grupele care fac cu unul dintre conferentiari dau examenul cu ei ), urmat de scris ( subiecte sinteza care circula pe net ). bine e sa te bagi la unul dintre conferentiari in partea a doua a stagiului, cand se face rotatia grupelor.
ps. nu pica nimeni nici macar cei care dau cu profu. insa e mai lejer sa nu dai cu el.
ps. nu pica nimeni nici macar cei care dau cu profu. insa e mai lejer sa nu dai cu el.
- nyco3000ro
- senior

- dustweaver
- elite

Dermato : practicul e ok. Examenul scris: grilele nu a avut foarte mult de a face cu cursurile (dar "merg" si din amintiri de pe la diverse stagii); s-a putut vorbi; a si picat... 
Bears, beets, Battlestar Galactica.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.
-
rusucrista
- newbie

- b3
- elite

kornishya wrote:Sal. Am si eu o intrebare pt cei de anul 6 de acum care au facut anul trecut chirurgia la floreasca, sau cei din generatiile anterioare care au facut al doilea an de chirurgie in floreasca.. Va mai amintiti cumva dintre intrebari? Sunt grele? De detaliu? Aveti si niste exemple?La noi e ultimul examen, bate vacanta la usa si ne strangem ultimele forte sa sarim si de "hopul" asta. Nu zic nu, stagiul a fost f frumos si interesant. Insa daca cineva isi mai aminteste ceva despre subiectele de la scris sau cat de pretentios e profu' la practic..
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
- nyco3000ro
- senior

- bogdanescu
- senior

- bogdanescu
- senior

- andrada
- junior

Nu-i chiar asa am facut respirator in anul 4 la Prof Andronescu si notele au fost bune , in functie de cat te-ai pregatit.
Scuze ca ma introduc in discutie dar vreau sa o(il) contrazic pe Clau!Am facut si eu respirator in anul IV cu andronescu in SUB si mi-a lasat cea mai proasta impresie (ca profesor zic) dintre toti de pana acum!In afara de faptul ca ne-a obligat sa-i cumparam kkt-ul ala de carte pe care o vindea la suprataxa(cu 350mii si la libraria din facultate era 200mii) si erai trecut pe o lista la secretara,el nu trecea pe la cursuri decat ca sa ne numere sa vada cati lipsesc si ca sa ne reaminteasca:"DACA NU LUATI CARTEA V-ATI ARS!"La examen notele s-au dat aleator:o grupa intreaga a luat 10(cea care facuse LP cu Dr. Carmen Fierbinteanu
- terim_terim
- senior

- lulutza
- senior

-
cerbu
- elder

lulutza wrote:Tot de pe forum am inteles ca pe 27 sept va avea loc tragerea la sorti a spitalelor pt anul VI . Speram cu totii la un "bilet castigator"...
last time I checked impartirea spitalelor era o manareala intre sefii de serie( dupa cum impartirea asistentilor pe grupe este o manareala a sefului de serie). ma rog, s-or fi skimbat lukrurile...
- Chingachgook
- addicted

nu, tot asa e.
lozu castigator e sa fii in grupa cu sefu de serie.
kooks
lozu castigator e sa fii in grupa cu sefu de serie.
kooks
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- lulutza
- senior

cerbu wrote:
last time I checked impartirea spitalelor era o manareala intre sefii de serie( dupa cum impartirea asistentilor pe grupe este o manareala a sefului de serie). ma rog, s-or fi skimbat lukrurile...
Adica nu e pe bune tregerea???
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"
- magdutz
- elder

- lulutza
- senior

- elfstone
- senior

- Wizzy
- senior

cerbu wrote:last time I checked impartirea spitalelor era o manareala intre sefii de serie( dupa cum impartirea asistentilor pe grupe este o manareala a sefului de serie). ma rog, s-or fi skimbat lukrurile...
Nu s-a schimbat absolut nimic. Si cati nu termina facultatea in fiecare an crezand ani de zile bla-bla-urile sefilor de serie ca "asa s-a tras la sorti".
A man is only as big as the dreams he dares to live!