Numar de inscrisi pe centre

next generation
DrG
junior
junior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby DrG » Fri Nov 04, 2011 6:01 am

Neatza!da' sunteti matinali nu gluma! hat37.gif

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 6:18 am

Dixie wrote:
latte wrote:Neatza, neatza!

spor la treaba tuturor, si tie dixie...mare curaj cu infectiile alea...mai mai k vroiam sa le fac si eu, da nu, nu nu nu :priest:

neata si tie latte.... neata si tie bobi....

latte, nu nu, nu te lua de infectii, ca nu meritaaa... e o mare porcarie subiectul asta. o sa-ti spun dupa ce fac grilele de pe rezitest de la el, daca mi-a ajutat la ceva citirea lui, sau puteam " ghici " raspunsul la intrebari si fara sa citesc cele 54 de pagini.... :hammer:
inca ... mai am. mai stau pana pe la 9 juma pe ele.... dupa le las, si poate le reiau sambata searaaaa... poate !!! :hate: :hate: :hate:

chiar ai vointa, si m-ai facut curioasa cu grilele... :? sa nu uiti sa-mi spui cum au mers... :wink:

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 6:20 am

la voi cum au mers traumatismele si peritonitele...k eu n-am avut curaj sa ma apuc de ele... :?: :hammer: :hammer:

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Fri Nov 04, 2011 6:45 am

Neatza!
Oficial, eu azi incep iar recapitularea. A treia oara! Incep cu pulmonarul azi. Mi-am propus sa fac 5-6 teme pe zi, ca sa pot termina tot!
Spor tuturor!

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 6:51 am

Sim0n3l wrote:Neatza!
Oficial, eu azi incep iar recapitularea. A treia oara! Incep cu pulmonarul azi. Mi-am propus sa fac 5-6 teme pe zi, ca sa pot termina tot!
Spor tuturor!

oficial iti merge bine Simonel...pooop si mult spor! :allright:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Fri Nov 04, 2011 6:52 am

Sim0n3l wrote:Neatza!
Spor tuturor!

neata mamicuto....
ai parcurs toate temele de 2 ori ??? :ohmamma: sau ti-ai lasat teme de care nu te-ai atins niciodata?
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Nov 04, 2011 6:58 am

neatza. la iasi s-a afisat o lista de inscrisi. numai ca nu precizeaza pe ce sunt inscrisi fiecare. de unde pot afla concurenta pe un post? is culmea astia din is, intotdeanu fac ceva de-a droanga.
khabi kushi khabie gham...

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Nov 04, 2011 7:01 am

canci
elder
elder

Postby canci » Fri Nov 04, 2011 7:02 am

Si site-ul umf Buc e picat iar. :D Acum incep eu sa ma intreb daca ni se pregateste ceva. :)

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Fri Nov 04, 2011 7:06 am

Am 5 teme pe care nu le fac: AVC, BCI, arsuri, hernii, traumatisme abdominale. Le voi citi chiar cu o sapt inainte de rezi, dar atat. Herniile si traumatismele am incercat sa le fac odata.
Am cateva capitole pe care le-am parcurs doar 1 data. In jur de 10. In rest toate le-am facut de 2 ori pana acum.
Si reiau a treia oara intr-un ritm mai alert. Ma bazez mult pe memoria pe termen scurt si sper sa retin cat mai multe detalii. Eu in mare parte am inteles materia, ca logica, insa stim bine ca la rezi nu ne putem baza f mult pe logica ci pe toceala.
Asa ca spor tuturor!
Pupicei

DrG
junior
junior

Postby DrG » Fri Nov 04, 2011 7:18 am

Spor si tie, Simonel!desi, ai avut spor nu gluma, daca ai facut subiectele de 2 ori si acum le reiei a 3-a oara.bv tie!

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Fri Nov 04, 2011 7:23 am

Neatza tuturor! Felicitari pentru ritm Simonel.
Canci nu te mai intreba, n-avem noi norocul asta, sau ei harnicia asta.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Fri Nov 04, 2011 7:25 am

Sim0n3l wrote:Am 5 teme pe care nu le fac: AVC, BCI, arsuri, hernii, traumatisme abdominale. Le voi citi chiar cu o sapt inainte de rezi, dar atat. Herniile si traumatismele am incercat sa le fac odata.
Am cateva capitole pe care le-am parcurs doar 1 data. In jur de 10. In rest toate le-am facut de 2 ori pana acum.
Si reiau a treia oara intr-un ritm mai alert. Ma bazez mult pe memoria pe termen scurt si sper sa retin cat mai multe detalii. Eu in mare parte am inteles materia, ca logica, insa stim bine ca la rezi nu ne putem baza f mult pe logica ci pe toceala.
Asa ca spor tuturor!
Pupicei

pupicei si tie...si mult spor. ceva de genu stau si eu cu materia. si sper ca si tine sa fac o treaba buna la rezi. si eu is cu logica, si nu cu toceala, deci din nou sper, sa ... functioneze treaba cu logica si mai putin cea cu toceala in intrebarile de la rezi... :evil:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Fri Nov 04, 2011 7:25 am

wasd_alex wrote:Neatza tuturor! Felicitari pentru ritm Simonel.
Canci nu te mai intreba, n-avem noi norocul asta, sau ei harnicia asta.

ha ha ha, alex.... hai ca esti tare. tu ne tai tot elanul...toata sperantaaaa.... ne-o "decedezi" inainte sa moara ea singuraaa... :allright: :allright: :lol: :lol:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Fri Nov 04, 2011 7:27 am

Dixie, ce faci azi dupa ce termini infectiile?
alex cred ca se referea la ce-a zis canci referitor la afisarea listelor la bucuresti.

canci
elder
elder

Postby canci » Fri Nov 04, 2011 7:34 am

Mda, ei de fapt au nu stiu ce alegeri, nu-i freaca pe ei grija de rezidentiatul nostru, cred ca suntem ultimii pe lista lor de prioritati. :cry:
Vad ca toate centrele vin cu noutati, la noi liniste si pauza. :(

DrG
junior
junior

Postby DrG » Fri Nov 04, 2011 7:35 am

si la Mures e la fel....normal ca nu-i intereseaza de noi.da' banii de inscrieri cred ca si i-au impartit deja :))ce mai conteaza acum ca trebuie sa afiseze niste liste?

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Fri Nov 04, 2011 7:37 am

DrG wrote:Dixie, ce faci azi dupa ce termini infectiile?
alex cred ca se referea la ce-a zis canci referitor la afisarea listelor la bucuresti.

daaa, stiu la aia se referea.... si eu radeam ca ea ne taie si ultima speranta, cum ca in sfarsit vor afisa listele... :P :green:

pffff, azi dupa ce termin infectiile ( mai am 14 pagini ) .... ma apuc sa fac testele de la HIV si infectii... si poate un contra timp din vreo 15 teme... si gataaaa ! iau pauzaaa.... :devil: :hate: :devil: :hate:

tu ce faci azi?

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Nov 04, 2011 7:41 am

oameni bun eu mor de ciuda. am sunat si la Iasi si o tanti mi-a spus ca nu poate sa imi ofere nici un fel de informatie. de ce? eu de unde aflu cati sunt inscris pe postul pe care dau eu? la naiba..... tanti de la dsp e in concediu....oooofff

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Fri Nov 04, 2011 7:42 am

hmmmmm hai la treaba cu noi ca timpu trecee :devil:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Fri Nov 04, 2011 7:43 am

pai, m-am gandit sa nu mai pierd timpul cu teme lungi ca ieri :| si mi-a dat si Simonel o idee cu memoria pe termen scurt :) asa ca...ma apuc sa reiau si eu subiectele.am trecut o data prin materie.mai aveam infectiile si lecemiile care le-am facut ieri si alaltaieri.am si vreo 5 teme de care nu m-am atins si nici nu am de gand sa ma ating.ma voi baza pe cele facute deja.mai ales daca le mai si recitesc.

canci
elder
elder

Postby canci » Fri Nov 04, 2011 7:44 am

Crezi ca noi stam mai bine? :P Eu cand am sunat ultima oara la univ mi s-a inchis telefonul in nas. :P Voi macar aveti niste amarate de liste...

drkano
junior
junior

Postby drkano » Fri Nov 04, 2011 7:53 am

eu n-am ramas cu absolut nimic din aritmii...:((

DrG
junior
junior

Postby DrG » Fri Nov 04, 2011 7:55 am

drkano...nu esti singurul :(

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 7:58 am

drkano wrote:eu n-am ramas cu absolut nimic din aritmii...:((

mai nasol e cand nu ramai cu nimik din aproape toata cardiologia :hammer: :hammer: :hammer:

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Nov 04, 2011 8:01 am

drkano wrote:eu n-am ramas cu absolut nimic din aritmii...:((

sunt bestiale! am impresia ca sunt copiate din ceva strain si sunt muuult mai prost traduse decat Harri. unele fraze pur si simplu nu au nici o logica. si HTA e la fel.

drkano
junior
junior

Postby drkano » Fri Nov 04, 2011 8:05 am

Sim0n3l wrote:Am 5 teme pe care nu le fac: AVC, BCI, arsuri, hernii, traumatisme abdominale. Le voi citi chiar cu o sapt inainte de rezi, dar atat. Herniile si traumatismele am incercat sa le fac odata.
Asa ca spor tuturor!
Pupicei

Si eu m-am gandit la tehnica asta de luni.a mai functionat la cineva sau doar tu ti-ai propus asta?

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Fri Nov 04, 2011 8:07 am

si eu fac azi litiaza veziculara si adenomul si cancerul de prostata si de maine ma apuc din nou de repetat. tot asa o sa fac si eu cam 5-6 teme pe zi si seara cate un test din toate din ziua respectiva. spor la toata lumea mai sunt 15 zile !!! :peace: :devil:

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Fri Nov 04, 2011 8:07 am

La Cluj nu e pus inca nimic pe site, legat de liste, in schimb e pus o noua metodologie asa mai scurtata http://www.umfcluj.ro/Document_Files/No ... 0FINAL.pdf
Probabil a durat vre-o doua saptamani sa transforme metodologia oficiala de la minister in asta :hate: :hate: :hate:
Spor. Nu stiu cum dormiti voi dar eu mai mult de 3-4 ore pe noapte nu pot si si alea asa in reprize de 10-15 min.

drkano
junior
junior

Postby drkano » Fri Nov 04, 2011 8:10 am

same here radonne.Ne vedem in cluj,ce specialitate iti alegi?

DrG
junior
junior

Postby DrG » Fri Nov 04, 2011 8:11 am

drkano wrote:
Asa ca spor tuturor!
Pupicei

Si eu m-am gandit la tehnica asta de luni.a mai functionat la cineva sau doar tu ti-ai propus asta?

sincera sa fiu am mai incercat o data si nu mi-a reusit :? dar de data asta trebuie sa imi iasa ca nu mai e mult timp pana la rezi si nici prea multe optiuni nu am.

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 8:15 am

Radonne wrote:La Cluj nu e pus inca nimic pe site, legat de liste, in schimb e pus o noua metodologie asa mai scurtata http://www.umfcluj.ro/Document_Files/No ... 0FINAL.pdf
Probabil a durat vre-o doua saptamani sa transforme metodologia oficiala de la minister in asta :hate: :hate: :hate:
Spor. Nu stiu cum dormiti voi dar eu mai mult de 3-4 ore pe noapte nu pot si si alea asa in reprize de 10-15 min.

am citit in maree regulamentul ala...vaii m-au trecut niste fiorrriii :roga:

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Fri Nov 04, 2011 8:16 am

drkano wrote:same here radonne.Ne vedem in cluj,ce specialitate iti alegi?

La ofta ma gandesc dar nu pot sa zic ca sunt foarte optimist avand in vedere ca anul trecut ultimul punctaj pe Cluj a fost 800 si pe tara 755. Voi vedea. Daca nu va fis a fie macar sa iau nota sa imi permita sa aleg o specialitate ok (nu igiena, mf, sanatate publica...). Tu?

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Fri Nov 04, 2011 8:16 am

latte wrote:
Radonne wrote:La Cluj nu e pus inca nimic pe site, legat de liste, in schimb e pus o noua metodologie asa mai scurtata http://www.umfcluj.ro/Document_Files/No ... 0FINAL.pdf

De ce? :o

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 8:18 am

Radonne wrote:
latte wrote:

De ce? :o

de parca ma si vedeam la locul meu in banca citindu-mi unul din aia regulamentul sacru! :-|

drkano
junior
junior

Postby drkano » Fri Nov 04, 2011 8:22 am

eu vreau chir generala.is locuri destule,cred ca iau si cu 730.

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Fri Nov 04, 2011 8:30 am

Ma rog si la ofta sunt 7 locuri (anul trecut au fost 6) si sunt 5 la Oradea (anul trecut nu a fost nici un loc pe Oradea) deci ar fi 12 dar tot nu cred ca se va lua cu punctaj mai mic de 750.

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Fri Nov 04, 2011 8:34 am

Neatza tuturor!M-am trezit si eu ca melcul pe la 9, dar nu am deschis compul pana acum , sunteti activi si foarte matinali :allright: ! Am inceput cu cancerul gastric si apoi mai vad ...ca tot ziceati de traumatismele abdominale - sunt chiar usoare si merg repede, sunt numai cateva chestii esentiale care trebuie retinute , dar peritonitele le-am facut o singura data ...a doua oara nu mai am curajul :aaa: :hammer: !
Muult spor va doresc!

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Fri Nov 04, 2011 9:38 am

:hammer: :hammer: :hammer: :cry: :cry: :cry:
Nu mai suport insuf renala. Si chiar aveam impresia ca am retinut-o prima data cand am trecut prin ea. De-abia am ajuns la tratament la IRA. Si mai urmeaza si IRC :hammer: :dizzy: :tears: :hammer:

latte
senior
senior

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 9:43 am

multumim bubitza ptr incurajarea traumatismelor si pana la urma cred c-am sa las peritonitele... :devil:

bobi care-i treaba, eu am terminat pneumoniile :priest: mai introduc o cafea si o tigara hat36.gif si m-apuc de BPOC... :peace:

Return to “Rezidentiat 2011”