Si daca gasiti portofele cu acte aruncate prin facultate sau prin jur, duceti-le la portar sau la secretare. Sunt destul de greu/enervant de refacut toate actele.
Atentie la portofele !
- b3
- elite

Atentie la portofele !
Saptamana asta au disparut citeva portofele si mobile (5 cazuri, din cite stiu eu), chiar si o geanta cu totul, din laboratoarele din facultate. Evident, au fost lasate nesupravegheate, din naivitatea posesorilor, care se gandeau ca "hai dom'ne, cine sa le ia?", dar va recomand grija si mai putina naivitate.
Si daca gasiti portofele cu acte aruncate prin facultate sau prin jur, duceti-le la portar sau la secretare. Sunt destul de greu/enervant de refacut toate actele.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- ndsimona
- elder

Cand am fost eu anul 1 sau 2 , nu mai tin bine minte, a fost o perioada cand se furau haine de piele, tot asa, din laboratoare. Mare minune! Asa de mare sa fie disperarea studentului la medicina incat sa inceapa sa fure portofele ca orice borfas de rand? Acum isi fura colegii, apoi urmeaza babele in autobuze, apoi...
-
Enemy
- elder

- jethro
- junior

-
mihaiion2
- junior

Nu mai stiu acum unde este garderoba la Coltea dar pana anul trecut lasam mobilul si banii in buzunare la garderoba si nu mi-a disparut niciodata nimic. Poate generatia voastra este de vina. 3 ani la rand am facut la Coltea si nu mi-a disparut nimic. Ba chiar ne anunta femeia de la garderoba cand ne luam gecile - ca ne-a sunat telefonul
. Era amuzant.
- Dark
- senior

- Neo
- Nervos (C)
jethro wrote:Si in spitale e aceeasi problema: noi banuim "garderobiera", mereu cand se fura cate un mobil sau bani, e aceeasi. Coltea e in top (si la acest capitol). Stiu ca e caraghios sa umbli printre bolnavi cu buzunarele pline de diverse chestii, dar e foarte practic!
Mda. Eu ce sa zic, ca mi-a disparut tensiometrul la Coltea. Adica l-am uitat. Si nu l-am mai gasit. Eu ii banuiam pe cei mai mari
P.S.: Simona, studentul la medicina este un borfas de rand....macar in ceea ce priveste cunostintele. Le fura de unde apuca
Thou art eternal darkness
Thou art eternal heresy
Thou art day and night
Thou art the flame inside
I'll make my misery thy saturnine
Thou art eternal heresy
Thou art day and night
Thou art the flame inside
I'll make my misery thy saturnine
-
Enemy
- elder