eu am bagat o cafea, si acum fac ulcerul ...am zis ca in seara asta sa stau pana pe la 2-3...sa vad daca ma tine...

eu am bagat o cafea, si acum fac ulcerul ...am zis ca in seara asta sa stau pana pe la 2-3...sa vad daca ma tine...

...Spor la ulcer!

Sim0n3l wrote:Neata!
Imi beau si eu cafeluta si ma apuc de treaba!
Azi vreau sa fac si eu pediatria asa ca latte te astept!Facem tot bine? Si rasfoim si prin infectii respiratorii la final da?
Dixie, sa ai nervii tari azi la cardio da?Sa nu te lasi
Spor tuturor!!!

Sim0n3l wrote:latte, nu am inceput...am facut un test de 200 din ce am facut ieri, ca aseara nu am mai putut ca m-am simtit putin naspa..
Asadar, cam in juma de ora?! Dupa ce termin de strans putin prin casaok?
aaa si cu infectiile respiratorii...nu cred...doar sa le citesc pe diagonala k sa pot sa le termin pana pe 20 
ieri am facut insuficienta cardiaca, boli cerebrovasculare si infectiile tractului urinar.
azi nu stiu de ce sa ma apuc...ma gandesc pana imi beau cafeaua 

Radonne wrote:Sarbatoareeeee!!!
Zvonurile au fost confirmate http://www.umfcluj.ro/Document_Files/No ... Candid.pdf 632 concurenti inscrisi la generala pe 590 locuri si posturi. Am numarat posturile din lista si reies 110 inscrisi pe 71 posturi si 522 pe 519 locuri.

bobi13 wrote:da 1/loc...ii bine si se zicea ca nu stiu ce mare concurenta ii la cluj...m-am uitat pe umftgm...si mai nou apare tematica de examen pt fiecare specializare....extraordianar, nu stiam...

si Buc.

ada33 wrote:deci oficial mai sunt 2 centre care sa afiseze.....Mures![]()
![]()
si Buc.

Dixie wrote:ada33 wrote:deci oficial mai sunt 2 centre care sa afiseze.....Mures![]()
![]()
si Buc.
ada, si tu dai in mures sau in buc rezi? ca probabil ai sanse mai mari ca cei din mures sa afiseze... cei din buc, probabil ca isi vor respecta data de 16![]()
![]()

Sim0n3l wrote:Latte!!!!
La mine e gata nutritia! Am facut si test de 50 de intrebari - 858 p. Trec la infectii perinatale! Pauza 15 minute! Cum stai?

cum le selectez pe alea 50? 

canci wrote:Tu ai cont pe rezitests? Cand faci teste poti sa selectezi cate grile sa faci 10, 20, 100...e f simplu.
nu am fost niciodata atenta la chestia aia...ms mult canci, ms ms ms!!! 

acum vreau sa fac si eu un test din astea 2, k tare-s curioasa cu ce-am ramas 

Sim0n3l wrote:Bravo latte.![]()
![]()
Ma introduc sa fac o baitza, ca sa nu adormsi fac convulsiile intre timp...Vreau sa termin pana la 8 si cu infectiile respiratorii ca sa ma uit la Vocea Romaniei
![]()
Spoooor!
Dixie, cum merge cardio? Eu l-am planificat pe vineri sau sambata...

Suntmuci wrote:Potrivit reprezentantilor Ministerului Sanatatii, numarul celor inscrisi pe fiecare centru universitar in parte este urmatorul: 1.775 la Bucuresti, 820 la Cluj Napoca, 552 la Craiova (si nu 520 cat ni se spusese anterior, n. red.), 774 la Iasi, 508 la Targu Mures si 601 la Timisoara.

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests