Cu noul Crest 3D White Whitestrips With Advanced Seal Professional Effects Whitening Kit* obtineti rezultate de nivel profesional, fara tratamente costisitoare de albire. Este cel mai eficient sistem de albire, oferind rezultate de durata, beneficiind totodata de tehnologia Advanced Seal, pentru o mai buna fixare a benzilor.
Noul Crest 3D White Whitestrips Professional Effects este conceput cu acelasi ingredient folosit de medicii dentisti in cabinetele stomatologice. Se aplica o singura data pe zi, timp de 30 minute. Veti incepe sa vedeti un zambet alb dupa 3 zile de folosire, cu rezultate complete in 20.
- 10% Peroxid de Hidrogen
- Albire vizibila in doar 3 zile
- Mai ieftin decat in cabinetele stomatologice
- Rezultate identice cu tratamentele cu laser
- Benzi mai lungi pentru o acoperire mai buna
- Tehnologie avansata de fixare pe dinti Advanced Seal
- 40 de benzi in total (20 pentru arcada superioara + 20 pentru arcada inferioara)
- Benzi suficiente pentru 3 saptamani
- Dinti albi pentru 18 luni
- Folosire usoara o data pe zi!
* Produsul este sigilat, in ambalajul original, fabricat in SUA.
Pret: 225 RON, livrare gratuita oriunde in Romania!
Telefon: 0726 850 656
VAND Crest 3D White Whitestrips - Benzi albirea dintilor
-
VAND Crest 3D White Whitestrips - Benzi albirea dintilor
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- 187.92a
- addicted
Re: VAND Crest 3D White Whitestrips - Benzi albirea dintilor
este din acela care strica structura smaltului prin eliberarea de specii reactive de oxigen, nu-i asa?
-
E de la firma Crest din SUA, firma nr. 1 specializata in tratamentele de albire a dintilor, nu strica smaltul nicidecum. Contine peroxid de hidrogen, care se foloseste si in cadrul tratamentelor de albire din cabinetele stomatologice.
- Vp.
- senior
ce e peroxidul de hidrogen si cum albeste el dintii?
- 187.92a
- addicted
Chiar, ce-o fi ala peroxidul de hidrogen
- Vp.
- senior
este o substanta care se foloseste in cabinetele stomatologice si e de la firma crest din sua, firma nr.1 specializata in tratamentele de albire a dintilor.
albeste dintii fara sa strice smaltul nicidecum.
albeste dintii fara sa strice smaltul nicidecum.
- 187.92a
- addicted
nu te supara, contine cumva si substanta numita peroxid de hidrogen despre care se cunoaste ca strica smaltul?
-
Pentru mai multe detalii, puteti citi articolul de pe sfatulmedicului.ro, care totodata face trimitere si pe situl care comercializeaza oficial acest produs pentru Romania, evident cu diferenta de pret. http://www.sfatulmedicului.ro/Estetica-dentara/afla-secretul-unui-zambet-stralucitor-in-doar-3-zile_7706
- Chingachgook
- addicted
eu cred ca bogdanel nu stie formula peroxidului de hidrogen.
am aruncat o data o musca intr-o sticluta cu peroxid. a inceput sa sfaraie si a decedat. eu nu mi-as pune chestie din aia pe dinti
am aruncat o data o musca intr-o sticluta cu peroxid. a inceput sa sfaraie si a decedat. eu nu mi-as pune chestie din aia pe dinti
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
Iti multumesc pentru interesul pe care il manifesti, insa inainte de a posta te rog sa te documentezi despre ceea ce vorbesti. Nu stiu despre ce peroxid vorbesti tu si in ce concentratie ai folosit acel peroxid (aici vorbim de 10% peroxid de hidrogen), insa din experienta de pana acum de cand aduc din state acest produs, pot sa spun ca aceste benzi de la firma Crest, care e Nr. 1 in tratamentele de albire a dintilor in SUA, s-au vandut foarte bine si toti cumparatorii au fost multumiti, asta fara sa ma laud. Puteti sa va documentati inainte si apoi sa postati in cunostinta de cauza, sunt unii interesati care chiar doresc sa cumpere.
- 187.92a
- addicted
suntem medici, nu neica-nimeni-de-pe-strada care isi da cu parera.
am facut (cei de aici) cel putin 2-3 ANI DE MEDICINA asa ca mai lasa-ne cu aberatia ta pe care o tot repeti.
trebuie sa fii foarte dus cu capul sa iti pui peroxid de hidrogen pe dinti
stiu pe cineva care isi punea periodic pe par acest tip perioculos de peroxid, aceasta substanta ucigatoare si ii ardea paru sau mai rau, ii schimba pigmentul!
d-apoi sa pui asa ceva in gura, chiar pe dinti!
kooksee, te-am raportat la protectia animalelor. pentru cu musca, nu pt cea cu bogdansel
am facut (cei de aici) cel putin 2-3 ANI DE MEDICINA asa ca mai lasa-ne cu aberatia ta pe care o tot repeti.
trebuie sa fii foarte dus cu capul sa iti pui peroxid de hidrogen pe dinti
stiu pe cineva care isi punea periodic pe par acest tip perioculos de peroxid, aceasta substanta ucigatoare si ii ardea paru sau mai rau, ii schimba pigmentul!
d-apoi sa pui asa ceva in gura, chiar pe dinti!
kooksee, te-am raportat la protectia animalelor. pentru cu musca, nu pt cea cu bogdansel
- Chingachgook
- addicted
bogdansel wrote:s-au vandut foarte bine si toti cumparatorii au fost multumiti,
pai normal, nu mai aveau dinti ca sa isi articuleze plangerile.

deci tu chiar nu stii ce e ala peroxid. am crezut ca facem asa o caterinca medicala.
m-am documentat si am aflat urmatoarele
peroxidul de hidrogen este clasificat ca substanta periculoasa de catre OMS prin ordinul 345/2009. nu este permisa decat comercializarea lui in sua. banuiesc ca nu ai acte de import. sau daca ai, ai pe ele stampila OMS? e una ovala cu un vultur care tine in gheare sarpele lui esculap. de obicei e cu tus violet dar nu intotdeauna.
firma crest este in reorganizare judiciara (mai pe romaneste faliment). asta se poate afla foarte usor de pe site-ul camerei de comert si industrie din statul Utah acolo unde este inregistrata. esti sigur ca benzile sunt marca crest? sau sunt fabricate in china si doar au aplicata o eticheta? si cel mai important lucru, fiind produse medicale ar trebui sa aiba holograma (cum e pe pachetele de tigari). au sau nu au?
nu ma intelege gresit, nu vreau sa iti sabotez afacerea ( eu insumi am vandut pe acest site de-a lungul anilor multe lucruri) dar trebuie sa ne asiguram ca totul e ok.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-