Numar de inscrisi pe centre

next generation
latte
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 11:45 pm

bubitza wrote:
latte wrote:Cum merge treaba? eu am ajuns la jumatea herniilor... :peace: mi-am revenit...uraaaa...ora 4 se vede pe ochii mei... :lol: :lol: :lol:
Buby faci toate grilele de la spondilita? :roll:

Latte asa aveam in plan dar m-am plicti dupa cele 12 pagini de cs :hammer: :hammer: asa ca am facut doar vreo 100 si am renuntat .O sa fac lupusul acum si apoi imi dau un test din ambele teme!Tu la hernii faci doar grile sau si citesti?Pe mine una m-au terminat herniile si le-am citit de 3 ori cu grile facute de 2 ori si tot varza le fac! :hammer: :hammer: :ohmamma:

Le citesc...si grilele nu le mai fac...le-am facut doar odata, deci iti dai seama k la mine e si mai si... dar asta e...timp prea putin...ca sa impac si capra si varza....
In schimb spondilita vreau s-o si citesc sa fac si grile, dar nu stiu daca o sa am rabdare sa fac mai mult de 200...de asta te-am intrebat... :roll:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 11:49 pm

Dixie wrote:pai n-am facut prea multe azi, latte.... CM de la diaree bebe, apendicita complet ( adica si toate testele si repetat foile ), convulsii complet si acum cancer de col uterin- incomplet ca teste garantat nu mai apuc.
deci am cam batut pasul pe loc ... :(

hmmm...eu ce sa mai spun k le iau pe sarite...de alea la care sunt mai sigura fac doar grilele...pe celelalte le citesc si nu prea mai apuc sa fac grile...ufff :cry: sper sa ma tina puterile in seara asta sa termin ce mi-am propus... dak nu presimt k ziua de maine va fi un cosmar...

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 11:58 pm

latte wrote:
Dixie wrote:pai n-am facut prea multe azi, latte.... CM de la diaree bebe, apendicita complet ( adica si toate testele si repetat foile ), convulsii complet si acum cancer de col uterin- incomplet ca teste garantat nu mai apuc.

hmmm...eu ce sa mai spun k le iau pe sarite...de alea la care sunt mai sigura fac doar grilele...pe celelalte le citesc si nu prea mai apuc sa fac grile...ufff :cry: sper sa ma tina puterile in seara asta sa termin ce mi-am propus... dak nu presimt k ziua de maine va fi un cosmar...

Eu presimt ca toate zilele pana duminica inclusiv vor fi un cosmar...asa am intrat intr-o criza de nu mai stiu ce plan sa mai urmez si cum sa fac sa fie mai bine! :cry: :hammer: :hammer: :what:

ada33
junior
junior

Postby ada33 » Thu Nov 17, 2011 12:02 am

are cineva grilele care s-au dat la licenta la mures anul asta? sau in anii trecuti....daca are cineva va rog sa le postati

mersi

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 12:14 am

bubitza wrote:
latte wrote:

Eu presimt ca toate zilele pana duminica inclusiv vor fi un cosmar...asa am intrat intr-o criza de nu mai stiu ce plan sa mai urmez si cum sa fac sa fie mai bine! :cry: :hammer: :hammer: :what:

Sa speram totusi ca ziua de duminica nu va fi un cosmar...(prea mare)...si eu patesc la fel, zic ca fac ceva...ma apuc de altceva...ba fac grile, ba citesc...ba o iau pe cealalta ca asta nu-mi place la ora asta si o las pe maine...ufff...le-am invartit de le doare si pe ele stomacul nu numai pe mine... XXcombustion.gif :susel:

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 12:31 am

:cry: ...ati plecat amandoua? :sleeping:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 12:57 am

pfff, deci eu am o intrebare: la canceru de col uterin, voi chiar stiti care-i tratamentu chirurgical pt fiecare stadiu? ... ca daca e sa privesti in mare, la toate se face cam acelasi lucru, doar dozele Gy ce difera....
deci eu chiar nu-s in stare sa le retin. si culmea, le cam stiam "cand le-am invatat".... da se pare ca nu le-am invatat prea bine, de s-au deletat din minteeee.... :hammer: :hammer:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 1:08 am

Dixie wrote:pfff, deci eu am o intrebare: la canceru de col uterin, voi chiar stiti care-i tratamentu chirurgical pt fiecare stadiu? ... ca daca e sa privesti in mare, la toate se face cam acelasi lucru, doar dozele Gy ce difera....
deci eu chiar nu-s in stare sa le retin. si culmea, le cam stiam "cand le-am invatat".... da se pare ca nu le-am invatat prea bine, de s-au deletat din minteeee.... :hammer: :hammer:

hmm...eu mi-am facut un tabel...facand o paralele intre stadii...ce e la fel si ce e diferit la fiecare... :peace:
Last edited by latte on Thu Nov 17, 2011 1:16 am, edited 1 time in total.

untampit
junior
junior

Postby untampit » Thu Nov 17, 2011 1:11 am

linisteste-te, daca le-ai invatat bine, o sa iti aduci aminte la examen.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 1:13 am

untampit wrote:linisteste-te, daca le-ai invatat bine, o sa iti aduci aminte la examen.

mda, sa speram .... :|

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 1:40 am

deci ma duc la somn... am terminat canceru de col, am facut si testele CS de la el... si se pare ca a avut dreptate colegu'... daca am invatat, mi-am amintit.... :P bun asa ! merg linistita la somn.... ca maine, iar o luam de la capat... somn bun tuturor...
iar latte, tie spor mult daca mai stai ! ;)

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 1:44 am

Dixie wrote:deci ma duc la somn... am terminat canceru de col, am facut si testele CS de la el... si se pare ca a avut dreptate colegu'... daca am invatat, mi-am amintit.... :P bun asa ! merg linistita la somn.... ca maine, iar o luam de la capat... somn bun tuturor...
iar latte, tie spor mult daca mai stai ! ;)

Ms...ms sa fie, se pare k eu abia acum ma simt in elementul meu :lol: cu toate k m-am nascut dimineatza...nu noaptea :lol: Somnik ushor, pe maine! sleepy2.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 8:54 am

neata tuturor.... mmm, in dimi asta incep cu avc-urile in diagonala diagonalei.... apoi canceru colorectal,pe acelasi regim, bci si cardiomiopatii nu scapa nici ele de regimul " diagonala diagonalei si paralela 45 " .... :peace: :dizzy: :ohmamma: :shocked!: hello.gif :hat: hat20.gif laughing7.gif smileinbox.gif hat35.gif

pffff, m-am trezit cu un chef nebun de viataaa.... ceva cred ca nu-i in regula cu mine. efectul advers al stresului? :peace: :peace: :celebration: :joke: :pya: bom.gif evil6.gif evil7.gif read2.gif

hai spor tuturor.... care mai e matinal ca mine? :mrgreen: :green:

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 17, 2011 9:43 am

Eu nu mai pot. :-| Deja cand vad foile ma apuca greata, imi vine sa le las naibi undeva si sa uit de ele...inca 3 zile. :(

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 9:51 am

canci wrote:Eu nu mai pot. :-| Deja cand vad foile ma apuca greata, imi vine sa le las naibi undeva si sa uit de ele...inca 3 zile. :(

molipseste-te de la mine.... eu deja am terminat avc-ul... ma uit pe testele de la el, si stau bine , introduc de seama... trec imediat peste vreo 45 de min pe cc colorectal... :peace: :allright: :peace:

hai canci, cu spor ! inca putin... :allright:

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 17, 2011 10:00 am

Asa am fost zilele trecute, azi deja simt ca ma urc pe pereti...am vreo 5-6 teme de repetat/vazut ce e neclar, dc reusesc asta sunt cea mai tare.
Oricum, imi tot zic ca dc e sa pic atunci n-o fi din cauza ca n-am repetat avc-ul si cancerul colorectal in ultimele 3 zile :| ah, stai asa ca avc-ul nici nu l-am citit si din cancer am citit jumatate. Abia astept data de 20, cat stiu...aia e!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 10:02 am

si eu mi-am propus azi sa trec fugitiv prin cat mai multe... pt ca de maine incolo, trec cam pe alt regim, si nu o sa mai am nici timp, nici spatiu si nici liniste sa mai repet. decat 2-3 chestii in mare !... deci pt mine azi, e cam... ultima zi !!! asa ca, hai pe recapitulat ! :peace:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Nov 17, 2011 1:04 pm

Hello lume!Cum merge treaba la voi?Dix vad ca tu ai spor nu gluma! :allright: Eu imi propusesem sa termin cu ce mai aveam din interne pana la ora 12 si uite ca s-a facut 12 si eu nu am terminat nici macar cu tiroida..nush cum va place voua aceasta tema dar mie...mai bine lasa :hammer: !
Latte, tu, ce faci?Unde te-ai ascuns iarasi? :rightblinky:
Spor mult!

procust
senior
senior

Postby procust » Thu Nov 17, 2011 1:16 pm

neatza, eu am facut pana acum litiaza biliara, urmeaza lupus, spondilita, tbc si ce se mai poate...

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 1:17 pm

deci eu am facut in diagonala avc-ul, testele de la el, care ... in proportie de 75-80% le-am facut corect. unele intrebari de anatomie, pfff, ma fac praf... deci da-l incolo. oi bifa eu ceva la rezi, depinde de intrebare.
am facut bci-ul doar testele... m-au rupt. adica, bci-ul va ramane chineza pt mine , cu toate ca-n faculta, cica il stiam. dar noua tematica, a cam anulat juma din "stiinta" mea... :hammer: :hammer:

ma pun pe testele de la cardiomiopatii... si o sa fac o diagonala colorectacului de juma de ora maxim ! si .... adios cu temele astea! o sa trec pe lucruri mai umane... :peace:

spor tuturor... chiar asa, latte, pe unde esti?
bubi, spor cu tiroida... pfff, e ...asa si-asa tema aia ! :|

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 1:36 pm

...wow...sunt cea mai lenesa din toate azi...dar daca va spun ce-am facut n-o sa va vina sa credeti...
m-am relaxat si pot sa spun k mi-am incarcat bateriile pentru urmatoarele 3 zile...am dat drumul la muzica cum m-am trezit si-am inceput sa dansez de nebuna prin casa... :lol: :lol: :lol: deci un remediu mai bun decat asta pentru mine nu exista...ce mai intr-un cuvant mi-am facut de cap...si ca mi-as fi propus mai putin de 5-6 teme azi...nu nu...dar pur si simplu n-am mai putut s-o iau de la capat de cum m-am trezit... :mrgreen:
Azi mi-am propus partea de chirurgie...
Buby eu am trecut de 3 ori prin tiroida si tot o fac prafffff :hammer: mai am de facut testele la ea si cu asta basta!
Spor fetele...dar orcum voi aveti mie imi mai trebuie acum, dar cred c-o sa vin si eu din urma...mai greu dar pana la 4 dimi sper sa reusesc! :peace: :peace: :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 2:41 pm

...acum am ramas eu singurica pe aici si v-ati ascuns voi...am facu testele de la litiaza urinara...urmeaza cancerul de san, apendicita, ocluzii, traumatisme... :peace:
voi ce mai faceti...?
eu am cateva teme pe care am insistat detul de mult dar parca tot nu-s sigura...si le-as lua de la capat in fiecare zi, ex. insuf renala, avc, de cardiac nu are rost sa aduc vorba, tiroida, cancer de prostata, pancreatita...pe toate le-am repetat chipurile, dar imi vine s-o iau de la capat!!! :cry: :( :cry: hairsad.gif aaa...uitasem de hiv!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 2:49 pm

stai calma latte, ca eu am intrat in depresie.... am facut un contra timp ( cate 2 CS la fiecare tema, plus 3 CM la fiecare tema ) din tot cardiacu si avc, iar rezultatul e dezastruos, 675 de pct ... :hammer: :hammer: :hammer:

sunt de-a dreptul speriata. n-am facut asa punctaj mic pana acum.... ioi !!! :( :( :( :(

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 2:58 pm

Dixie wrote:stai calma latte, ca eu am intrat in depresie.... am facut un contra timp ( cate 2 CS la fiecare tema, plus 3 CM la fiecare tema ) din tot cardiacu si avc, iar rezultatul e dezastruos, 675 de pct ... :hammer: :hammer: :hammer:

sunt de-a dreptul speriata. n-am facut asa punctaj mic pana acum.... ioi !!! :( :( :( :(

...daca te ajuta cu ceva...eu la teste din cardiac si avc ce sa mai spun...nu scot nici 650...asa k fii barbata... :peace: si stai linistita asa se intampla cu temele astea, dar sa faci ceva pe care esti sigur...sa vezi ce bine te simti... :wink: :allright: :peace:
ma duc sa pap ceva...k stomacul meu isi cere dreptul...

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 3:01 pm

latte wrote:...daca te ajuta cu ceva...eu la teste din cardiac si avc ce sa mai spun...nu scot nici 650...asa k fii barbata... :peace: si stai linistita asa se intampla cu temele astea, dar sa faci ceva pe care esti sigur...sa vezi ce bine te simti... :wink: :allright: :peace:
ma duc sa pap ceva...k stomacul meu isi cere dreptul...

asa dispozitie buna aveam, pt ca vb ta, facusem teste din niste teme si scosesem 850 pct.... da acum cu cardiacul, m-am bagat in depresie... m-am pus pe bocit ! :( :( :(

pofta mare sa ai ! nici foame nu mai am in mine.... ma doare capu, mi somn, is devastata de cardiac.... ufff, viata de 2 lei si rezi de 50 de bani ! :hate: :hate: :hate: :hate: :cry: :cry: :cry:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Nov 17, 2011 3:09 pm

Fetelor calmati-va!!Eu la cardiac nu scot nici 500 de puncte...sunt varza din el ...vroiam sa il mai fac maine o data dar nu stiu daca mai am timp...
Eu de nervi si de stress m-am suparat aiurea pe 2 prietene bune :cry: :roll: ...dar norocul meu este ca ele nu au nici un stress in perioada asta si ca au venit la mine si m-au calmat ...nush de ce dar nu ma puteam opri din plans... :shock: :cry: ..deci concluzia mea e ca rezi asta scoate la iveala monstrii!! :ohmamma: 0X :puppydogeyes: ...

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 3:13 pm

bubitza wrote:Fetelor calmati-va!!Eu la cardiac nu scot nici 500 de puncte...sunt varza din el ...vroiam sa il mai fac maine o data dar nu stiu daca mai am timp...
Eu de nervi si de stress m-am suparat aiurea pe 2 prietene bune :cry: :roll: ...dar norocul meu este ca ele nu au nici un stress in perioada asta si ca au venit la mine si m-au calmat ...nush de ce dar nu ma puteam opri din plans... :shock: :cry: ..deci concluzia mea e ca rezi asta scoate la iveala monstrii!! :ohmamma: 0X :puppydogeyes: ...

sau rezi scoate la iveala omul slab din noi, ce nu reuseste sa isi dozeze deloc energia negativa si sa faca fata situatiilor limita...
ca si eu is irascibila la orice, pana si un mic zgomot, ma scoate din pepeni... offff, is pe colorectal amu... in 45 de min tre sa-l dau gata, ca ma scoate din pepeni si el !!!! :hate: :hate: :hate: :hate: :hate:

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Thu Nov 17, 2011 3:26 pm

Eu zic sa va calmati. Din experianta examenului de naul trecut pot sa va zic ca, calmul, concentrarea si odihna plus putin noroc (in aceasta ordine) cantaresc mult in obtinerea unui punctaj bun. Stresul nu e bun la nimic.

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 3:26 pm

eu mi-a spus asa...indiferent cat scot la testele astea din teme gen cardiac, avc, insuf renala...nu trebuie sa ma demoralizez k orcum nu prea mai avem ce face....asta-i situatia...tre sa-i dam tot inainte :peace: macar sa stii k le-ai recapitulat si tot iti mai ridica un pic moralul... hairhappy.gif iar in ceea ce priveste micii monstruletzi :devil: ...asa este...si eu am devenit de nesuportat, am noroc k ai mei sunt de treba si ma suporta, dar dupa 20 au zis sa nu-i mai caut ca-si iau campii :lol: :lol: :lol: :silly: ma introduc la un cancer de san...daca va vine sa credeti era cat pe ce sa uit de el :hate:

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 3:28 pm

Radonne wrote:Eu zic sa va calmati. Din experianta examenului de naul trecut pot sa va zic ca, calmul, concentrarea si odihna plus putin noroc (in aceasta ordine) cantaresc mult in obtinerea unui punctaj bun. Stresul nu e bun la nimic.

odihnnaaa...odihna cand? doar sambata spre duminica...si calmul face intr-adevar multi bani, dar asta cine poate...eu mai am perioade cand imi iese, dar nu intotdeauna... :roll:

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Thu Nov 17, 2011 3:37 pm

latte wrote:
Radonne wrote:Eu zic sa va calmati. Din experianta examenului de naul trecut pot sa va zic ca, calmul, concentrarea si odihna plus putin noroc (in aceasta ordine) cantaresc mult in obtinerea unui punctaj bun. Stresul nu e bun la nimic.

odihnnaaa...odihna cand? doar sambata spre duminica...si calmul face intr-adevar multi bani, dar asta cine poate...eu mai am perioade cand imi iese, dar nu intotdeauna... :roll:

Odihna sambata dar pana atunci tragi cat mai poti sau chiar te autodepasesti. De calm ce sa zic in afara de faptul ca nu se moare din asta si ce va fi va fi. Inca nu a murit nimeni dupa examenul de rezidentiat sau nu stiu eu :lol: . Plus ar trebui sa va ganditi ca putini iau exact ce vor. Multi vor cardio, gastro, derma , endo, legala, plastica.... si prind 50-60.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 4:34 pm

mda.... radonne, da de ce sa nu fim noi printre astia 50-60 ce prind ce isi doresc?... de ce sa fim din turma, ce ia ce mai apuca? :|
de aici se naste stresul... ca nu prinzi ce vrei. ca daca ai invatat un pic, de prins, prinzi ceva... doar ca zic eu, important e sa prinzi ce vrei ! pfff.... :( :( :(

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Thu Nov 17, 2011 4:38 pm

de asta is stersat si eu mai mult...ca ma gandesc ca daca nu fac cat de cat un punctaj....apropo la videoconferinta, iti alegi locul cand iti vine randul in fct de punctaj???

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 17, 2011 4:39 pm

Am terminat si cu cancerul de san... :peace: Bubi tu ce mai faci?...eu trec la apendicita...dar pana atunci...un pic de energie qpepsi.gif hat39.gif Dix ai terminat cancerul? hairsad.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 4:40 pm

bobi13 wrote:de asta is stersat si eu mai mult...ca ma gandesc ca daca nu fac cat de cat un punctaj....apropo la videoconferinta, iti alegi locul cand iti vine randul in fct de punctaj???

da da, la repartitie, te ia in functie de punctaj. de la cel mai mare, pana la.... ultimul. si tu, cu punctajul tau iei ce "prinzi", adica ce mai ramane.... :|
esti printre primii, te-ai scos.... altfel, stai cu inima-n gat pana-ti vine randul.... cel putin asa am inteles si eu de la altii ! :? :wink:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Nov 17, 2011 4:42 pm

latte wrote:Am terminat si cu cancerul de san... :peace: Bubi tu ce mai faci?...eu trec la apendicita...dar pana atunci...un pic de energie qpepsi.gif hat39.gif Dix ai terminat cancerul? hairsad.gif

Latte eu am lasat-o naiba de tiroida ca i-am acordat prea multa importanta si m-am bagat la tumori benigne genitale, la care am terminat cs-uri si acum catve cm-uri...din pacat nu o sa apuc sa fac toate cm-urile pt ca tre sa reusesc sa trec prin cat mai multe teme din chirurgie azi(am cam lasat chirurgia deoparte)...si eu sunt cu energia langa mine :D qpepsi.gif qpepsi.gif..

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Thu Nov 17, 2011 4:42 pm

pai asa va fi...chiar ca ii stres atunci sa stai pana iti vine randul si sa vezi inainte ce locuri se iau... :dizzy: :dizzy:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 4:43 pm

latte wrote:Am terminat si cu cancerul de san... :peace: Bubi tu ce mai faci?...eu trec la apendicita...dar pana atunci...un pic de energie qpepsi.gif hat39.gif Dix ai terminat cancerul? hairsad.gif

mai am putin la ala de rect.... la colon ii stiu stadializarea, da la rect.... am facut pass !!! deci sper sa nu ne dea stadializari, ca... le-am invatat eu, da ma tem ca o sa le incurc... deci mai bine fara stadializari. dupa ce termin rectul, ma pun pe hemoragii. mai usor de digerat. viata meaaaa de 2 lei !!! :hate: :hate: :hate:

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Thu Nov 17, 2011 5:09 pm

Asa era la videoconferinta se citea pozitia si numele si mergeai acolo in fata si ziceai ce doresti semnai acolo si gata. Si restul stateau in banci cu un tabel cu specialitatile si tot taiau ce se lua pana le venea randul. Oricum dura 2 zile de la 9 dimineata la 9 seara in prima zi si a doua zi pana la ultimul, dar asta era pentru 3000 si mult de candidati. Acum nu stiu cum va fi, probabil se va face intre cele doua centre care isi impart locurile.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 17, 2011 5:19 pm

Radonne wrote:Asa era la videoconferinta se citea pozitia si numele si mergeai acolo in fata si ziceai ce doresti semnai acolo si gata. Si restul stateau in banci cu un tabel cu specialitatile si tot taiau ce se lua pana le venea randul. Oricum dura 2 zile de la 9 dimineata la 9 seara in prima zi si a doua zi pana la ultimul, dar asta era pentru 3000 si mult de candidati. Acum nu stiu cum va fi, probabil se va face intre cele doua centre care isi impart locurile.

eu am impresia ca toata lumea va reveni in centrul unde a dat rezi, si acolo va fi repartitia. nu cred ca se va mai face videoconferinta sau cum s-o numi ea... oricum suntem putini, doar buc ce are 650 , in rest... maxim 400 si ceva.
deci intr-o singura zi ne termina pe toti... :allright: :allright:

Return to “Rezidentiat 2011”