Numar de inscrisi pe centre

next generation
procust
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby procust » Tue Nov 15, 2011 9:02 pm

eu am terminat pneumoniile dar nu mi-a venit sa ma apuc de ulcer asa ca am repetat arsurile, urmeaza un test de 200 de intrebari din toata materia pe rezitests si apoi inainte de somn infectii urinare si/sau litiaza urinara

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Tue Nov 15, 2011 9:17 pm

Latte eu am terminat testele din diareea la bebel si acum as vrea sa ma pun pe ceva teste de sepsis sa vedem cum o sa mearga :?: ! :roll:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 15, 2011 9:20 pm

latte wrote:Up next : Hepatite :peace: :dizzy: qshatter.gif Helloo...tot vorbesc singura de ceva vreme...aseara pe la ora asta parca era care mai de care pe aici...acum nimik crybaby2.gif

nu esti singura.... am revenit si eu. am terminat ITU cu tot cu teste.... trag de mine, si... greu mai merge.
mi-am facut planul pe seara asta: incep cu diareea la copil... si daca mai rezist, continui cu convulsiile/epilepsia la copil... :green: :green:

cred ca maine incep cu dz :hammer: si altele putin mai greu de digerat ( pt mine ) :evil: :hate: :devil:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Tue Nov 15, 2011 9:27 pm

se pare ca am marit dozele de teme repetate,,,asa pe ultima suta,,,, :dizzy: :dizzy: :dizzy: :peace:

procust
senior
senior

Postby procust » Tue Nov 15, 2011 9:41 pm

trebe, nu avem ce face...

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 15, 2011 9:41 pm

Vad ca s-a mobilizat treaba...oookkkk :allright:
eu am luat o pauza de masa...dupa hepatite sper sa reusesc sa trec si peste anemii... :peace: pana la 4...sper sa nu ma ia somnul...
iar pentru maine: fracturi, arsuri, septicemie, leucemii, ITU :shocked!:
acum parca mi-e mult mai bn cand am vazut ca nu sunt singurica...mai devreme trageau cainii de mine...yupii...merge asa hello2.gif :fire:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Tue Nov 15, 2011 9:46 pm

Sa le ia naiba de interleukine , tnf-uri si interferoni!!!! :hammer: :hammer: :2gunfire: :married:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 15, 2011 10:09 pm

bubitza wrote:Sa le ia naiba de interleukine , tnf-uri si interferoni!!!! :hammer: :hammer: :2gunfire: :married:

inca un om ce uraste tot ce tine de imuno.... uraaaa !!!! :peace: :peace: :peace:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Tue Nov 15, 2011 10:12 pm

Dixie wrote:
bubitza wrote:Sa le ia naiba de interleukine , tnf-uri si interferoni!!!! :hammer: :hammer: :2gunfire: :married:

inca un om ce uraste tot ce tine de imuno.... uraaaa !!!! :peace: :peace: :peace:

Oooooo, da, Dix, din tot sufletul!!! :hammer: :hammer: Ma apuca toti dracii numai cand vad intrebari de genu!! :twisted: :evil:

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 15, 2011 10:13 pm

bubitza wrote:
Dixie wrote:

Oooooo, da, Dix, din tot sufletul!!! :hammer: :hammer: Ma apuca toti dracii numai cand vad intrebari de genu!! :twisted: :evil:

Hei de mine ati uitat? meee toooooooooo!!! :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate:

procust
senior
senior

Postby procust » Tue Nov 15, 2011 10:15 pm

eu deja incep sa urasc totul... :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Tue Nov 15, 2011 10:17 pm

inca un om ce uraste tot ce tine de imuno.... uraaaa !!!! :peace: :peace: :peace:[/quote]

Oooooo, da, Dix, din tot sufletul!!! :hammer: :hammer: Ma apuca toti dracii numai cand vad intrebari de genu!! :twisted: :evil:[/quote]
Hei de mine ati uitat? meee toooooooooo!!! :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate: :hate:[/quote]
Ooookkkkk!!!Cu cat mai multi cu atat mai bine!:)Cum merge Latte?

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 15, 2011 10:31 pm

hmmm da...am mers de-a stat, acum ma apuc...ii dau bice c-am pierdut vremea vreo ora jumate :cry: :cry: :cry: dar nu ma las pana nu le termin XXbazooka.gif La voi care-i treaba? :roll:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Tue Nov 15, 2011 10:32 pm

latte wrote:hmmm da...am mers de-a stat, acum ma apuc...ii dau bice c-am pierdut vremea vreo ora jumate :cry: :cry: :cry: dar nu ma las pana nu le termin XXbazooka.gif La voi care-i treaba? :roll:

Eu sunt fana Brenciu si Loredana :D :peace: ..deci iti dai seama cum merge! :allright:

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 15, 2011 10:36 pm

bubitza wrote:
latte wrote:hmmm da...am mers de-a stat, acum ma apuc...ii dau bice c-am pierdut vremea vreo ora jumate :cry: :cry: :cry: dar nu ma las pana nu le termin XXbazooka.gif La voi care-i treaba? :roll:

Eu sunt fana Brenciu si Loredana :D :peace: ..deci iti dai seama cum merge! :allright:

wow...si eu tot pe pro am stat...dar gata...pana aici...La treaba cu noi!!!! :peace: :peace: :peace: :hrr:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 15, 2011 10:45 pm

ioi fetelor, n-am mai vazut un program tv de...sapt trecuta, cand am stat pironita vreo 10 min in fata lui.... :)

deci eu inca is cu diareea lu' peste la pitic :hate:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Tue Nov 15, 2011 10:48 pm

Dixie wrote:ioi fetelor, n-am mai vazut un program tv de...sapt trecuta, cand am stat pironita vreo 10 min in fata lui.... :)

Am facut si eu tema asta azi dar mie mi-a placut in mare parte ..cu mici exceptii :) ..spor !

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 15, 2011 10:49 pm

Dixie wrote:ioi fetelor, n-am mai vazut un program tv de...sapt trecuta, cand am stat pironita vreo 10 min in fata lui.... :)

eram sigura Dix, nici nu ne gandeam k esti cu altceva/altcineva...eu am fost cu vocea romaniei, acum sunt cu hepatitele... :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 15, 2011 10:52 pm

latte, m-ai facut sa rad :lol: :lol: :lol:
si daca eram cu "altcineva" , aaa? 8) 8) 8)

bubi, e ok tema, imi place, doar ca... am atatea sublinieri pe ea.... pfff, e ca si cum as reciti-o complet :mrgreen: :green: :mrgreen:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Tue Nov 15, 2011 10:56 pm

Ma omoaaarrra septicemia asta!! :help: :evil: :hammer: :hammer:

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 15, 2011 10:59 pm

Dixie wrote:latte, m-ai facut sa rad :lol: :lol: :lol:
si daca eram cu "altcineva" , aaa? 8) 8) 8)

bubi, e ok tema, imi place, doar ca... am atatea sublinieri pe ea.... pfff, e ca si cum as reciti-o complet :mrgreen: :green: :mrgreen:

Daca erai cu altcineva ne dadeam noi seama...dar asa am nimerit-o bine...Gata fetele, ne mai auzim la pauza, eu tre sa introduc viteza rau...k in ce hal trece timpul asta...aoileu acuma-i sambata seara...si eu n-am sa pot sa dormmmm...auuu, gata cu lamentarile!
pe cai cat se mai poate! Laaa purcelll atacccc! :snipersmile:

bunaeu
newbie
newbie

Postby bunaeu » Tue Nov 15, 2011 11:53 pm

hello...moama ce invata lumea aici ! felicitari pt spor .... pe mine ma trag cainii
:D

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 12:03 am

bunaeu wrote:hello...moama ce invata lumea aici ! felicitari pt spor .... pe mine ma trag cainii

Multumim! dak vrei esti si tu bine venit/a :peace: de noi dupa cum vezi trag purceii!!! :lol: :lol: :lol:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 12:07 am

latte wrote:
bunaeu wrote:hello...moama ce invata lumea aici ! felicitari pt spor .... pe mine ma trag cainii

Multumim! dak vrei esti si tu bine venit/a :peace: de noi dupa cum vezi trag purceii!!! :lol: :lol: :lol:

Latte sau noi mai degraba tragem sa prindem purceii!! :lol: :lol: cum merge? :allright:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 12:12 am

bubitza wrote:
latte wrote:

Latte sau noi mai degraba tragem sa prindem purceii!! :lol: :lol: cum merge? :allright:

Merge...m-am mobilizat, iar hepatitele astea...nebunele de ele SOC chiar am reusit sa le inteleg si acum chiar imi plac... :peace:
da...tragem sa-i facem de 900 de kg(glumesc) uite cata sunca au facut! :lol: :lol: :lol:
se pare k tanti/nenea cu cateii s-a speriat de purceii nostrii! :devil:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 12:17 am

latte wrote:da...tragem sa-i facem de 900 de kg(glumesc) uite cata sunca au facut! :lol: :lol: :lol:
se pare k tanti/nenea cu cateii s-a speriat de purceii nostrii! :devil:

pai logic , is mai multi purcei, unu mai gras ca altu, ca doar si noi suntem mai multi... el/ea saracu/saraca avea un singur caine, si cine stie daca era micut sau ditamai dulaul.... :peace: :allright: :x :mrgreen:

eu ma pun la teste de la diareeaaa lu' ala mic... :green: :rightblinky:

bunaeu
newbie
newbie

Postby bunaeu » Wed Nov 16, 2011 12:18 am

multumesc :))) ideeea e ca examenul asta, te aduce la trairi maxime .. cel mai frustrant e ca depinde viitorul tau de MARE medic de 200 de grile de 2 lei....cu o materie de 2 lei......50-60% e noroc + starea din ziua respectiva......nu o ai, te-ai dus dracu 1 an acasa !
ce sa-i facem, la mine forta nu mai e.....motivatie yok, eu nu sunt prea high...orice as face , numai sa nu invat...

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 12:18 am

Multumim! dak vrei esti si tu bine venit/a :peace: de noi dupa cum vezi trag purceii!!! :lol: :lol: :lol:[/quote]
Merge...m-am mobilizat, iar hepatitele astea...nebunele de ele SOC chiar am reusit sa le inteleg si acum chiar imi plac... :peace:
da...tragem sa-i facem de 900 de kg(glumesc) uite cata sunca au facut! :lol: :lol: :lol:
se pare k tanti/nenea cu cateii s-a speriat de purceii nostrii! :devil:[/quote]

Dap si mie mi-au placut hepatitele:P..dar nu pot sa spun la fel si despre sepsis :cry: :hammer: :hammer: !
Tanti/nenea ori s-a speriat ori a plecat ca si noi dupa un purcel :allright: :devil:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 12:20 am

bunaeu wrote:multumesc :))) ideeea e ca examenul asta, te aduce la trairi maxime .. cel mai frustrant e ca depinde viitorul tau de MARE medic de 200 de grile de 2 lei....cu o materie de 2 lei......50-60% e noroc + starea din ziua respectiva......nu o ai, te-ai dus dracu 1 an acasa !
ce sa-i facem, la mine forta nu mai e.....motivatie yok, eu nu sunt prea high...orice as face , numai sa nu invat...

Ei na hai acum nu te demoraliza pe ultima suta..hai ca poti!!!trebe!! :allright: :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 12:30 am

bubitza wrote:
bunaeu wrote:multumesc :))) ideeea e ca examenul asta, te aduce la trairi maxime .. cel mai frustrant e ca depinde viitorul tau de MARE medic de 200 de grile de 2 lei....cu o materie de 2 lei......50-60% e noroc + starea din ziua respectiva......nu o ai, te-ai dus dracu 1 an acasa !

Ei na hai acum nu te demoraliza pe ultima suta..hai ca poti!!!trebe!! :allright: :peace:

Bine Bb! :peace:

Si tanti/nenea, asta-i situatia...daca ne lamentam crezi ca ne ajuta cu ceva...NOPE...totul depinde de tine si de cum te prezinti u in acea mareata zi de exemen...toti avem aceleasi sanse...depinde numai de noi, k daca tu/eu(Doamne fereste!) nu vom avea o zi prea stralucita n-o sa ne planga nimeni de mila si n-o sa vina nimeni sa te intrebe daca ti-e bn, esti ok s.a, asa cum daca esti in ziua ta norocoasa si astrele ti se aliniaza cum trebuie, sa nu te astepti la prea multe felicitari...sincere ma refer...k asa dintr-astia care sa leorbaie mult si prost cunoastem toti! Asa k totul depinde numai de tine! :peace:

bunaeu
newbie
newbie

Postby bunaeu » Wed Nov 16, 2011 12:37 am

mersi mult....da la mine nu prea mai merge....trb sa dau de voi de aku cateva luni :))))....o`m vedea ce noroc mai da peste mine , unul DIVIN doar :))) am senzatia k nu mai stiu nimic....dupa 5 luni si cv de stat in casa non.stop....ti se cam acreste !
spor daca mai cititi...eu cred ca ma introduc la somn nitzel ...azi n-am facut decat 2 capitole, pt o stare de shit e ok...doar mai e timp berechet, ce naiba :))
pupici

bunaeu
newbie
newbie

Postby bunaeu » Wed Nov 16, 2011 12:40 am

Si skuze , ma numesc Georgiana :D ....m-am simtit si eu, cam tarziu :))))))))

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 12:44 am

bunaeu wrote:mersi mult....da la mine nu prea mai merge....trb sa dau de voi de aku cateva luni :))))....o`m vedea ce noroc mai da peste mine , unul DIVIN doar :))) am senzatia k nu mai stiu nimic....dupa 5 luni si cv de stat in casa non.stop....ti se cam acreste !
spor daca mai cititi...eu cred ca ma introduc la somn nitzel ...azi n-am facut decat 2 capitole, pt o stare de shit e ok...doar mai e timp berechet, ce naiba :))
pupici

Georgiana hai ca nu o fi dracul asa de negru!putin curaj acum ca probabil duminica nu o sa mai avem deloc!!Unde dai?Noapte buna!
Latte in sf am term sepsisull!! :allright: :peace:
Dix merge diareea? :rightblinky:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 12:46 am

eu ma dau de ceasu mortii cu testele.... nush ce-i cu mine, ca ... citesc in gol, de 10 ori o intrebare. si mai sunt si lungi cat un an de zile enunturile aleaaaa.... :hate: :hammer:

georgiana, bine-ai venit printre noi. chiar asa, unde dai rezi? ce oras? :) si.... fruntea sus. :peace: scapam noi si de hopul asta !

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 16, 2011 12:54 am

voi vad ca raportati ce capitol termina fiecare , din 5 in 5 minute :))
Mai puteti?
io am 3 energizante la bord si simt ca nu mai pot, da chef de citit nu mai am de 2 saptamani...

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 12:55 am

Rasurbo wrote:voi vad ca raportati ce capitol termina fiecare , din 5 in 5 minute :))
Mai puteti?
io am 3 energizante la bord si simt ca nu mai pot, da chef de citit nu mai am de 2 saptamani...

he he, rasurbo, tare bine ar fi sa terminam cate-un capitol la fiecare 5 min... :allright: :peace: :lol: :lol:

nu mai putem. dar... mergem inainte,mai e inca putin ! :green:

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 16, 2011 12:58 am

'In data de 16.11.2011 vor fi publicate atat pe site ul U.M.F. Gr. T. Popa Iasi cat si http://www.rezidentiat.info, listele cu candidatii arondati pe sali si ora inceperii concursului.'

mda, nu puteau sa afiseze de azi? nici macar o ora nu specifica...

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 12:59 am

Aleluia buby...eu mai am un pic la hepatite si dupa urmeaza cosmarul noptii Anemii... :hate: :devil: :hate:
Dix, cam stiu cum sta treaba asta cu cititul in gol, pe mine pe la 3 asa ma apuca....sper pana atunci sa apuc sa fac ceva din anemii...
si de intrebarile lungi nu mai zic...si cand sunt odihnita le urasc dapai la ora asta... :hate:

Pai mai giory, daca inevti de 5 luni in continuu, eu zic ca n-ar trebui sa-ti faci prea multe griji...si stai linistita k si noi de curand ne-am gasit...dar ce-i drept mie una mi-a prins super bine acum pe ultima suta de metri!!! :peace: :peace: :peace: Nu-i asa fetele? :green:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 12:59 am

Pe deviza tot inainte pana nu mai putem si picam o sa mergem inca 4 zile!!! :ohmamma: :shocked!: :puppydogeyes: XXbazooka.gif downtown.gif

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 1:01 am

latte wrote:Aleluia buby...eu mai am un pic la hepatite si dupa urmeaza cosmarul noptii Anemii... :hate: :devil: :hate:
Dix, cam stiu cum sta treaba asta cu cititul in gol, pe mine pe la 3 asa ma apuca....sper pana atunci sa apuc sa fac ceva din anemii...
si de intrebarile lungi nu mai zic...si cand sunt odihnita le urasc dapai la ora asta... :hate:

Pai mai giory, daca inevti de 5 luni in continuu, eu zic ca n-ar trebui sa-ti faci prea multe griji...si stai linistita k si noi de curand ne-am gasit...dar ce-i drept mie una mi-a prins super bine acum pe ultima suta de metri!!! :peace: :peace: :peace: Nu-i asa fetele? :green:

Eu am next pe lista convulsii! :allright:
Si, da, ai dreptate, a fost foarte bine ca ne-am gasit! :allright: :rightblinky:

Return to “Rezidentiat 2011”