Numar de inscrisi pe centre

next generation
Dixie
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby Dixie » Sat Nov 05, 2011 5:56 pm

procust wrote:sunt M, sper sa ma includeti si pe mine in discutia voastra de fete :)

bine bine, te includem... suntem noi fete bune si de treaba.... :peace: :allright: :mrgreen:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sat Nov 05, 2011 6:00 pm

latte wrote:
bubitza wrote:
latte wrote::D ce bn imi pare sa va vad pe aici mai fetelor mi-ati lipsit hello.gif
cum adik acum va apucati? ati tras chiulul azi? de fapt de aseara v-am cam simtit lipsa! :peace:

hello.gif :roll: Eu am tras chiulul si aseara si astazi ..macar astazi a fost cu folos ...shopping si plimbat caine ..aseara in schimb ..televizor in mare parte ...Tu ce ai facut azi ?A mers treaba ? :allright:

Astazi am facut pancreatita si infectiile urinare+un test de 200, la care ti-am spus cardiacul ma deprima de fiecare data :( :( dar asta e...de acum n-am ce sa-i fac :x
voi ati ramas cu ceva din pancreatita? eu am facut-o a doua oara si tot o poveste lunga si fara sens mi s-a parut! :married:

Eu pancreatita am facut-o doar o data..nu stiu cu cat am ramas din ea ..cred ca cu nimic... si mai am o vaga idee cum ca si temele care mi se pare ca le stiu bine o sa le fac praf la examen .. :hate: crybaby2.gif ...prea multe detalii care acum is varza in capul meu ...

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sat Nov 05, 2011 6:01 pm

Dixie wrote:
procust wrote:sunt M, sper sa ma includeti si pe mine in discutia voastra de fete :)

bine bine, te includem... suntem noi fete bune si de treaba.... :peace: :allright: :mrgreen:

...si fara nici un chef de citit... :hammer: :allright:

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Sat Nov 05, 2011 6:13 pm

Buna seara!
Dau si eu raportul: am facut ieri tot pulmonarul, nici ca il mai fac pana la rezi; am facut si un test de 200 din el si am luat 863. sunt multumita de respirator.
Azi am fost iar la dr, apoi am facut icterul, apoi am mers la un botez, am venit am facut hepatita. acum introduc un test de 50 din hepatita si apoi as vrea sa fac ciroza si sa fac nani.
Vad ca in seara asta toata lumea face ceva. Asa ca sa nu ne lasam si la treabaaaa!!!!
Pe cai soldati! :) Sau pe harri :))

latte
senior
senior

Postby latte » Sat Nov 05, 2011 6:40 pm

Sim0n3l wrote:Buna seara!
Dau si eu raportul: am facut ieri tot pulmonarul, nici ca il mai fac pana la rezi; am facut si un test de 200 din el si am luat 863. sunt multumita de respirator.
Azi am fost iar la dr, apoi am facut icterul, apoi am mers la un botez, am venit am facut hepatita. acum introduc un test de 50 din hepatita si apoi as vrea sa fac ciroza si sa fac nani.
Vad ca in seara asta toata lumea face ceva. Asa ca sa nu ne lasam si la treabaaaa!!!!
Pe cai soldati! :) Sau pe harri :))

Pe harri, pe harri XXbazooka.gif
Am terminat leucemiile...o mica pauza hat36.gif :morning: si NEXT...hi hi hi :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Sat Nov 05, 2011 8:17 pm

dixie, care-i treaba cu testele?
eu am facut o auza mai lunga...printre altele m-am enervat k nu-mi gasesc foile cu tumorile gastrice, nu stiu ce se intampla k de la un timp imi dispar foi protest.gif ...ufff...vreau sa fac LES, dar nu stiu dak o sa reusesc sa-l termin in seara asta. :puppydogeyes:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sat Nov 05, 2011 8:37 pm

Fetelooor unde ati disparut ?? dontknow.gif Se invata la greu pe acolo pe la voi ?Eu m-am saturaaaattt!! :hammer:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sat Nov 05, 2011 9:12 pm

eu .... mai am 120 de intrebari de la infectii. ca is multe, 308 parca. pana acum, rezultatul e asa :

1. sunt unele intrebari de bun simt si ti-ai da seama de raspuns si fara sa citesti
2. sunt unele intrebari la care am stiut raspunsul doar pt ca am citit si mi-a ramas ceva in cap
3. sunt unele intrebari la care NU am stiut raspunsul, chiar daca am citit ... si nici nush daca l-as stii nici daca as mai citi inca o data tema... :hammer: :hammer: :hrr: :hrr: angry9.gif angry9.gif

PS: nu am terminat testele pana acum,pt ca am pierdut vremea la tel, certandu-ma cu.... nu mai zic cu cine, ca e usor de ghicit. si deci, s-a dus cheful de teste si concentrarea si toate... qshatter.gif qshatter.gif dontknow.gif dontknow.gif

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sat Nov 05, 2011 9:25 pm

Dixie wrote:eu .... mai am 120 de intrebari de la infectii. ca is multe, 308 parca. pana acum, rezultatul e asa :

1. sunt unele intrebari de bun simt si ti-ai da seama de raspuns si fara sa citesti
2. sunt unele intrebari la care am stiut raspunsul doar pt ca am citit si mi-a ramas ceva in cap
3. sunt unele intrebari la care NU am stiut raspunsul, chiar daca am citit ... si nici nush daca l-as stii nici daca as mai citi inca o data tema... :hammer: :hammer: :hrr: :hrr: angry9.gif angry9.gif

PS: nu am terminat testele pana acum,pt ca am pierdut vremea la tel, certandu-ma cu.... nu mai zic cu cine, ca e usor de ghicit. si deci, s-a dus cheful de teste si concentrarea si toate... qshatter.gif qshatter.gif dontknow.gif dontknow.gif

Stai destul de bine ca sunt foarte multe intrebari ...e bine ca ai vointa sa le duci pana la capat ..eu dupa acelea cu CS si 10 CM mi-am pierdut rabdarea si le-am lasat naiba ...Eu am reusit sa termin grilele din litiaza urinara si raman la parerea ca sunt prea multe detalii , muuult prea multe in toate temele...
Hai, Dixie, ca trebuie sa vina si cheful si concentrarea inapoi ..mai ai putin, inca putin! :peace: tongue1.gif zicon_rambo.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sat Nov 05, 2011 9:30 pm

bubitza wrote:
Stai destul de bine ca sunt foarte multe intrebari ...e bine ca ai vointa sa le duci pana la capat ..eu dupa acelea cu CS si 10 CM mi-am pierdut rabdarea si le-am lasat naiba ...Eu am reusit sa termin grilele din litiaza urinara si raman la parerea ca sunt prea multe detalii , muuult prea multe in toate temele...
Hai, Dixie, ca trebuie sa vina si cheful si concentrarea inapoi ..mai ai putin, inca putin! :peace: tongue1.gif zicon_rambo.gif

bubitza, is atat de dezamagita si trista in seara asta ,incat.... cred ca ma duc la somn. si sper s-adorm. si maine le continui. mai am vreo 90. pfff, fix de cearta si suparare aveam eu nevoie acum icon_frown.gif protest.gif hmh.gif sad1.gif

ana_oi
junior
junior

Postby ana_oi » Sat Nov 05, 2011 9:42 pm

Dixie wrote:
bubitza wrote:

bubitza, is atat de dezamagita si trista in seara asta ,incat.... cred ca ma duc la somn. si sper s-adorm. si maine le continui. mai am vreo 90. pfff, fix de cearta si suparare aveam eu nevoie acum icon_frown.gif protest.gif hmh.gif sad1.gif

nu te mai supara ca nimic nu-i mai important ca rezi :)
pana peste 2 saptamani..te superi dupa:)
ca de la femela la femala tin pumnii si sa ai somn usor sa te apuci maine cu forte proaspete

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sat Nov 05, 2011 9:45 pm

ana_oi wrote:
ca de la femela la femala tin pumnii si sa ai somn usor sa te apuci maine cu forte proaspete

ana_oi, ai dreptateee, n-ar trebui sa ma supar. :cry:
merci de incurajare si sustinere... imi iau somn, si maine sper sa revin in forta... si vb ta, nimic nu-i mai important decat rezi !!! noapte buna tuturor.... si pe maine, sper eu , intr-o dispozitie mai buna si cu chef mai mult ( cu totii sa avem ) :allright:

latte
senior
senior

Postby latte » Sat Nov 05, 2011 9:47 pm

ana_oi wrote:
Dixie wrote:
bubitza wrote:

da dixie, are dreptate ana_oi...cu toate k te inteleg perfect, dupa o chestie din asta iti piere tot cheful... dontknow.gif chiar si ala putin pe care il mai avem in perioada asta, dar tu esti puternica si nu te poate dobori nimik....
lasa k-am vazut eu :D
popici si somnik pufos! :allright:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sat Nov 05, 2011 9:55 pm

latte wrote:
da dixie, are dreptate ana_oi...cu toate k te inteleg perfect, dupa o chestie din asta iti piere tot cheful... dontknow.gif chiar si ala putin pe care il mai avem in perioada asta, dar tu esti puternica si nu te poate dobori nimik....
lasa k-am vazut eu :D
popici si somnik pufos! :allright:

latte, merci mult de tot.... trebuie sa fim puternice, asa e. doar nu s-a oprit lumea-n loc pt un barbat? :lol: :lol: :lol:
offf, asa e viata uneori. las, maine e o noua zi, si... imi revin ( sper eu )... noapte buna. mi-au mai ramas 60 de intrebari. dar nu is in stare sa le mai fac. asa ca.... maine ne regasim aici... aveti grija de voi si spor in cazul in care mai ramaneti !!! :)

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sat Nov 05, 2011 10:14 pm

Dixie wrote:
bubitza wrote:

Dixie iti doresc sa ai un somn cat mai bun si odihnitor..si sa te trezesti maaine cu forte proaspete ..imi pare tare rau ca esti trista..sper sa treaca...

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 06, 2011 4:11 am

neata tuturor..... neata fetelor... cum somnul meu a fost agitat si incomod, iar is matinalaaa.... deci ma pun cu nasu-n grilele ramase de la infectii.... si apoi, trec pe cele de la HIV... si apoi , nush, vad ce iau la repetat. Probabil Litiaza biliara, ca l-am trecut doar o data, si sa-i mai fac o lectura ...
spor tuturor si... povestim ! pe mine ma ajuta sa vb aici cu voi... ma stimuleaza ... nush daca si la voi e la fel senzatia ! ... :allright:

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Sun Nov 06, 2011 4:58 am

Neatza Dixie!
Ma bucur sa vad ca esti mai bine azi! :allright:

Spor muuuult sa ai! :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 06, 2011 5:48 am

wasd_alex wrote:Neatza Dixie!
Ma bucur sa vad ca esti mai bine azi! :allright:

Spor muuuult sa ai! :peace:

neata si tie alex.... si spor mult in ce ti-ai propus pe azi... :allright:

eu tocmai am terminat testele de la infectii.... pfff, deci raman ( latte ) la aceeasi concluzie zisa aseara :

1. unele ( cam putine zic eu ) is de bun simt si le stii oricum
2. unele ( relativ suficiente ) le-am stiut doar pt ca am citit
3. unele is tampite rau de tot, sau eu is tampita rau de tot, ca nu le-as stii nici daca as mai reciti materia... :hammer:

PS: s-a nimerit o intrebare in teste, data anu trecut la CM la rezi. si ... am facut-o corect. mi s-a parut din categoria celor care stii daca citesti, insa nimereai sa faci 3 pct din 5 si daca nu citeai ( zic eu ) :spinning:

drkano
junior
junior

Postby drkano » Sun Nov 06, 2011 7:24 am

Pentru o zi buna de recapitulat propun o rugaciune si o piersa de Frederic Chopin-Nocturne: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8Wxs9Ph64#!
:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Sun Nov 06, 2011 8:23 am

Neatza!ce faceti?eu de vineri seara n-am mai facut nimic.ma apuc astazi pe la pranz cu forte proaspete :)

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 06, 2011 8:38 am

Neatza!
Ms dixie ptr explicatia in legatura cu testele, aveam o mica banuiala k asa se va intampla... :hate: asta e, macar 3 din 5 si tot e bn :?
si eu vreau sa fac HIV-ul, dar l-am programat peste 2 zile, daca aveti vro idee si ptr mn...mi-ar fi tare de folos, l-am facut de foarte mult timp, si cred k mare lucru nu-mi mai amintesc :(
Azi fac herniile, deci Doamne ajuta! sper sa mai raman intreaga pana diseara, stiu k multi le-au lasat, dar am avut eu un feeling si n-am putut ramane indiferenta :peace: :peace:
spor la toata lumea si bine ai revenit DrG!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 06, 2011 8:44 am

latte wrote:Neatza!
Ms dixie ptr explicatia in legatura cu testele, aveam o mica banuiala k asa se va intampla... :hate: asta e, macar 3 din 5 si tot e bn :?
si eu vreau sa fac HIV-ul, dar l-am programat peste 2 zile, daca aveti vro idee si ptr mn...mi-ar fi tare de folos, l-am facut de foarte mult timp, si cred k mare lucru nu-mi mai amintesc :(
Azi fac herniile, deci Doamne ajuta! sper sa mai raman intreaga pana diseara, stiu k multi le-au lasat, dar am avut eu un feeling si n-am putut ramane indiferenta :peace: :peace:
spor la toata lumea si bine ai revenit DrG!

cu placere.... pai herniile le-am facut si eu mai de vreo 3 sapt ... pff, cand am refacut niste teste de la ele, se pare ca nu am dat chiar in balta cu raspunsu, deci mi-a ramas ceva in cap. sper sa nu te darame nici pe tine prea mult. is mai ciudatele, dar merg... :|
cat despre hiv, amu fac testele de la el... mi se par criminale intrebarile, mai ales alea din primele foi, pe care eu nu le-am citit, cu antigenele si anticorpii lu' peste... :hate:
sper eu ca la rezi sa NU dea intrebari de genu' asta... :devil: :hrr: :aaa:
spor tuturor.... pe curand !

DrG
junior
junior

Postby DrG » Sun Nov 06, 2011 8:47 am

multumesc latte!bine v-am regasit :D eu vineri am facut grila de anul trecut si am facut 704 puncte...descurajator :(( azi as mai face un test, sa vedem ce iese.si apoi ma apuc sa mai citesc ceva.
azi dimineata cand m-am trezit ma gandeam ca peste 2 saptamani la ora asta suntem la examen :hammer: pff..ce-a zburat timpul :((

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Sun Nov 06, 2011 8:50 am

nu e asa descurajator punctajul tau de anul trecut. gandeste-te ca grilele de cardio nu se suprapun cu materia de anul asta, si nici pancreatitele :peace:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Sun Nov 06, 2011 8:53 am

oooo..da, zunthor!ai dreptate!am uitat ca s-a schimbat bibliografia la cardio si pancreatita. bduh.gif mi s-a parut mie ceva ciudat in timp ce le rezolvam :oops:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 06, 2011 8:54 am

e pusa pe rezitest grila de anu trecut de la rezi? ca eu nu am gasit-o. si parca as face-o si eu ... asa, ca sa ma sperii putin... :aaa: :bath: :croc:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Sun Nov 06, 2011 8:59 am

nu, nu e pusa.eu de-aici am facut-o http://www.scribd.com/doc/55113904/gril ... ntiat-2010 sa spuna un coleg care stie mai bine daca asta e intr-adevar

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 06, 2011 9:08 am

DrG wrote:nu, nu e pusa.eu de-aici am facut-o http://www.scribd.com/doc/55113904/gril ... ntiat-2010 sa spuna un coleg care stie mai bine daca asta e intr-adevar

aha, merci... cred ca asta e, pt ca am mai vazut-o pusa pe un site... cred ca o s-o fac si eu mai tarziu, dar o sa exclud intrebarile din cardio :P :peace: si pancreatita... :allright: :mrgreen:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Sun Nov 06, 2011 9:11 am

Dixie wrote:
DrG wrote:nu, nu e pusa.eu de-aici am facut-o http://www.scribd.com/doc/55113904/gril ... ntiat-2010 sa spuna un coleg care stie mai bine daca asta e intr-adevar

aha, merci... cred ca asta e, pt ca am mai vazut-o pusa pe un site... cred ca o s-o fac si eu mai tarziu, dar o sa exclud intrebarile din cardio :P :peace: si pancreatita... :allright: :mrgreen:

Bafta! :allright:

canci
elder
elder

Postby canci » Sun Nov 06, 2011 10:12 am

Si eu am luat punctaj mai mic la testul de anul trecut, 720. Totusi nu cred ca acele grilele de cardio au contat f mult pt ca am facut si testul din 2009 unde am luat cu 30 de puncte mai mult ori si acolo o parte din materie era diferita. Cele de anul trecut cred ca au fost ceva mai grele, parca si cei de pe forum au zis la fel...sau poate sunt eu subiectiva. :P
Nici eu n-am facut mare branza zilele astea, la mine mereu weekend'ul a fost de maxima relaxare :P sa vezi in ce relaxare maxima o sa fiu pe 20. :lol:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 06, 2011 10:31 am

Hello tuturor...hello fetelor..eu mai tarziu ca de obicei ..am stat aseara pana mai tarziu sa termin sarcina :shock: :roll: ..sa vedem cu ce am ramas din ea...
Dixie ma bucur ca ai reusit sa termini grilele si sper ca azi o sa fie totul asa cum ti-ai planuit fara alte "peripetii" :allright: !
Spoor!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 06, 2011 10:46 am

bubitza wrote:Hello tuturor...hello fetelor..eu mai tarziu ca de obicei ..am stat aseara pana mai tarziu sa termin sarcina :shock: :roll: ..sa vedem cu ce am ramas din ea...
Dixie ma bucur ca ai reusit sa termini grilele si sper ca azi o sa fie totul asa cum ti-ai planuit fara alte "peripetii" :allright: !
Spoor!

bubitzaaa, merci mult... si eu sper sa nu mai trec prin nici o stare neplacuta... cica acum fac testele de anu trecut de la rezi, cu exceptia sub din cardio si pancreatita. sa vedem ce scor scot. :help: :help:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 06, 2011 10:52 am

Dixie wrote:
bubitza wrote:Hello tuturor...hello fetelor..eu mai tarziu ca de obicei ..am stat aseara pana mai tarziu sa termin sarcina :shock: :roll: ..sa vedem cu ce am ramas din ea...
Spoor!

bubitzaaa, merci mult... si eu sper sa nu mai trec prin nici o stare neplacuta... cica acum fac testele de anu trecut de la rezi, cu exceptia sub din cardio si pancreatita. sa vedem ce scor scot. :help: :help:

Pff eu tot nu am curajul sa imi dau nici un test din toate temele ...ma ia cu panica :aaa: ...Azi noapte cand m-am pus in pat am realizat ca mai sunt exact 2 saptamani :roll: :( :? ..imi venea sa ma ridic , sa imi pun o perfuzie cu cafea care sa mearga incontinuu pana la rezi ca sa apuc sa termin tot ce mi-am propus si cum mi-am propus ..dar nu cred ca o sa fie asa... :hammer:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 06, 2011 10:57 am

deci nu stiu cum o-r fi testele de la hernii, dar ele in sine sunt un infernnnnnn :hrr: :(
am si vrut sa le las, dar dak tot m-am apucat...totusi sa le termin, asa cum o fi! :hammer:
Bv fetelor, ati scos punctaj bun! :allright:

bubitza si eu am aceeasi senzatie...uofff...aseara imi venea sa fac la fel, am adormit pe la 3...dar nu-i bn nici asa ptr k dimineatza nu mai ai acelasi spor...am zis k renuntz la tactica de a adormi tarziu si sa ma trezesc dimineatza...park merge altfel ziua!
Spor fetelor! Hai k mai e putin! :peace:

canci
elder
elder

Postby canci » Sun Nov 06, 2011 11:02 am

Eu va recomand cu caldura sa incercati testele din toata materia, nici eu nu sunt multumita de cat scot dar cu toate astea incerc sa ma incurajez si sa vad cum pot sa mai "cresc" putin.
Altfel e cand faci un test doar dintr-un subiect sau chiar 2, 3 subiecte si altceva cand sunt amestecate si contra timp, astfel vedeti si cat timp dureaza, pe ce mai trebuie insistat, pe ce nu trebuie insistat pt ca se pierde prea mult timp, etc.

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Sun Nov 06, 2011 11:11 am

nu stiu cum e la voi, dar la mine sambata si mai ales duminica nu pot sa fac nimic altceva decat sa pierd vremea
parca sunt setat: e duminica,atunci stau :hammer: :hammer: :hammer:

canci
elder
elder

Postby canci » Sun Nov 06, 2011 11:20 am

Te intelegem, bro! Si noi ca tine... :cry:

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Sun Nov 06, 2011 11:45 am

zunthor wrote:nu stiu cum e la voi, dar la mine sambata si mai ales duminica nu pot sa fac nimic altceva decat sa pierd vremea
parca sunt setat: e duminica,atunci stau :hammer: :hammer: :hammer:

:allright:

airamana
junior
junior

Postby airamana » Sun Nov 06, 2011 11:47 am

cum stati cu moralu? eu am deja un stres vai vai , cand ma gandesc ca mai sunt 2 sapt si inca atatea chestii de memorat :lam: help.gif

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 06, 2011 11:48 am

Fetelooor nu pot ..nu pot si punct!Nu ma pot concentra la nimic ..imi vine tot sa lenevesc, sa ma uit la filme etc... :help: homework.gif sad1.gif
La voi cum merge?

Return to “Rezidentiat 2011”