procust wrote:sunt M, sper sa ma includeti si pe mine in discutia voastra de fete
bine bine, te includem... suntem noi fete bune si de treaba....

procust wrote:sunt M, sper sa ma includeti si pe mine in discutia voastra de fete

latte wrote:bubitza wrote:latte wrote::D ce bn imi pare sa va vad pe aici mai fetelor mi-ati lipsit![]()
cum adik acum va apucati? ati tras chiulul azi? de fapt de aseara v-am cam simtit lipsa!
![]()
Eu am tras chiulul si aseara si astazi ..macar astazi a fost cu folos ...shopping si plimbat caine ..aseara in schimb ..televizor in mare parte ...Tu ce ai facut azi ?A mers treaba ?
Astazi am facut pancreatita si infectiile urinare+un test de 200, la care ti-am spus cardiacul ma deprima de fiecare data![]()
dar asta e...de acum n-am ce sa-i fac
![]()
voi ati ramas cu ceva din pancreatita? eu am facut-o a doua oara si tot o poveste lunga si fara sens mi s-a parut!
...prea multe detalii care acum is varza in capul meu ...
Dixie wrote:procust wrote:sunt M, sper sa ma includeti si pe mine in discutia voastra de fete
bine bine, te includem... suntem noi fete bune si de treaba....![]()
![]()

Sim0n3l wrote:Buna seara!
Dau si eu raportul: am facut ieri tot pulmonarul, nici ca il mai fac pana la rezi; am facut si un test de 200 din el si am luat 863. sunt multumita de respirator.
Azi am fost iar la dr, apoi am facut icterul, apoi am mers la un botez, am venit am facut hepatita. acum introduc un test de 50 din hepatita si apoi as vrea sa fac ciroza si sa fac nani.
Vad ca in seara asta toata lumea face ceva. Asa ca sa nu ne lasam si la treabaaaa!!!!
Pe cai soldati!Sau pe harri
)
si NEXT...hi hi hi 

...ufff...vreau sa fac LES, dar nu stiu dak o sa reusesc sa-l termin in seara asta. 

Se invata la greu pe acolo pe la voi ?Eu m-am saturaaaattt!! 

Dixie wrote:eu .... mai am 120 de intrebari de la infectii. ca is multe, 308 parca. pana acum, rezultatul e asa :
1. sunt unele intrebari de bun simt si ti-ai da seama de raspuns si fara sa citesti
2. sunt unele intrebari la care am stiut raspunsul doar pt ca am citit si mi-a ramas ceva in cap
3. sunt unele intrebari la care NU am stiut raspunsul, chiar daca am citit ... si nici nush daca l-as stii nici daca as mai citi inca o data tema...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: nu am terminat testele pana acum,pt ca am pierdut vremea la tel, certandu-ma cu.... nu mai zic cu cine, ca e usor de ghicit. si deci, s-a dus cheful de teste si concentrarea si toate...![]()
![]()
![]()

bubitza wrote:
Stai destul de bine ca sunt foarte multe intrebari ...e bine ca ai vointa sa le duci pana la capat ..eu dupa acelea cu CS si 10 CM mi-am pierdut rabdarea si le-am lasat naiba ...Eu am reusit sa termin grilele din litiaza urinara si raman la parerea ca sunt prea multe detalii , muuult prea multe in toate temele...
Hai, Dixie, ca trebuie sa vina si cheful si concentrarea inapoi ..mai ai putin, inca putin!![]()
![]()

Dixie wrote:bubitza wrote:
Stai destul de bine ca sunt foarte multe intrebari ...e bine ca ai vointa sa le duci pana la capat ..eu dupa acelea cu CS si 10 CM mi-am pierdut rabdarea si le-am lasat naiba ...Eu am reusit sa termin grilele din litiaza urinara si raman la parerea ca sunt prea multe detalii , muuult prea multe in toate temele...
Hai, Dixie, ca trebuie sa vina si cheful si concentrarea inapoi ..mai ai putin, inca putin!![]()
![]()
bubitza, is atat de dezamagita si trista in seara asta ,incat.... cred ca ma duc la somn. si sper s-adorm. si maine le continui. mai am vreo 90. pfff, fix de cearta si suparare aveam eu nevoie acum![]()
![]()
![]()

ana_oi wrote:
nu te mai supara ca nimic nu-i mai important ca rezi
pana peste 2 saptamani..te superi dupa:)
ca de la femela la femala tin pumnii si sa ai somn usor sa te apuci maine cu forte proaspete

ana_oi wrote:Dixie wrote:bubitza wrote:
![]()
bubitza, is atat de dezamagita si trista in seara asta ,incat.... cred ca ma duc la somn. si sper s-adorm. si maine le continui. mai am vreo 90. pfff, fix de cearta si suparare aveam eu nevoie acum![]()
![]()
![]()
nu te mai supara ca nimic nu-i mai important ca rezi
pana peste 2 saptamani..te superi dupa:)
ca de la femela la femala tin pumnii si sa ai somn usor sa te apuci maine cu forte proaspete
chiar si ala putin pe care il mai avem in perioada asta, dar tu esti puternica si nu te poate dobori nimik....

latte wrote:
da dixie, are dreptate ana_oi...cu toate k te inteleg perfect, dupa o chestie din asta iti piere tot cheful...chiar si ala putin pe care il mai avem in perioada asta, dar tu esti puternica si nu te poate dobori nimik....
lasa k-am vazut eu![]()
popici si somnik pufos!

Dixie wrote:bubitza wrote:
![]()
![]()
![]()

wasd_alex wrote:Neatza Dixie!
Ma bucur sa vad ca esti mai bine azi!![]()
Spor muuuult sa ai!

asta e, macar 3 din 5 si tot e bn

latte wrote:Neatza!
Ms dixie ptr explicatia in legatura cu testele, aveam o mica banuiala k asa se va intampla...asta e, macar 3 din 5 si tot e bn
![]()
si eu vreau sa fac HIV-ul, dar l-am programat peste 2 zile, daca aveti vro idee si ptr mn...mi-ar fi tare de folos, l-am facut de foarte mult timp, si cred k mare lucru nu-mi mai amintesc![]()
Azi fac herniile, deci Doamne ajuta! sper sa mai raman intreaga pana diseara, stiu k multi le-au lasat, dar am avut eu un feeling si n-am putut ramane indiferenta![]()
![]()
spor la toata lumea si bine ai revenit DrG!

pff..ce-a zburat timpul 

mi s-a parut mie ceva ciudat in timp ce le rezolvam 

DrG wrote:nu, nu e pusa.eu de-aici am facut-o http://www.scribd.com/doc/55113904/gril ... ntiat-2010 sa spuna un coleg care stie mai bine daca asta e intr-adevar
si pancreatita...

Dixie wrote:DrG wrote:nu, nu e pusa.eu de-aici am facut-o http://www.scribd.com/doc/55113904/gril ... ntiat-2010 sa spuna un coleg care stie mai bine daca asta e intr-adevar
aha, merci... cred ca asta e, pt ca am mai vazut-o pusa pe un site... cred ca o s-o fac si eu mai tarziu, dar o sa exclud intrebarile din cardio![]()
si pancreatita...
![]()

!
bubitza wrote:Hello tuturor...hello fetelor..eu mai tarziu ca de obicei ..am stat aseara pana mai tarziu sa termin sarcina![]()
..sa vedem cu ce am ramas din ea...
Dixie ma bucur ca ai reusit sa termini grilele si sper ca azi o sa fie totul asa cum ti-ai planuit fara alte "peripetii"!
Spoor!

Dixie wrote:bubitza wrote:Hello tuturor...hello fetelor..eu mai tarziu ca de obicei ..am stat aseara pana mai tarziu sa termin sarcina![]()
..sa vedem cu ce am ramas din ea...
Dixie ma bucur ca ai reusit sa termini grilele si sper ca azi o sa fie totul asa cum ti-ai planuit fara alte "peripetii"!
Spoor!
bubitzaaa, merci mult... si eu sper sa nu mai trec prin nici o stare neplacuta... cica acum fac testele de anu trecut de la rezi, cu exceptia sub din cardio si pancreatita. sa vedem ce scor scot.![]()
...Azi noapte cand m-am pus in pat am realizat ca mai sunt exact 2 saptamani 

zunthor wrote:nu stiu cum e la voi, dar la mine sambata si mai ales duminica nu pot sa fac nimic altceva decat sa pierd vremea
parca sunt setat: e duminica,atunci stau![]()
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests