Postby Tasha_meseriasha » Sat Dec 11, 2004 1:21 am
1 - stagiatura nu e obligatorie. o pot face si la anu daca nu iei rezi, sau daca vrea mujq tau
2 - pasul 1(facut) cu distributia cererilor pe ce orase vrea peleu' fiecaruia, pe baza carora se vor face, in limita locurilor, repatitiile finale
3 - pasul 2, luni 13, ora necunoscuta, destinatia idem, care va consta in repartitia efectiva, in limita locurilor si dupa medii, dupa cum urmeaza:
a- in limita locurilor fixe, afisate din start de fiecare spital, in ordinea mediilor si a optiunilor candidatilor
b- pe locurile suplimentate, nominal, la cerere, cu semnatura de la directorul spitalului respectiv, fara nici o legatura cu numarul de locuri scoase la concurs sau cu media
4 - domiciliul de pe buletin nu mai conteaza atata timp cat te incadrezi in medie si nr de locuri sau ai semnatura de la director
5 - salariul este salariul minim pe economie, asigurat de spital, din bugetul fix al acestuia. suplimentar, sporurile(acordabile, sau nu, depinzand tot de bugetul spitalelor)
Ceea ce stiu :
la babes sporul este de 100%,e peste drum de casa mea si am incercat, din acest motiv sa fac cerere acolo, afland acest amanunt interesant, dar absolut inutil pentru ca din pacate tzapa luata de spital cu cei 60 de stagiari in plus anul trecut este reala si domnul director nu mai da semnaturi pt locuri in plus.
eu cam atat stiu. daca am inteles ceva gresit, va rog corectati-ma.
A doctor a day keeps the dildo away.
Nu ma urati. Sunt deja urata.