Numar de inscrisi pe centre

next generation
cristina1986
junior
junior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby cristina1986 » Thu Nov 03, 2011 9:18 am

Sim0n3l wrote:Buna seara :)
Eu azi nu am facut mai nimic...am reusit sa citesc infectiile la copil, apoi am mers la dr si am pierdut vremea cu alte treburi...asa ca maine introduc sa recuperez ziua de azi :)
Cu cardio si eu cand am facut testele am facut mai putin decat la alte capitole dar ma gandesc ca sunt si grile care sunt din tematica veche.
Tre sa fim optimisti asa ca nu va mai stresati..
Eu ar trebui sa fiu mai stresata ca mi-am amanat cezariana pentru a merge la rezi gravida si mi-e foarte frica sa nu nasc pe la craiova :)
V-am pupat, noapte buna!

Doamne Dumnezeule!!! :shock: cand stau si imi plang de mila ca e greu, ca m-am plictisit, ca mi-e lene, ca nu mai pot.... ma gandesc la tine si imi trece :roll: iti doresc multa putere de invatat, multa bafta si anyway sa se termine totul cu bine :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 9:20 am

DrG wrote:da, ma apuc de infectii :snipersmile: te astept cu cararea batatorita bine walk.gif

multumesc... apreciez. asa mai da colegi ! :allright:

spor mult.... ma-ntorc la hiv. vb la pauza... :silly: book1.gif read2.gif
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 03, 2011 9:36 am

Dixie wrote:
Lizz22 wrote:netaza! s-au updatat listele si la craiova!
http://www.umfcv.ro/files/l/i/Lista%20c ... scrisi.pdf
bafta azi!

pfff, numa cei din buc DORM !!! :hate: :hate: :hate:

cum de la ceilalti se poate si acolo unde ar fi trebuit sa se afiseze de prima data, k vorba aia e capitala si park sunt si mai aproape de minister, au fost atatia ani la rand centru de examinare si au carca experienta...stau si DOORRMITEAZZZA :hate: si unde mai pui k suntem triplu la nr. fata de alte centre si s-ar putea face atatea gresellllli protest.gif protest.gif protest.gif

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 10:05 am

latte..traim in Romania... pottytrain4.gif asa ca nu te mai enerva, pt ca te enervezi degeaba si oricum nu se rezolva nimic.pe astia ii doare undeva de noi.nici la mine nu s-au afisat listele si ma enervez cand vad ca in celelalte centre s-au afisat..dar asta e!prefer sa nu ma mai gandesc pt ca imi piere cheful de invatat.asa ca eu am sa inchid calculatorul si ma apuc de infectii.
spor la toata lumea!
Dixie...te astept qtank.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 10:16 am

DrG wrote:asa ca eu am sa inchid calculatorul si ma apuc de infectii.
spor la toata lumea!
Dixie...te astept qtank.gif

DrG... mai am 2 foi de HIV si... o scurta pauza, apoi trec pe infectii.... deci o sa-ti fiu colega de suferinta imediat... ai doar un mic avans ! ... sau poate is rapida si te ajung din urma, hi hi... vedem ! :allright: spor... si pe curand ! :mrgreen:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 10:23 am

cred ca ma ajungi.mie intre timp mi s-a facut foame....stii tu, probleme dinastea care vin de obicei cand ai de invatat :))am mai facut si un puzzle cu copilul si na...acum chiar ca ma apuc de invatat.macar primele 2-3 pagini sa ti le batatoresc :D

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 10:39 am

DrG wrote:cred ca ma ajungi.mie intre timp mi s-a facut foame....stii tu, probleme dinastea care vin de obicei cand ai de invatat :))am mai facut si un puzzle cu copilul si na...acum chiar ca ma apuc de invatat.macar primele 2-3 pagini sa ti le batatoresc :D

sa-ti traiasca copilu'... e bine ca iti faci timp de el. cati ani are?
daca nu reusesti sa-mi batatoresti cararea, las ca poate ti-o batatoresc eu... important e sa ne ajutam , care pe care, nu mai conteaza... :allright:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 10:51 am

multumesc!are 3 ani si jumatate.dimineata de obicei vine la mine in vizita (ca sta la ai mei pana termin cu examenul) si stam impreuna vreo 2-3 ore ca daca nu-l vad intr-o zi si mor love7.gif si dup-aia ma apuc cu drag si spor :peace:
asa ca daca am promis ca iti babatoresc calea ma tin de cuvant.m-am si apucat deja

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 10:57 am

DrG wrote:multumesc!are 3 ani si jumatate.dimineata de obicei vine la mine in vizita (ca sta la ai mei pana termin cu examenul) si stam impreuna vreo 2-3 ore ca daca nu-l vad intr-o zi si mor love7.gif si dup-aia ma apuc cu drag si spor :peace:
asa ca daca am promis ca iti babatoresc calea ma tin de cuvant.m-am si apucat deja

pffff, super tareee... apoi la varsta de 3 ani juma, e mortal de dulce. cu mii de intrebari, ce incep cu "de ce"... he he, frumos frumos... pai atunci, hai cu nasu-n carti. tu batatoreste-mi acolo cararea... eu termin aici hiv-ul, ca mi-a mancat ficatii... :hate: :hate: qleft1.gif qleft4.gif

drkano
junior
junior

Postby drkano » Thu Nov 03, 2011 11:43 am

ce tot aveti cu hivu asta? in fiecare an se dau maxim 2 intebari din el.Eu l-am citit de 2 ori si am ramas doar cu diagnosticul.La fel si cardio,nu sunt grile facute,eu zic ca din cardio ne vor da maxim 2 intrebari din fiecare tema sau oare incerc doar eu sa ma autolinistesc...:p?

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 03, 2011 11:46 am

drkano wrote:ce tot aveti cu hivu asta? in fiecare an se dau maxim 2 intebari din el.Eu l-am citit de 2 ori si am ramas doar cu diagnosticul.La fel si cardio,nu sunt grile facute,eu zic ca din cardio ne vor da maxim 2 intrebari din fiecare tema sau oare incerc doar eu sa ma autolinistesc...:p?

he he he anul asta nu mai putem fi siguri de nimic...cu toata descentralizarea asta a lor o sa fie o adevarata surpriza ptr toti... :peace:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Thu Nov 03, 2011 11:47 am

drkano wrote:ce tot aveti cu hivu asta? in fiecare an se dau maxim 2 intebari din el.Eu l-am citit de 2 ori si am ramas doar cu diagnosticul.La fel si cardio,nu sunt grile facute,eu zic ca din cardio ne vor da maxim 2 intrebari din fiecare tema sau oare incerc doar eu sa ma autolinistesc...:p?

bine ar fi sa fie cum zici...nu stiu de ce am impresia ca acum ca se da descentralizat o sa fie intrebari asemanatoare cu anii trecuti....una dintr-un an, alta din alt an...sau cel putin cam din aceeasi zona a temei...cred ca incerc si eu sa devin optimist, cu toate ca cu cat se apropie mai mult cu atat imi scade moralul mai mult... :dizzy: :dizzy:

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 03, 2011 11:49 am

Nu cred ca se dau maxim 2 intrebari dintr-o tema, fie ea hiv sau cardio, in general cam au o proportie egala.

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 12:03 pm

nici eu nu cred ca se dau doar 2 intrebari din hiv din moment ce scrie clar in regulament ca se dau 4 intrebari din fiecare subiect: 1 CS si 3 CM

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 12:05 pm

eu parca retin ca am citit pe undeva ca sunt cate 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM...

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 12:06 pm

DrG, cum stai cu infectiile? ca eu... am pierdut putin vremea la tel, ca m-a sunat var'miu, si... mai am o pagina de hiv... :hate:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 12:16 pm

merge mai greu decat ma asteptam :shocked!: sunt la laringite. spor in continuare!

MedRx
senior
senior

Postby MedRx » Thu Nov 03, 2011 12:16 pm

Fiecare tema din cele 50 are un calcul matematic de 19 puncte.Daca pierzi mult la CS si mai iei cate 2-3-4 puncte la cele CM,esti in mare pericol sa jungi sub 600 de puncte!Deci:cat mai multe pachete de 19 puncte!

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Thu Nov 03, 2011 12:21 pm

MedRx wrote:Fiecare tema din cele 50 are un calcul matematic de 19 puncte.Daca pierzi mult la CS si mai iei cate 2-3-4 puncte la cele CM,esti in mare pericol sa jungi sub 600 de puncte!Deci:cat mai multe pachete de 19 puncte!

cam 15 pcte sa faci pe tema, ar fi ceva...ar iesi in jur de vreo 750...sau la cele cu CM sa fii sigur pe 3 rasp, si sa iei cp 4 pcte....fac si eu calcule... :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 12:22 pm

DrG wrote:merge mai greu decat ma asteptam :shocked!: sunt la laringite. spor in continuare!

gata HIV-ul... bom.gif :mog: hello2.gif occasion16.gif occasion18.gif qleapfrog.gif :crazy:

ma apuc de infectii.... pfff, alti neuroni omorati angry9.gif qshatter.gif :2gunfire:

spor si tieee !!! :allright:

drkano
junior
junior

Postby drkano » Thu Nov 03, 2011 12:42 pm

f prost is facute intrebarile din cardiac pe rezitest,is absurde!!!

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Thu Nov 03, 2011 12:47 pm

Dupa un somn luuuung de 15 ore m-am intors la viata.
Eu ma apuc de Insuf renala.
Spor tuturor!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 12:50 pm

wasd_alex wrote:Dupa un somn luuuung de 15 ore m-am intors la viata.
Spor tuturor!

ai dormit 15 ore incontinuuu???? wowwww..... :rocol: :smilecolros:

ai putut sa dormi atat? eu.... dupa 6 ore ma trezesc traumatizata ca deja am dormit prea mult... pffff, ce bine ar fi sa pot dormi si eu linistitaaa... :sleeping:

MedRx
senior
senior

Postby MedRx » Thu Nov 03, 2011 12:52 pm

bobi13 wrote:
MedRx wrote:Fiecare tema din cele 50 are un calcul matematic de 19 puncte.Daca pierzi mult la CS si mai iei cate 2-3-4 puncte la cele CM,esti in mare pericol sa jungi sub 600 de puncte!Deci:cat mai multe pachete de 19 puncte!

cam 15 pcte sa faci pe tema, ar fi ceva...ar iesi in jur de vreo 750...sau la cele cu CM sa fii sigur pe 3 rasp, si sa iei cp 4 pcte....fac si eu calcule... :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Lasa vorbele astea de duh trist,daca ai inteles materia bine nu ai nevoie de mai mult de 2 ore si 30 de min pt raspunsuri,asa am facut anul trecut.Dar am muncit 10 luni (4-6 ore /zi) de mi am schimbat si ochelarii pt 735.

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Thu Nov 03, 2011 1:13 pm

Dixie wrote:
wasd_alex wrote:Dupa un somn luuuung de 15 ore m-am intors la viata.
Spor tuturor!

ai dormit 15 ore incontinuuu???? wowwww..... :rocol: :smilecolros:

ai putut sa dormi atat? eu.... dupa 6 ore ma trezesc traumatizata ca deja am dormit prea mult... pffff, ce bine ar fi sa pot dormi si eu linistitaaa... :sleeping:

Pai si la mine a fost exceptia de la regula. Nici eu nu pot dormi in perioada asta. Iar atunci cand reusesc am somnul zbuciumat, plin de vise si de multe ori ma trezesc mai obosita decat m-am culcat. Dar cred ca ajunsesem intr-o stare de epuizare maxima, asa ca am tras un somn ca de bebelush. Iar acum sunt fffff multumita ca mi-am facut full-ul la energie. :D Mai ales ca nu stiu cand o sa mai am ocazia pana dupa rezi.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 1:21 pm

wasd_alex wrote:Pai si la mine a fost exceptia de la regula. Nici eu nu pot dormi in perioada asta. Iar atunci cand reusesc am somnul zbuciumat, plin de vise si de multe ori ma trezesc mai obosita decat m-am culcat. Dar cred ca ajunsesem intr-o stare de epuizare maxima, asa ca am tras un somn ca de bebelush. Iar acum sunt fffff multumita ca mi-am facut full-ul la energie. :D Mai ales ca nu stiu cand o sa mai am ocazia pana dupa rezi.

pffff, ce fain si ce bine de tineeee... spor atunci, pt ca tre sa ai viteza, pt ca esti odihnitaaa... :peace:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 1:24 pm

hai Dixie baga!lasa vorbaria pe imed :P ca iti batatoresc tot drumul pana la urma homework.gif

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Thu Nov 03, 2011 1:26 pm

Dixie wrote:
pffff, ce fain si ce bine de tineeee... spor atunci, pt ca tre sa ai viteza, pt ca esti odihnitaaa... :peace:

Multumesc Dixie. Spor si tie la nemernicele de infectii resp. Eu nu le-am citit nici macar o data, mi s-a facut rau cand am vazut teancul de foi. :green: :peace:

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Thu Nov 03, 2011 1:35 pm

pt cei care nu au inteles: se dau 4 intrebari din fiecare capitol: cate una din fiecare capitol la CS si cate 3 din fiecare capitol la CM.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 1:50 pm

DrG wrote:hai Dixie baga!lasa vorbaria pe imed :P ca iti batatoresc tot drumul pana la urma homework.gif

pfff, mai am o pagina si termin otita.... si ajung la laringita. tu pe unde esti? :mrgreen:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 1:52 pm

wasd_alex wrote:
Multumesc Dixie. Spor si tie la nemernicele de infectii resp. Eu nu le-am citit nici macar o data, mi s-a facut rau cand am vazut teancul de foi. :green: :peace:

de grele, nu is grele. e doar mult, enorm de mult de citit.... si asta te termina ! :evil:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 03, 2011 2:17 pm

:crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: ma ajungi imediat. greu nu mi se pare, dar e interminabil!!!acum trec la pneumonii bacteriene.pff...zici ca nu mai termin! hairsad.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 2:29 pm

DrG wrote::crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: ma ajungi imediat. greu nu mi se pare, dar e interminabil!!!acum trec la pneumonii bacteriene.pff...zici ca nu mai termin! hairsad.gif

gata, laringita .... da inainte sa ma apuc de ea, ma duc sa mananc ca.... n-am mancat nimic azi .... :? :? :? ( niste mere cu biscuiti pe la 8 dimi.... aia-i apa de ploaie ) :green:
spor.... ai avansat mult daca esti la pneumonii !!!

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Nov 03, 2011 2:39 pm

Dixie wrote:
DrG wrote::crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: ma ajungi imediat. greu nu mi se pare, dar e interminabil!!!acum trec la pneumonii bacteriene.pff...zici ca nu mai termin! hairsad.gif

gata, laringita .... da inainte sa ma apuc de ea, ma duc sa mananc ca.... n-am mancat nimic azi .... :? :? :? ( niste mere cu biscuiti pe la 8 dimi.... aia-i apa de ploaie ) :green:
spor.... ai avansat mult daca esti la pneumonii !!!

Asa am facut eu..nu am mancat nimic pana pe la 2 cand am mancat obligata pt ca mi s-a facut un rau de nu puteam sta in picioare ...si asa am pierdut o buna parte din zi tolanita in pat de rau... :hate:

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Thu Nov 03, 2011 2:52 pm

Dixie si dr.G aveti vointa, nu gluma. :D

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 3:00 pm

bubitza wrote:
Asa am facut eu..nu am mancat nimic pana pe la 2 cand am mancat obligata pt ca mi s-a facut un rau de nu puteam sta in picioare ...si asa am pierdut o buna parte din zi tolanita in pat de rau... :hate:

pfff, pare rau pt tine ca te-ai simtit rau. eu daca mananc ma simt rau. ca imi vine sa dorm, sa lenevesc... daca nu mananc, is cu mintea agera... da am mancat fortata si eu acu de gura mamei !!! :devil:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 3:02 pm

wasd_alex wrote:Dixie si dr.G aveti vointa, nu gluma. :D

alex, competitia cu DrG sa stii ca e benefica, ca te antreneaza si motiveaza ...
DrG pe unde esti? eu... acum am revenit de la masa. si deci ma apuc de laringita.... spor ! :allright:

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Thu Nov 03, 2011 3:10 pm

Offf Dixie, la mine nu mai functioneaza niciun stimulent, mai ales cand e vorba de teme de-astea interminabile. :x De-asta am zis ca aveti vointa. :allright: :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 03, 2011 3:11 pm

wasd_alex wrote:Offf Dixie, la mine nu mai functioneaza niciun stimulent, mai ales cand e vorba de teme de-astea interminabile. :x De-asta am zis ca aveti vointa. :allright: :peace:

apoi mi-am pus in plan sa NU ma culc in seara asta pana nu termin infectiile resp la copil... pt ca am tot ocolit tema asta si daca mi-am facut curajul s-o-ncep, nu ma las pana nu o termin. deja nici eu nu mai pot, si trag de mine cat pot de mult... spor si tie. ce citesti acum? :mrgreen:

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 03, 2011 3:13 pm

Eu chiar nu inteleg de ce pierdeti vremea...mai ales acum, pe ultima suta de m, cu temele astea lungi. :roll:

Return to “Rezidentiat 2011”