Punctaje Cluj

next generation
kaka

Punctaje Cluj

Postby kaka » Sun Nov 20, 2011 11:43 pm

Puneti va rog daca aveti punctajele din fiecare amfiteatru.
La medicala I au fost:
850
813
681
818
484
687
842
784
613
703
717
745
658
858
669
716
625
750
783
678
771
787
833
596
560
554
618
588
825
677
841
824
852
830
824
712
739
599
675
659
716
544
782
523
613
857
672
805
749
745
775
686
608
758
820

kaka

Re: Punctaje Cluj

Postby kaka » Sun Nov 20, 2011 11:59 pm

cum vi s-au parut subiectele, accesibile?

drkano
junior
junior

Postby drkano » Mon Nov 21, 2011 9:10 am

au fost accesibile dar si unele intrebari f grele,eu am luat 792, sunt din oradea.Sunt foarte multumit de organizarea examenului in Cluj,sper ca nu vor fi multe intrebari anulate.Per ansamblu,intrebarile au fost concepute pt toata lumea,sa promoveze toti,iar pentru note mai mari s-a vazut ca trebuia sa stapanesti bine materia,sunt foarte multumit de continutul lor.

Hipocrate
newbie
newbie

Postby Hipocrate » Mon Nov 21, 2011 12:31 pm

Va rog sa postati caietu cu grile din cj ....multumesc :peace:

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Mon Nov 21, 2011 12:46 pm

Hipocrate wrote:Va rog sa postati caietu cu grile din cj ....multumesc :peace:

www.umfcluj.ro acolo la noutati este rezidentiat si sunt grilele corecte. Nu pot introduce link direct ca te trimite tot pe homepage

Hipocrate
newbie
newbie

Postby Hipocrate » Mon Nov 21, 2011 1:01 pm

Radonne wrote:
Hipocrate wrote:Va rog sa postati caietu cu grile din cj ....multumesc :peace:

http://www.umfcluj.ro acolo la noutati este rezidentiat si sunt grilele corecte. Nu pot introduce link direct ca te trimite tot pe homepage

da mersi....eu vb de grile ...nu de raspunsurile corecte.....daca a scanat careva caietu de grile va rog sa il postati....mersi :peace:

Dinudragomir
newbie
newbie

Postby Dinudragomir » Mon Nov 21, 2011 5:55 pm

in amfiteatrul dermatologie a facut cineva 922. majoritatea punctajelor au fost intre 700- 799 insa

drkano
junior
junior

Postby drkano » Tue Nov 22, 2011 9:59 am

dinu ce punctejae au mai luat ceilalti colegi?

Dinudragomir
newbie
newbie

Postby Dinudragomir » Tue Nov 22, 2011 6:17 pm

clujenii au facut constant intre 700-850. in amfiteatrul de la dermatologie au fost note f mari; oradenii nostri : bogda 820 si ceva, clau cel mai mult 840, iulia, paula intre 750- 800 marko si daina au picat .nu mai stiu notele exact m-au pus de martor si nu am apucat sa le notez si le-am amestecat in minte. asteptam rezultatele finale.
p/s : vad ca intrebarea cu spondilopatia au anulat-o . poate ne explica cineva de ce. ei ziceau ca sunt corecte primele 2 variante, eu stiu ca pusesem variantele a si e. poate ne explica cineva ce era in neregula cu intrebarea :
În spondilartropatia cu debut juvenil manifestarile clinice de prezentare sunt :
a. oligoartrita asimetrica
b. durerea lombara joasa
c. uretrita
d. uveita
e. entezita

Missy_Eu
newbie
newbie

Postby Missy_Eu » Tue Nov 22, 2011 7:31 pm

In sfarsit spune cineva exact ce simte in legatura cu "superbul examen de rezidentiat sustinut la Cluj"...sunt total de-acord cu spusele anterioare, la fel am raspuns si eu(a si e), si la fel nu inteleg nici eu de ce se anuleaza, ca in sinea ei, intrebarea nu este gresita, ci doar interpretarea este.... In fine,sunt prea scarbita ca sa- mi mai bat capul pt 3 sutimi scazute,pe langa celelalte mashinarii produse acolo...Domnii mei colegi, credeti-ma ca si eu faceam peste 800, daca imi dadeau aceleasi intrebari ca si la licenta, ca doar se laudau clujenii dupa examen ce usoare au putut fi intrebarile si cat de mult au "semanat" cu cele de la licenta...da,probabil greseala mea este ca nu am facut fac. in cluj, si ca n-am terminat anul acesta medicina...ce sa te mai astepti la altceva? Sincer, imi pare rau pt timpul pierdut invatand atata, pt speranta avuta ca poate, exista putin bun simt, si mai imi pare rau ca nu mi-ati pierdut ceasul sau tel, ca sa pot sa va pun putin( mai mult ) la plata...

mimi.
newbie
newbie

Postby mimi. » Tue Nov 22, 2011 7:46 pm

salut. intrebarea anulata cred ca e mai mult de dragul de a anula ceva in urma contestatiilor :lol:
La medicala 2 notele au fost mari. nu stiu cine a fost din cluj, cine din oradea, insa majoritatea punctajelor, pana la plecarea mea, au fost intre 700 si 850. A fost si un 899. Intrebarile au fost de dificultate medie, unele relativ usoare, insa trebuia parcursa toata materia cel putin o data , pentru un punctaj in zona 700 (zic). Eu am reusit sa citesc 3 subiecte inainte de rezi si am facut 630 de puncte. 625 dupa anularea grilei :) . Perspectivele mele nu sunt roz, insa astept sa vad clasamentul.
Cat despre intrebarile de la licenta, nu pot sa ma pronunt, am dat licenta anul trecut.
Sa nu uitam ca printre cei din sali au fost si persoane care dadeau pentru rezi pe post.

Dinudragomir
newbie
newbie

Postby Dinudragomir » Tue Nov 22, 2011 8:14 pm

Eu sunt oradean ,dar imi facusem rost de intrebarile "orientative " pt licenta pe care le-au primit colegii nostri la cluj si le-am parcurs de cateva ori amagindu-ma ca da daca o sa primim din ele la rezidentiat, ca doar acum clujenii fac subiectele. pot sa spun ca lucrurile nu au stat chiar asa . mai degraba au fost intrebari de pe rezitest.
P.s > ce a fost chiar aiurea a fost modalitatea de a amesteca intrebarile cu complement simplu cu cele cu complement multiplu, eu avand tactica : cum citesti intrebarea cum completezi raspunsul pe foaia de examen; era usor ca din neatentie sa pui la varianta cu complement simplu doua variante. lucru pe care l-am si facut. schimb foaia , ca pe la intrebarea 188 sa repet greseala. n-am mai avut ce sa ii fac; mai multi am patit asa - era foarte usor ca din neatentie sa pierzi puncte . chiar nu am inteles de ce nu le-au putut grupa : primele 50 sa fie complement simplu celelalte 150 multiplu.

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Tue Nov 22, 2011 8:20 pm

Eu doar atat sunt curois si as dori daca poate cineva din alte centre sa imi confirme: Daca la Cluj a fost singurul centru unde intrebarile CS au fost amestecate intre cele CM? Intrebari de la licenta asemanatoare cu cele de la examen cred ca afost doar una, cea cu triada Virchow la TEP si am facut bine grilele de la licenta.

procust
senior
senior

Postby procust » Tue Nov 22, 2011 8:27 pm

la timisoara primele 50 au fost CS urmatoarele 150 CM, mi se pare o tampenie ce au facut la cluj cu amestecatul, de parca nu era destul stresul

Missy_Eu
newbie
newbie

Postby Missy_Eu » Tue Nov 22, 2011 8:47 pm

Asa e... Amestecate ca amestecate, dar cand au citit metodologia au uitat sa mentioneze acest MIC amanunt... Au mentionat doar ca vor fi notate cu M si S...si in legatura cu intrebarile asemanatoare celor de la licenta, licentiatii de cluj au scos vorbele astea, nu cei de or...in fine, tot ce pot sa spun e ca...stresul si amagirea s-a putut citi doar pe fata oradenilor, clujenii au fost foarte relaxati, poate Prea...pacat ca se joaca o mana de oameni cu destinele a sute de oameni...

rox
elder
elder

Postby rox » Tue Nov 22, 2011 9:19 pm

In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

mimi.
newbie
newbie

Postby mimi. » Wed Nov 23, 2011 1:06 am

Grila anulata e una super penibila, parerea mea. Au fost mult mai multe intrebari cu raspunsuri interpretabila. Sau cea cu Ulcerul de stres. bine, bine.. dar ulcerul unde e ? la degetul mic de la piciorul drept? de asemenea si cele din respirator.

Missy_Eu
newbie
newbie

Postby Missy_Eu » Wed Nov 23, 2011 11:43 am

In toata nebunia asta, macar de un lucru putem fi siguri...ca transfer nu dau ai nostri, am inteles ca nici detasari asa de simplu, asa ca macar cu atata sa ne consolam... Sau daca vor clujenii sa se mute in bihor, sunt bine veniti ;)

drkano
junior
junior

Postby drkano » Wed Nov 23, 2011 8:00 pm

Missy_Eu wrote:Asa e... Amestecate ca amestecate, dar cand au citit metodologia au uitat sa mentioneze acest MIC amanunt... Au mentionat doar ca vor fi notate cu M si S...si in legatura cu intrebarile asemanatoare celor de la licenta, licentiatii de cluj au scos vorbele astea, nu cei de or...in fine, tot ce pot sa spun e ca...stresul si amagirea s-a putut citi doar pe fata oradenilor, clujenii au fost foarte relaxati, poate Prea...pacat ca se joaca o mana de oameni cu destinele a sute de oameni...

Stai linistita ca oradenii nu au fost amagiti,majoritatea au luat intre 700 si 800,cei care care nu au invatat au picat.Si eu am facut grilele de la licenta dar nu au fost la rezidentiat,ar fi fost culmea,as fi luat 940.

Missy_Eu
newbie
newbie

Postby Missy_Eu » Wed Nov 23, 2011 9:05 pm

Care majoritatea? Ati vb d-voastra cumva cu toti oradenii, DR KANO, sau sunteti dintre aceia care fac parte din mana de oameni care ne-a "rezolvat" si ati vazut deja listele finale?si sa nu credeti ca va respect aiurea vorbind cu d-voastra, desi sunt sigura ca sunteti mai tanar/a decat mine cu ceva ani , dar atata timp cat deja va intitulati DR,nu-mi permit sa va tutuiesc...
Si apropo, nu vb despre cine a picat si cine a trecut, nu mai suntem in facultate DR KANO, vb despre ce s-a intamplat acolo, si daca ai fi citit tot ce am scris ai fi inteles ca nu aveam de unde sa scot aberatia licentei, este ceea ce am auzit dupa examen...

Mihai.doc
junior
junior

Postby Mihai.doc » Wed Nov 23, 2011 9:12 pm

Missy...doctori suntem de cand terminam facultatea, nu ne autointitulam...wake up!

Missy_Eu
newbie
newbie

Postby Missy_Eu » Wed Nov 23, 2011 9:36 pm

Cati pacienti ai diagnosticat si tratat tu pana acum, ca sa te SIMTI doctor, si nu sa ai doar o diploma unde scrie asta?si aici nu vorbim despre mama, tata, frate, sora,bunic/a s.a...dar de fapt am uitat ca generatia "PRO" vine fugutza din spate si ne deseneaza noua,astora care deja, o micutza ampenta am lasat in spate, ce inseamna doctor...si nu datoria de doctor...

Mihai.doc
junior
junior

Postby Mihai.doc » Thu Nov 24, 2011 11:27 am

Bai lasa-ma cu aburelile si cu discutiile despre flori verzi pe pereti. Ai diploma de doctor medic, un act oficial emis de agentia asta (fost minister al invatamantului), te poti declara doctor. Nu ma lua pe mine cu cati pacienti am diagnosticat sau nu, pt ca nu despre aste este vorba. Vorbeam pur si simplu pe titlu, ca te luasi de kano ala ca de ce are DR inainte de nume.
Sunt unii care se simt doctori si fara diploma de doctori...dar asta deja este problema lor psihica, nu a mea.

Missy_Eu
newbie
newbie

Postby Missy_Eu » Thu Nov 24, 2011 11:34 am

Se vede cata scoala ai domn doctor,de-ti permiti sa vb cu "bai"...ai respect fata de tine si fata de opiniile celor din jur, si nu sari de funduletz in sus, in halul asta...ce te-a deranjat pana la urma?faptul ca am dreptate, sau faptul ca....am dreptate? :) nu a spus nimeni ca pe diploma nu exista scris asa ceva,dar...in fine, nu-mi bat capul.... Ia o gura de aer si linisteste-te. ;)

ankka
newbie
newbie

Postby ankka » Thu Nov 24, 2011 11:44 am

Pai era clar ca variantele erau a si e,pe alea le-am pus si eu ... spoliartropatia cu debut juvenil este SEA (seronegativa,entezita,artrita)...au anulat-o fiindca variantele lor erau gresite... oricum,eu cred ca ar mai fi trebuit eliminate vreo 2,dar ma rog.....am luat 827 si ma multumesc si cu atat :mrgreen:

ankka
newbie
newbie

Postby ankka » Thu Nov 24, 2011 12:03 pm

Draga mea ,
Pe site-ul UMF Cluj,sectiunea licenta,exsita baza orientativa cu intrebarile care se dau la licenta...E foarte simplu sa verifici spusele tale...Cu o scurta tastare si doua click-uri poti sa compari grilele si sa vezi ca nu seamana chiar asa cum afirmi tu...Mai mult,poti sa intri pe rezitests in cazul in care nu ai facut-o pana acum , si sa vezi ca grilele erau mai degraba in genul celor de acolo....Eu invat de un an pentru rezidentiat,am facut de 2-3 ori grilele de pe rezitests si am luat 827... :rightblinky: 8) Asa ca nu incerca sa iti gasesti scuze pentru punctaj

Missy_Eu
newbie
newbie

Postby Missy_Eu » Thu Nov 24, 2011 12:11 pm

Draga mea ankka, nu am spus altceva decat ceea ce am auzit cand am iesit din examen, si crede-ma, nu am de ce sa gasesc scuze pt punctaj, nu am de ce...ce au clujenii cu parerile mele? Am cerut vreun raspuns? Nici vorba...AM SPUS CE AM AUZIT, doar atat...am o intrebare totusi, daca e cineva care nu are ceva personal cu parerile mele, si vrea sa-mi raspunda...pana la urma repartitia se va tine la cluj? Apropo ankka, felicitari pt punctaj.

Dinudragomir
newbie
newbie

Postby Dinudragomir » Thu Nov 24, 2011 12:48 pm

Repartitia pentru alegerea locurilor si a centrelor de pregatire in rezidentiat, se va desfasura in ziua de duminica 27.11.2011 in intervalul orar 9.00-21.00, in Amfiteatrul Mare, din str. Gheorghe Marinescu nr. 23.
Cei care nu pot fi prezenti pot delega un imputernicit care se va prezenta cu propriul act de identitate si cu actul notarial de imputernicire. Procura notariala va fi retinuta ca dovada de catre comisia de repartitie.

P.S: Eu cred ca e mai kk faptul ca repartitia e tot la Cj ( chiar daca de ex noi oradenii trebuie sa facem un drum de Cj in plus ) pentru ca inteleg ca anii trecuti a fost mare nebunie, harababura la teleconferinta aia

Missy_Eu
newbie
newbie

Postby Missy_Eu » Thu Nov 24, 2011 12:53 pm

Mersi mult pt lamurire...e ok oricum, macar stim ce avem de facut...bafta tuturor

Dinudragomir
newbie
newbie

Postby Dinudragomir » Thu Nov 24, 2011 1:00 pm

Missy_Eu wrote:Cati pacienti ai diagnosticat si tratat tu pana acum, ca sa te SIMTI doctor, si nu sa ai doar o diploma unde scrie asta?si aici nu vorbim despre mama, tata, frate, sora,bunic/a s.a...dar de fapt am uitat ca generatia "PRO" vine fugutza din spate si ne deseneaza noua,astora care deja, o micutza ampenta am lasat in spate, ce inseamna doctor...si nu datoria de doctor...

Nu pot sa fiu de acod cu aceasta afirmatie. Sunt aceiasi generatie cu drkano si ma simt lezat de afirmatiile tale. E exact cum i-ai spune unui sofer de categoria B ce cauta sa conduca masina pe acelasi drum cu tine, u avand 100 mii de km la bord, eventual permis categoria C. Sau ca cel care practica medicina legala nu e doctor ca lucreaza cu morti, ca nici acolo nu mai e vorba despre vreun tratament.Mi se pare o mentalitate distructiva.
P.s. Asta iti spune un baiat, care a terminat medicina anul acesta, care la fel ca si doctor kano nu a tratat.diagnosticat sute de de pacienti dar a carui parinti sunt doctori si de la care a luat de bun un mic sfat : nimeni nu e de inlocuit si exact pentru ca te crezi cel mai bun si fara greseala si nu mi se poate intampla mie , exact atunci lucrurile iau o turnura la care nu te astepti.
Inca o data inteleg de ce nu exista colaborare intre medici. Fie ei chiar si de aceiasi specialitate.
Cred ca orgoliile nu ar trebui sa isi aiba locul in domeniul acesta

mihai_525
elite
elite

Postby mihai_525 » Thu Nov 24, 2011 1:49 pm

as dori sa inlocuiesc a cu ai si sa pun un ne inainte de inlocuit daca se poate
America first

mimi.
newbie
newbie

Postby mimi. » Thu Nov 24, 2011 6:43 pm

Pentru cei cu rezi la Cluj Napoca

Repartitia pentru alegerea locurilor si a centrelor de pregatire in rezidentiat, se va desfasura in ziua de duminica 27.11.2011 in intervalul orar 9.00-21.00, in Amfiteatrul Mare, din str. Gheorghe Marinescu nr. 23.
Candidatii se vor legitima cu un act de identitate in termen de valabilitate ( C.I./B.I./pasaport).
Cei care nu pot fi prezenti pot delega un imputernicit care se va prezenta cu propriul act de identitate si cu actul notarial de imputernicire. Procura notariala va fi retinuta ca dovada de catre comisia de repartitie.

Mihai.doc
junior
junior

Postby Mihai.doc » Thu Nov 24, 2011 7:32 pm

Missy_Eu wrote:Se vede cata scoala ai domn doctor,de-ti permiti sa vb cu "bai"...ai respect fata de tine si fata de opiniile celor din jur, si nu sari de funduletz in sus, in halul asta...ce te-a deranjat pana la urma?faptul ca am dreptate, sau faptul ca....am dreptate? :) nu a spus nimeni ca pe diploma nu exista scris asa ceva,dar...in fine, nu-mi bat capul.... Ia o gura de aer si linisteste-te. ;)

Nu ai dreptate deloc. Nu trebuie sa fi diagnosticat "x" nr. de persoane ca sa fi doctor. Astea sunt niste exagerari puerile cum ca gradul de doctorime se masoara in pacienti diagnosticati/salvati. Esti doctor cand ai diploma de doctor.

Dinudragomir
newbie
newbie

Postby Dinudragomir » Fri Nov 25, 2011 12:36 am

mihai_525 wrote:as dori sa inlocuiesc a cu ai si sa pun un ne inainte de inlocuit daca se poate

Greseala cu ai mi-o asum. Cea cu neinlocuit probabil am facut-o din graba

Return to “Rezidentiat 2011”