Alta propunere pt Victor si Tapirul: eu de mult ma gandesc la o Unire a Tapiriei cu Imedul.
In alta ordine de idei eu cred ca moderatorii ar trebui votati pe forum, in mod democratic, de catre useri.
Mi se pare normal ca la sectiunea informativa posturile sa fie puricate de moderatori pentru ca forumul sa nu devina unealta de dezinformare, stiuta fiind audienta 'rezidentiatului'. Insa nu mi se pare firesc sa fie acelasi regulament la sectiunea de discutii libere. Asta este diferenta dintre cele doua 'entitati'. S-au impus niste reguli care nu zic, erau necesare la 'rezi etc' dar nu se potrivesc deloc discutiilor 'libere'.
Reaktor wrote: Regulamentele trebuie imbunatatite si cred ca istetimea unui lider consta in a adapta regulile in functie de mersul lucrurilor; regulamentul de pe imed nu e unul de neschimbat, nu a coborat nimeni din cer cu el scris pe tablita de piatra si nu inteleg incapatanarea de a nu vedea o situatie evidenta.
originaltup wrote: Mai degraba se sterge tot si se ia de la capat cu un forum nou-nout
Cine te impiedica sa oferi o alternativa la ce exista ?
sau- "FORUMUL" nu are un "nivel" masurabil. NU este nevoie sa ne explicati cresterile sau scaderile "nivelului". Sunt numai in mintea voastra si acest subiect NU ne pasioneaza si nu vrem sa pierdem timpul cu el.
.NU "sufera" nimeni daca NU mai doriti sa postati/vizitati acest forum. Este o alegere ce VA APARTINE si nu tinem neaparat sa o cunoastem. E o problema STRICT personala.
Calitatea principala a unui lider este de a anticipa situatii si de a avea solutii inainte ca lucrurile sa se intample...si nu flexibilitatea.
originaltup wrote:n acest moment forumul imed merge struna si calea pe care a luat-o e cea buna, nu exista o "scadere", caci 2-3 posturi/zi sunt echivalente cu 10 de altadata. Succes!
dan wrote:Calitatea principala a unui lider este de a anticipa situatii si de a avea solutii inainte ca lucrurile sa se intample...si nu flexibilitatea
Nici nu stii cate dreptate poti sa ai legat de cele 2-3 posturi care fac cat 10-20 de altadata..
Diferenta dintre cele 2 posturi de acu si cele 10 de demult e urmatoarea:
restul de 8 posturi care erau 90% injuraturi, trimiteri la origini, si mult...foarte mult mIRC.
Dan wrote: Si inca o data ma simt induiosat de compasiunea pentru mersul acestui forum
Diferenta dintre cele 2 posturi de acu si cele 10 de demult e urmatoarea:
restul de 8 posturi care erau 90% injuraturi, trimiteri la origini, si mult...foarte mult mIRC.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests