..a mers foarte prost toata ziua!!Acum sunt aici ..pe baricade inca putin..ma mai lupt putin cu cardiacul
..sper sa pot, sa nu ma lase iarasi netul Tu ce faci , ce ai facut azi ?
Simonel nastere usoara si multa bafta !

..a mers foarte prost toata ziua!!Acum sunt aici ..pe baricade inca putin..ma mai lupt putin cu cardiacul
..sper sa pot, sa nu ma lase iarasi netul 
latte wrote:O intrebare: stie careva daca ai voie sa ramai in sala dupa ce ti se corecteaza grila? si dupa daca ramai, mai poti iesi sau trebuie sa astepti pana la sfarsit? thx.
Bafta la toata lumea!!! cu mintea deschisa si sa stoarcem toti neuronii, dupa aia daca mai ramane ceva tot e bine!!!!![]()
Simonel bafta, sa fie asa cum ti-ai propus si nastere usoara, wow ce zi de 20 noiembrie, chiar ca Mareee![]()
![]()
Buby unde te-ai ascuns toata ziua?

Radonne wrote:latte wrote:O intrebare: stie careva daca ai voie sa ramai in sala dupa ce ti se corecteaza grila? si dupa daca ramai, mai poti iesi sau trebuie sa astepti pana la sfarsit? thx.
Bafta la toata lumea!!! cu mintea deschisa si sa stoarcem toti neuronii, dupa aia daca mai ramane ceva tot e bine!!!!![]()
Simonel bafta, sa fie asa cum ti-ai propus si nastere usoara, wow ce zi de 20 noiembrie, chiar ca Mareee![]()
![]()
Buby unde te-ai ascuns toata ziua?
Anul trecut au zis ca toata lumea trebuie sa ramana pana se termina corectatul dar fiecare iesea din sala (unde am fost eu) dupa ce isi afla punctajul, mai putin cei doi candidati martori care trebuie sa semneze la fiecare. Cica trebuie sa numeasca supraveghetorii cine sa semneze ca si martor dar la mine in sala au fost domni si au rugat sa se anunte careva, deci daca sunt domni nu te anunta.![]()
![]()
Multa bafta si noroc tutror si sa fiti multumiti duminica pe la 3-4.

rox wrote:de exemplu, sa presupunem ca eu vreau medicina legala
si sunt a 10-a pe lista cu punctaje.... si sunt 2 locuri care se iau fluierand pana la mine. eu ce fac? altceva nu vreau, ca visul meu de-o viata e sa ma fac dr G, de ce sa iau altceva doar asa de umplutura? am esuat lamentabil? da sau nu?
ori picat ori neluat nimic... cam tot aia e, ca nu te intreaba nimeni "ce punctaj ai luat la rezi" ci ce specialitate...

si apropo esti un sindrom dragut 
latte wrote:Multumim Riley...sa fie pentru toti!si apropo esti un sindrom dragut

bubitza wrote:latte wrote:Multumim Riley...sa fie pentru toti!si apropo esti un sindrom dragut
Gata pauza? Multumim Riley!

latte wrote:Buby?
Tu, cu ce anume te lupti?

latte wrote:ohh mama cu prostata lu' tataia!e grav la mine...

bubitza wrote:latte wrote:ohh mama cu prostata lu' tataia!e grav la mine...
Pfff si e si muuultttt rau...doar o citesti sau doar grile?

latte wrote:bubitza wrote:latte wrote:ohh mama cu prostata lu' tataia!e grav la mine...
Pfff si e si muuultttt rau...doar o citesti sau doar grile?
grile k de citit am citit-o acum o sapt. dar n-am apucat sa le mai fac si pe astea...am noroc k sunt multe care se repeta, dar orcum merge f greu, nu ma mai pot concentra neam...da da'i inainte...k na ce sa-i faci...

o pauza mica
mai ai buby, mai poti? mie mi se cam inchid ochii...de aia ma duc sa dau u refresh 
latte wrote:qpepsi.gifo pauza mica
mai ai buby, mai poti? mie mi se cam inchid ochii...de aia ma duc sa dau u refresh
![]()

bubitza wrote:latte wrote:qpepsi.gifo pauza mica
![]()
Nu mai pot dar trebe...am renuntat la traumatisme ca nu e timp de puricat...mai stau putin..

latte wrote:bubitza wrote:latte wrote:qpepsi.gifo pauza mica
![]()
Nu mai pot dar trebe...am renuntat la traumatisme ca nu e timp de puricat...mai stau putin..
La ce ai tecut?

latte wrote:...tot la tataia...si as vrea sa mai fac i testele de la pancreatita k-s putine, bn la ora asta nimic nu mai e putin...dar sa vad...cred totusi k imi fac planuri cam mari!

bubitza wrote:latte wrote:...tot la tataia...si as vrea sa mai fac i testele de la pancreatita k-s putine, bn la ora asta nimic nu mai e putin...dar sa vad...cred totusi k imi fac planuri cam mari!
mie deja imi pica ochii...

latte wrote:bubitza wrote:latte wrote:...tot la tataia...si as vrea sa mai fac i testele de la pancreatita k-s putine, bn la ora asta nimic nu mai e putin...dar sa vad...cred totusi k imi fac planuri cam mari!
mie deja imi pica ochii...
si mie...ii tin cu paiele de chibrit...insist nu glumamai stai?
...mai am 6 pagini din "proasta" asta si poate o-i reusi sa fac si pancreat, dar cred k o sa adorm cu capul pe laptop

latte wrote:...acelasi lucru il patesc si eu...si stau cu ochii pe pereti de-mi vine sa ma ridic si s-o iau de la capat...

bubitza wrote:latte wrote:...acelasi lucru il patesc si eu...si stau cu ochii pe pereti de-mi vine sa ma ridic si s-o iau de la capat...
Gata ..nu mai stau ca stau degeaba..nu ma concentrez la nimic ...ma trezesc maine devreme poate mai pot face ceva..ne mai auzim si maine pe aici , sau?Daca nu muuullttaaaaaaaaa bafta si sa ai mullltaaa inspiratie de la Doamne Doamne sa pui rasp cele mai bune!

sa auzim numai de bine si sa luati toti ce specialitate va doriti.inclusiv eu 

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests