Numar de inscrisi pe centre

next generation
bobi13
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby bobi13 » Fri Nov 04, 2011 9:47 am

latte wrote:multumim bubitza ptr incurajarea traumatismelor si pana la urma cred c-am sa las peritonitele... :devil:

bobi care-i treaba, eu am terminat pneumoniile :priest: mai introduc o cafea si o tigara hat36.gif si m-apuc de BPOC... :peace:

eu is la peritonite inca....am sarit de partea cu patogenia ca ii prea mult.. :dizzy: :dizzy: :dizzy: .dupa ce le termin sa ma apuc de pneumonii si bpoc...

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Fri Nov 04, 2011 10:03 am

latte wrote:bobi care-i treaba, eu am terminat pneumoniile :priest: mai introduc o cafea si o tigara hat36.gif si m-apuc de BPOC... :peace:

Latte molipseste-ma si pe mine cu cheful tau! :D

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 10:30 am

wasd_alex wrote:
latte wrote:bobi care-i treaba, eu am terminat pneumoniile :priest: mai introduc o cafea si o tigara hat36.gif si m-apuc de BPOC... :peace:

pai ce sa-ti spun alex...ieri am cam frecat mentolul k am fost plecata si azi mi-am propus sa recuperez... downtown.gif sper sa-mi si iasa :peace: :peace:
Pupicei si spor la treaba!

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Fri Nov 04, 2011 10:36 am

latte wrote: pai ce sa-ti spun alex...ieri am cam frecat mentolul k am fost plecata si azi mi-am propus sa recuperez... downtown.gif sper sa-mi si iasa :peace: :peace:

Si eu aveam de recuperat azi. Partea urata e ca mi-au ramas de re-facut doar teme naspa/foarte naspa, de care mi-e super lehamite si ca atare merge greu greu greu :roll:
Pupicei si spor!
Sper sa schimb si eu tonul pana la sfarsitul zilei :evil:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Fri Nov 04, 2011 10:40 am

latte wrote:
wasd_alex wrote:

pai ce sa-ti spun alex...ieri am cam frecat mentolul k am fost plecata si azi mi-am propus sa recuperez... downtown.gif sper sa-mi si iasa :peace: :peace:

Nu stiu ce sa mai beau ca sa nu ma ia somnul ...deja cafea bea in loc de apa si nu mai are nici un efect :hate: :morning: ...

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Fri Nov 04, 2011 10:41 am

offf m-am apucat de un test si am gresit destul de mult si l-am lasat balta :( iar acum sunt descurajata offf fir-ar sa fie de treaba si de rezidentiat :( :( :(

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Fri Nov 04, 2011 10:43 am

Doar ce am citit pancreatitele, si m-a luat durerea de cap. :hate: Frate, au astia (romanii nostrii) un stil de a incepe o fraza pe o pagina, si a o termina pe pagina cealalta, doar de dragul de a umple paginile, sa fie cartea caaat mai mare, si mai groasa, ca daca e mare, lumea o sa zica: ia uite ma ce inteligent e ala,a scris o carte de 100000 de pagini :hammer: XXbazooka.gif fucyc.gif

shiitbags :devil:

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 10:46 am

wasd_alex wrote:
latte wrote: pai ce sa-ti spun alex...ieri am cam frecat mentolul k am fost plecata si azi mi-am propus sa recuperez... downtown.gif sper sa-mi si iasa :peace: :peace:

Si eu aveam de recuperat azi. Partea urata e ca mi-au ramas de re-facut doar teme naspa/foarte naspa, de care mi-e super lehamite si ca atare merge greu greu greu :roll:
Pupicei si spor!
Sper sa schimb si eu tonul pana la sfarsitul zilei :evil:

si eu mai am de refacut teme nasoale k de exemplu peritonite :hate: dar ptr azi k sa-mi ridic moralul mi-am propus sa fac mai multe, si la mn tactica asta functioneaza doar cu temele mai mici jerk.gif
si incerc sa ma impulsionez gandindu-ma k e ultima suta de metri si trebuie sa tragem mai tare k orcand! :peace:

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Fri Nov 04, 2011 10:47 am

zunthor wrote:Doar ce am citit pancreatitele, si m-a luat durerea de cap. :hate: Frate, au astia (romanii nostrii) un stil de a incepe o fraza pe o pagina, si a o termina pe pagina cealalta, doar de dragul de a umple paginile, sa fie cartea caaat mai mare, si mai groasa, ca daca e mare, lumea o sa zica: ia uite ma ce inteligent e ala,a scris o carte de 100000 de pagini :hammer: XXbazooka.gif fucyc.gif

shiitbags :devil:

zunthor baiete, gandesti pe gustul meu! :devil: :peace:

canci
elder
elder

Postby canci » Fri Nov 04, 2011 11:07 am

Lumea sta pe imed in loc sa citeasca. Hmm...la munca sclavi! ca umf-ul doarme pe banii vostri!!! director.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Fri Nov 04, 2011 11:38 am

pfffff, in sfarsit am terminat si eu infectiile la copil.... deci am cazut in cap ca m-am apucat de ele, dar daca tot m-am apucat, nu le-am lasat. o mare porcarie. o sa ma uit pe teste, sa vad daca as fi stiut si fara sa le citesc... o sa revin ( mai ales pt tine latte ) cu amanunte.... o viata am , si pe asta mi-o termin cu logoreeeaaaa multa scrisa pe 10000 de pagini !!!! vai de capul meu ce-am ajuns... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

DrG
junior
junior

Postby DrG » Fri Nov 04, 2011 11:44 am

Dixie wrote:pfffff, in sfarsit am terminat si eu infectiile la copil.... deci am cazut in cap ca m-am apucat de ele, dar daca tot m-am apucat, nu le-am lasat. o mare porcarie. o sa ma uit pe teste, sa vad daca as fi stiut si fara sa le citesc... o sa revin ( mai ales pt tine latte ) cu amanunte.... o viata am , si pe asta mi-o termin cu logoreeeaaaa multa scrisa pe 10000 de pagini !!!! vai de capul meu ce-am ajuns... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

bravo Dixie!!! :peace: :peace: :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Fri Nov 04, 2011 12:03 pm

DrG wrote:bravo Dixie!!! :peace: :peace: :peace:

oooo vai de mineee, groaznic. :hammer:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Fri Nov 04, 2011 12:07 pm

da-l incolo.bine ca l-ai terminat.eu ma apuc sa fac un test din tot :snipersmile:

procust
senior
senior

Postby procust » Fri Nov 04, 2011 12:15 pm

Succes DrG, eu abia l-am terminat pe al meu, am scos 741, sper sa scot mai mult la rezi :(

DrG
junior
junior

Postby DrG » Fri Nov 04, 2011 12:18 pm

procust wrote:Succes DrG, eu abia l-am terminat pe al meu, am scos 741, sper sa scot mai mult la rezi :(

multumesc!din ce spuneau colegii mai mari acum cateva minute mai inainte in alt topic de-aici de pe forum am putea sa mai adaugam 50 puncte la punctajul obtinut pe rezitests :D mai ales ca la rezi nu vin intrebari din doze si procente.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Fri Nov 04, 2011 12:22 pm

DrG wrote:da-l incolo.bine ca l-ai terminat.eu ma apuc sa fac un test din tot :snipersmile:

pffff.... spor mult. sa-mi zici cum a fost.... eu ma duc sa pierd vremeaaa.... am nevoie de-o baie relaxantaaaaa :mrgreen:

procust
senior
senior

Postby procust » Fri Nov 04, 2011 12:24 pm

daca ar fi asa si as mai adauga inca 50 de puncte as fi extra multumit, dar mai bine nu-mi fac sperante!!

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Fri Nov 04, 2011 12:26 pm

Dixie wrote:pffff.... spor mult. sa-mi zici cum a fost.... eu ma duc sa pierd vremeaaa.... am nevoie de-o baie relaxantaaaaa :mrgreen:

te invidiez :mrgreen:
Relaxare placuta, dupa infectiile alea clar meriti! :peace:

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Fri Nov 04, 2011 12:31 pm

Intru si eu in pauza scurt asa :)
Am facut BPOC, pneumonii si astm..AM facut si cate 50 de intrebari pe rezitest din fiecare, asa cat sa nu obosesc(10 cs si 40 cm). Am luat 874-bpoc, 910-pneumonii si 858-tbc.
Vreau sa termin pulmonarul azi, iar la final sa fac un test de 200 de intrebari.
Pupici

DrG
junior
junior

Postby DrG » Fri Nov 04, 2011 12:33 pm

procust wrote:daca ar fi asa si as mai adauga inca 50 de puncte as fi extra multumit, dar mai bine nu-mi fac sperante!!

cum crezi, dar daca e sa o luam logic, asa e!si in plus mai ziceau colegii si despre intrebarile acelea aiurea despre care nici nu iti poti da seama din ce subiect provin....si eu ma invart tot pe la 700 si ceva de obicei dar la rezi, stresata si cu atata lume in jurul meu...nu stiu ce voi face :?
Felicitari simonel!daca mai adaugam 50 de puncte la tine...iei mai mult decat maximul de puncte :D
dixie, relaxare placuta!

drkano
junior
junior

Postby drkano » Fri Nov 04, 2011 12:36 pm

stimati colegi,am facut niste calcule.Daca vrei sa parcurgi materia inca o data in 12 zile fara cardio si avc iti trebuie sa citesti 64 de pagini pe zi. Cu cardio 81.

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Fri Nov 04, 2011 12:43 pm

drkano wrote:stimati colegi,am facut niste calcule.Daca vrei sa parcurgi materia inca o data in 12 zile fara cardio si avc iti trebuie sa citesti 64 de pagini pe zi. Cu cardio 81.

in medie vreo 4-5 teme/zi... :dizzy: deci mai e timp... :peace:

procust
senior
senior

Postby procust » Fri Nov 04, 2011 12:50 pm

eu mi-am propus sa repet 4 teme pe zi dar pana acum nu am reusit decat un ritm de 3 pe zi, daca o fortez si pe a 4 a a doua zi ma simt cam terminat si abia mai pot sa le fac pe cele 3

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 12:50 pm

Sim0n3l wrote:Intru si eu in pauza scurt asa :)
Am facut BPOC, pneumonii si astm..AM facut si cate 50 de intrebari pe rezitest din fiecare, asa cat sa nu obosesc(10 cs si 40 cm). Am luat 874-bpoc, 910-pneumonii si 858-tbc.
Vreau sa termin pulmonarul azi, iar la final sa fac un test de 200 de intrebari.
Pupici

Bv bv :allright: se vede simo k treci a 3-a oara prin materi!
eu abia am facut pneumoniile si BPOC-ul la care am ajuns abia la jumate :( :hammer: :hammer: am facut si o pauza de masa so sper k pana diseara sa termin ce mi-am propus si sa apuc sa fac si un test de 200. :peace:
spor in continuare, pupici!

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Fri Nov 04, 2011 1:28 pm

Pfff ...pe mine m-au epuizat ocluziile... aveam in plan sa fac 5 teme azi :roll: ..mi-am pierdut speranta dupa ce am stat 2 ore pe oculzii si asta fara grile :hammer: ...

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Fri Nov 04, 2011 1:57 pm

pfffuuuu dupa ce am citit balariile alea de la pancreatiite mi-a pieriit tot cheful, de trag de mine de 2 ore sa citesc 5-6 pagini la ciroza aia :hammer: :hammer:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Fri Nov 04, 2011 2:35 pm

Nimeni nu mai zice nimic ...eu in sfarsit am reusit sa termin ocluziile cu tot cu grile...next apendicita sau fracturi ..nu ma pot decide inca ...intain o pauza scurta ...voi ce mai cititi?

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Fri Nov 04, 2011 2:40 pm

am terminat si eu peritonitele...de abia...ii belea de lunga tema si tot asa toate prostiile in plus... :dizzy: :hammer: ...si mi-o pierit tot cheful...

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Fri Nov 04, 2011 2:44 pm

bobi13 wrote:am terminat si eu peritonitele...de abia...ii belea de lunga tema si tot asa toate prostiile in plus... :dizzy: :hammer: ...si mi-o pierit tot cheful...

:peace: :allright: - pt ca ai reusit sa duci peritonitele pana la capat!!

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 2:56 pm

bubitza wrote:
bobi13 wrote:am terminat si eu peritonitele...de abia...ii belea de lunga tema si tot asa toate prostiile in plus... :dizzy: :hammer: ...si mi-o pierit tot cheful...

chiar meriti felicitari ptr peritonite bobi! Bv :allright: :peace:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Fri Nov 04, 2011 2:59 pm

latte wrote:
bubitza wrote:

chiar meriti felicitari ptr peritonite bobi! Bv :allright: :peace:

da...dar ...problema e ca nu mai am nici o tragere sa ma apuc de ce am mai zis.. :dizzy: :dizzy: :dizzy:

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 3:16 pm

pfff...te inteleg bobi, dar zi mersi k ai scapat de o ditamai tema si si cam deloc frumoasa :allright: :peace:

da' nu mai e nimeni pe aici? toata lumea e pe treaba?
voi cam cate pagini cititi intr-o ora...am o mare dilema? :?: :roll:

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Fri Nov 04, 2011 3:31 pm

da...dar ...problema e ca nu mai am nici o tragere sa ma apuc de ce am mai zis.. :dizzy: :dizzy: :dizzy:[/quote]

Trage aer in piept! Nu te lasa :)

Eu mai am cancerul bronhopulmonar, dar acum ies putin din casa si il fac diseara!
Mult spor sa aveti!
Mie imi este mai usor sa fac materia conform unui plan...de ex mi-am propus azi pulmonarul...pe masura ce vad ca ma tin de plan devin si mai optimista..
Poate va ajuta si pe voi sa va faceti un plan de bataie pana la rezi.
Eu mi-am grupat cam 5-6 teme pe zi.

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Fri Nov 04, 2011 3:42 pm

Sim0n3l wrote:da...dar ...problema e ca nu mai am nici o tragere sa ma apuc de ce am mai zis.. :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Eu mai am cancerul bronhopulmonar, dar acum ies putin din casa si il fac diseara!
Mult spor sa aveti!
Mie imi este mai usor sa fac materia conform unui plan...de ex mi-am propus azi pulmonarul...pe masura ce vad ca ma tin de plan devin si mai optimista..
Eu mi-am grupat cam 5-6 teme pe zi.[/quote]

Pff 5-6 teme ...uau!!Eu nu pot sa inteleg cum reusiti sa faceti cate 5-6 teme pe zi! Si eu tot asa mi-am propus pe azi sa fac 5 ...si abia am facut 2 :(...ma misc cu viteza melcului!!

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Fri Nov 04, 2011 3:48 pm

Am o intrebare pentru voi ,
Ce specie din regnul animal se imulteste fara reproducere ?
Arbeit macht frei !

medinst
junior
junior

Postby medinst » Fri Nov 04, 2011 4:16 pm

Suntmuci wrote:Am o intrebare pentru voi ,

in romania, doar pensionarii se inmultesc fara reproducere.

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 4:24 pm

bubitza wrote:
Sim0n3l wrote:da...dar ...problema e ca nu mai am nici o tragere sa ma apuc de ce am mai zis.. :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Mult spor sa aveti!
Eu mi-am grupat cam 5-6 teme pe zi.

Pff 5-6 teme ...uau!!Eu nu pot sa inteleg cum reusiti sa faceti cate 5-6 teme pe zi! Si eu tot asa mi-am propus pe azi sa fac 5 ...si abia am facut 2 :(...ma misc cu viteza melcului!![/quote]
bubitza total deacord cu tine eu mai mult de 4 nu pot sa fac...nu pot si gata!!! :hammer: :hammer: :hammer:

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Fri Nov 04, 2011 4:41 pm

medinst wrote:
Suntmuci wrote:Am o intrebare pentru voi ,

in romania, doar pensionarii se inmultesc fara reproducere.

950 - de puncte pentru tine.
Arbeit macht frei !

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Fri Nov 04, 2011 7:39 pm

heeeei, v-ati apucat de repetat in forta?...luati o pauza...ca si eu am laut una de vreo 3 ore... :peace:

Return to “Rezidentiat 2011”