Se poate schimba spitalul mama?
-
- newbie
Se poate schimba spitalul mama?
Stiti cumva care e procedura de schimb pt.spitalul "mama"?Sau daca exista posibilitatea asta?Multumiri anticipate!!!
Life suck!
- Nordica
- newbie
-
- junior
Eu am ales ATI TM dar am reusit sm detasez in Buc.la Fundeni-ATI.Din TM mi-au dat primul stagiu pneumologie-3luni.Ce trebuie sa fac pe 1feb.:ma duc la pneumologie acolo unde ma vor trimite(unde e mai bine?) sau sa ma prezint la Fundeni la ATI? Voi,cei care ati luat ATI pe Bucuresti cum ati procedat la repartitia pe spitale si stagii pe data de 19ian.?Va multumesc.
- zinitza
- junior
Pt Gabi..si eu sunt la Fundeni. Primul stagiu ....care de fapt nu l-am ales eu ci doamnele de la CNPP..este neurologia, tot la Fundeni. Eu m-am prezentat cu "hartiuta " de la CNPP... la neuro, "am facut cunostiinta" cu d-na conferentiar....si apoi am coborat un etaj la ATI .De la secretariat mi s-a spus sa o caut pe d-na doctor Ungureanu, care m-a anuntat ca vineri 28.01.2005 la ora 10.00 sa ne prezentam toti rezidentii de anul I ca sa facem cunostiinta cu ceilalti colegi si sa stabilim ce si cum facem cu garzile.
-
- junior