Numar de inscrisi pe centre

next generation
latte
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby latte » Mon Nov 07, 2011 7:19 am

Dixie wrote:latte, m-a impins pacatul sa ma uit la primul ep din three rivers.... pfuai, ce tehnologie au aia..... mori , nu alta !!!! sa tot lucrezi intr-un spital din ala... ce sectie de radiologieee, ce aparaturaaaa.... mi-au picat ochii-n gura, noroc ca i-am recuperat la timp ! :mrgreen: :ohmamma: tongue9.gif love10.gif

da da...ai vazut, eu nu ma mai pot desprinde...in fiecare pauza mai trag un ochi... :peace:
azi am in plan ocluzii, traumatisme si sa incep pediatria...sa vad ce-oi putea face din ea! :roll:
spor la treaba tuturor, eu ma apuc cam in 20 de min... :green:

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Mon Nov 07, 2011 7:24 am

mai sunt mai putin de 2 sapt pana la examen. credeti ca se va afisa amarata aia de lista?
Orice shut in fund e un pas inainte!

canci
elder
elder

Postby canci » Mon Nov 07, 2011 7:33 am

nelly_ct wrote:mai sunt mai putin de 2 sapt pana la examen. credeti ca se va afisa amarata aia de lista?

Nu. :( Dc e vb de Buc mai devreme de 16 nu cred ca e vreo sansa...sper doar sa fie 16 si nu mai tarziu!

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Mon Nov 07, 2011 7:35 am

canci wrote:
nelly_ct wrote:mai sunt mai putin de 2 sapt pana la examen. credeti ca se va afisa amarata aia de lista?

Nu. :( Dc e vb de Buc mai devreme de 16 nu cred ca e vreo sansa...sper doar sa fie 16 si nu mai tarziu!

La fel si la Cluj. Nu cred ca inainte de 16 mai este vre-o sansa sa vedem lista.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 07, 2011 7:40 am

latte wrote:da da...ai vazut, eu nu ma mai pot desprinde...in fiecare pauza mai trag un ochi... :peace:
azi am in plan ocluzii, traumatisme si sa incep pediatria...sa vad ce-oi putea face din ea! :roll:
spor la treaba tuturor, eu ma apuc cam in 20 de min... :green:

vai de capul meu, latte... cand ma gandesc cata diferenta de la cer la pamant e intre un spital din ro si ce am vazut eu la ei.... ioi, parca imi vine tot cheful sa plec dincoloooo... unde-i alta viata ! :allright:

azi termin litiaza si imi propun un sub din cardio, nush care, nu m-am hotarat inca..dar musai va fi cardio. si, daca mai apuc si teste, e bine ! spor mult ! :green: :allright:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Mon Nov 07, 2011 7:49 am

canci wrote:

De bucuresti zic. dar de ce 16? au zis ceva oficial ca pe 16 o s-o publice?
Orice shut in fund e un pas inainte!

canci
elder
elder

Postby canci » Mon Nov 07, 2011 7:53 am

nelly_ct wrote:
canci wrote:

De bucuresti zic. dar de ce 16? au zis ceva oficial ca pe 16 o s-o publice?

Pe gluma asta de site la calendarul de actiuni cea mai apropiata data este cea de 16, cand, zic ei, se afiseaza repartizarea pe sali http://rezidentiat.umf.ro/ Sigur, sigur nu stiu, dar este sg data care apare. Ah, si nu incerca sa deschizi ceva, metodologie, posturi sau locuri pt ca nu merge.

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Nov 07, 2011 8:13 am

Neatza tuturor ..eu imi incep ziua cu o cafea mare :morning: si o melodie care pe mine ma trezeste cat de cat ...http://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0&ob=av2e!
Spor la citit sa aveti! :allright:

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 07, 2011 10:28 am

Toata lumea e pe treaba? :peace:
cam multi au lipsit azi de la raportul de dimineatza...ce se intampla cu voi? :roll:

procust
senior
senior

Postby procust » Mon Nov 07, 2011 10:33 am

ne am apucat direct de citit :) , am facut pana acum ocluziile si lupusul, mai am programat pe ziua de azi spondilita si cancerul pulmonar, plus un test din toata materia

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Mon Nov 07, 2011 10:36 am

am inceput sa citesc inf de tract urinar...nu mai imi fac nici un plan pt ca nu il respect, asa ca nu stiu ce va urma sa citesc dupa si cat...spor la toata lumea....amr 13.. :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 07, 2011 10:58 am

wow wow...lumea invata, nu gluma :peace: ...asa merge baieti, chiar va simteam lipsa... :D
eu am terminat traumatismele si ma apuc de ocluzii...
spor la treaba! :allright:

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Mon Nov 07, 2011 11:58 am

Ca sa citez pe cei din ministerul sanatatii: "pregatirile pentru rezidentiat au intrat in linie dreapta" :evil:
Dupa 3-4 saptamani de cand au facut porcaria aia de site pentru rezidentiatul la Bucuresti, intr-un final l-au facut sa si mearga cat de cat :devil:
Ce pot sa spun: bravo lor daca le-a luat doar 4 saptamani sa il faca sa mearga, se putea sa il rezolve dupa 20-25 noiembrie :)))

Traiasca site-ul de la Bucuresti =)))

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Mon Nov 07, 2011 11:58 am

Ca sa citez pe cei din ministerul sanatatii: "pregatirile pentru rezidentiat au intrat in linie dreapta" :evil:
Dupa 3-4 saptamani de cand au facut porcaria aia de site pentru rezidentiatul la Bucuresti, intr-un final l-au facut sa si mearga cat de cat :devil:
Ce pot sa spun: bravo lor daca le-a luat doar 4 saptamani sa il faca sa mearga, se putea sa il rezolve dupa 20-25 noiembrie :)))

Traiasca site-ul de la Bucuresti =)))

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 07, 2011 12:08 pm

(1)Ministerul Sanataii va centraliza listele cu candidaii si le va defalca pe
centre universitare, conform opiunii candidailor, respectiv conform arondarii aprobate
pentru posturi. Pana la data de 17 octombrie 2011 Ministerul Sanataii va comunica
universitatilor de medicina si farmacie numarul de candidai pentru fiecare domeniu din
centrul universitar respectiv, urmând ca pana la data de 24 octombrie 2011 sa transmita în
format electronic listele nominale ale acestor candidai.
:hate: XXbazooka.gif
deci...am fost bataia lor de joc, pe 20 ar trebui sa ne asteptam la altceva??? pottytrain5.gif

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Mon Nov 07, 2011 12:24 pm

huoooooooooooo...... protest.gif protest.gif protest.gif protest.gif XXbazooka.gif

canci
elder
elder

Postby canci » Mon Nov 07, 2011 12:47 pm

wow :shock: merge site'ul rezi.info Bucuresti :shock: wow!
Mda, in alta ordine de idei, pregatirile pt rezi 2011 au intrat in linie stramba :lol: am repetat leucemii&anemii, introduc rapid un traumatism si-o ocluzie, n-am niciun chef dar asta e...cica au mai fost cazuri de porc ingrasat in ajun. :D Dc ma vad sg pe post ii blestem 3 zile pe aia cu listele. :lol:

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Mon Nov 07, 2011 2:05 pm

canci wrote:wow :shock: merge site'ul rezi.info Bucuresti :shock: wow!
Mda, in alta ordine de idei, pregatirile pt rezi 2011 au intrat in linie stramba :lol: am repetat leucemii&anemii, introduc rapid un traumatism si-o ocluzie, n-am niciun chef dar asta e...cica au mai fost cazuri de porc ingrasat in ajun. :D Dc ma vad sg pe post ii blestem 3 zile pe aia cu listele. :lol:

si tu esti ca mine, ai inceput sa inveti cand ai aflat ca s-a scos postul?
ne legam cu placere de glie
cati sunteti pe post? la mine 2 fart.gif
bafta multa :-D read2.gif

ada33
junior
junior

Postby ada33 » Mon Nov 07, 2011 2:15 pm

adrianastroescu wrote:

nu stiu daca ma ajuta f bine memoria, dar dai cumva ex la Mures? de unde stii cati sunt pe post? astept listele alea si nimic...
cum as putea sa aflu cati sunt pe posturi?

multumesc si spor la invatat

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Mon Nov 07, 2011 2:19 pm

ada33 wrote:
adrianastroescu wrote:

nu stiu daca ma ajuta f bine memoria, dar dai cumva ex la Mures? de unde stii cati sunt pe post? astept listele alea si nimic...
cum as putea sa aflu cati sunt pe posturi?

multumesc si spor la invatat

eu am intrebat la dsp mures si mi-au spus
din cate am inteles pe post te puteai inscrie numai in centrul care scotea post, asa ca nu cred sa fie alte surprize
tu unde dai? tot la mures? atunci e simplu de aflat :D

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Mon Nov 07, 2011 2:23 pm

pe umf mures nu au publicat listele cu cei inscrisi ! .. si eu le astept de ceva vreme.
Arbeit macht frei !

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Mon Nov 07, 2011 2:25 pm

Suntmuci wrote:pe umf mures nu au publicat listele cu cei inscrisi ! .. si eu le astept de ceva vreme.

la dsp nu au nr. de inscrisi in total pe locuri pt. ca te puteai inscrie si din alt centru, dar pe post poti sa intrebi daca ai contracandidati

canci
elder
elder

Postby canci » Mon Nov 07, 2011 2:27 pm

adrianastroescu wrote:

Multumesc. :) M-am apucat serios de prin mai, cu pauza cand mi-am facut licenta...si altele mai scurte din terte motive. :D Nu stiu cati mai sunt pe langa mine, e unul din motivele pt care astept cu nerabdare lista. :(

ada33
junior
junior

Postby ada33 » Mon Nov 07, 2011 2:49 pm

ok , multumesc

tot la Mures dau si eu

bafta

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Mon Nov 07, 2011 2:59 pm

ada33 wrote:ok , multumesc

tot la Mures dau si eu

bafta

bafta si tie

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 07, 2011 3:12 pm

ai de capu' satului, nush ce-i cu mine, da se pare ca sunt singura ce... azi iar a cam facut mentosane... :hammer: :tears:

stau la litiaza asta coledociana si ... nu se mai termina o dataaaa... :help:
oare unde citesc de pe laptop? de aia.... nu am spor? mama ei de litiazaaaa.... :hammer:

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 07, 2011 3:45 pm

Dixie wrote:ai de capu' satului, nush ce-i cu mine, da se pare ca sunt singura ce... azi iar a cam facut mentosane... :hammer: :tears:

stau la litiaza asta coledociana si ... nu se mai termina o dataaaa... :help:
oare unde citesc de pe laptop? de aia.... nu am spor? mama ei de litiazaaaa.... :hammer:

hmmm...dixie, acelasi super mare chef am si eu... :married: am facut traumatismele si un test de 200, si cam atat...de acum sa ma apuc de restul...uffff....nu mai potttt pottytrain5.gif , nu mai merge...nu stiu ce am :( :dizzy:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Mon Nov 07, 2011 3:48 pm

Dixie, nu esti singura :peace: eu n-am facut NIMIC azi :help:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 07, 2011 3:51 pm

fetelor, stiti vorba aia " ma credeam prost, dar cand am privit in jur, am inceput sa prind curaj " :lol: :lol: :lol:

daca o parafrazez, pot zice " credeam ca imi deschid singura fabrica de mentosane, da cand privesc in jur, constat ca o sa am competitie " :lol: :lol: :lol:

pffff, ce-i cu noi??? cum sa ne mobilizam? cum sa ne strangem si ultimii neuroni pe cararea ce-a dreapta? :hammer: :hammer: :hrr: :hrr:

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Mon Nov 07, 2011 3:51 pm

dixie, si eu am facut litiaza biliara...acum am lasat foile..ma apuc de teste :)
Hai fetelor mai cu spor nu va inecati acum la mal!
Eu azi am facut printre altele insuf. renala...si mai prost nu se putea...explicati-mi voi cum se poate sa citesti de trei ori si sa faci din ce in ce mai prost la teste? dar am trecut mai departe...o sa reiau capitolul asta cu o sapt inainte de rezi, ca vad ca e jale cu el...

DrG
junior
junior

Postby DrG » Mon Nov 07, 2011 3:53 pm

Dixie wrote:fetelor, stiti vorba aia " ma credeam prost, dar cand am privit in jur, am inceput sa prind curaj " :lol: :lol: :lol:

daca o parafrazez, pot zice " credeam ca imi deschid singura fabrica de mentosane, da cand privesc in jur, constat ca o sa am competitie " :lol: :lol: :lol:

pffff, ce-i cu noi??? cum sa ne mobilizam? cum sa ne strangem si ultimii neuroni pe cararea ce-a dreapta? :hammer: :hammer: :hrr: :hrr:

nu stiu....eu una chiar nu mai pot.si nu mai am nici un chef sa mai citesc.abia reusesc sa ma mobilizez sa citesc un subiect amarat. poate au colegii/colegele ceva idei despre cum am putea sa ne mobilizam :)

DrG
junior
junior

Postby DrG » Mon Nov 07, 2011 3:55 pm

Simonel, exact la tine ma gandeam :D. esti un exemplu, cel putin pt mine.eu sa mai am cateva zile pana nasc, cred ca n-as fii in stare de nimic.in schimb, tu esti mereu plina de energie si spor.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 07, 2011 4:09 pm

DrG wrote:Simonel, exact la tine ma gandeam :D. esti un exemplu, cel putin pt mine.eu sa mai am cateva zile pana nasc, cred ca n-as fii in stare de nimic.in schimb, tu esti mereu plina de energie si spor.

deci eu propun ceva fetelor ... sa ne gandim la simonel cand zicem ca nu mai putem. ea chiar face multe saracuta, spre deosebire de noi, care ce facem? mentosane??? :hate: :hate:
rusine sa ne fie... deci, la invatat cu noi ! ...

bravo simonel si spor pe mai departe ! :allright:

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Mon Nov 07, 2011 4:19 pm

Vreau sa scap, sa nu mai trebuiasca sa dau si la anul...de asta trag tare acum...
Cu burtica nu e o problema...sta cumintica :)
Sper sa nu nasc pe la Craiova, de aia mi-e cel mai frica :(..
M-am enervat azi oricum...
am facut itu-882 p, litiaza urinara-862, insuf renala-672, bua, niciodata nu am facut ceva mai varza :)) si acum am facut 50 de intrebari din litiaza biliara...si f slab si aici..760 :(
Asa ca dezamagire totala pe azi...cred ca nu ma concentrez destul, ori la grile, ori cand citesc...undeva se pierde firul...
Nu mai fac nimic...O sa mananc, o sa stau vreo 2 ore...dupa fac un test de 200 din astea 4 si revin cu rezultatul...sper sa fie mai bine :)

DrG
junior
junior

Postby DrG » Mon Nov 07, 2011 4:26 pm

Dixie wrote:
DrG wrote:Simonel, exact la tine ma gandeam :D. esti un exemplu, cel putin pt mine.eu sa mai am cateva zile pana nasc, cred ca n-as fii in stare de nimic.in schimb, tu esti mereu plina de energie si spor.

deci eu propun ceva fetelor ... sa ne gandim la simonel cand zicem ca nu mai putem. ea chiar face multe saracuta, spre deosebire de noi, care ce facem? mentosane??? :hate: :hate:
rusine sa ne fie... deci, la invatat cu noi ! ...

bravo simonel si spor pe mai departe ! :allright:

ai dreptate, dixie!la treaba cu noi! :peace: :peace:
Simonel, spor in continuare!

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Mon Nov 07, 2011 4:30 pm

Simona cum stai cu membranele, adica nu cred ca o sa fie probleme tocmai la Craiova dupa ce s-au mentinut la og ? :))
Arbeit macht frei !

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Mon Nov 07, 2011 5:01 pm

:))) Suntmuci cine esti tu? :))) conform dr Moga mie nu mi se rup membranele nici daca fac bungee-jumping nu? :)))) Asa ca ar trebui sa stau linistita :))))

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 07, 2011 5:01 pm

ink un pic si termin ocluziile... :peace: duohh...par m-am mai mobilizat un pic...la urmatoarea sa vad ce-oi face... :metis:
Simonel deacord cu tine...iti dai seama k si noi vrem acelasi lucru, k nu stiu cine ar mai avea chef la anul s-o ia de la capat...dar totusi tu ai un spor si un chef iesit din comun...parerea mea :wink: Felicitari!
Si acum sa ma intorc la ale mele ocluzii... :lol: :lol: :lol: poate o-i apuca sa fac si vreo diaree in seara asta!!! :lol: :lol: :wc:

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Mon Nov 07, 2011 8:37 pm

Sim0n3l wrote:Vreau sa scap, sa nu mai trebuiasca sa dau si la anul...de asta trag tare acum...
Cu burtica nu e o problema...sta cumintica :)
Sper sa nu nasc pe la Craiova, de aia mi-e cel mai frica :(..
M-am enervat azi oricum...
am facut itu-882 p, litiaza urinara-862, insuf renala-672, bua, niciodata nu am facut ceva mai varza :)) si acum am facut 50 de intrebari din litiaza biliara...si f slab si aici..760 :(
Asa ca dezamagire totala pe azi...cred ca nu ma concentrez destul, ori la grile, ori cand citesc...undeva se pierde firul...
Nu mai fac nimic...O sa mananc, o sa stau vreo 2 ore...dupa fac un test de 200 din astea 4 si revin cu rezultatul...sper sa fie mai bine :)

simonel, sa stam cu ochii p imed (sa ne zici daca ajungi inapoi la bv duminica seara sau la cateva zile dupa ...dupa c nasti la craiova) sau pe presa/tv? :P

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Nov 07, 2011 10:07 pm

Toata lumea e la somn deja? :shock: sau la invatat?

Return to “Rezidentiat 2011”