bibliografia 2005
- 187.92a
- addicted

-
joao_tt
- junior

io vorbeam serios. Chiar cred ca e nevoie sa-i traga cineva de maneca, poate cu ajutorul televiziunii(poate are cineva cunostiinte), poate cu o scrisoare la minister sau prim-ministru, oricum, ceva ar trebui facut, ca astia nu au limite la nesimtire.
Si degeaba facem haz de necaz, ca nu ne ia nimeni in seama. Io zic sa incepem sa ne unim si sa elaboram o strategie, ca nu se mai poate. Ce s-a publicat acum(vineri) e flegma-n ochisori obositi de invatat. poate ar trebui facut un topic in care sa sarim cu idei, ca iar dam rezidentiat de ***.
Si degeaba facem haz de necaz, ca nu ne ia nimeni in seama. Io zic sa incepem sa ne unim si sa elaboram o strategie, ca nu se mai poate. Ce s-a publicat acum(vineri) e flegma-n ochisori obositi de invatat. poate ar trebui facut un topic in care sa sarim cu idei, ca iar dam rezidentiat de ***.
- Khaos
- senior

tematica pt rezidentiatul 2004. pt 2005 se cumuleaza cu ce a apartut in VMR.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
×›×™ ×”×¢×•×œ× ×”×•× ×¨×§ ×ª×—× ×” של זמן
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
-
dma
- junior

sunt de acord cu joao_tt.
ar trebui sa apelam la presa sau televiziune ca sa facem agitatie. nu mai rezist sa dau rezidentiate de ***. poate sunt pe forum colegi care au prieteni care lucreaza la diferite ziare centrale. poate incercam sa demonstram lipsurile pe care le are acest examen, de batjocura prin care trecem noi, tinerii medici, de numarul foarte mic de locuri pe care domnii de la minister le scot si care nu acopera cererea.de bibliografia care nu acopera specialitatile pentru care concuram la acest rezidentiat(ma gandesc acum la chirurgicale). probabil ca mai sunt si alte motive.
dar banuiesc ca o sa stam fiecare in patul lui si o sa invatam tot ce ni se serveste pentru ca asa suntem noi obisnuiti.
spor la invatat tuturor!!
ar trebui sa apelam la presa sau televiziune ca sa facem agitatie. nu mai rezist sa dau rezidentiate de ***. poate sunt pe forum colegi care au prieteni care lucreaza la diferite ziare centrale. poate incercam sa demonstram lipsurile pe care le are acest examen, de batjocura prin care trecem noi, tinerii medici, de numarul foarte mic de locuri pe care domnii de la minister le scot si care nu acopera cererea.de bibliografia care nu acopera specialitatile pentru care concuram la acest rezidentiat(ma gandesc acum la chirurgicale). probabil ca mai sunt si alte motive.
dar banuiesc ca o sa stam fiecare in patul lui si o sa invatam tot ce ni se serveste pentru ca asa suntem noi obisnuiti.
spor la invatat tuturor!!
-
remi
- senior

Treziti-va traim in Romania!
Sunt absolut sigur ca in momentele in care cei de la minister si de la MSF, se gandesc profund la absolut nimic, vor fi miscati se eventualele noastre proteste.
Deja se zdruncina scaunele sub ei cand se gandesc cum noi, tinerii medici vom marsalui triumfatori si le vom impune noi reguli!
Voi nu va dati seama ca astia sunt niste hodorogi sclerozati? Nu ei sunt de vina, ci aceia care i-au plantat acolo!
De ce nu au loc acolo unii ca Sorin Oprescu, Irinel Popescu, Sinescu, etc?
Pt ca ar face ce trebuie si loazele lor (ale actualilor), ar ajunge pe drumuri!
Mai bine s-ar lua legatura cu careva dintre cei mentionati! Cu siguranta stiu mai multe decat noi si au si parghiile necesare sa faca ceva
Sunt absolut sigur ca in momentele in care cei de la minister si de la MSF, se gandesc profund la absolut nimic, vor fi miscati se eventualele noastre proteste.
Deja se zdruncina scaunele sub ei cand se gandesc cum noi, tinerii medici vom marsalui triumfatori si le vom impune noi reguli!
Voi nu va dati seama ca astia sunt niste hodorogi sclerozati? Nu ei sunt de vina, ci aceia care i-au plantat acolo!
De ce nu au loc acolo unii ca Sorin Oprescu, Irinel Popescu, Sinescu, etc?
Pt ca ar face ce trebuie si loazele lor (ale actualilor), ar ajunge pe drumuri!
Mai bine s-ar lua legatura cu careva dintre cei mentionati! Cu siguranta stiu mai multe decat noi si au si parghiile necesare sa faca ceva
- harry
- senior

- harry
- senior

- harry
- senior

- Chingachgook
- addicted

- Chingachgook
- addicted

sper ca ai zis la misto.
eu stiu ca multi dintre colegii mei cumpara libertatea dar chiar sa vizioneze otv...
eu am sperat o vreme ca astia de fapt au o idee despre cum o sa fie dar ne tin pe noi in tensiune.
cred ca de fapt sunt de o incompetenta crasa. (domnu coculescu, despre dumneavoastra vorbesc)
hai liberare.
kooksee
eu stiu ca multi dintre colegii mei cumpara libertatea dar chiar sa vizioneze otv...
eu am sperat o vreme ca astia de fapt au o idee despre cum o sa fie dar ne tin pe noi in tensiune.
cred ca de fapt sunt de o incompetenta crasa. (domnu coculescu, despre dumneavoastra vorbesc)
hai liberare.
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Gongul
- senior

?????????
Un coleg mai sus imi spunea ca diferenta la nr de pagini intre ed XV si XIV vine din aranjatul paginii, font si altelele!
eu ramana laparerea mea ca la genomul uman diferenta de 16 pagini e inexplicabila! de ce nu e asa de mare si la celelalte capitole?
plus de asta am un coleg care mi-a spus ca le-a citit din ambele parti si nu e acelasi lucru
eu cred ca in ed XIV paginatia este 400-431(si nu 437)
cred ca tre' sa facem ceva ca astia iar ne calca in picioare
sa scriem la astia la minister sau la centru de perfectionare
ganditi-va
numai bine!
eu ramana laparerea mea ca la genomul uman diferenta de 16 pagini e inexplicabila! de ce nu e asa de mare si la celelalte capitole?
plus de asta am un coleg care mi-a spus ca le-a citit din ambele parti si nu e acelasi lucru
eu cred ca in ed XIV paginatia este 400-431(si nu 437)
cred ca tre' sa facem ceva ca astia iar ne calca in picioare
sa scriem la astia la minister sau la centru de perfectionare
ganditi-va
numai bine!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
- Gongul
- senior

paginatie
Am primit mai multe pm-uri care imi cer paginatia!
Eu o postez...asta nu inseamna ca asta e paginatia 100%...cine vrea o ia si o foloseste, cine nu , nu!
Numai bine!
Eu o postez...asta nu inseamna ca asta e paginatia 100%...cine vrea o ia si o foloseste, cine nu , nu!
Numai bine!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
- morticia
- junior

eu chiar vb foarte serios cu OTV.. cat de curand va fi invitat Cinteza sa discute despre problema lipsei medicamentelor pentru diabetici.. Ma gandeam ca ar fi o oportunitate pentru noi..
NU vreau sa se inteleaga ca imi place foarte mult OTV.. numai ca acolo se discuta pe sleau, fara ca producatorul emisiunii sa cenzureze ceva sau sa impuna o lista de intrebari si raspunsuri..
Puteti voi sa scrieti milioane de reclamatii la minister, pentru ca nu veti primi niciodata raspuns.
Pt Victor: De ce nu mai intri pe forum? Vrem sa stim si parerea ta despre ce se intampla!! Aceasta pseudo tematica publicata este de fapt o batjocora..
Este mai degraba o ciorna pe care probabil cineva a publicat-o de buna..
Iar cei de la minister ar fi trebuit deja sa se autosesizeze de aberatiile astea..
Imi pare rau ca nu stau in Bucuresti dar sincer ca m-as fi dus la un ziar cotidian national sau la o televiziune//

NU vreau sa se inteleaga ca imi place foarte mult OTV.. numai ca acolo se discuta pe sleau, fara ca producatorul emisiunii sa cenzureze ceva sau sa impuna o lista de intrebari si raspunsuri..
Puteti voi sa scrieti milioane de reclamatii la minister, pentru ca nu veti primi niciodata raspuns.
Pt Victor: De ce nu mai intri pe forum? Vrem sa stim si parerea ta despre ce se intampla!! Aceasta pseudo tematica publicata este de fapt o batjocora..
Este mai degraba o ciorna pe care probabil cineva a publicat-o de buna..
Iar cei de la minister ar fi trebuit deja sa se autosesizeze de aberatiile astea..
Imi pare rau ca nu stau in Bucuresti dar sincer ca m-as fi dus la un ziar cotidian national sau la o televiziune//
- crisulici
- newbie

Contati si pe mine!
Ma alatur si eu parerilor voastre cu privire la modificarile din tematica pentru Rez. Se pare ca marilor capete nu li s-a parut ca era destul de imbecila si au facut prostia si mai mare.
Daca se va face ceva in aceasta privinta contati si pe semnatura mea si voi convinge si alti colegi de necesitatea luarii unei atitudini!
Abia azi m-am alaturat grupului vostru si sper ca ma voi simti bine printre voi!

Daca se va face ceva in aceasta privinta contati si pe semnatura mea si voi convinge si alti colegi de necesitatea luarii unei atitudini!
Abia azi m-am alaturat grupului vostru si sper ca ma voi simti bine printre voi!
- morticia
- junior

victor wrote:Ce stiu eu (sau am impresia ca stiu): la minister se incearca sa se definitiveze cat mai repede treaba cu rezi. Prof. Coculescu din punctul asta de vedere este foarte responsabil, nu cred sa lase ceva nefacut daca se poate face (impresia mea). Prof. Cinteza in schimb este extraordinar de ocupat - si la cat vad ca presa vuieste in fiecare zi cu cate un scandal in sanatate, fie asigurari, fie medicamente, fie firma lu' Beraru, fie euromedicu' lui nastase, fie informatizarea din cnsas, fie demisia lui celea - nu cred ca are prea mult timp pentru rezi. Pe de alta parte, decanul Cocora de la Sibiu (actualul pres. CMR) este si fosta persoana de legatura a CMR cu MS pe probleme de rezidentiat, si practic stie foarte bine ce se poate face si ar putea face. Probabil in februarie se va stii ce si cum - dar ca si anul trecut va mai dura ceva pana se va publica in Viata medicala... sau poate or merge lucrurile mai repede... nu stiu. De intalniri ale stud cu ministerul - asa era vorba, bazele sunt puse - dar concret... 'om vedea cand, cum. Nu stiu ce s-a discutat la intalnirea de la cluj.
ps. toata lumea crede ca exista o lege care obliga definitivarea examenului cu 6 luni inainte. Fals - nu exista si nu a existat o astfel de lege, nu mai repetati folclorul ca o sa ajugeti sa credeti asta.
sa nu ma luati in suturi ca am mai scris inca o data.. am gresit topicul..
deci... ma repet...
S-a vazut cat de priceputi si responabili au fost.
Q.E.D.
- harry
- senior

si sa inteleg ca la noi in tara a scazut incidenta cazurilor de malnutritie-atunci inseamna ca avem un nivel de trai si de educatie atat de ridicat incat ne perimite sa spunem ca nu mai avem nici tuberculoza si nici sifilis, nu? sa se scoata si tuberculoza si sifilisul din tematica!! Dar vai!!!!!!! Sifilisul abia a fost introdus....... Ceva e putred in regatul Danemarcei!!! Sau al coculestilor......
- chichiutza
- junior

- chichiutza
- junior

...si treaba cu sifilisul la fel! cine are sa dea si la altii, cine n-are sa faca rost! io zik ca trebuie!
a! daca stau bine sa ma gandesc, poate , dat fiind ca exista o noua clinica de hematologie la municipal, a stim noi cui, trebuie sa fim muuuult mai bine pregatiti in domeniu !
(vezi noile akizitzii ale bibliografiei!!!) who knows?!
a! daca stau bine sa ma gandesc, poate , dat fiind ca exista o noua clinica de hematologie la municipal, a stim noi cui, trebuie sa fim muuuult mai bine pregatiti in domeniu !
mdam...hmmm...
- cebinee
- junior

- chichiutza
- junior

siiiigur ca da! totul pentru binele pacientilor! s-a deskis o clinika de hamato pentru...d-na dr Gherasim, fiica. S-a mutat de la coltea! ei? ce zici? Ca doar tati n-o s-o lase asa...
Doar n-o sa ia hemato un imbecil care nu shtie treaba cu celulele susha! hmm...
Asta e treaba lor pana la urma! ideea e ca daca noi n-o sa facem ceva, o sa stam linistiti intr-un colt si-o sa tocim cat ni se da! Poate ne-om urni odata
Doar n-o sa ia hemato un imbecil care nu shtie treaba cu celulele susha! hmm...
Asta e treaba lor pana la urma! ideea e ca daca noi n-o sa facem ceva, o sa stam linistiti intr-un colt si-o sa tocim cat ni se da! Poate ne-om urni odata
mdam...hmmm...
-
snow-white
- junior

-
mihaij
- senior

- Chingachgook
- addicted

- crisulici
- newbie

Multumiri!
A fost o surpriza placuta sa le gasesc pe forum, mai ales ca imi faceam griji in privinta lor, deoarece colegii mei de facultate sunt putin mai indiferenti, asta ca sa nu spun zgarciti.
Imi place sa gasesc printre studentii la medicina si oameni altruisti!
VA MULTUMESC!