Numar de inscrisi pe centre

next generation
canci
elder
elder

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby canci » Thu Nov 17, 2011 5:23 pm

Nu era teleconferinta? :P Ca doar nu se vedeau pe vreun lcd. :lol:
Si da, anul asta nu cred ca se mai organizeaza, toata lumea merge la centrul unde au dat examen, parca asa citisem pe undeva...

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Nov 17, 2011 5:39 pm

Dix , Latte, cum merge?Eu am term cu tumorile benigne genitale :allright: ..acum ma introduc la un citit diagonal de cancer de col, sarcina , cancer san si apoi un test din astea toate ca daca stau sa iau toate testele la fiecare la puricat nu mai termin..
Spor la toata lumea!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 5:43 pm

eu in sfarsit ma apuc de hemoragii... ufff, ca de cand tot zic ca ma apuc. dupa nush cu ce mai continui, dar e cert, doar le recitesc, nu mai fac teste, ca vb ta bubi, nu mai e timp de puricat... o sa-mi dau la noapte un test din ele, si vad pe unde ma situez. oricum, daca patesc ca la cardiac, ma termin psihic. :hammer: :hammer: :hammer:

canci, cred ca teleconferinta... eu nici nu stiu cum ii zice exact. repartitie mai simplu :P

PS: eu n-am mai vazut-o pe simonel pe-aici... ce-o fi cu ea? ... stie careva ceva? :? :? :?
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Nov 17, 2011 5:53 pm

Dixie wrote:eu in sfarsit ma apuc de hemoragii... ufff, ca de cand tot zic ca ma apuc. dupa nush cu ce mai continui, dar e cert, doar le recitesc, nu mai fac teste, ca vb ta bubi, nu mai e timp de puricat... o sa-mi dau la noapte un test din ele, si vad pe unde ma situez. oricum, daca patesc ca la cardiac, ma termin psihic. :hammer: :hammer: :hammer:

canci, cred ca teleconferinta... eu nici nu stiu cum ii zice exact. repartitie mai simplu :P

PS: eu n-am mai vazut-o pe simonel pe-aici... ce-o fi cu ea? ... stie careva ceva? :? :? :?

Mie imi este si frica sa imi mai dau teste ..de fiecare data cand imi dau si iau mai putin de 700 numai ma enervez...din toata materia nu mi-am mai dat de mult ..doar asa din cateva teme pe care sa fiu cat de cat sigura ca sa nu ma demoralizez, vb ta.M-am gandit si eu la Simonel ieri ...nush de mult nu a mai fost pe aici..sa speram ca e totul cum si-a planuit :? .

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 17, 2011 6:18 pm

M-a lovit acum...oare pt cei din Bucuresti cine participa la realizarea grilelor? Sa ne asteptam la multe grile din..cardio? :?

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Thu Nov 17, 2011 6:21 pm

Salutare!
Va urmaresc in fiecare zi, nu v-am mai scris pentru ca starea mea nu e asa buna nici fizic nici psihic...
Am continuat sa repet materia cat am putut, insa sunt mai ingrijorata ca nu imi iese bine un test la sarcina..poate stiti de testul non stress...copilul meu e cam "stresat", adica de fiecare data cand am cate o contractie ii scade frecventa cardiaca..asa ca sunt putin ingrijorata, desi dr a zis sa stau linistita..luni, cand ma intorc acasa, o sa nasc..sper sa fie totul bine...
Cu rezi, abia astept sa se termine mai repede toata povestea asta, ca deja simt ca nu mai fac fata :(
succes tuturor, o sa va scriu ce am facut :)

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 6:23 pm

Fetele eu am terminat apendicita, si urmeaza grilele la ocluzii, traumatisme, ITU si LES(citit/+grile)...daca apuc sa le fac si pe astea bat recordul... :lol:
eu am vazut-o pe simonel azi pe aici...da doar a intrat si nu a spus nimik...deci e bine :wink:
Spor fetele k acusi se termina si ziua asta! :hate: :help: :hate:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 6:24 pm

canci wrote:M-a lovit acum...oare pt cei din Bucuresti cine participa la realizarea grilelor? Sa ne asteptam la multe grile din..cardio? :?

eu sper sa nu participe nici ginghina si nici carp.... :| deci chiar sper sa nu puna 10000 de grile din cardio, ca atunci m-am ras ... :hate: :hate: :hate: :hate: :hate:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 6:27 pm

Sim0n3l wrote:Salutare!
Cu rezi, abia astept sa se termine mai repede toata povestea asta, ca deja simt ca nu mai fac fata :(
succes tuturor, o sa va scriu ce am facut :)

simonel, bafta la rezi, nastere usoara.... si e de inteles ca si bebele e "stresat"... nici ca ar putea fi relaxat intr-o situatie ca asta in care esti tu, si in care suntem cu totii !!!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 8:02 pm

gata hemoragii digestive. trec pe sarcina normala si dispensarizarea gravidei... :P :)

latte? bubi? ... voi cum stati? ;)

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 8:04 pm

uff...simonel...dar daca a spus dr. k o sa fie bn trebuie sa fie asa...abia astept sa ne spui ce bebe frumos si sanatos ai si unde mai pui k o sa iasa cu materia de rezi direct invatata...puteti incepe rezidentiatul amandoi odata :P littleangel.gif :eating:

eu sunt la LES, apoi ocluzii, traumatisme, ITU (nu stiu daca mai apuc :cry: )

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Thu Nov 17, 2011 9:20 pm

latte wrote:uff...simonel...dar daca a spus dr. k o sa fie bn trebuie sa fie asa...abia astept sa ne spui ce bebe frumos si sanatos ai si unde mai pui k o sa iasa cu materia de rezi direct invatata...puteti incepe rezidentiatul amandoi odata :P littleangel.gif :eating:

eu sunt la LES, apoi ocluzii, traumatisme, ITU (nu stiu daca mai apuc :cry: )

simonel nastere usoara si succes la rezidentiat.oricum cel mic va sti si el medicina pe viitor :lol: Sanatate la amandoi

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Nov 17, 2011 9:28 pm

Dixie wrote:gata hemoragii digestive. trec pe sarcina normala si dispensarizarea gravidei... :P :)

latte? bubi? ... voi cum stati? ;)

Dix eu am terminat de citit in diagonala temele de gineco, am facut cs-uri din sarcina si acum sunt la cs-uri din cancer de san..sunt putin dezamagita ca ma misc cam lent ..si maine vroiam sa fac cardio dar ca trebui sa aleg ori fac cardio ori termin de trecut inca o data prin chirurgie :? :roll: La tine cum merge sarcina?
Latte , tu ce faci ? :mrgreen:
Simonel multa bafta sa ai Duminica si sa fie bine micuta ta(eu parca asa am retinut ca e fetita :green: )!

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Nov 17, 2011 9:44 pm

Ma omoara TNM-urile astea :hammer: :hammer: :hammer: ..pur si simplu ma termina!! :shocked!: :scrambleup:

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 9:45 pm

am terminat LES citit+grile si o mica pauza de revigorare qpepsi.gif hat36.gif ...next: ocluzii...cardiacul tot pentru maine l-am lasat si eu +pancreatita :hate: vai de capul capului meu maine! bom.gif
Dix are de treaba cu sarcina...e destulaaaa! :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 9:48 pm

mai am juma din ea... pfff, nush cum sunteti voi, dar eu ... mor incet. ma deprim cu fiecare minut ce trece :( :( :(
nush ce-i cu mine. doar nu-mi taie nimeni capu duminica... dar am intrat intr-o stare jalnica ! ... :( :( :(

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 9:54 pm

Dixie wrote:mai am juma din ea... pfff, nush cum sunteti voi, dar eu ... mor incet. ma deprim cu fiecare minut ce trece :( :( :(
nush ce-i cu mine. doar nu-mi taie nimeni capu duminica... dar am intrat intr-o stare jalnica ! ... :( :( :(

Heeeiii Dix nu te mai gandi la Duminica, eu asta incerc sa fac...pur si simplu totul se opreste la ziua de maine si poate un pic si sambata...k eu is mai anapoda asa...doar is berbeaca ce naiba :lol: si gata! :peace: :allright: si-ai sa vezi k e mai bine :wink: sau mai fa o pauza...relaxeaza-te vreo juma de ora si dupa ai sa vezi k dai mai mult randament... :| :orchestra: :mix:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 10:00 pm

latte, merci de sfaturi si incurajari... dupa ce termin sarcina, ma relaxez vreo 20 min ca-mi fac bagaju.... ufff, ce m-am saturat de stresu asta... ma tampesc, nu alta. din om, ajung ne-om ! :(

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 17, 2011 10:08 pm

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Nov 17, 2011 10:22 pm

Deci asa m-am dezamagit ... :cry: :roll: ...chiar credeam ca stiu f bine cancerul de san...dar testul ce mi l-am dat nu e de acord cu mine ..20cm...am reusit sa fac numai 80 de puncte:(

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 10:33 pm

canci wrote:http://www.rezidentiat.umf.ro/data/uploads/docs/rez2011_instructiuni_candidati_bucuresti.pdf
se apropie... 5squeeze.gif

ori incep sa nu mai vad, ori chiar nu scrie... poate ma lamureste careva.
vedeti pe undeva sa specifice astia din buc ca NU avem voie cu ceas de mana ??? ca eu nu am vazut asa ceva. da s-ar putea sa nu mai vad bine ... :roll: :roll: :shock: :shock:

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 17, 2011 10:34 pm

Dixie wrote:
canci wrote:http://www.rezidentiat.umf.ro/data/uploads/docs/rez2011_instructiuni_candidati_bucuresti.pdf
se apropie... 5squeeze.gif

ori incep sa nu mai vad, ori chiar nu scrie... poate ma lamureste careva.
vedeti pe undeva sa specifice astia din buc ca NU avem voie cu ceas de mana ??? ca eu nu am vazut asa ceva. da s-ar putea sa nu mai vad bine ... :roll: :roll: :shock: :shock:

Nici eu n-am vazut.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 10:43 pm

canci wrote:Nici eu n-am vazut.

uite niste oameni destepti in sfarsit... eu o sa-mi iau ceasu la mana... de ma pune sa-l dau jos, il dau... daca nu, super tare, ma pot uita din 2 in 2 min la el .... :allright: :allright: :allright:

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 11:39 pm

Dix sa inteleg k ne parasesti? raman numai cu buby si cu canci la jugul suferintei? icon_frown.gif :susel:
totusi e cam liniste pe aici... ce se intampla? :roll:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 17, 2011 11:44 pm

sunt si eu latte :D va urmaresc din umbra :devil:

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 11:48 pm

DrG wrote:sunt si eu latte :D va urmaresc din umbra :devil:

ooo...bun bun...merge treaba?

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 17, 2011 11:51 pm

nu!!!nu mai fac nimic de alaltaieri hat36.gif nu mai vreau sa ma stresez!

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 11:54 pm

DrG wrote:nu!!!nu mai fac nimic de alataieri hat36.gif nu mai vreau sa ma stresez!

yooo...e bn k reusesti...eu de cand s-au afisat pustiile alea de liste nu mai am somn noaptea ma apuca 4 juma dimineata...si cu greu si atunci... :pila: :rom2:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Nov 17, 2011 11:54 pm

DrG wrote:nu!!!nu mai fac nimic de alaltaieri hat36.gif nu mai vreau sa ma stresez!

Ar trebui sa iti urmam exemplul! :rightblinky: :allright:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 17, 2011 11:58 pm

bubitza wrote:
DrG wrote:nu!!!nu mai fac nimic de alaltaieri hat36.gif nu mai vreau sa ma stresez!

Ar trebui sa iti urmam exemplul! :rightblinky: :allright:

spune si tu? ce rost mai are sa ma stresez acum?nu zic ca am citit de n ori materia si fac 900 de puncte, dar degeaba mai citesc acum sau fac vreun test.daca intru pe rezitests ma apuc groaza...ba imi vine o intrebare din nu stiu ce subiect si ma apuc sa reiau subiectul ala, dup-aia mai gasesc ceva la alt subiect si il reiau si pe ala...si fac varza..asa ca am pus toate foile deoparte.nici nu vrau sa le mai vad!

procust
senior
senior

Postby procust » Fri Nov 18, 2011 12:05 am

ai si tu dreptate, m-am gandit si eu la asta, dar nu vreau sa ma decuplez total de la citit. Creierul meu e atat de dornic de vacanta incat daca nu as citi o zi deja as fi in vacanta complet, nu m-am mai putea concentra!

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Fri Nov 18, 2011 12:38 am

de ce oare incep sa am o durere in cot de azi dimineata?? pana ieri eram morcovit tot, de azi parca nu mai dau 2 lei.
O fi oare un mecanism adaptativ al creierului la stresul suplimentar? :))
voi cum stati cu psihicul, pe ultima suta de metri?

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Fri Nov 18, 2011 12:46 am

eu azi am tras de mine sa citesc ceva, si dupa ce mai aveam putin si imi venea sa imi vars matele daca ma mai uit pe materie, am zis ca pana aici! asa ca am frecat menta la greu toata ziua.......sper sa am maine chef sa fac si ceva productiv :peace:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Fri Nov 18, 2011 12:56 am

eu nu mai am stare deloc...si incerc sa le mai repet pe diagonala cat mai am timp desi nu mai am nici un chef...de rezitest nu vreau sa mai aud ca numa ma enervez...oricum is cu moralul cam jos... :dizzy: :dizzy:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Fri Nov 18, 2011 1:01 am

bobi13 wrote:eu nu mai am stare deloc...si incerc sa le mai repet pe diagonala cat mai am timp desi nu mai am nici un chef...de rezitest nu vreau sa mai aud ca numa ma enervez...oricum is cu moralul cam jos... :dizzy: :dizzy:

Cred ca toti suntem la fel... :cry: :( ..eu scot niste punctaje la rezitest de imi vine nici sa nu ma mai prezint... :hammer: :hammer: :hammer: :susel: :aaa: :mog:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Fri Nov 18, 2011 1:06 am

cardiacul l-am cam lasat...si am inceput sa fac calcule cu punctaje...cam ce teme stiu, ce nu... :dizzy: :dizzy: am impresia ca asa greu o sa ajung la 700...nu stiu ce sanse am...zici ca nu stiu mai nimic :roll: :roll: :oops:

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Fri Nov 18, 2011 1:10 am

same here... am facut ieri niste teste... nu stiu pe unde sa ma mai ascund... rezultate groaznice...
cred ca ma dau aia afara de la examen... :))

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 18, 2011 1:17 am

Sunt cu totul deacord cu voi...nici eu nu mi-am mai dat un test de 200 de ohhhooo...nu mai stiu cand, tot mi-am propus dar n-am mai apucat...am facut mai mult de 50-60 intrebari cu punctaje si peste 700 si sub...dar ma apuca nabadaile :aaa: cand ma gandesc la ce-am repetat la inceput...am impresia k e o mare varza in capul meu :hammer: :tears: :dizzy: Nu stiu...sper ca atunci sa reusim sa ne adunam si sa scoatem ce-i mai bun...sa facem fata cu brio...k doar am invatat n-am taiat frunza la caini, nu? :peace: Cateodata sunt f optimista, dar nu-mi iese intotdeauna...numai cand stau si-mi vine in minte atmosfera care o sa fie ma ia cu tremurat de la stomac :oops: 5badair.gif sad10.gif

Dix ai disparut de tot? Bafta daca nu ne mai auzim, sa fii tareee! :allright: :allright: :allright: da' de fapt tu esti cea mai tare!!! :wink:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Fri Nov 18, 2011 1:20 am

si comparativ cu rezitestul, ce a fost anii trecuti la examen tot ii decent...acum nu stiu ce sa zic, cu descentralizarea cum va fi, care cine va face subiectele...vom vedea... :roll: :roll:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Fri Nov 18, 2011 1:29 am

Dix ,Latte merge treaba?V-am dat pm :rightblinky: !

Return to “Rezidentiat 2011”